-
@sportseat23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τις παραδόσεις και πόση καθυστέρηση να περιμένει κάποιος που θα παραγγείλει τώρα;
Πήγα εχθές για test drive
Στην 118 παράδοση 4-6 μήνες, τιμή για Sport line έκδοση 31200 κλειδί
Για την 116 μου είπε έχει μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγήΑυτά
-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Άρα η παραγωγή δεν έχει σταματήσει;
-
@babisstinson said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δεν μου ανέφεραν κάτι τέτοιο. Μου είπαν φυσιολογικά στους 4 μήνες , απλά λέμε 6 για να είμαστε σίγουροι
-
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τις παραδόσεις και πόση καθυστέρηση να περιμένει κάποιος που θα παραγγείλει τώρα;
Πως σου φάνηκε;
-
@netgeo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πως σου φάνηκε;
Τα αντιγράφω όπως τα έγραψα σε άλλο φορουμ
Τι μου άρεσε :Η καλύτερη ποιότητα κύλισης σε hatchack που έχω οδηγήσει. Το αμάξι ήταν με πακέτο Schnitzer και 19αρες ζάντες.
Κοπάνισε μία φορά σε μεγάλη λακκούβα αλλά και πάλι δεν πέρασε τίποτα μέσα στην καμπίνα , στο δικό μου με 19αρα θα είχα βγει απο την ηλιοροφή . Φαντάζομαι με 17αρες που έρχεται θα είναι απόλαυση
Ποιότητα εσωτερικού τελικά είναι ανώτερη απο το Leon . Δεν έτριζε τίποτα, δεν άκουγες τίποτα , πολύ καλή ηχομόνωση και στη Συγγρού που το έβαλα και το άνοιξα λίγο.
Κιβώτιο , το είχα δει και στο CountryMan μου άρεσε , σαν το DSG είναι η αίσθηση
Τιμόνι αίσθηση σαν του Leon δλδ κομπλέ
Τι δεν μου άρεσε :
Μόνο με αισθητήρες παρκαρίσματος ? Έλεος ρε παιδιά, έκανα όπισθεν και ήμουν σαν εξωγήινος που την έχω συνηθίσει. Άντε πες ότι την βάζεις
Μου φάνηκε κάπως περιορισμένος σε "χώρους" και δεν μιλάω για πορτ μπαγκαζ ή πίσω επιβάτες. Ένιωθα κάπως εγκλωβισμένος και το κάθισμα αν και ωραίο σποτ μπακετ με υποτίθεται οσφυική υποστήριξη δεν με βόλεψε καθόλου. Ήταν λες και έβαλε κάποιος και με σφήνωσε να κάτσω , να πω ότι ήμουν και γεμάτος? 82 κιλά είμαι 1.83
Βασικά εκτός απο τα 2 παραπάνω δεν βρήκα κάτι αρνητικό, σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο ως σύνολο απο το δικό μου (να μου πείς έχουν και μία διαφορά τιμής)
Απο γκάζι ούτε κρύο ούτε ζέστη , μία απο τα ίδια κανένα παράπονο.
31200 με το κλειδί στο χέρι , δώρο την μάσκα Schnitzer ή φιμέ , παράδοση 4-6 μήνες
Εν κατακλείδι
Σε σχέση με ότι υπάρχει στην αγορά τα αξίζει τα 31200 και με το παραπάνω, είναι ένα πάρα πολύ καλό hatchback το καλύτερο σύνολο που έχω οδηγήσει εγώ , προβληματίστηκα λίγο με το κάθισμα είναι η αλήθεια , γιατί η ανάρτηση όντως είναι ανώτερη , αλλά και στα ταξίδια το δικό μου δεν με ενοχλεί καθόλου απο πλευράς ανάρτησης .
Προσωπικά προτιμώ να δώσω 34 για το Cupra Leon 2.0 DSG είναι ακριβώς στα γούστα μου σαν πακέτο με καλύτερους χώρους
-
Ωραίος! Το κάθισμα είναι πολύ σημαντικό να σε βολέψει συμφωνώ απόλυτα.
Οφτοπικ αλλα εγώ πήγα και οδήγησα το Τεσλα 3.
Ότι και να λέμε τα σπάει και με τις τιμές που βλέπω οριακά κρατιέμαι.
Βγαίνει €36,500 το αμάξι και είναι τούμπανο.
Έχουν κάνει δουλειά.Καλά η μπέμπα, αλλα €31,000 το κορόλλα;;;
-
Το facelift που ερχεται δεν εχει το κυκλικο χειριστηριο για το infotainment αλλα μονο ενα μικρο κυλιομενο κουμπακι ηχου και στο αυτοματο δεν εχει πλεον λεβιε για την κινηση αλλα κουμπακι θεσεων. Δηλαδη ακριβως οπως το νεο Χ1. Πως σας φαινεται αυτη η αλλαγη εσωτερικου; Ειμαι αναποφασιστος αλλα μαλλον προτιμω την κλασσικη εκδοση απο το facelift.
