-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ερώτηση:
στις ενημερότητες για την επιδότηση ηλεκτρικού, ζητάει Α/Α που λογικά βάζουμε τον αριθμό τιμολογίου και ζητάει και «σειρά» του τίτλου πληρωμής.
Τί βαζουμε εκεί ξέρετε;
Καποια παραστατικα εχουν σειρα, καποια δεν εχουν. Αν θες ανεβασε το τιμολογιο σου (κρυβοντας ονομα/τιμες κτλπ) να σου πουμε
στο ΑΑ δεν επιτρέπει να πληκτρολογηθεί τίποτε άλλο, μόνο νούμερα (κι όχι αλφαριθμητικά)... γτπ
ο αριθμός τιμολογίου έχει και ένα «Α» ενδιάμεσα...
στο ΑΑ έβαλα το case number του κινούμαι ηλεκτρικά (λείπει μια παύλα κι από κει, που δεν επιτρέπει να την πληκτρολογήσεις) και έβαλα τον αριθμό τιμολογίου στο πεδίο «σειρά» και μου έδωσε ενημερότητα. Καλή άσχημη, αυτή πήρα(πάντα στην Ηγεσία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης με τεχνολογία που μας τη ζητάνε οι Ιάπωνες, για να μην ξεχνιόμαστε...)
ριξε μια ματια εδω
https://www.facebook.com/groups/ElectricCarGreece/permalink/2351256798406650παντως αριθμο τιμολογιου με γραμματα ενδιαμεσα δεν εχει τυχει να δω ποτε
Να σε ρωτήσω, κι ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Είχα λάβει μεηλ με θετική απάντηση απ το ΚΗ2 για πληρωμή, ότι ελέγχθηκε και εγκρίθηκε και σήμερα ήρθε πάλι μεηλ για τις ενημερότητες. Τις οποίες έκδωσα ξανά.
Τις στέλνω πίσω με μεηλ ή τις ανεβάζω κάπου;ξανά ευχαριστώ
δεν εχω φτασει ακομα σε αυτην τη πιστα
Θα κατσω το ΣΚ να ανεβασω τιμολογιο, ενημεροτητες, βεβαιωση πρωτοδικειου κτλπ. Μονο τις ενημεροτητες δεν εχω βγαλει, τα υπολοιπα pdf τα εχω συγκεντρωσει.Εσυ, εχεις ανεβασει τις ενημεροτητες ηδη μια φορα και τωρα στις ξαναζητησαν;
Ναι είχα ανεβάσει εδώ και καιρό και πήρα κι απάντηση Ολοκληρωμένη στην έκβαση κι εμφανίζεται «Αίτηση προς πληρωμή».
Και σήμερα ήρθε μεηλ που ζητάνε τις ενημερότητες, ίσως άλλαξε κάτι ίσως έληξε η διάρκειά τους;
ΑΛΛΑ τώρα που έκανα login στην αίτηση, δεν υπάρχει τρόπος να ανεβάσω κάποιο έγγραφο.τι σου λεει το email να κανεις; να τις στειλεις καπου; παντως στην γραμμηεπικοινωνιας, παραδοξως, απαντουν
-
Παρακολουθώ τόση ώρα τις γραφειοκρατικές σου ταλαιπωρίες ρε συ πιλιου και ακόμα να μας πεις το σημαντικότερο.
Ποιο ηλεκτροκίνητο σε έκανε να κάνεις το βήμα;; Πότε θα αποκαλυφθεί τι αγόρασες;
-
@civil357 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Παρακολουθώ τόση ώρα τις γραφειοκρατικές σου ταλαιπωρίες ρε συ πιλιου και ακόμα να μας πεις το σημαντικότερο.
Ποιο ηλεκτροκίνητο σε έκανε να κάνεις το βήμα;; Πότε θα αποκαλυφθεί τι αγόρασες;
Δεν είναι προσωπικό μου αυτοκίνητο, κάνω τις διαδικασίες για άλλον.
Τα ψάχνω, έλεγα ακόμη και να τολμήσω να πάρω ένα κι ας είμαι σε διαμέρισμα χωρίς πιλοτι, καθώς είδα φορτιστές στο διπλανό μας βενζινάδικο... αλλά μάλλον είναι νωρίς, χωρίς να το αποκλείω εξολοκλήρου. Θέλω αλλά φοβάμαι να μπλέξω...
-
Μικρός είναι ο κόσμος του forum
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μικρός είναι ο κόσμος του forum
Ναι, αλλά δεν έρχεσαι να σε πάμε βόλτα...
-
Δεν θέλω....θα μαλώσω με όλους. Εκνευρίζομαι εύκολα.
