-
Πλέον βλέπω καθημερινά atto3
Εδώ αυτό δοκιμάζει την αντίδραση του ACC του T-ROC γιατί προφανώς αισθάνεται αδικημένο από την βαθμολογία του euro-ncap
![IMG_20241108_102631.jpg](/asΈχει ωραία κωλάρα
-
Με ενα BYD YangWang U8 δεν φοβασαι και τις πλημμύρες.
-
-
Ειδα το Seal U DM-i AWD στο Golden Hall. Ποιότητα το ίδιο με Μερσεντές Α κλασς. Ωραίο είναι και σε αναλογίες .
Δεν ξέρω τι ποιότητα έχει η facelift A-Class, αλλά αν έχει αντίστοιχη με της παλιάς ή με της GLA, το λες και βρισιά για τον Κινέζο.
To BYD εχει καλη ποιοτητα αλλα δεν μπορει να συγκριθει με BMW πχ.
-
-
Σήμερα είδα και το πρώτο μου ταξί BYD atto3 στη φτωχομανα (Θεσσαλονίκη) και μάλιστα στον Εύοσμο. Δεν μπόρεσα να το φωτογραφίσω.
-
-
-
-
-
@katafractos17 said in BYD forum:
Έχει ωραία κωλάρα
Για το 2008 λες;
Κι αυτό έχει.... γενικά μου αρέσουν οι κ.....αρες..... φετίχ
-
-
Και στην Αθηνα εχει Αττο ταξι κιτρινο.
-
-
-
-
Θα έχω στα χέρια μου ένα Atto 3 για ένα τριήμερο κατά την επίσκεψη μου στην Αθήνα προς το τέλος του μήνα.
Αυτή την φορά θα είμαι πιο οργανωμένος όσον αφορά την στάθμευση σε συνδυασμό με φόρτιση. -
@limited_one said in BYD forum:
Θα έχω στα χέρια μου ένα Atto 3 για ένα τριήμερο κατά την επίσκεψη μου στην Αθήνα προς το τέλος του μήνα.
Αυτή την φορά θα είμαι πιο οργανωμένος όσον αφορά την στάθμευση σε συνδυασμό με φόρτιση.Ωραίος!!! να μας γράψεις εντυπώσεις.
Είμαι σίγουρος ότι ουτε το ίδιο αγχος θα έχεις λόγω πολύ μεγαλύτερης αυτονομίας, ουτε πάνω από 1 φορά θα χρειαστεί να φορτίσεις εκτός αν πρέπει να το επιστρέψεις φουλ
-
@limited_one said in BYD forum:
Αυτή την φορά θα είμαι πιο οργανωμένος όσον αφορά την στάθμευση σε συνδυασμό με φόρτιση.Ωραίος!!! να μας γράψεις εντυπώσεις.
Είμαι σίγουρος ότι ουτε το ίδιο αγχος θα έχεις λόγω πολύ μεγαλύτερης αυτονομίας, ουτε πάνω από 1 φορά θα χρειαστεί να φορτίσεις εκτός αν πρέπει να το επιστρέψεις φουλ
Θα κάνω περισσότερα χιλιόμετρα αυτή τη φορά, γιατί θα μείνουμε Γλυφάδα.
Οι σίγουρες διαδρομές είναι :
Αεροδρόμιο - Γλυφάδα, Γλυφάδα - Κέντρο και πίσω για Κυριακή
Γλυφάδα - Αεροδρόμιο - Γλυφάδα, Γλυφάδα κέντρο την Δευτέρα
Γλυφάδα - Αφνίδες, Βόλτες στην Αττική και επιστροφή στο Αεροδρόμιο την Τρίτη.
Με το honda e θα έψαχνα συνεχώς για φορτιστή!! -
BYD forum