-
Λένε θα φέρουν και υβριδικά. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.
-
Υπαρχει σελιδα της byd για ελλαδα για κανα test drive?
εδω https://www.byd.com/gr
δεν εχει τιποτα...Eδώ είναι: https://bydauto.gr/
-
Χθες είδα τη φώκια στο δρόμο σε σιέλ χρώμα, και ήταν εντυπωσιακή αμαξάρα, μιλάω για σχεδιαζμό και στυλ. Εύγε στους κινέζοι, και βλέπω ότι ο αρχισχεδιαστής τους είναι γερμαναράς πρώην Άλφα ρομέο, Σέατ, Άουντι, και με ιταλικές σπουδές.
Νομίζω το ξεκινάνε καλά το πράμα, μένει να υπάρξει και ανταπόκριση από το πόπολο. -
Βάσικα πρέπει να βγάλουν αμάξια πιο ταιριαστά σε Ευρώπη για καθημερινά. Αν δεν μπει στην καθημερινότητα η ηλεκτροκίνηση δεν θα πιάσει ποτε.
-
Θα φέρουν και plug in hybrid
-
-
-
-
Δεν το γνωρίζω, θα το ψάξω
-
Απορώ γιατί δεν ξεκίνησαν από το Dolphin που είναι ταμαμ για Ελλάδα (και Ευρώπη).
Ίσως για να πουλήσουν λίγο μούρη με το καλημέρα, και με την ευκαιρία να πιάσουν καλή τιμούλα και στα υπόλοιπα.
Το αμάξι που είδα στο δρόμο και το περιεργάστηκα στο φανάρι το λες έως και εντυπωσιακό. Γύριζαν κι άλλα κεφάλια να το δουν. Και μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό, γιατί λόγω του ότι είμαι κάποιας α ηλικίας έζησα την έφοδο των γιαπωνέζοι στην αγορά, στα σεβεντις (νταξ΄είχε ξεκινήσει από τα σίξτις), αλλά και τους κορεάται αργότερα.
Αμφότεροι ξεκίνησαν με ταπεινά και φθηνά αμαξίδια και έκαναν πολλές δεκαετίες να 'σηκώσουν' κεφάλι.
Εδώ υπάρχουν ακόμη και σήμερα πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται με ιαπωνικά ή κορεάτικα ιχ, τα θεωρούν δεύτερα. Και δεν εννοώ δεύτερα σε σχέση με ένα Φερράρι, αλλά σε σχέση ακόμη και με ένα Βαγκ ή Όπελ.
Και βλέπεις τους κινέζοι να κατεβαίνουν δυναμικά με το ξεκίνημα με στόχο να πλασαριστούν στο πρεμιέρ λιγκ. Και υπάρχουν κι άλλες μάρκες κινέζικες που είναι ακόμη πιο χάι. Τι βλέπουν τα μάτια μας... -
Ναι έχει λογική αυτό που λες.
Πάντως εγώ την καλό βλέπω την BYD.
Απλά δε μου αρέσει εμφανισιακά το dolphin που είναι κ η κατηγορία που θα με ενδιέφερε.Προφανώς τα tesla έχουν ένα κάρο πλεονέκτηματα στην απευθείας σύγκριση αλλά προτιμώ το εσωτερικό των BYD που είναι πιο "κλασσικό".
-
-
-
Υπό ποια εννοια αραγε;
Χωρίς ναι μεν αλλά, το νέο BYD Seal είναι μια πρόταση που έρχεται να θέσει υπό αμφισβήτηση την καθεστηκυία τάξη στην κατηγορία των μεσαίων EV. Τραβά το βλέμμα με την αισθητική του προσέγγιση, όντας την ίδια στιγμή καλοφτιαγμένο, ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο, ενώ ταυτόχρονα βαθμολογείται με «λίαν καλώς» και στον τομέα της αυτονομίας. Συν τοις άλλοις, πατά σωστά στο δρόμο και δεν στερείται επιδόσεων (κάθε άλλο!), ενώ ανταγωνιστική για όσα προσφέρει είναι και η τιμή του. Η οποία ορίζεται στα 45.990€ για την πισωκίνητη έκδοση και στα 48.990€ για την τετρακίνητη της δοκιμής μας.
-
Υπό ποια εννοια αραγε;
Χωρίς ναι μεν αλλά, το νέο BYD Seal είναι μια πρόταση που έρχεται να θέσει υπό αμφισβήτηση την καθεστηκυία τάξη στην κατηγορία των μεσαίων EV. Τραβά το βλέμμα με την αισθητική του προσέγγιση, όντας την ίδια στιγμή καλοφτιαγμένο, ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο, ενώ ταυτόχρονα βαθμολογείται με «λίαν καλώς» και στον τομέα της αυτονομίας. Συν τοις άλλοις, πατά σωστά στο δρόμο και δεν στερείται επιδόσεων (κάθε άλλο!), ενώ ανταγωνιστική για όσα προσφέρει είναι και η τιμή του. Η οποία ορίζεται στα 45.990€ για την πισωκίνητη έκδοση και στα 48.990€ για την τετρακίνητη της δοκιμής μας.
Εχω ζητησει τεστ αλλά εξ όσων βλέπω στα βιντεο, λογικά φαινονται όσα γράφει!
Βασικά είναι 3 χιλιαρικα πιο ακριβό από SR αλλά με μπαταρία LR.... και αυτό σε συνδυασμό με το ότι δειχνει πιο κανονικό αμαξι το ανεβάζει ψηλά!
Πολύ καλή επιλογή! -
-
4,80m μήκος και 1,88μ. πλάτος.Μάλιστα...
Όποιος μένει επαρχία (με όλη τη σημασία της λέξης) ή κάνει ταξίδια (κι έχει 2ο πόλης) μια χαρά.
Όσο και να λέτε πως τα EV έχουν καλύτερο κύκλο στροφής για μέσα στην πόλη, κοντά 5 μέτρα μήκος και 1.88 πλάτος -για μένα- δεν παλεύονται με τίποτα εντός οποιοδήποτε αστικού ιστού στην Ελλάδα για μανούβρες και παρκάρισμα. -
@panormus772 said in BYD forum:
Τα θέλουμε μπόλικα εμείς!!! Επίσης όποιος έχει 60Κ να πετάξει για αμάξι, μάλλον δεν μένει Κυψέλη κλπ. αλλά καμιά Βούλα, Κηφισιά κλπ. οπότε άπλετος χώρος, πάρκγινκ και παρκαδόροι. Είναι θέμα lifestyle....χαχαχα!!
-
@panormus772 said in BYD forum:
Τα θέλουμε μπόλικα εμείς!!! Επίσης όποιος έχει 60Κ να πετάξει για αμάξι, μάλλον δεν μένει Κυψέλη κλπ. αλλά καμιά Βούλα, Κηφισι κλπά. οπότε άπλετος χώρος, πάρκγινκ και παρκαδόροι. Είναι θέμα lifestyle....χαχαχα!!
Έτσι ναι..
-
Με κατανάλωση 19.7 kWh/100km και χωρίς one pedal drive πως ακριβώς θεωρείται καλύτερο από το Μ3;
BYD forum