-
Δεν θέλω....θα μαλώσω με όλους. Εκνευρίζομαι εύκολα.
Δεν είπαμε να έρθεις για πολιτική συζήτηση, να πάρεις την κυρά και να ρθείτε να σας κεράσουμε και να πάμε καμιά βόλτα παρέα.
-
Δεν κάνω τέτοια πράγματα. Θέλω να βρίζω ελεύθερα.
Δες τον γάτο και τον ταξιδευτή.....
Σαν εκπομπή της Βίκυ Φλέσσα είναι οι συζητήσεις τους μετά τη μασαμπουκα
-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Λογικα σημερα το απόγευμα θα έχω το Jeep Avenger σε ηλεκτρικο για ολο το ΣΚ
Θα το πάμε καμια κοντινη εκδρομούλα και θα γράψω εντυπώσεις
εμφαση στο "κοντινη" γιατι δεν πρεπει να εχει μεγαλη αυτονομια αυτο. Βελος και σπαθοβουνι εχουν αξιοπιστους φορτιστες. Προς τα πανω σειριος πρεπει να ειναι ακομα δωρεαν
Λουτράκι για ΣΠΑ δεν έχω όρεξη για απρόοπτα χαχαχαχχα
Το taxi εφτασε
-
Δεν κάνω τέτοια πράγματα. Θέλω να βρίζω ελεύθερα.
Δες τον γάτο και τον ταξιδευτή.....
Σαν εκπομπή της Βίκυ Φλέσσα είναι οι συζητήσεις τους μετά τη μασαμπουκα
αχαχαχαχαχαχαχα... πεθαινω
-
Λογικα σημερα το απόγευμα θα έχω το Jeep Avenger σε ηλεκτρικο για ολο το ΣΚ
Θα το πάμε καμια κοντινη εκδρομούλα και θα γράψω εντυπώσεις
εμφαση στο "κοντινη" γιατι δεν πρεπει να εχει μεγαλη αυτονομια αυτο. Βελος και σπαθοβουνι εχουν αξιοπιστους φορτιστες. Προς τα πανω σειριος πρεπει να ειναι ακομα δωρεαν
Λουτράκι για ΣΠΑ δεν έχω όρεξη για απρόοπτα χαχαχαχχα
Το taxi εφτασε
δεν ξερω ποσο χρηστικο ειναι, αλλα ειναι πανεμορφο!
Περιμενουμε εντυπωσεις -
Από τα ποιο όμορφα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Το καλοβλέπω για αγορά, σε θερμικό φυσικά. -
@storm said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Από τα ποιο όμορφα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Το καλοβλέπω για αγορά, σε θερμικό φυσικά.Ειναι όντως πανέμορφο και αρκετά καλό στο δρόμο (το ηλεκτρικό - το θερμικό δεν το έχω οδηγήσει).
Το θερμικό με τα 100 άλογα και κουτάλα το πήρε ένας συνάδελφός μου. Το έχει 2 μήνες τώρα, πολύ ευχαριστημένος!
-
Καλο κακό αξιζει δεν αξίζει δεν ξέρω
αλλα σίγουρα είναι πανέμορφο
-
Καλο κακό αξιζει δεν αξίζει δεν ξέρω
αλλα σίγουρα είναι πανέμορφο
Ναι ειναι. Το οδήγησα για 1 ώρα μόνο και έχω γράψει σχετικά. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση, αλλά φυσικά στο θέμα τιμής είναι εκτός, έχει όσο ένα Τέσλα.
-
Για να θυμηθούμε τι έγραψες. https://cartalk.gr/avenger/
-
Μετά από την πρώτη μου επαφή με φόρτιση εκτός δικτύου της Τέσλα, θέλω να υποβάλλω τα σέβη μου στους κατόχους ηλεκτρικών εκτός ΤΈΣΛΑ.
Πρέπει να έχουν αποκτήσει ψυχικές ικανότητες εφάμιλλες θιβετιανών μοναχών για την φόρτιση των οχημάτων τους.
Δεν μπορεί να προχωρήσει το project ηλεκτροκίνηση με τέτοιο χάλι.
Εκτός αν δουλεύουν όλοι για την Τέσλα. -
BMW, GM, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes, and Stellantis have teamed up to open 30,000 new fast-charging stations across North America starting in 2024.
300ρηδες φορτιστές σε όλη τη Β. Αμερική, από το 2024 και μετά.
