-
Καναπέδες στον έγγαμο βίο έχω πάρει τρεις φορές. Ο πρώτος πριν σχεδόν 4 δεκαετίες από μαγαζί στην Ηλιουπόλεως που τότε ήταν ιν για αυτή την δουλειά..
Καλοί ήταν άντεξαν αρκετά, σχεδόν 20 χρόνια.
Πριν 20 χρόνια που άλλαξα σπίτι, είπα να πάω σε πιο κυριλέ ιταλικό δερμάτινο... Το πλήρωσα για 2 καναπέδες 4500 και ήταν της μάρκας giatonpuzzi από το γνωστό μαγαζί xaplostra & xaplostra και άρχισαν να σπάνε, οι σκελετοί τους, αλλά και το δέρμα από τα 4-5 χρόνια, χωρίς να δεχτούν κάποια ευθύνη οι φρατέλοι και κάπου στα 9 - 10 χρόνια αλλάχτηκαν από ελληνική εταιρεία που κόστισε λίγο πάνω από το 1/3 των ιταλικών και ήταν εκεί στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίοι διατηρούνται σε άριστη κατάσταση εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.
Οπότε για καναπέδες προτιμήστε ελληνικά προϊόντα ...
-
Υπήρχαν στην Ηλιουπόλεως επιπλάδικα, πρατήρια ελληνικών βιοτεχνιών.
Η κατασκευή γίνεται σύμφωνα με τα γούστα και τις διαστάσεις του πελάτη. Ακόμα και το είδος ξύλου που θες επιλέγεις.
Όλα από κει τα έχω πάρει. Άψογη ποιότητα, εξαιρετικά ξύλα και πολύ καλές τιμές. Από design οκ, πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.
Να υπάρχουν ακόμα άραγε? Όποτε περνάω βλέπω πολλά κλειστά μαγαζιά.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καναπέδες στον έγγαμο βίο έχω πάρει τρεις φορές. Ο πρώτος πριν σχεδόν 4 δεκαετίες από μαγαζί στην Ηλιουπόλεως που τότε ήταν ιν για αυτή την δουλειά..
Καλοί ήταν άντεξαν αρκετά, σχεδόν 20 χρόνια.
Πριν 20 χρόνια που άλλαξα σπίτι, είπα να πάω σε πιο κυριλέ ιταλικό δερμάτινο... Το πλήρωσα για 2 καναπέδες 4500 και ήταν της μάρκας giatonpuzzi από το γνωστό μαγαζί xaplostra & xaplostra και άρχισαν να σπάνε, οι σκελετοί τους, αλλά και το δέρμα από τα 4-5 χρόνια, χωρίς να δεχτούν κάποια ευθύνη οι φρατέλοι και κάπου στα 9 - 10 χρόνια αλλάχτηκαν από ελληνική εταιρεία που κόστισε λίγο πάνω από το 1/3 των ιταλικών και ήταν εκεί στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίοι διατηρούνται σε άριστη κατάσταση εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.
Είναι δεδομένο ότι τα ελληνικής κατασκευής έπιπλα - και ειδικά οι καναπέδες- είναι εξαιρετικής ποιότητας…..να μου τους παραδίδανε κιόλας…..
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
-
@andya3 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Υπήρχαν στην Ηλιουπόλεως επιπλάδικα, πρατήρια ελληνικών βιοτεχνιών.
Η κατασκευή γίνεται σύμφωνα με τα γούστα και τις διαστάσεις του πελάτη. Ακόμα και το είδος ξύλου που θες επιλέγεις.
Όλα από κει τα έχω πάρει. Άψογη ποιότητα, εξαιρετικά ξύλα και πολύ καλές τιμές. Από design οκ, πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.
Να υπάρχουν ακόμα άραγε? Όποτε περνάω βλέπω πολλά κλειστά μαγαζιά.
μπα, εχει πεθανει ο δρομος εμπορικα, ελαχιστα μεινανε - ειχα παλια εκει την εταιρεια, ηλιουπολεως και φιλολαου, πανω απο τη καντια στρομ. παντως εκει ηταν γενικα εμποριες και οχι κατασκευαστες.
νομιζω τωρα πως οτι βρισκεις (μια και 120 καπουτ και γενικα τα συνεταιριστικα καπουτ), ειναι στον κηφισσο κοντα ή πανω και λ.καραμανλη προς μενιδι.
τα 'εργοστασια' ειναι βασικα βιοτεχνιες σε μεγεθος και αισθητικα βρισκεις αρκετα, αρκει να ψαξεις - λιωσεις. αυτο ας πουμε που πηρα, δεν υπηρχε και ηταν προθυμοι να το πουλησουν πριν βγει η πρωτη παραγωγη, στη γατα αρεσε το δοκιμιο που ειχαν https://www.epiplostyle.gr/kanapes-monaco.htmlτσιμπημενα τα ελληνικα αλλα παρα πολυ καλυτερα σε σχεση με τουρκους και πανακριβα σε σχεση με τα σκουπιδια ικεα-πρακτικερ-λερου κλπ.
οι αλυσιδες στυλ σατο-μαρμαριδης και οι αλλοι ειναι καπου αναμεσα στα χαλια και στα πιγιοτικα
οι εκθεσεις, λιγες, που εχουν απομεινει εχουν ελαχιστες δυνατοτητες προσαρμογων αλλα και ειναι ακριβοτερες. λογικα ζουν απο τα μικροεπιπλα. -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
οι εκθεσεις, λιγες, που εχουν απομεινει εχουν ελαχιστες δυνατοτητες προσαρμογων αλλα και ειναι ακριβοτερες. λογικα ζουν απο τα μικροεπιπλα.
Πάνε χρόνια που έψαχνε κάποιος σοβαρούς ξυλουργούς... Θυμάμαι τη μάνα μου που έψαχνε καιρό να βρει καλό να χρησιμοποιεί μασίφ ξύλο.
Σήμερα, ειδικά με το ikea και λοιπά όμοια να πουλάνε έπιπλα από χαρτόνι/μοριοσανίδα απομίμηση ξύλου, ο πήχης έχει πέσει πολύ. -
Τα τωρινά και ιδιαίτερα της γνωστής εταιρείας, είναι λύσεις ανάγκης επιπέδου fast food σε μορφή πεπιεσμένου χαρτονιού. Σημάδι των καιρών, σημάδι φτώχειας ότι όλοι έχουμε ψωνίσει αναγκαστικά από εκεί.
-
Monaco... ελπίζω τελικά να μην είναι ο καναπές για τον Μπέο.
-
Το κάθε πράγμα έχει την χρήση του, καναπές ακριβός από αλυσίδα ελληνική και τρίζει σαν QQ και καρέκλες κουζίνα από τα Jysk που έβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.
Λεφτά να υπάρχουν να ψωνίζουμε αλλά απότι το βλέπω η αλλαγή σαλονιού /τραπεζαρίας /κουζίνας /κρεβατοκάμαρας μια φορά θα γίνει εκεί κοντά στον γάμο των παιδιών να το παίξουμε πλούσιοι στα συμπεθερια... Ααααρς πασοκαρα με πόσα κόμπλεξ μας γέμισες
-
This post is deleted! -
Μου αρέσει που έφαγα ωραία καυτερή σάλτσα. Έκανα και τον μάγκα ότι μπορουσα να το φάω ανετα. Δεν μου αρέσει που το πολύ μπούκοβο ή ότι τελος πάντων είχε μέσα αυτό το πράγμα, μάλλον με πείραξε στο στομάχι και έπαθα παλινδρόμηση στομάχου την ώρα που κοιμόμουν.
Μάλλον μεγαλώνω!
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που έφαγα ωραία καυτερή σάλτσα. Έκανα και τον μάγκα ότι μπορουσα να το φάω ανετα. Δεν μου αρέσει που το πολύ μπούκοβο ή ότι τελος πάντων είχε μέσα αυτό το πράγμα, μάλλον με πείραξε στο στομάχι και έπαθα παλινδρόμηση στομάχου την ώρα που κοιμόμουν.
