-
Χάλι μαύρο, αυτός ο καινούριος τρόπος διαφήμισης που καλύπτει όλη την οθόνη σε κάθε κλικ. Πολύ κουραστικό... Γίνεται δύσχρηστο το forum
-
Καπως πρέπει να προσελκύσει πελάτες το bmw service.
Όντως. ΠΑΡΑ πολύ ενοχλητικό. -
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Χάλι μαύρο, αυτός ο καινούριος τρόπος διαφήμισης που καλύπτει όλη την οθόνη σε κάθε κλικ. Πολύ κουραστικό... Γίνεται δύσχρηστο το forum
Δεν εχουμε BMW και δεν θα πάρουμε αν μας πριζουν έτσι.
Πω πω. Τέτοιο σπάσιμο δεν έχω ξαναδεί.
Μετα λένε" βγάλτε τα adblock" .... Ναι καλά
-
Δεν μου αρέσει καθόλου που απέβαλαν ξανά τον Mastoras78, όπως επίσης δεν μου αρέσει καθόλου η επιλεκτική διαχείριση στο φόρουμ. Μέλη εμφανέστατα να προστατεύονται και άλλοι με το παραμικρό να διαγράφονται. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει.
Ξέρω, ξέρω. Το φόρουμ είναι ιδιωτικό και όποιος θέλει παραμένει εδώ. Το διαβάζω αυτό από το 2004 όποτε και όταν κρίνω τις αποφάσεις της διαχείρισης του φόρουμ. Τι να κάνω όμως; Να βάλω φίμωτρο; Δεν νομίζω.
-
Το αν καλώς ή κακώς αποβλήθηκε ο Mastoras78 ας μείνει στην κρίση του καθενός. Και ορθώς δεν σβήστηκε το κείμενό του, για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε admin να κάνει το διαιτητή. Αναγκαστικά όταν οξύνονται τα πνεύματα θα πρέπει να παρέμβει για να ηρεμήσει η κατάσταση και θα υπάρχουν παράπονα από την πλευρά που θα θεωρεί ότι αδικήθηκε.
Για άλλη μια φορά όμως δημιουργείται η εντύπωση ότι η μία πλευρά επιτρέπεται να προσβάλει και μένει στο απυρόβλητο, ενώ η άλλη αντιμετωπίζεται τιμωρητικά. Άρα λίγη παραπάνω προσοχή στο "ζύγισμα" θα ήταν χρήσιμη, για να μην υπάρχουν και σκέψεις για πιθανή μεροληψία... -
Δεν υπάρχουν "πλευρές". Υπάρχουν μόνο συμπεριφορές, που κρίνουμε εμείς κατά πόσον συνάδουν με τον Κανονισμό του Forum και το ήθος που θέλουμε να διατηρήσουμε. Το γεγονός ότι αποβάλλεται ένας συγκεκριμένος χρήστης, και όχι άλλοι, θα πρέπει να σας δείχνει τι επιτρέπεται και τι όχι. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός των αποφάσεων της Διαχείρισης, αλλά όπως βλέπετε, αυτό δεν το εφαρμόζουμε αυστηρά...
-
Storm και andy, δουλειά της διαχείρισης δεν είναι να "χωρίζει τα παιδάκια" όταν φτύνουν, γρατσουνάνε ή τραβάνε τα μαλλιά του αλλουνού, επειδή δεν τους αρέσουν αυτά που λέει.
Ούτε να αποφασίζει ποιος θα ανακηρυχθεί νικητής στις ιδεολογικές κόντρες.
Μαζί σας διαφωνώ περισσότερες φορές, χοντραίνει κιόλας η διαμάχη που και που, αλλά δεν βριζομαστε με τα χειρότερα λόγια, ούτε "φτυνόμαστε", ούτε ζωγραφίζουμε σκατούλες και άλλα τέτοια προεφηβικής μαγκιας...
Προσπαθούμε, ίσως ανεπιτυχώς, να αντιπαραθεσουμε κάποιες γνώμες ή επιχειρήματα.
Έχω βρίσει κι εγώ μια φορά μονολεκτικά, συνειδητά, και φυσικά αποβλήθηκα, κάποιον συνομιλητή που διαφωνούμε, όταν σκέφτηκε πως ήταν "έξυπνο" να αναφερθεί στη σχέση μου με τη γυναίκα μου ως αστεϊσμό.