However, αυτό δεν αναιρεί ότι ένα από τα πολλά άσσετ της τέζλα, τουλάχιστον την πρώτη δεκαετία ύπαρξής της, ήταν το δίκτυο φορτιστών που έφτιαξε. Όταν την ίδια στιγμή οι άλλοι ή κοιμόντουσαν ή έρειζαν με ποιό σύστημα θα υπογράψουν, έτσι ώστε να βγάλουν εκτός τους άλλοι, αλλά τελικά βγήκαν όλοι εκτός από μόνοι τους και τώρα τρέχουν μπας και σώσουν κάτι από την παρτίδα .
https://www.caranddriver.com/news/a44649909/automakers-ev-charging-network-joint-venture/
-
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μετά από την πρώτη μου επαφή με φόρτιση εκτός δικτύου της Τέσλα, θέλω να υποβάλλω τα σέβη μου στους κατόχους ηλεκτρικών εκτός ΤΈΣΛΑ.
Πρέπει να έχουν αποκτήσει ψυχικές ικανότητες εφάμιλλες θιβετιανών μοναχών για την φόρτιση των οχημάτων τους.
Εκτός αν δουλεύουν όλοι για την Τέσλα.LOOOOL , δεν ειχες ξαναπαει ε; εχασες την παρθενια σου
Μερικες φιλικες συμβουλες προς ολους αλλα τους κατοχους τεσλα ακομα περισσοτερο, διοτι η πρωτη εμπειρια ειναι λιγο σοκαριστικη
Προτιμουμε elpe διοτι ειναι οι πιο αξιοπιστοι. Μετα incharge και τελος δεη. Αν και το δεη - incharge καποιοι το βαζουν αναποδα.
Πρωτα ενεργοποιουμε τον φορτιστη και μετα κουμπωνουμε στο αυτοκινητο. Μετα απο διαφορες δοκιμες, φαινεται αυτο να δουλευει καλυτερα σε σχεση με την αναποδη σειρα, ειδικα στους φορτιστες δεη (οπου υπηρχαν προβληματακια).
Ζητα rfid καρτες απο οπου μπορεις. Ελπε δινει, chargespot/protergia δινει. Ναι, ειναι χαζομαρα να κουβαλας καρτες, αλλα πιστεψε με απλοποιουν πολυ τη διαδικασια ΚΑΙ γλυτωνεις απο προβληματα επικοινωνιας του φορτιστη με τα κεντρικα της εταιρειας. -
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εκτός αν δουλεύουν όλοι για την Τέσλα.LOOOOL , δεν ειχες ξαναπαει ε; εχασες την παρθενια σου
Μερικες φιλικες συμβουλες προς ολους αλλα τους κατοχους τεσλα ακομα περισσοτερο, διοτι η πρωτη εμπειρια ειναι λιγο σοκαριστικη
Προτιμουμε elpe διοτι ειναι οι πιο αξιοπιστοι. Μετα incharge και τελος δεη. Αν και το δεη - incharge καποιοι το βαζουν αναποδα.
Πρωτα ενεργοποιουμε τον φορτιστη και μετα κουμπωνουμε στο αυτοκινητο. Μετα απο διαφορες δοκιμες, φαινεται αυτο να δουλευει καλυτερα σε σχεση με την αναποδη σειρα, ειδικα στους φορτιστες δεη (οπου υπηρχαν προβληματακια).
Ζητα rfid καρτες απο οπου μπορεις. Ελπε δινει, chargespot/protergia δινει. Ναι, ειναι χαζομαρα να κουβαλας καρτες, αλλα πιστεψε με απλοποιουν πολυ τη διαδικασια ΚΑΙ γλυτωνεις απο προβληματα επικοινωνιας του φορτιστη με τα κεντρικα της εταιρειας.Έφαγα μια ώρα από την ζωή μου στους φορτιστές στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης.
Ακολουθείς τις οδηγίες που αναγράφονται στον φορτιστή και περιμένεις το αυτονόητο.
Αμ δε!
Η εφαρμογή έχει επιλεκτική όραση.
Μια βλέπει το φορτιστή μια όχι.
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έπρεπε να παραξω μόνος μου το ρεύμα λόγω της επιλογής θέσεως των φορτιστών (βλέπε παραπάνω)αλλά μάταια.
Στην 2η προσπάθεια μου το βραδάκι ευτυχώς που βρήκα ένα παλικάρι με ένα id που φορτιζε στην διπλανή πρίζα και μου εξήγησε ότι η εφαρμογή δεν διαβάζει το qr code (εδώ γ@μιεται αυτός που έγραψε τις οδηγίες χρήσεως) και πρέπει να γίνει χειροκίνητη η επιλογή της πρίζας μέσω της εφαρμογής,εφ όσον αυτή δουλεύει......
ΓΤΠ
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης