-
Προφανώς ο λογιστής του τύπου που έχει την εταιρεία δεν θα ξέρει την δουλειά του, σύμφωνα με τις αποψεις κάποιων...
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Προφανώς ο λογιστής του τύπου που έχει την εταιρεία δεν θα ξέρει την δουλειά του, σύμφωνα με τις αποψεις κάποιων...
Οι λογιστές είναι για να κάνουν καταχωρήσεις/mydata/ΦΜΥ/ΦΠΑ κλπ (αντε στο τσακίρ κάνα μηνιαίο PNL), για συμβουλευτική/στρατηγική χρειάζεσαι σύμβουλό. Όποιος νομίζει ότι με 350 €/μήνα που θέλουν οι λογιστές για απλογραφικά και με 600-800 €/μήνα για μικρά διπλογραφικά τζίρου <2m κάνεις δουλεία είναι μακριά νυχτωμένος.
"5. Με την παράγραφο 5 του άρθρου 13 του ν.4172/2013 ορίζεται ότι παροχή σε είδος είναι και η αγοραία αξία από την παραχώρηση κατοικίας σε εργαζόμενο ή εταίρο ή μέτοχο από φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα εντός του φορολογικού έτους. Η παροχή αυτή αποτιμάται στο ποσό του μισθώματος που καταβάλλεται απευθείας από τον εργοδότη προς τον εκμισθωτή της παραχωρούμενης κατοικίας, ενώ στην περίπτωση που η προς παραχώρηση κατοικία ανήκει στον εργοδότη, η παροχή σε είδος αποτιμάται σε ποσοστό 3% επί της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου."
εκτός αν μιλάμε για ειδική περίπτωση (που βέβαια πρέπει να τεκμηριωθεί ως τέτοια) π.χ. μηχανικό που έχει μεταφερθεί προσωρινά σε εργοτάξιο εκτός νομού κλπ κλπ
-
Πάντως ο άλλος αγόρασε μέσω της εταιρείας του 600000 σπίτι. Τι να πω εγώ.
-
Πάντως ο άλλος αγόρασε μέσω της εταιρείας του 600000 σπίτι. Τι να πω εγώ.
οτι πραγματικα δεν εχεις ιδεα απο φορολογικα-φοροτεχνικα επιχειρησεων καθοτι #mono_mavra τοοοοοσα χρονια, χαθηκε η επαφη
-
Δεν έχω ιδέα, δεν είμαι λογιστής, ούτε τσέος με παραγωγικές δαπάνες σε κυριλέ εστιατόρια, ξενοδοχεία και σε συνεργεία σουζούκι...
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όποιος νομίζει ότι με 350 €/μήνα που θέλουν οι λογιστές για απλογραφικά και με 600-800 €/μήνα για μικρά διπλογραφικά τζίρου <2m κάνεις δουλεία είναι μακριά νυχτωμένος.
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά με 10 μικρές με απογραφικά και 2 μικρά διπλόγραφικά καθαριζει ένας λογιστής περίπου 5000 ευρώ μηνιαίως ακαθάριστα έσοδα;
Αχ έτσι έπρεπε να είναι και θα ήταν τέλεια!Στα υπόλοιπα έχετε δίκιο μαζί με τον γάτο.
Ο Cruiser λογικά σας τσιγκλαει για να γελάσουμε
-
Γιατί ρε κωλοέλληνα επαγγελματία,ντροπή του ανθρώπινου είδους, τριπλοπαρκάρεις στη Νέα Εγνατία στις 2 το μεσημέρι? Γιατί ρε άθλιο υποκείμενο εξαιτίας σου η ουρά να έχει φτάσει από τη Μαρτίου στην έξοδο της Κηφισιάς?
-
Δεν μου αρέσει που ώριμοι άνθρωποι κάθονται σε ένα φόρουμ με βάση την αυτοκίνηση και γράφουν εκθέσεις off topic, στην προσπάθεια τους να αποδείξουν την άποψη τους.
TLDR εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πια.
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γιατί ρε κωλοέλληνα επαγγελματία,ντροπή του ανθρώπινου είδους, τριπλοπαρκάρεις στη Νέα Εγνατία στις 2 το μεσημέρι? Γιατί ρε άθλιο υποκείμενο εξαιτίας σου η ουρά να έχει φτάσει από τη Μαρτίου στην έξοδο της Κηφισιάς?
Γιατί το διπλο-τριπλοπαρκάρισμα είναι θεσμός με τεράστια ιστορία στη Θεσσαλονίκη.
Και ο κωλοέλληνας επαγγελματίας κάνει ότι μπορεί για να συντηρήσει τις παραδόσεις δεκαετιών. -
@harisma23 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γιατί το διπλο-τριπλοπαρκάρισμα είναι θεσμός με τεράστια ιστορία στη Θεσσαλονίκη.
Και ο κωλοέλληνας επαγγελματίας κάνει ότι μπορεί για να συντηρήσει τις παραδόσεις δεκαετιών.Μα δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχουν Μετρό στην Θεσσαλονίκη πρέπει να παίρνουν το αυτοκίνητο τους ??
-
Στα βόρεια προάστια με λογικές τιμές, το Χαλάνδρι είναι η καλύτερη επιλογή και το ζητάνε όλοι.
Κάποιοι μπορεί να έχουν φανέλα με τα άλλα δευτεροκλασάτα προάστια, αλλά τους συμπονούμε....
Αυτοί που το ζητάνε είναι τσακωμένοι με την αισθητική (για να το θέσω κομψα).
Bonus ο καθαρός αέρας από τη γειτνίαση με την Αττική Οδό των 200k διελεύσεων με ταχύτητες > 100 km/h ημερησίως -
Δεν μου αρέσει που απευθυνόμενος σε ελληνικό μαγαζί για την αγορά των επίπλων του γιου, κατάφεραν και με έβγαλαν από τα ρούχα μου με το ψέμα και την κοροϊδία. Παράδοση σε 15 μέρες έγινε 55….και φυσικά ήταν λάθος….από τα 3 τεμάχια μόνο το ένα ήταν σωστό…και ζήτησαν και επιπλέον 250 ευρώ γιατί «καταλάβαμε λάθος»…..μάλλον εμείς φταίμε που θέλουμε να ενισχύσουμε ελληνικά μαγαζιά….πολυεθνικές από εδώ και πέρα λοιπόν σκατοέλληνα ψεύτη.
-
Όταν εγώ τα λέω οτι "αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει" με λένε ανθέλληνα. Έτσι είναι η πλειοψηφία, οι ίδιοι που κοιτάζουν στις ουρές να σου φάνε τη θέση, οι ίδιοι που παρκάρουν όπου γουστάρουν και κλείνουν διαβάσεις, οι ίδιοι που πετάνε τσιγάρα από το παράθυρο και χαρτάκια από τυρόπιτα (μου έχει τύχει), οι ίδιοι που καπνίζουν σε όλα τα μπαρ παρά τον αντικαπνιστικό νόμο κτλ. Απάλευτη χώρα πραγματικά.
Εννοείται μόνο με το συμφέρον της τσέπης και κανένα support σε ελληνικό μαγαζί αν δεν το αξίζει. Αν είναι καλοί βεβαίως, αλλά πλέον δεν έχω καμία συμπόνια προσωπικά για κάποιο μικρομάγαζο αν η συμπεριφορά τους και η νοοτροπία τους είναι "Ελλάνια". Λουκετάκι και ΟΑΕΔ.
-
Δεν μου αρέσει που απευθυνόμενος σε ελληνικό μαγαζί για την αγορά των επίπλων του γιου, κατάφεραν και με έβγαλαν από τα ρούχα μου με το ψέμα και την κοροϊδία.
Σε αλυσίδα με κάμποσα καταστήματα επίπλων, δεν δέχονταν καμία αλλαγή στο έπιπλο (π.χ. άλλο χρώμα, γιατί "έτσι έρχονται από το εργοστάσιο").
Μετά βρήκα τα ίδια έπιπλα σε κατάστημα παραμεθωρίου (πλησίον Βουλγαρίας) στη μισή τιμή... -
Δεν μου αρέσει που απευθυνόμενος σε ελληνικό μαγαζί για την αγορά των επίπλων του γιου, κατάφεραν και με έβγαλαν από τα ρούχα μου με το ψέμα και την κοροϊδία. Παράδοση σε 15 μέρες έγινε 55….και φυσικά ήταν λάθος….από τα 3 τεμάχια μόνο το ένα ήταν σωστό…και ζήτησαν και επιπλέον 250 ευρώ γιατί «καταλάβαμε λάθος»…..μάλλον εμείς φταίμε που θέλουμε να ενισχύσουμε ελληνικά μαγαζιά….πολυεθνικές από εδώ και πέρα λοιπόν σκατοέλληνα ψεύτη.
