-
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Κ 8αρια μεσα στην πολη να εχεις ειναι σουπερ (δεδομενης της καταστασης).
Σίγουρα! Εμένα η παλιά μου 116i (F20 auto) ηταν στο 9 στην πόλη.
-
Καλημέρα στο forum. Πρώτο σχετικά μεγάλο ταξίδι, και η πρώτη φορά ευχάριστη έκπληξη από την κατανάλωση.
.Τρεις ενήλικες, και κλιματισμό. Ταχύτητα ταξιδιού, από 110 έως 120 σταθερή, στο comfort. Στιγμιαία κάποιες προσπεράσεις,με 125 , 130, το ανώτερο. Μέχρι τα 120 δεν ακούς τίποτα στο εσωτερικό. Εκτός λίγο από το θόρυβο κύλισης. Ίσως ευθύνονται τα ελαστικά bringestone. Η ανάρτηση εξαιρετικό. Συνδυασμός κρατήματος,με άνεση, χωρίς γκαπα, γκουπα. Ο κινητήρας είναι ευχάριστη έκπληξη. Δεν καταλαβαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι τρικυλινδρος. Ούτε κραδασμούς ούτε τίποτα. Και οι επιδόσεις αξιοπρεπείς, και ακόμη δεν έχει ανοίξει. Βοηθάει πολύ βέβαια και το αυτόματο κιβώτιο που δεν αφήνει να κρεμάσει ποτέ.
Καλή Κυριακή -
Τελικά ο εγκέφαλος της 116ι ξεκλείδωσε; Παίρνει πρόγραμμα;
-
Μέχρι εδώ ήταν η προσιτή σειρά 1. Πλέον από 25.500 η χειροκίνητη και 30.300 η αυτόματη η οποία συμφέρει στην sportline με 400 ευρώ παραπάνω.
Μάλλον η νέα γενιά θα ξεκινάει πάνω από 36000 και μας το φέρνουν σιγά σιγά.
-
Όποιος πρόλαβε το αυτοκίνητο στα 22.000-22.500 πήρε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για -αναλογικά- ελάχιστα λεφτά.
Τι γίνεται με αυτούς που είχαν βάλει παραγγελία στα 22.000 ? θα κληθούν να καλύψουν τη διαφορά ?
-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Όποιος πρόλαβε το αυτοκίνητο στα 22.000-22.500 πήρε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για -αναλογικά- ελάχιστα λεφτά.
Τι γίνεται με αυτούς που είχαν βάλει παραγγελία στα 22.000 ? θα κληθούν να καλύψουν τη διαφορά ?
αν τους δόθηκε με κλειδωμένη τιμή όχι.
λογικά όμως θα πληρώσουν την νύφη γιατί μπεμβε=large στο πορτοφόλι owners! -
Αυτή είναι κανονικά η σωστή τιμή. Έτσι είναι. Δυο χρόνια τώρα δεν έγινε καμία αύξηση να λέμε την αλήθεια. Εδώ πήραν αύξηση κάτι τσουτσεκια,και φτάσαν τα 23 με 24 χιλιάρικα. Ευτυχώς που πρόλαβα και την πήρα στα 26000 με αυτόματο κιβώτιο. Παρά τρίχα δηλαδή την γλίτωσα.
-
Πάντως τώρα που κοίταξα στην διαμόρφωση, την βγάζει με αυτόματο κιβώτιο 28700!
-
Συγνώμη η 118 βασική έκδοση 49 χιλιάρικα?
Μήπως κάνουν κανένα update στο site και είναι ότι να ναι οι τιμές? Ή ζήλεψαν από την Mercedes?
Ε ρε τιμές που θα δούμε στα μεταχειρισμένα -
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μήπως κάνουν κανένα update στο site και είναι ότι να ναι οι τιμές? Ή ζήλεψαν από την Mercedes?
Ε ρε τιμές που θα δούμε στα μεταχειρισμένα -
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ε ρε τιμές που θα δούμε στα μεταχειρισμέναΈχουν κάνει βλακεία στο site και έχουν ορίσει ως βασική μάλλον μία τουμπανιασμένη έκδοση και δεν το έβλεπα απο το κινητό πριν , αλλά το καταλαβαίνεις στη φωτογραφία
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
αν τους δόθηκε με κλειδωμένη τιμή όχι.
λογικά όμως θα πληρώσουν την νύφη γιατί μπεμβε=large στο πορτοφόλι owners!Η bmw δεν δίνει κλειδωμένη τιμή, τουλάχιστον σε 1-2 αντιπροσωπείες που πήγα.
-
@panos2171 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@tkin73 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλοστημένο αμάξι αλλά στα 22Κ είναι με τα 109 βενζίνη τα οποία είναι λίγα. Με τα 136 ή με τα 116 ντίζελ πας στα +31Κ και οι χώροι παραμένουν θέμα για όποιον τους χρειάζεται.
Σαφώς δεν έχει επιδόσεις αλλά στα 22-23k δεν υπάρχει και κάποιο που να βάζει φωτιά στην άσφαλτο, που και να το κάνει θα χάνει από αλλού οπότε κάνεις συμβιβασμούς.
θα σου πρότεινα να ψάξεις καλύτερα. Υπάρχουν και άλλες μάρκες που έχουν καλύτερες επιδόσεις. Ας μην είμαστε απόλυτοι.
-
@groover1972 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Σαφώς δεν έχει επιδόσεις αλλά στα 22-23k δεν υπάρχει και κάποιο που να βάζει φωτιά στην άσφαλτο, που και να το κάνει θα χάνει από αλλού οπότε κάνεις συμβιβασμούς.
θα σου πρότεινα να ψάξεις καλύτερα. Υπάρχουν και άλλες μάρκες που έχουν καλύτερες επιδόσεις. Ας μην είμαστε απόλυτοι.
Δεν είμαι απόλυτος βάσει αυτών που έγραψα.
-
Καλημέρα στην παρέα. Μετά από δυο μήνες συμβίωσης και 2400 χλμ με τον ασσο, ήρθε η στιγμή να γράψω τις εντυπώσεις μου. Θα ξεκινήσω ανάποδα με τα αρνητικά. Τα καθίσματα νομίζω το έχω αναφέρει,έχουν μέτρια πλευρική στηριξη, και άχρωμο σχεδιασμό. Επίσης ένα αρνητικό είναι ότι το πορτμπαγκάζ,δεν έχει το διπλό δάπεδο. Δηλαδή είναι ενιαίο. Αυτό βέβαια αυξάνει μεν τον αποθηκευτικό χώρο, αλλά από την άλλη ,έχει ένα περίεργο σκαλοπάτι,μη βολικό. Μάλλον το βγάλανε για λόγους οικονομίας. Επίσης τα φρένα έχουν μια κάπως περίεργη αίσθηση. Κάπως απότομα στο φρενάρισμα. Υποθέτω ότι δεν έχουν πατήσει ακόμη καλά και θα στρώσουν. Το παρακολουθώ. Τα θετικά βέβαια είναι παρά πολλά. Η ποιότητα εσωτερικού είναι αψεγάδιαστη. Το τιμόνι είναι κορυφαίο, η λειτουργία της ανάρτησης, πραγματικά αθόρυβη, και αποτελεσματική. Η αίσθηση ευρυχωρίας είναι πολύ καλή,τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Και τέλος ο κινητήρας είναι ευχάριστη έκπληξη, καθώς δείχνει πολύ πιο πάνω από τις προδιαγραφές του, ειδικά στο σπορ πρόγραμμα που αλλάζει όλο το αμάξι. Τέλος η κατανάλωση είναι στο 6,6, μετο 70% των χιλιομέτρων να έχουν γίνει σε επαρχιακό δίκτυο, η αυτοκινητόδρομο. Συγνώμη εάν κούρασα
Ευχαριστώ.. -
Να το χαίρεσαι το εργαλείο!