-
Το facelift που ερχεται δεν εχει το κυκλικο χειριστηριο για το infotainment αλλα μονο ενα μικρο κυλιομενο κουμπακι ηχου και στο αυτοματο δεν εχει πλεον λεβιε για την κινηση αλλα κουμπακι θεσεων. Δηλαδη ακριβως οπως το νεο Χ1. Πως σας φαινεται αυτη η αλλαγη εσωτερικου; Ειμαι αναποφασιστος αλλα μαλλον προτιμω την κλασσικη εκδοση απο το facelift.
Εννοείται την κλασσικη έκδοση.
Απορώ πως θα κάνουν τόσο μεγάλη αλλαγή.
Το κόκπιτ του Ασσου ήταν πολύ βολικο. -
Σε σχέση με ότι υπάρχει στην αγορά τα αξίζει τα 31200 και με το παραπάνω, είναι ένα πάρα πολύ καλό hatchback το καλύτερο σύνολο που έχω οδηγήσει εγώ
Εννοείται!! Όταν η BMW μιλάει οι άλλοι σωπαίνουν...πάντα είχε και έχει τα καλυτερα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία, αρκεί να μπορεί κάποιος να τα πληρώσει. Δεν υπάρχει σύγκριση με ο,τιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω, εκτός φυσικά από Porsche, Jag κλπ. Αναπολώ τις παλιές μου BMW....
-
Να τα πληρώσει 2 φορές τουλάχιστον.
Μια στην αγορά και μία στα συνεργεία ως επισκευές από τις ζημιές που θα βγάλουν...
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μια στην αγορά και μία στα συνεργεία ως επισκευές από τις ζημιές που θα βγάλουν...
Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί συνήθως....
....αλλά ισχύει. Τα παλιά καλά απροβλημάτιστα bmw (και merc; Δεν το γνωρίζω) είναι παρελθόν. Προσφέρουν το κάτι παραπάνω ποιοτικά και οδηγικά; Σίγουρα! Τι vag/psa κλπ μλκίες (γνώμη μου), αλλά.... αν τη φας ....θα την φας για τα καλά!
Απλά τα μεγάλα bmw είναι συνήθως leasing. Αν κάτσεις στο σέρβις (ειδικά του σφακ) θα δεις ορδές 65χρονων business men να πίνουν το espressάκι τους μέχρι να είναι έτοιμο το αμάξι τους. Οπότε δεν πάει να διαλυθεί; Στα @@ τους.(μάλλον το ίδιο παίζει και μετα 2008/corsa που είναι ορδές!!!!)
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τα μεταξωτά βρακιά.....
Τουλάχιστον τις BMW αξίζει να τις πληρώσεις μέχρι δεκάρας...προσφέρουν ουσία, απόλαυση και οδηγική ευχαρίστηση. Για αυτό είπα, όποιος έχει φράγκα...δεν είναι για όλους.
-
Παιδιά ότι πληρώνεις παίρνεις και αυτό αφορά όλο το πακέτο.
Και Porsche , Ferrari , Jaguar αν πάρεις αν χαλάσει πρέπει να έχεις να το πληρώσεις , να το συντηρήσεις κτλ.Δεν χρειάζεται σε κάθε τοπικ να κάνουμε πλάγια αναφορά για γιαπωνέζικο που δεν σπάει δεν χαλάει , γιατί έχουμε ξαναπεί υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε μία άλφα συγκίνηση κατα την οδήγηση .
Εγώ είμαι κάγκουρας , τι να κάνουμε δλδ , όσο και να προσπαθεί να πείσει κάποιος , προτιμώ ένα δίλιτρο DSG Leon που πατάω το γκάζι και νιώθω μία συγκίνηση απο ένα που δεν σπάει δεν χαλάει και μου είναι αδιάφορο .
Γούστα είναι αυτά , είναι κάπως κουραστικό σε οποιοδήποτε ποστ να πεταγόμαστε να γράφουμε περι VAG , προβλημάτων και κατανάλωσης.Αναρωτιέμαι έχετε πάει να οδηγήσετε ένα 2λιτρο DSG ή έστω ένα 150αρι Formentor και να αφήσετε λίγο στην άκρη τις ιστορίες περί προβλημάτων και κατανάλωσης ?
Εγώ προσωπικά την έχω φάει , συνεχίζω να την τρώω , αλλά επειδή το αμάξι το θέλω για βόλτες για να το ευχαριστιέμαι ζορίζομαι να βρώ αυτό που ψάχνω εκτός group
Και η σειρά 1 αν και είναι όπως είπα ότι καλύτερο έχω δει σε ποιότητα κύλισης σε αυτά τα λεφτά, την συγκίνηση του Formentor 150 DSG που οδήγησα για 2η φορά εχθές (και ήμουν έτοιμος να αγοράσω) δεν μου την έδωσε ούτε η BMW.
Το έχω ξαναπεί αυτοκινητιστικό φορουμ είμαστε , μην ξεχνάμε και άλλους παράγοντες εκτός της κατανάλωσης και του δεν σπάει δεν χαλάει. Προφανώς και έχουν σημασία , αλλά υπάρχει και κόσμος που για να κερδίσει και κάποια οδηγική αίσθηση μπορεί να τζογάρει με την πιθανότητα ενός προβλήματος.
