-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Για αυτό όπως έχω γράψει πρέπει να λέμε και ευχαριστώ στους νεόπλουτους που κάνουν επίδειξη τα ev τους (είναι η αλήθεια για ένα ποσοστό αυτών, δεν τους τσουβαλιάζω όλους μη με κρίνεται αυστηρά) διότι με αυτόν τον τρόπο, εκμεταλευόμενοι ως κοινωνία το ‘’ψώνιο’’ τους, έχουμε οφέλη για το αστικό μικροκλίμα.
Κάτι παρόμοιο αναφέρω πιο πάνω για τους τζογαδόρους
Σιγά την επίδειξη.
Τα μισά είναι κινέζικα και τα άλλα μισά ό,τι πιο βαρετό σε design υπάρχει.
Επίδηξη θα ήταν το SU7.
Περισσότερο επιδειξίες είναι οι γυφτοκάγκουρες με τα σαξόραλα και τα smart , παρά οι "νεόπλουτοι" με τα άσπρα tesla. -
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
αυτό το πραγμα με τον τζόγο ειναι γνώρισμα ΟΛΩΝ των πολύ φτωχων χωρών , δεν ειναι Ελληνικη πρωτοτυπία
οταν οι ανθρωποι ειναι φτωχοι δυστηχως εχουν ουτοπικα ονειρα οτι με κάποιο μαγικο τροπο οπως ο τζογος θα αποκτησουν χρήματα
και εκτος των αλλων ο τζογος ειναι εθιστικός οπότε γινεται και αρρωστια τους. Πολύ λυπηρο
Δεν είναι θέμα φτώχειας, είναι αμορφωσιάς και τεμπελιάς.
Θέλουν όλοι να γίνουν πλούσιοι γρήγορα και ανώδυνα, αλλά κανείς δε τους έχει εξηγήσει την επιστήμη της στατιστικής.δεν ειμαι ειδικος να το εξηγησω
μπορει να ειναι και αλλα οπως απελπισία γιατι δεν βγαινουν οικονομικα και ρισκάρουν τα πάντα για να ρεφαρουν με το αντιθετο αποτελεσμα απο οτι νομίζουν. Μπορει και αλλα , δεν ξερω
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι κοινο γνωρισμα η αυξηση του τζογου σε χωρες που δεν πάνε καλά οικονομικα
-
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Για αυτό όπως έχω γράψει πρέπει να λέμε και ευχαριστώ στους νεόπλουτους που κάνουν επίδειξη τα ev τους (είναι η αλήθεια για ένα ποσοστό αυτών, δεν τους τσουβαλιάζω όλους μη με κρίνεται αυστηρά) διότι με αυτόν τον τρόπο, εκμεταλευόμενοι ως κοινωνία το ‘’ψώνιο’’ τους, έχουμε οφέλη για το αστικό μικροκλίμα.
Κάτι παρόμοιο αναφέρω πιο πάνω για τους τζογαδόρους
Σιγά την επίδειξη.
Τα μισά είναι κινέζικα και τα άλλα μισά ό,τι πιο βαρετό σε design υπάρχει.
Επίδηξη θα ήταν το SU7.
Περισσότερο επιδειξίες είναι οι γυφτοκάγκουρες με τα σαξόραλα και τα smart , παρά οι "νεόπλουτοι" με τα άσπρα tesla.Τι λες ?
Εγω ειμαι νεοπλουτος και επιδεικνυω το YUDO παντου να το ζηλεύουν οπως και αυτοί με τα τεσλα
σταματανε τα merc και τα καγιέν στην ακρη του δρομου , με θαυμάζουν και κλαίνε που δεν μπορουν να εχουν τετοια αμαξάρα
ΥΓ με τεσλα, yudo και κινεζικο αμαξι δεν μαμησε ποτέ κανένας , σιγα την επιδειξη και τους νεοπλουτους. Αν θες επιδειξη δεν παίρνεις τέτοια αμαξια. Αυτά ειναι VFM αμαξια οχι επιδειξης. Παιρνεις πολλα για τα χρηματα τους και μεχρι εκει.
Αν θες επίδειξη παίρνεις ενα suzuki swift valentino rossi edition που ειναι σουπερ γρηγορο με μονο κακο οτι θελει 46 μέτρα να φρεναρει. Αλλα του βαζεις και ενα αναπνευστήρα αν μενεις σε νησι σε περιπτωση που φρεναρεις κοντα σε θαλασσα.
-
Πώς γίνεται να κάνεις 46 μπλοκ έναν μπλοκαρισμένο;
-
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης