-
Υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία/διαμορφωτή η facelift Corolla?
-
@babisstinson said in Toyota Corolla 2019:
Υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία/διαμορφωτή η facelift Corolla?
Δυστυχώς τίποτα ακόμα. Έχω στέιλει email στην ΤΗ και αναμένω τι θα μου απαντήσουν - εαν απαντήσουν!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Δυστυχώς τίποτα ακόμα. Έχω στέιλει email στην ΤΗ και αναμένω τι θα μου απαντήσουν - εαν απαντήσουν!
Έχεις ψηθεί για τα καλά για την f/l βλέπω. Τέλεια! Άντε Νάσου δώσουν νωρίς ένα δυνατό td να μας πεις διάφορες για όλα με την παρούσα
-
Καλα εννοειται περιμενουμε post απο τον Φανη
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Έχεις ψηθεί για τα καλά για την f/l βλέπω. Τέλεια! Άντε Νάσου δώσουν νωρίς ένα δυνατό td να μας πεις διάφορες για όλα με την παρούσα
Έχω ψηθεί, αλλά αναμένω τιμές, χρώματα και εσωτερικό. Δεν θέλω μαύρο και δεν ξέρω εαν θα βγάινει με το δικό μου. Επίσης, μέχει €3.000 έχω βάλει όριο για τράμπα. Όσο για TD, θα αργήσει....Μάρτιο/Απρίλιο θα φτάσουν τα πρώτα αμάξια Ελλάδα για TD.
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Χαχαχα...νάστε καλά....!!! Δεν ειμαι και ειδήμων ρε παιδιά....ένας απλός οικογενειάρχης!
-
Έχεις κάνεις μετάβαση από φανατικός BMWδάκιας σε Toyota hybrid ενώ παράλληλα έχεις εμπειρία από αρκετά αυτοκίνητα. Δεν το λες και εύκολο αυτό το βήμα! Εξού και τα ευήκοα ώτα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Έχω ψηθεί, αλλά αναμένω τιμές, χρώματα και εσωτερικό. Δεν θέλω μαύρο και δεν ξέρω εαν θα βγάινει με το δικό μου. Επίσης, μέχει €3.000 έχω βάλει όριο για τράμπα. Όσο για TD, θα αργήσει....Μάρτιο/Απρίλιο θα φτάσουν τα πρώτα αμάξια Ελλάδα για TD.
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Χαχαχα...νάστε καλά....!!! Δεν ειμαι και ειδήμων ρε παιδιά....ένας απλός οικογενειάρχης!
Μην ξεχναμε πως τα δικα σου TD με ειχαν φτασει στο παρατσακ να κλεισω hybrid.
-
Έχεις κάνεις μετάβαση από φανατικός BMWδάκιας σε Toyota hybrid ενώ παράλληλα έχεις εμπειρία από αρκετά αυτοκίνητα. Δεν το λες και εύκολο αυτό το βήμα! Εξού και τα ευήκοα ώτα.
Αχαχαχα.....ακόμα είμαι φανατικός bmwδάκιας, λεφτά δεν έχω για μια αξιοπρεπή bmw!! Ευχαριστώ όμως για την ψήφο εμπιστοσύνης!
-
Ξέρω αλλους τρεις φανατικούς BMWδακηδες (μεταξύ των οποίων κι εγώ), που με δική μου προτροπή έχουν κάνει μεταβαση σε C-HR υβριδικό και δεν το έχουν μετανιώσει...Τυχαίο; Δεν νομιζω...
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Ξέρω αλλους τρεις φανατικούς BMWδακηδες (μεταξύ των οποίων κι εγώ), που με δική μου προτροπή έχουν κάνει μεταβαση σε C-HR υβριδικό και δεν το έχουν μετανιώσει...Τυχαίο; Δεν νομιζω...
Σε πιστεύω, έχω παρατηρήσει αρκετά chr να στρίβουν χωρίς φλας.
-
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Σε πιστεύω, έχω παρατηρήσει αρκετά chr να στρίβουν χωρίς φλας.
Τουλάχιστον το Lane assist σε μαζεύει στη λωρίδα σου, αν δεν ανάψεις φλας...
-
Αυτη την εβδομαδα ισως ανοιξουν οι παραγγελιες για τη νεα Corolla, ετσι μου ειπαν.
