-
-
-
@antonmone said in BYD forum:
Οχι η μερική απασχόληση θα μείνει τουλάχιστον μέχρι να αλλάξω δεκαετία...
Με το καταλληλο μπλε (όχι της ΝΔ),η απασχόληση παρατείνεται έφ όρου ζωής!
ΥΓ πως καταφέρνεις και κάνεις όλα τα νήματα πορνό και μετά πας για καφέ χωρίς τύψεις;μετα παει για καφε και ονειρευεται οτι παιζει ο ιδιος σε πορνο
-
Εκείνο με τον εργολάβο και τις εργάτριες που δεν είχε λεφτά να πληρώσει μεροκάματο;
Σταματήστε, θα σας αποβάλουν από την τάξη. Όλο μουρμουρίζετε σε όλα τα νήματα.
-
ΥΓ πως καταφέρνεις και κάνεις όλα τα νήματα πορνό και μετά πας για καφέ χωρίς τύψεις;μετα παει για καφε και ονειρευεται οτι παιζει ο ιδιος σε πορνο
Υπάρχει τραγούδι με τον τίτλο της ταινίας ήδη!!!!!
Το μν και το δελφίνι!!! -
Σύμβουλος είπαμε...
Αφήνω την σκληρή εργασία σε άλλους...
-
-
Δεν ήταν, τώρα έγινε.
Υ.γ
Συγνώμη, δεν φταίω εγώ κύριε mod. Αυτοί πιο πάνω με προκαλούν. -
Κ εμένα δεν μου αρέσει από μπροστά! Όσο βλέπω όμως specs κ ειδικά στον ανταγωνισμό έρχομαι στα ίσα μου. Νομίζω το δελφίνι
ήταν κραχτης.
atto 2 ωραίο, αλλά μικρή μπαταρία , όχι πολλαπλοί πίσω κ ελάχιστα πιο μεγάλο ΚΑΙ πιο ακριβό.
Πισίνα νερό ----> φωλιά δελφίνια
Έχω μια μεγάλη ιδιοτροπία. Πρέπει να μου αρέσει εμφανισιακα το αμάξι που θα πάρω. Το δελφίνι μπροστα είναι χάλια.
Η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά οκ μιας και στου Dettol εγώ άκουσα συντονισμους και τσίκι τσίκι.
Για τα λεφτά τους τίμια.Δεν ξέρω σε τι περίπτωση έχω πέσει. Δεν κάνει Τσικ. Μιλάμε κυνηγάω όλες τις λακούβες για επιβεβαίωση.
Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη ξέρουν την περιοχή πάνω από τουρκικό προξενείο που είναι λιθοστρωμενοι οι δρόμοι. Τίποτε μιλάμε
Σκέφτομαι να βάλω led ambient κ ο γιος δεν με αφήνει να ξεκουμπώσω πλαστικό!Το βλέπω σαν εργαλείο για την ασχήμια μπροστά.Απο πίσω κ πλάι μου αρέσει...
Τότε αντί για δελφίνι, ας το λένε πένσα....
🥶🥶
-
Σκαφάκι Πορτ μπαγκαζ από Σφακιανάκη. Original Κινέζο, ΒΥD! Πολύ καλή ποιότητα είναι τετράγωνο δεν πιάνει κάτι εσοχές πίσω. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να το στείλουν απο άλλου που το διπλώνουν..
Η τιμή νορμάλ 83€ . -
-
Το δελφίνι είναι το πιο vfm αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς αυτή τη στιγμή!Θα ήταν ακόμα και αν κόστιζε 3.000 πάνω ή με ελαφρώς λιγότερο εξοπλισμό!
Εξωτερικά το βρίσκω όμορφο εκτός από τα φανάρια και τη μάσκα μπροστά.Πισω είναι σούπερ με το μοτίβο των φωτιστικών σωμάτων να κλέβει την παράσταση.Αρμονικες διαστάσεις,νεύρα στις πίσω πόρτες,πολύ όμορφη ζάντα ειδικά στην πρώτη έκδοση.
Στιβαρό,περνά με άνεση τα τεστ του έλληνα αγοραστή που περιλαμβάνει χτύπημα πόρτας με κροσέ και κλείσιμο αυτής μέχρι να σπάσουν οι μεντεσέδες.Μασιφ κατασκευή,μπρουταλ με τσαχπινιά όμως ειδικά αν το πάρεις στο ωραίο ροζ λιλά χρώμα μπορείς να κάνεις τον gay σφιχτή που όλες κοιτάνε στο γυμναστήριο.Εσωτερικά αν και πήγα πολύ θετικά διακείμενος λόγω εξοπλισμού,η κατάσταση είναι κάπως περίεργη αν δεν λάβεις υπόψιν καθόλου τα χρήματα που ζητάει.
Υπάρχουν αντιφάσεις που αδικούν την προσπάθεια.
Αφθονία χώρων για τους επιβάτες ειδικά πίσω αλλά μικρός χώρος αποσκευών και δυσαρμονία προσωπικά θα άνταλλαζα λίγη από την ευρυχωρία των πίσω για περισσότερα λίτρα χώρου αποσκευών.Ωραία άνετα καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο με καλή πλευρική στήριξη αλλά ή δερμάτινη δεν θα γεράσει καλά,θα περάσει σίγουρα κρίση μέσης ηλικίας.Το ίδιο και τα πλαστικά με τις επενδύσεις στις πόρτες συν ότι μαζεύουν στάμπες και λερωματα σαν μαγνήτης.Μακαρι να κάνω λάθος.Τιμονι με ωραία στεφανη και σωστό μέγεθος.Οθονες με καλή απόκριση και φοβερές κάμερες,αεραγωγοί πολύ όμορφοι αλλά το γυαλιστερό μαύρο είναι too much.
Τα χερούλια στις πόρτες τραγικά σε αίσθηση,κακή επιλογή ,όπως και οι διακόπτες στο πάνελ χειρισμου.Δεν υπάρχει κάτι το λάθος εργονομικά ,το αντίθετο θα έλεγα αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα χωρίς αύξηση του κόστους.Ακατανοητα χαζή η επιλογή του να μην υπάρχει αποθηκευτική κονσόλα κάτω από τον ευμεγέθη τεμπέλη αφού χώρος υπάρχει.Σαν να ξέχασαν να βάλουν κάτι από κάτω.
Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι κατά τη γνώμη μου όμως το χρώμα στο εσωτερικό.Ρε Κινέζοι φτιάξατε ενα γλυκούλι,όμορφο χατσμπακ ,νεανικό και μέσα είναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε .Καταθλιψη,λυπημένη θλίψη μαύρο και γκρι παντού αισθάνεσαι ότι σχόλασες από καθαρισμό καμινάδων στο Λονδίνο του 1920!
Σε αντίθεση με το Atto που έπρεπε να είναι πιο σοβαρό εσωτερικά αλλά αντιθέτως είναι παιδική χαρά με τόσο μπλε που νομίζεις ότι θα βγει ο Ρομπερτ Ουίλλιαμς και θα πει τον ύμνο της ΝΔ!Περιπου το ίδιο έχουν κάνει και με τα εξωτερικά χρώματα.Κατα τη γνώμη μου αν είχαν κάνει πιο σκουρόχρωμοι το Αττο και πιο ζωντανό και φωτεινό το δελφίνι θα ήταν τέλεια!Οδηγικά το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό,η ανάρτηση του ισορροπεί ιδανικά στην άνεση και στο κράτημα,δεν κοπανάει πουθενά και δεν τρίζει τίποτα .
Πολύ ευέλικτο,ιδανικές αναλογίες και υπερβολικά γρήγορο για αμάξι πόλης.Κινεισαι άνετα και γρήγορα είτε μέσα στην πόλη είτε περιαστικά.Υπαρχουν μικροί αεροδυναμικοί και κύλισης θόρυβοι αλλά τίποτα υπερβολικό.Ο δεύτερος ελέφαντας στην αυλή αυτή τη φορά είναι τα λάστιχα.Τραγικα λάστιχα όταν το αυτοκίνητο οδηγείται λίγο πιο δυναμικά από ότι ίσως προορίζεται.Σπινιαρουν παντού και πάντα ακόμα και από απότομη επιτάχυνση από τα50χλμ!!!!!Βεβαια αυτό δείχνει και την άλλη όψη του νομίσματος που είναι η άριστη ρύθμιση των ηλεκτρονικών βοηθημάτων.Δεν υπάρχει τίποτα και καμμία κατάσταση που να φέρνει σε δύσκολη θέση το αυτοκίνητο και τον οδηγό.Το αμάξι είναι ασφαλέστατο σε όλες τις συνθήκες,η αναφορά μου στα ελαστικά ήταν σε συνθήκες ακαριαίας επιτάχυνσης και μόνο απλά πρέπει να αναφερθεί.Με ένα σετ κανονικών ελαστικών το αυτοκίνητο θα πετάει!
Συμπέρασμα:Τα θετικά είναι συντριπτικά περισσότερα από τα αρνητικά που απλά πρέπει να αναφερθούν για να είμαστε δίκαιοι.Καποια όπως το εσωτερικό δέχομαι ότι είναι και εντελώς υποκειμενικά.Το αυτοκίνητο είναι αξιοπρεπέστατο,το απόλυτο παράδειγμα άψογης υλοποίησης,εμπειρίας χρήσης και φυσικά και πάνω από όλα ορθολογικής και σωστής τιμολόγησης.
Μοναδικός λόγος να προτιμηθεί κάτι άλλο ακόμα και σε παραπάνω χρήματα για τη χρήση που προορίζεται είναι μόνο η μη ύπαρξη θέσης στάθμευσης!
Κάνει τον ανταγωνισμό να φαίνεται αρχαίος εξοπλιστικά,αργός σε επιδόσεις και τιμολογημένος στα όρια της κλοπής! -
Το δελφίνι είναι το πιο vfm αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς αυτή τη στιγμή!Θα ήταν ακόμα και αν κόστιζε 3.000 πάνω ή με ελαφρώς λιγότερο εξοπλισμό!
Συμπέρασμα:Τα θετικά είναι συντριπτικά περισσότερα από τα αρνητικά που απλά πρέπει να αναφερθούν για να είμαστε δίκαιοι.Καποια όπως το εσωτερικό δέχομαι ότι είναι και εντελώς υποκειμενικά.Το αυτοκίνητο είναι αξιοπρεπέστατο,το απόλυτο παράδειγμα άψογης υλοποίησης,εμπειρίας χρήσης και φυσικά και πάνω από όλα ορθολογικής και σωστής τιμολόγησης.
Μοναδικός λόγος να προτιμηθεί κάτι άλλο ακόμα και σε παραπάνω χρήματα για τη χρήση που προορίζεται είναι μόνο η μη ύπαρξη θέσης στάθμευσης!
Κάνει τον ανταγωνισμό να φαίνεται αρχαίος εξοπλιστικά,αργός σε επιδόσεις και τιμολογημένος στα όρια της κλοπής!Αρχικά ευχαριστούμε για το Review. Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα αυτοκίνητο των χρημάτων του dolphin και του εξοπλισμού του (αντλία θερμότητας, lfp 60kwh μπαταρία) το βλέπεις τόσο λίγο στους ελληνικούς δρόμου.ς Θα έπρεπε όλοι να έχουμε ένα δελφίνι στην οικογένεια μας. Ειναι φθηνό, αξιοπρεπέστατο και πολύ οικονομικό. Προφανέστατα μειονεκτήματα πάντα υπάρχουν αλλά οποιος θέλει τέλειο, ας πάει σε πιο πάνω κατηγορίες.
-
Κάνει τον ανταγωνισμό να φαίνεται αρχαίος εξοπλιστικά,αργός σε επιδόσεις και τιμολογημένος στα όρια της κλοπής!Αρχικά ευχαριστούμε για το Review. Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα αυτοκίνητο των χρημάτων του dolphin και του εξοπλισμού του (αντλία θερμότητας, lfp 60kwh μπαταρία) το βλέπεις τόσο λίγο στους ελληνικούς δρόμου.ς Θα έπρεπε όλοι να έχουμε ένα δελφίνι στην οικογένεια μας. Ειναι φθηνό, αξιοπρεπέστατο και πολύ οικονομικό. Προφανέστατα μειονεκτήματα πάντα υπάρχουν αλλά οποιος θέλει τέλειο, ας πάει σε πιο πάνω κατηγορίες.
Δυσπιστία απέναντι σε νέα τεχνολογία,μη καταξιωμένη Ευρωπαϊκά εταιρεία ακόμα,μη ύπαρξη θέσης στάθμευσης/φορτισης,και φυσικά υποδομές σε νηπιακό στάδιο είναι μόνο κάποια από αυτά που μπορώ να σκεφτώ πρόχειρα.Προσωπικα <διακαιολογω >μόνο την έλλειψη πάρκινγκ.
-
-
Δυσπιστία απέναντι σε νέα τεχνολογία,μη καταξιωμένη Ευρωπαϊκά εταιρεία
Κοίταξε, αυτή την κουβέντα είχα και με έναν φίλο πρόσφατα. Σε ένα έτος και κάτι ψηλά, θέλω να αγοράσω (εκτός αν βρω κάποια φοβερη προσφορά σε leasing που μεχρι στιγμής δεν προβλέπεται) ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να αντικαταστήσω το Kona 64kwh ηλεκτρικο που έχω επειδή λήγει το leasing στην Avis. Ειμαι ανάμεσα σε Tesla Y και Byd Sealion 7, αυτή την στιγμή, αλλά όλα ειναι ανοιχτά ενόψει νεών μοντέλων και φυσικά, απρόβλεπτων οικονομικών εξελίξεων. Το BYD Sealinon 7 Μου αρέσει, μπορεί να τσιμπάει παραπάνω και να έχει μικρότερη αυτονομία (504 χιλιόμετρα) αλλά έχει τα κουμπάκια, το head up display, φοβερούς χώρους και το καλύτερο, 91kwh lfp Μπαταρία σε σχέση με την 80αρα NMC του Juniper (που ειναι πιο efficient ομως και έχει μεγαλύτερη αυτονομια AWD LR). Το BYD με ψήνει κάτι τις παραπάνω κυρίως λογω LFP. Σε κουβέντα με φίλο, μου ειπε, μην δώσεις για κινεζιά τόσα χρήματα, δεν αξίζει, ειναι πίσω και σε Software και σε efficiency. Το δέχομαι, έχει ένα Point, αλλά και πάλι δνε με έχει πείσει πως αξίζει το Juniper τα χρήματα μου, θεωρώ οτι η BYD έχει καλύτερο Value 4 Money και μακροπρόθεσμα θα με επιβεβαιώσει. Δύσκολη επιλογή...
-
Με την προϋπόθεση ότι έχουμε 20Κ για 2ο αμάξι....δεν τα έχουμε όλοι...χαχα! Πάντως, εαν αγόραζα σήμερα 2ο αμάξι δελφίνι θα έπαιρνα, στάνταρ.
σχήμα λόγου, προφανώς και ισχύει αυτό για όλους μας, εγώ δεν έχω καν 2ο. αλλά τα 20 για ένα τέτοιο αμάξι, τα θεωρώ τίμια χρήματα σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν πλέον έξω- από αυτή την άποψη το ειπα.
-
Καθίστε να δούμε τι επιδοτήσεις θα υπάρχουν και τα 20 ήταν για τους 500. Τώρα είναι 25 + 9 = 34
-
-
Κειμενάρα. Θα κλαπεί πάραυτα.
BYD forum