-
Καταναγκαστηκα εργα. Οτιδηποτε. Να φυσανε τις ανεμογεννήτριες οταν δεν εχει αερα.
-
Οι πρώτοι που θα γυρίσουν από τέτοια ποινή, να δεις εάν θα ξανακλέψουν!
Καλύτερα να πάνε στα χωράφια να βγάλουν τίμια το ψωμί τους θα σκεφτούν!
Τώρα απλά πάνε διακοπές, όπως όταν πήγαμε στρατό! Αράζουν σε θαλάμους και συζητούν μέχρι σε λίγους μήνες να τους ξαναβγάλουν
-
Τυχεροι οσοι εκαναν διακοπες στον στρατο, καποιοι υπηρετησαν 20-22-24 μηνες αναλογα με το σωμα που ηταν.
-
Εμ τότε η χώρα είχε και από τον Βορρά και από την Ανατολή διάφορους αναθεωρητές! Πολλά τα μέτωπα!
-
Συμφωνω με πληρωμη ζημιας,κατασχεση περιουσιας (οχι προστιμο παει εφορια και όποτε...),συμφωνω με περισσοτερες φυλακες .
Θανατικη ποινη ειμαι υπερ σε οτι εχει να κανει με παιδια και αποδειχθει πως ειναι ενοχος καποιος. -
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καταναγκαστηκα εργα. Οτιδηποτε. Να φυσανε τις ανεμογεννήτριες οταν δεν εχει αερα.
Αααααχαχαχαχαχα
-
Να δουμε πως υπάρχουν και σπάνιες εξαιρέσεις!
Δείτε τι κάνει η μόρφωση στον άνθρωπο! Η σπουδή και η καλλιέργεια!
Τι να πω! Τους χαίρομαι και τους καμαρώνω διότι ο δρόμος τους ήταν πιο δύσκολος από τον δικό μας!
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Συμφωνω με πληρωμη ζημιας,κατασχεση περιουσιας (οχι προστιμο παει εφορια και όποτε...),συμφωνω με περισσοτερες φυλακες .
Θανατικη ποινη ειμαι υπερ σε οτι εχει να κανει με παιδια και αποδειχθει πως ειναι ενοχος καποιος.Μπα....... υπάρχει χειρότερη τιμωρία από τον θάνατο για αυτούς που (βιάζουν-σκοτωνουν-κακοποιουν) παιδιά. Κανονική φυλακή με τους υπόλοιπους κρατούμενους που είναι στην φυλακή χωρίς ειδικά κελιά και ειδικούς προαυλισμους να τους προστατεύουν. Όπως και στους άλλους κρατούμενους έτσι και σε αυτούς ένα σαπούνι δώρο. Δεν χρειάζεται θανατική ποινη. Εμείς απλα φυλακή χρειάζεται να τους βάλουμε χωρίς καμία όμως διάκριση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους και την σειρά τους, ένας ένας, δύο δυο ή και παραπάνω .......
Μπορεί και να είναι κάθε μέρα που περνάει κόλαση έτσι. εντελως τυχαία όμως...... και δεν θα έχουμε και τύψεις που τους αφαιρέσαμε την ζωή, απλά φυλακή τους βάλαμε να συμμορφωθούν
Αλλά όχι ειδικές συνθήκες, ειδικές φυλακές και να τους προστατεύουν. Μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους να κάνουν παρέα που θα μάθουν γιατί μπήκαν μέσα, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Ακόμα και οι σκληρότεροι κρατούμενοι σιχαίνονται βδελυματα που κακοποίησαν παιδια
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπα....... υπάρχει χειρότερη τιμωρία από τον θάνατο για αυτούς που (βιάζουν-σκοτωνουν-κακοποιουν) παιδιά.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ε ναι! Αποπληρωμή ζημιάς! Τι να τον κάνεις να κάθετε και να γίνεται αγρίμι!
Για παράδειγμα καθαρισμό της πόλης! Λαμπίκο η χώρα! Καθαρισμός γκράφιτι! Γόπινγκ! Καθαρισμός δημόσιων τουαλετών!
Τους βάζεις και βραχιολάκι και έναν δυο επιτηρητές! Εάν το σκάσει τον βρίσκεις εύκολα με GPS και τριπλασιασμό της ποινής!
Μέχρι να φτάσει το ποσό που έκλεψε αλλά και κατάστρεψε για να κλέψει όπως πόρτες, ρολά κτλ
Όχι ότι δε συμφωνώ μαζί σου, αλλά στο τέλος θα κλέψουν και το βραχιολάκι με τα καραγκιοζιλίκια του ελληνικού κράτους
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπα....... υπάρχει χειρότερη τιμωρία από τον θάνατο για αυτούς που (βιάζουν-σκοτωνουν-κακοποιουν) παιδιά.
Όταν ένας ισοβίτης δολοφόνος καταδικασμένος αμετάκλητα λέει να βγάλεις τον σκασμό αλλά συνεχίζεις να δικαιολογείς την παιδεραστία σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να επισπεύσεις το ραντεβού στην Κόλαση.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Να δουμε πως υπάρχουν και σπάνιες εξαιρέσεις!
Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θανατικη ποινη ειμαι υπερ σε οτι εχει να κανει με παιδια και αποδειχθει πως ειναι ενοχος καποιος.Διαφωνώ λίγο ως προς την θανατική ποινή γιατί είναι μη αναστρέψιμη. Έχουν πέσει αρκετοί κατά καιρούς θύματα δικαστικής πλάνης.
-
@a-d-p said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Διαφωνώ λίγο ως προς την θανατική ποινή γιατί είναι μη αναστρέψιμη. Έχουν πέσει αρκετοί κατά καιρούς θύματα δικαστικής πλάνης.
Συμφωνώ, για αυτό ειμαι υπέρ όταν είναι πέρα πάσης αμφιβολίας. π.χ. στην περίπτωση τώρα με το παιδάκι των 3 ετών, εκεί δεν τίθεται θέμα πλάνης. Μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις. Εκεί για εμένα το θέμα ειναι ηθικό, δεν έχει δικαίωμα να ζει ένας τέτοιος άνθρωπος, τόσο απλά.
-
O τελευταίος που εκτελέστηκε στην Ελλάδα, ήταν ο Λυμπέρης που σκότωσε και έκαψε τα παιδιά του.
-
@a-d-p said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Διαφωνώ λίγο ως προς την θανατική ποινή γιατί είναι μη αναστρέψιμη. Έχουν πέσει αρκετοί κατά καιρούς θύματα δικαστικής πλάνης.
Αυτο εννοω να ειναι περα για περα ενοχος βαση αποδεικτικων στοιχειων .Εκει ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα μα κανενα θεμα ακομα και κρεμασμενο να τον-την ειχαν στην γεφυρα Ριου Αντιριου για παραδειγματισμο.
Επισης το θεμα φυλακες κολεγια για να βγουν καλυτεροι ανθρωποι ειδαμε πως απετυχε ας γινει λιγο πιο σκληρη.
Και....να αλλαξουν επιτελους οι ποινες ισοβια = βγαινεις σε κουτι οριζοντιως -
Το Κράτος δεν εκδικείται και δεν αφαιρεί ζωές, αλλιώς είναι το ίδιο κακό με τους δράστες!!! Επίσης πάντα μπορούν να υπάρχουν αμφιβολίες. Στην περίπτωση με το 3χρονο που αναφέρθηκε, ποιος το έκανε τελικά και υπήρχε θανατηφόρος πρόθεση ή όχι; Σε καιρό ειρήνης δεν νοείται θανατική ποινή σε πολιτισμένο Κράτος.
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το Κράτος δεν εκδικείται και δεν αφαιρεί ζωές, αλλιώς είναι το ίδιο κακό με τους δράστες!!! Επίσης πάντα μπορούν να υπάρχουν αμφιβολίες. Στην περίπτωση με το 3χρονο που αναφέρθηκε, ποιος το έκανε τελικά και υπήρχε θανατηφόρος πρόθεση ή όχι; Σε καιρό ειρήνης δεν νοείται θανατική ποινή σε πολιτισμένο Κράτος.
Διαφωνώ 100%!! Δεν ειναι θέμα εκδίκησης, αλλά ηθικής και πρακτικής. Δεν προσφέρουν κάτι οι δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές κλπ. οπότε γιατί να υπάρχουν? Για εμένα ειναι πολύ απλό ζήτημα και το έχουμε υπερ-αναλύσει. Είσαι επιζήμιος για την κοινωνία, σου αφαιρείται το δικαίωμα στην ζωή, τόσο απλά! Κάποιος θα βιάζει και θα σκοτώνει και εγώ θα τον πληρώνω και απο πάνω!?! Αυτό ειναι τελείως παράλογο!
-
Η ηθική λέει ότι δεν διαπράττουμε κι εμείς έγκλημα για να εκδικηθούμε το έγκλημα. Αυτό είναι ζούγκλα, όχι ηθική!!! Αν κάποιος είναι επικίνδυνος, τον κλείνουμε μέσα για πάντα. Όμως ακόμα και σκληροί εγκληματίες έχουν αναμορφωθεί.
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η ηθική λέει ότι δεν διαπράττουμε κι εμείς έγκλημα για να εκδικηθούμε το έγκλημα. Αυτό είναι ζούγκλα, όχι ηθική!!! Αν κάποιος είναι επικίνδυνος, τον κλείνουμε μέσα για πάντα. Όμως ακόμα και σκληροί εγκληματίες έχουν αναμορφωθεί.
Μα δεν είπα να διαπράξουμε έγκλημα. Δεν ειναι έγκλημα να σκοτώσεις έναν στυγνό εγκληματία, είναι κοινή λογική, ηθική και σωστή πρακτική. Έγκλημα ειναι να τον πληρώνουν οιευνομούμενοι πολίτες για να κάνει διακοπές σε μια φυλακή. Σοφρωνιστικό σύστημα δεν υπάρχει, κανεις δεν βγήκε καλύτερος από την φυλακή.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]