Νομίζω πως πήρε το μύνημα και δεν επαναλήφθηκε... το φέρνω ως παράδειγμα: διαφωνούμε εγώ και το συγκεκριμένο άτομο; Ναι. Έχουμε διαφορετική κοσμοαντίληψη που μας βάζει απέναντι; Ναι. Θεωρώ πως αυτός είναι ό,τι πιο ποταπό έχω γνωρίσει; ΟΧΙ. Θα ήμουν απλά μαλ@κας αν το έκανα. Αφού δεν τον γνωρίζω κατα βάση τον άνθρωπο. Μπορεί να είναι πιο άξιος απο μένα, να χει κι άλλες πλευρές σαν άνθρωπος.
Θα το κρατάω μανιάτικο και θα τον βρίζω στη πρώτη ευκαιρία, ακόμη και χωρίς λόγο; ΟΧΙ, γιατί προσπαθώ να είμαι άνθρωπος κι όχι ζώο ή κακομαθημένο παιδί που του χάλασαν το χατήρι, τουλάχιστον όσο μπορώ... Θα του "τη λέω" κάθε φορά που διαφωνώ και βρίσκω εξοργιστικά όσα γράφει; Ναι, γιατί όχι; Εδώ είναι μια δημόσια συζήτηση με αυτό το σκοπό. Πρέπει να έχουμε αιώνιο μίσος αν βλέπουμε διαφορετικά κάποια πράγματα; Είναι λυσσαλέος αγώνας πάση θυσία μέχρι τελευταίας ιδεολογικής ρανίδος, ή μήπως κάποιοι φτάνουν στον παραλογισμό;
edit:
(το έγραψα πριν δω το σχόλιο του admin) -
Να λήξει εδώ το θέμα.
-
Δεν μου αρέσει καθόλου η διαφήμιση της BMW που πετάγεται σαν τσαπού κάθε τρεις και λίγο και κάνει την περιήγηση στο forum κουραστική.
Επίσης δεν μου αρέσει ότι φαίνεται ότι η διοίκηση του forum αδιαφορεί για τα σχόλια των χρηστών. Και επίσης ότι αδιαφορεί για τη βελτίωση του forum, κάνοντας κάθε τρεις και λίγο μια καινούρια υποβάθμιση (γιατί τέτοια είναι η διαφήμιση της BMW).
-
Δεν μου αρέσουν καθόλου οι πατερίτσες και ο νάρθηκας που έχω στο πόδι
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε κανέναν δεν αρέσουν...
Περαστικά...
-
Περαστικά ρε συ!!! Τι έγινε....?
-
Περαστικά και γρήγορα!
-
Γρήγορα περαστικά και σιδερένιος.
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Πήγα στην αποθήκη αργά το βράδυ για να πάρω κάτι που ήθελε ένας πελάτης το πρωί, και φεύγοντας για το αυτοκίνητο πήδηξα από την ράμπα (το κάνω συχνά) γύρισε ο αστράγαλος όταν έσκασα στο έδαφος.
Το αποτέλεσμα χθες το πρωί δεν μπορούσα να περπατήσω. -
Πήγα στην αποθήκη αργά το βράδυ για να πάρω κάτι που ήθελε ένας πελάτης το πρωί, και φεύγοντας για το αυτοκίνητο πήδηξα από την ράμπα (το κάνω συχνά) γύρισε ο αστράγαλος όταν έσκασα στο έδαφος.
Το αποτέλεσμα χθες το πρωί δεν μπορούσα να περπατήσω.Ρίξη συνδέσμων?? Το έχω πάθει (στα 21 μου όμως) και ο πονος ήταν αφόρητος!!
-
Μου αρέσει όταν γυρνάω σπίτι το φιλί της κόρης μου και η αγκαλιά της!!!!
Δεν είδα πολλά ευχάριστα στο νήμα και είπα να ανεβάσω λίγο το κλίμα!
-
Χαζομπαμπάς . Να την χαίρεσαι...
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το αποτέλεσμα χθες το πρωί δεν μπορούσα να περπατήσω.Ρίξη συνδέσμων?? Το έχω πάθει (στα 21 μου όμως) και ο πονος ήταν αφόρητος!!
Βαρύ διάστρεμμα και φλεγμονή στο οστό. Θα παω και σε άλλο γιατρό όμως για επιβεβαίωση
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Βαρύ διάστρεμμα και φλεγμονή στο οστό. Θα παω και σε άλλο γιατρό όμως για επιβεβαίωση
Πέρασα κάτι αντίστοιχο στον αστράγαλο του δεξιού μου ποδιού. Υποτίμησα τις οδηγίες του γιατρού, πήγαινα για δουλειά και χρειάστηκε πολύς χρόνος και ταλαιπωρία για να μου περάσει.
Να είσαι υπομονετικός και να ακολουθήσεις τις οδηγίες και του γιατρού αρχικά και του φυσικοθεραπευτή μετά. Ευλαβικά.
Εύχομαι ξανά περαστικά το συντομότερο.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]