περυσι αλλαξα επιπλα που ειχα απο το 96 που μου εβαλε στεφανι η βλαχα. ειχαν πληρωθει σε 1321 δοσεις, ηταν ελληνικα και τρομερα ανθεκτικα. περισσοτερο αλλαχτηκαν για ανανεωση παρα για ζημιες. η αλλη εψαξε οτι ιντερνετι υπαρχει και πηγε σε απειρα μαγαζα. με τραβηξε σε καμμια πενηνταρα και εμενα... τα πολυεθνικα ή πανακριβα ή γυαλιστερες κωλοκατασκευες. τα τουρκικα τα χειροτερα. και σχεδον κανεις ετοιμοπαραδοτα. τα ελληνικα ή μικρα με κατι τυπους που υποσχοντουσαν υπερτατη πιγιοτητα αν και αγοραζανε απο αλλου ή ξυλουργοι του πρωκτου με αισθητικη βαθυπασοκ ή αλυσιδες με μετριοτητες ή καποια λιγα με μεγαλες κατασκευαστικες μοναδες απο πισω. αλλα τα τελευταια και οι ξυλουργοι βαρανε απο τιμες. ειδικα αν θες καποια καστομια σε διαστασεις. τελικα απο ενα τετοιο μεγαλο εγινε η παραγγελια, φυσικα αργησαν 20 μερες, 65 αντι 45, εγιναν καποια μάικρολαθακια και σιγουρα με ξεφραγκιασαν οταν ακουσαν πως χωρις αλπ ο γατος δεν.... ομως ενα χρονο μετα παρα πολυ ευχαριστημενος απο τη πιγιοτητα και την τελικη ευχρηστια. επειδη βεβαια η βλαχα ειχε και στο χωριο και κατι μυστηρια βιβλιοθηκοβιτρινα επεσα και στην αναγκη ενος αδερφου (μενουμε απεναντι απο 2 μηνωνε ο ηλικιομενοτερος, εγω ειμαι ο γερος) που ειναι καλλιτεχνης και πραγματι εφτιαξε και αυτος κατι τρομερες μονδερνες καστομιες που οσο και να μην πληρωθηκε, ηταν πολλα τα γιουρα. λιγοτερα ομως απο τα ιταλικα αναλογα που θελανε κατι πενταψηφια το ενα.
οποτε ψηφο στον σωστο ελληνα επαγγελματια, οι αλλοι ΔΥΠΑ. ικεες κλπ ειναι για τον βολο, οι τουρκοι εγγυηση κοσμοκαρ -
Στο μαγαζι που είναι πριν από την εταιρεία είχες πάει;
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
οχι αν και επειδη περασα (μου εδωσε παραδοση 3+ μηνες που δεν ειχα) και πηρε φιλος στον κατω οροφο, σοβαρος φανηκε
αυτος διπλα ειναι ο https://www.epiplo-lamprou.gr/
τελικα πηρα απο epiplostyle.gr -
Παραγγείλαμε προχθές από γνωστή αλυσίδα τεχνολογίας μια μπαταρία επαναφορτιζόμενη για ασύρματο τηλέφωνο...και για να γεμίσει η παραγγελία έβαλα και κάτι άλλες μπαταρίες για κλειδί αυτοκίνητου... κάτι ψηφιακά θερμόμετρα και λοιπά.
Διάλεξα παραλαβή από το τοπικό υποκατάστημα για να γλιτώσω και τα μεταφορικά...και επειδή θα έβγαιναν ίσως και παραπάνω από το κόστος των μπαταριών.
Οι τύποι κατάφεραν και έσπασαν τη μια παραγγελία σε 3 διαφορετικές με άλλη ημερομηνία παραλαβής η κάθε μία... ενώ όλα τα προϊόντα ήταν άμεσα διαθέσιμα...μου έστειλαν από 5 διαφορετικά email sms για την κάθε μία...με πήραν τηλέφωνο μια φορά να παραλάβω και άλλη μία φορά ενώ ήμουν στο γκισέ τούς μπροστά και είχα παραλάβει την μια αποστολή ήδη, και μας έκανε η υπάλληλος και παρατήρηση όταν τη ρώτησα αν είναι όντως
δικό μου το δέμα...γιατί το ένα κουτί ήταν τεράστιο σαν παπουτσιών ενώ μέσα είχε 6 μπαταρίες τύπου CR2032 και δεν έγραφε το όνομα μου στον παραλήπτη...Καλύτερα στο AliExpress τα ευρώ μου άλλη φορά...
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
οχι αν και επειδη περασα (μου εδωσε παραδοση 3+ μηνες που δεν ειχα) και πηρε φιλος στον κατω οροφο, σοβαρος φανηκε
αυτος διπλα ειναι ο https://www.epiplo-lamprou.gr/
τελικα πηρα απο epiplostyle.grΕίναι όντως καλός,έχει και άλλον έναν στην Ρωμυλίας χαμηλά ,καλός και αυτός Βλάσσας αν θυμάμαι καλά.Στον δρόμο μας είναι και ο Αντωνόπουλος,καλός άνθρωπος και τεχνίτης ,προς το ακριβό ομως
-
Οτι έχει αγοραστεί από τους Τούρκους του πορτοκαλί έχει ρημάξει στην 3ετια.
Εδώ η περιοχή έχει τον Γονιδη στον Κηφισό (ΔΟΥ Αιγάλεω) όλα τα άλλα μετριοτητες!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]