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλημέρα στην παρέα. Μετά από δυο μήνες συμβίωσης και 2400 χλμ με τον ασσο, ήρθε η στιγμή να γράψω τις εντυπώσεις μου. Θα ξεκινήσω ανάποδα με τα αρνητικά. Τα καθίσματα νομίζω το έχω αναφέρει,έχουν μέτρια πλευρική στηριξη, και άχρωμο σχεδιασμό. Επίσης ένα αρνητικό είναι ότι το πορτμπαγκάζ,δεν έχει το διπλό δάπεδο. Δηλαδή είναι ενιαίο. Αυτό βέβαια αυξάνει μεν τον αποθηκευτικό χώρο, αλλά από την άλλη ,έχει ένα περίεργο σκαλοπάτι,μη βολικό. Μάλλον το βγάλανε για λόγους οικονομίας. Επίσης τα φρένα έχουν μια κάπως περίεργη αίσθηση. Κάπως απότομα στο φρενάρισμα. Υποθέτω ότι δεν έχουν πατήσει ακόμη καλά και θα στρώσουν. Το παρακολουθώ. Τα θετικά βέβαια είναι παρά πολλά. Η ποιότητα εσωτερικού είναι αψεγάδιαστη. Το τιμόνι είναι κορυφαίο, η λειτουργία της ανάρτησης, πραγματικά αθόρυβη, και αποτελεσματική. Η αίσθηση ευρυχωρίας είναι πολύ καλή,τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Και τέλος ο κινητήρας είναι ευχάριστη έκπληξη, καθώς δείχνει πολύ πιο πάνω από τις προδιαγραφές του, ειδικά στο σπορ πρόγραμμα που αλλάζει όλο το αμάξι. Τέλος η κατανάλωση είναι στο 6,6, μετο 70% των χιλιομέτρων να έχουν γίνει σε επαρχιακό δίκτυο, η αυτοκινητόδρομο. Συγνώμη εάν κούρασα
Ευχαριστώ..Μια χαρα την παρουσιάζεις την εικόνα!
Μακάρι να είχες βαλει τα σπορ καθίσματα με μικρό παραπάνω κόστος στην παραγγελία να μην σε πείραζε αυτο που σωστά περιγράφεις.
Το διπλό πάτο ίσως να μπορείς να τον αγοράσεις μεταγενέστερα. Ψαξου σε γερμανικά sites.
Κατα τα λοιπά ο B38 είναι ιδανικός για κίνηση εκτός πόλης.
Οικονομικός, ροπάτος, ισχυρος οπου χρειάζεται!
Μια χαρά επιλογή έκανες και να την χαιρεσαι! -
@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ευχαριστώ..Μια χαρα την παρουσιάζεις την εικόνα!
Μακάρι να είχες βαλει τα σπορ καθίσματα με μικρό παραπάνω κόστος στην παραγγελία να μην σε πείραζε αυτο που σωστά περιγράφεις.
Το διπλό πάτο ίσως να μπορείς να τον αγοράσεις μεταγενέστερα. Ψαξου σε γερμανικά sites.
Κατα τα λοιπά ο B38 είναι ιδανικός για κίνηση εκτός πόλης.
Οικονομικός, ροπάτος, ισχυρος οπου χρειάζεται!
Μια χαρά επιλογή έκανες και να την χαιρεσαι!Φίλε μου τα σπορ καθίσματα ήταν πακέτο με επιπλέον εξοπλισμό, που ξεπερνούσε πολύ τα 30000 χιλιάρικα. Εκτός εάν πήγαινα στην έκδοση sportline, όπου με αυτόματο έβγαινε στα 30000 χιλιάρικα!!!
-
Η εργοστασιακή εγγύηση συνεχίζει να είναι στα δύο χρόνια ?
-
Η εργοστασιακή εγγύηση συνεχίζει να είναι στα δύο χρόνια ?
Πάντα, δεν αλλάζει αυτό! Απλά υπάρχει επέκταση για όποιον θέλει.
Νέα BMW 1 Series 2019