Τεσπα αυτά είχα να πω ,
-
Προφανώς. Το θέμα είναι να το γνωρίζεις εκ των προτέρων και αυτό το ρόλο εξυπηρετεί το φόρουμ. Εγώ πχ δεν το γνώριζα.
bmw (όχι lease) + επέκταση εγγύησης = lfe! -
Παιδιά ότι πληρώνεις παίρνεις και αυτό αφορά όλο το πακέτο.
Και Porsche , Ferrari , Jaguar αν πάρεις αν χαλάσει πρέπει να έχεις να το πληρώσεις , να το συντηρήσεις κτλ.Δεν χρειάζεται σε κάθε τοπικ να κάνουμε πλάγια αναφορά για γιαπωνέζικο που δεν σπάει δεν χαλάει , γιατί έχουμε ξαναπεί υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε μία άλφα συγκίνηση κατα την οδήγηση .
Εγώ είμαι κάγκουρας , τι να κάνουμε δλδ , όσο και να προσπαθεί να πείσει κάποιος , προτιμώ ένα δίλιτρο DSG Leon που πατάω το γκάζι και νιώθω μία συγκίνηση απο ένα που δεν σπάει δεν χαλάει και μου είναι αδιάφορο .
Γούστα είναι αυτά , είναι κάπως κουραστικό σε οποιοδήποτε ποστ να πεταγόμαστε να γράφουμε περι VAG , προβλημάτων και κατανάλωσης.Αναρωτιέμαι έχετε πάει να οδηγήσετε ένα 2λιτρο DSG ή έστω ένα 150αρι Formentor και να αφήσετε λίγο στην άκρη τις ιστορίες περί προβλημάτων και κατανάλωσης ?
Εγώ προσωπικά την έχω φάει , συνεχίζω να την τρώω , αλλά επειδή το αμάξι το θέλω για βόλτες για να το ευχαριστιέμαι ζορίζομαι να βρώ αυτό που ψάχνω εκτός group
Και η σειρά 1 αν και είναι όπως είπα ότι καλύτερο έχω δει σε ποιότητα κύλισης σε αυτά τα λεφτά, την συγκίνηση του Formentor 150 DSG που οδήγησα για 2η φορά εχθές (και ήμουν έτοιμος να αγοράσω) δεν μου την έδωσε ούτε η BMW.
Το έχω ξαναπεί αυτοκινητιστικό φορουμ είμαστε , μην ξεχνάμε και άλλους παράγοντες εκτός της κατανάλωσης και του δεν σπάει δεν χαλάει. Προφανώς και έχουν σημασία , αλλά υπάρχει και κόσμος που για να κερδίσει και κάποια οδηγική αίσθηση μπορεί να τζογάρει με την πιθανότητα ενός προβλήματος.
Τεσπα αυτά είχα να πω ,
Φυσικά και έχεις δίκιο, εγώ μάλλον δύσκολα θα έπαιρνα VW, αλλά όταν ψωνίζω κοιτάω τα πάντα, ας πούμε αν με έπαιρνε θα με χαλαγε Karoq 4X4 2.0d το 20;! Ότι και να έβγαζε είναι αυτοκίνητο για μια ζωή πιστεύω.. απλά άλλοι ήταν οι λόγοι που δεν είναι του παρόντος..
Formentor και T Roc βλέπω σαν κορυφαίες επιλογές στις κατηγορίες τους.
-
@babisstinson said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εμένα τον Φεβρουάριο που την παράγγειλα,μου είπαν για 8 με 9 μήνες. Δεν έχω άλλη ενημέρωση για διακοπή παραγωγής και τέτοια. Πιστεύω ότι εάν είχε σταματήσει η παραγωγή θα με είχαν ενημερώσει
-
Sorry αλλά γιατί να έχει σταματήσει η παραγωγή; Κι εγώ για 8 μήνες ξέρω. Και εμένα για 5 μου είχαν πει όταν το είχα παραγγείλει(11/21) αλλά τελικώς πήγαμε στους 8 και ακόμα και τότε δεν είχε πάρει νούμερο παραγωγής.
-
@aris-rom said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Sorry αλλά γιατί να έχει σταματήσει η παραγωγή; Κι εγώ για 8 μήνες ξέρω. Και εμένα για 5 μου είχαν πει όταν το είχα παραγγείλει(11/21) αλλά τελικώς πήγαμε στους 8 και ακόμα και τότε δεν είχε πάρει νούμερο παραγωγής.
Δεν νομίζω . Εμένα το πρώτο πράγμα που είπανε είναι παράδοση 8 με εννιά μήνες. Αλλιώς θα μας είχαν ενημερώσει .
-
@atari70 κανε ενα τηλ καλου κακου
-
Σε αυτό το αμάξι μπήκα ατσαλάκωτος για ταξίδι και βγήκα σαν να με πάτησε νταλίκα. Πολύ άβολα καθίσματα.
(8 μήνες, αν και καλύτερο από το να μην είναι διαθέσιμο, δεν το λες και λίγο)
Νέα BMW 1 Series 2019