Για τις τιμες δεν ηξεραν τιποτα. -
Τις τιμές τις ξέρουν, απλά δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί υπογλώσσια για τους πελάτες και αποφεύγουν να τις λένε...
-
@kkostask said in Toyota Corolla 2019:
Τις τιμές τις ξέρουν, απλά δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί υπογλώσσια για τους πελάτες και αποφεύγουν να τις λένε...
ωχ ωχ ωχ
-
Εντάξει τότε τιμές τις ξέρουμε και μεις, ξεκινάει από 33 η Κρος, θα ξεκινήσει από 30 η απλή.
-
Άκουσα για 2-3 χιλιάρικα αύξηση από τα υπάρχοντα αντιστοιχα μοντέλα
-
@tassos1957 said in Toyota Corolla 2019:
Άκουσα για 2-3 χιλιάρικα αύξηση από τα υπάρχοντα αντιστοιχα μοντέλα
Τοσο υπολογίζεται από το καλοκαίρι και λογικό ειναι. Το ερωτημα ειναι εαν θα ειναι ιδιες οι εκδόσεις σε εξοπλισμό.
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Εντάξει τότε τιμές τις ξέρουμε και μεις, ξεκινάει από 33 η Κρος, θα ξεκινήσει από 30 η απλή.
Πιο κατω θα μπει η απλή γιατί εχουν και το ψψ με τον 1.8 να χωρέσουν, ενώ υπαρχει και η κορολλα με το διλιτρο.
Αρα τη βλεπω να ξεκινάει από 25
-
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Πιο κατω θα μπει η απλή γιατί εχουν και το ψψ με τον 1.8 να χωρέσουν, ενώ υπαρχει και η κορολλα με το διλιτρο.
Αρα τη βλεπω να ξεκινάει από 25
Εναλλακτικά θα ανέβει το ΨΨ και θα είναι χαρούμενη η τουότα.
-
Στην Toyota είναι παραδοσιακά οι πωλητές τους οι μεγαλύτεροι ψεύτες προκειμένου να ωθήσουν σε άμεση αγορά. Θεωρώ τις φήμες αυτές ως άλλη μια τέτοια περίπτωση.
Μεγάλη αύξηση θα έχει μόνο στις top trim όπου πλέον θα έρχονται με θερμαινόμενα καθίσματα & τιμόνι (αυτό το είχε μέχρι πρόσφατα μόνο η lounge της sdn), HUD, BS, Cam360 για ότι αφορά τις αναβαθμίσεις του ADAS (κυρίως για "πίσω").
Είναι γνωστό ότι από τις μεσαίες εκδόσεις θα πάρει τα νέα info/cockpit. Άρα θα σκεφτούν ότι ο περισσότερος κόσμος θα καλυφθεί με αυτές και θα φροντίσουν να συγκρατήσουν εκεί την αύξηση. Άλλωστε πόσοι αγοράζουν top trim Corolla στην Ελλάδα; Χωρίς λοιπόν αλλαγές εξοπλισμού σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα (εκτός info/cockpit δηλαδή) θα πάρει επάνω 1,5κ. Τα 2-3κ όπως λέτε θα αφορούν τα top trim τα οποία ενδιαφέρουν (;) λίγους Έλληνες αγοραστές Corolla.
ΥΓ: Το μεγάλο καπέλο από την πρώτη έκδοση νομίζω θα το φάει όταν έρθει το νέο CHR ώστε να χωρέσει τιμολογιακά ένα CC 1.8 hybrid χωρίς κανιβαλισμούς. Σου λέει άμα θες "μούρη" θα δώσεις +2/3κ για το αντίστοιχο CHR σε σχέση με το CC. Όπως κάνουν στην VW με τον χαμό στα μικρά τους SUV και έχει φτάσει το αντίστοιχα "μουρατο" T-Roc να τιμολογείται σαν Golf. Ε, αυτό θα πάθει σε λίγο και το νέο CHR ώστε "ο λαός" να έχει πρόσβαση σε ένα CC το οποίο υποπτεύομαι ότι ως 1.8 ΔΕΝ θα είναι made in Japan αλλά δύο κουπιές δρόμο εδώ απέναντι. Τέλος θεωρώ ότι τα νέα CHR/Prius δεν θα τα φέρουν 1.8 παρά μόνο PHEV & 2.0 hybrid.
Toyota Corolla 2019