@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το πρώτο τρίτο του βίντεο, για την ΝΙΟ.
Εντάξει , οι άνθρωποι ζουν και βρίσκονται στο μέλλον την ώρα που εμείς συζητάμε ακόμη για αυτό.
Διακρίνω και μια καλώς εννοούμενη αλαζονεία με την έννοια πως δεν ασχολούνται με το τι κάνει η Δύση αφού είναι σίγουρο πως έχει πάρει την κάτω βόλτα ανεπιστρεπτί.
Πως έχουν καταφέρει τέτοια πρόοδο και ανάπτυξη μου μοιάζει εντελώς σαν επιστημονική φαντασία, δεν ξέρω και δεν έχω διαβάσει για την οικονομική πολιτική που έχουν διαμορφώσει για να πετύχουν όλα αυτά.
Θυμάμαι το 2019 που παρακολουθώντας ένα επεισόδιο του Grand Tour το τρίο είχε επισκεφθεί την Κίνα έπαθα ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ με αυτά που έδειχναν και πόσο μπροστά ήταν, σήμερα 5 χρόνια ΜΟΛΙΣ μετά η βελτίωση που βλέπω στο παραπάνω βίντεο είναι ΕΚΘΕΤΙΚΗ !!!!!
Εμείς 5 χρόνια μετά ασχολούμαστε ακόμη με το πώς...θα ανέβει ένα τιμολόγιο με χαρτόσημο στα MyData , να πάρουμε κάνα Voucher για tablet και laptop, για ηλιακο θερμοσίφωνα, και πως θα δουλεύουν σωστά τα εκδοτήρια εισιτηρίων στο ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο μέτρο Θεσσαλονίκης...
Σε παγκόσμιο επίπεδο ασχολούμαστε με τα απαυτα ενός φασίστα σύγχρονου Χίτλερ και τον παρανοϊκό σύγχρονο Γκαίμπελς μεγιστάνα που προσπαθεί να στείλει ρουκέτες έξω από την ατμόσφαιρα και έχει πάθει εμμονή με τα τραβελια και αν πρέπει να κατουράνε ή όχι στις γυναικείες τουαλέτες.
Με αφορμή τα παραπάνω, στην δική μας διάσταση, εγώ πλέον ποντάρω τα πάντα στο άλογο που έχω ονομάσει "2.0 TDI" μεταξύ σοβαρού και αστείου για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει στο μέλλον η Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία αν θέλει να επιβιώσει.
Πλέον είμαι σίγουρος πως αυτή είναι η στρατηγική για όλα στο μέσοβραχυπρόθεσμο μέλλον μας , μια ευρύτερη έννοια του "2.0 TDI" , έχουμε πεθάνει και απλά δεν μας το έχουν ανακοινώσει ακόμη.
PS : πως γίνεται να φύγουν τα παιδιά μας για Κίνα , μαθαίνουν κινεζικά εδώ ας πούμε και πως βρίσκουν σχολές έξω , για Αμερική και Ευρώπη και κάποια χρηματοοικονομικά κέντρα της Ασίας είναι γνωστά πράγματα, εκεί τι παίζει ;;;;