Μάλλον μεγαλώνω!
Σπρέι σιλικόνης φτιάχνει τα πάντα!
Περαστικά πήγαινε πάρε να έχεις pandium χαπάκια φθηνά είναι ότι πρέπει για την ανακούφιση συμπτωμάτων γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης! -
Σπρευ σιλικόνης, σωστός!!! Αυτό που αφήνει και μια ωραία υφή.... Σε ευχαριστώ!
-
μιας και μιλαγατε για επιπλα αν περνατε προς Αμφικλεια τωρα τον χειμωνα ριξτε μια ματια εδω https://www.google.com/maps/place/ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΟΣ,+Ι.,+%26+ΣΙΑ+Ε.Ε./@38.647905,22.6018431,19.15z/data=!4m15!1m8!3m7!1s0x14a099a995a7d565:0xc281d9c7a2c40813!2zzpXOu86sz4TOtc65zrEgMzUwIDA0!3b1!8m2!3d38.6276904!4d22.7650721!16s%2Fg%2F120l32vl!3m5!1s0x135f618d811158f7:0x89cbac8e4ee615d2!8m2!3d38.6481302!4d22.602346!16s%2Fg%2F11h08tnp3?entry=ttu
ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΟΣ, Ι., & ΣΙΑ Ε.Ε. Athinon - Amfikleias National Rd (1st km - palaia), Amfikleia, 35002
https://avgerinakos.grΟικογενειακη βιοτεχνια φοβερη κατασκευη εξ αλλου τα βλεπεις που τα φτιαχνουν διπλα , παραμετροποιηση , και σχετικα φτηνα . ντιζαιν και γουστο ειναι προσωπικη υποθεση . ολοι οι εφοριακοι ψωνιζουν απο εκει , οχι για το σκοντο , εξ αλλου οταν πετας στο τραπεζι την ταυτοτητα μεχρι τεμεναδες σου κανουν , αλλά για την ποιοτητα .
Καλως επισης αν περνατε για αραχωβα , παλι οικογενειακη παλια επιχειρηση στο https://www.google.com/maps/@38.4793842,22.9632524,3a,75y,299h,92.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1sA1mdhCEC0taxAi5GPoV8yA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
κι αυτοι τα φτιαχνουν μονοι τους αδερφια . -
Τέλος του μήνα κλείνει οριστικά ένας επιχειρηματικός κύκλος, δεν ξέρω αν μου θα μου αρέσει η όχι το βέβαιο είναι ότι η καθημερινότητα μου θα αλλάξει!
Θα μου αρέσει που θα έχω περισσότερο χρόνο για εμένα.
Θα μου αρέσει που οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές χωρίς να δουλεύω.
Θα μου αρέσει επίσης που δεν θα χρειάζεται να σηκωθώ για δουλειά τις Κυριακές. -
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τέλος του μήνα κλείνει οριστικά ένας επιχειρηματικός κύκλος, δεν ξέρω αν μου θα μου αρέσει η όχι το βέβαιο είναι ότι η καθημερινότητα μου θα αλλάξει!
Θα μου αρέσει επίσης που δεν θα χρειάζεται να σηκωθώ για δουλειά τις Κυριακές.για πες
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θα μου αρέσει επίσης που δεν θα χρειάζεται να σηκωθώ για δουλειά τις Κυριακές.για πες
Έχουμε μια καφετέρια και πουλήθηκε η επιχείρηση.
-
Ο άνθρωπος είναι καμωμένος για να δουλεύει μέχρι να πεθάνει, έτσι τουλάχιστον εύχομαι για τον εαυτό μου και μακάρι να με ευχαριστεί και τότε όσο με ευχαριστεί και σήμερα.
Καλή η ξεκούραση αλλά με μέτρο, το μυαλό απο την πολυ ξεκούραση παύει να δουλεύει το ίδιο.
-
Ισχύει έτσι είναι όπως τα λες. Απλώς να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί.
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο άνθρωπος είναι καμωμένος για να δουλεύει μέχρι να πεθάνει
Σαν κατάρα μου ακούγεται αυτό...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]