-
Ποσο θα κοστίσει σε εμας μη τους διαολοστειλω και αυτούς;;;
-
Έφτασα αισίως τα 3.3Κ χλμ (το χρησιμοποιώ πολύ λίγο το όχημα καθώς δουλέυω remote). Έκδοση 140 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο.
Κατανάλωση έχει ηρεμήσει κάπως. Στο σταμάτα ξεκίνα μέσα στη πόλη είμαι γύρω στα 11 λίτρα ανά 100χλ, ΠΑΝΤΑ στο Sport. ποτέ eco. Ταξίδι είμαι γύρω στα 6.6 με 7 λίτρα.
Κάτι που μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση είναι το adaptive cruise control, που αν μειώσει ταχ΄υτητα λόγω εμποδίου μπροστα, για να την ξαναφτάσει, αντί να επιτυχύνει χαλαρά, γκαζώνει φουλ, κάτι που αρκετές φορές με τρομάζει λίγο.
Σχετικά με τις τιμές του καινούριου πιο πάνω, αν είναι και στην Ελλάδα έτσι, μου φαίνονται μια χαρά. Το δικό μου που το είχα κλείσει Απρίλιο του 2023, μαζί με το πακέτο με το acc, είχε πάει 33Κ+ με το κλειδί στο χέρι.
-
@harisnikolop said in Renault Captur II:
Στο σταμάτα ξεκίνα μέσα στη πόλη είμαι γύρω στα 11 λίτρα ανά 100χλ
Και εγώ αλλά είμαι με υγραέριο ... γιατί θες σπορτ στο σταμάτα ξεκίνα ? απλό mode δεν κάνει στην κίνηση ?
αν μειώσει ταχ΄υτητα λόγω εμποδίου μπροστα, για να την ξαναφτάσει, αντί να επιτυχύνει χαλαρά, γκαζώνει φουλ
Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ και ας το έχω βάλει στο eco (δεν το δουλεύω eco ποτέ) , επίσης καίει 1-1.5 λίτρο παραπάνω στο κρουζ κοντρολ , πολύ κακή υλοποίηση .
-
Κάτι που μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση είναι το adaptive cruise control, που αν μειώσει ταχ΄υτητα λόγω εμποδίου μπροστα, για να την ξαναφτάσει, αντί να επιτυχύνει χαλαρά, γκαζώνει φουλ, κάτι που αρκετές φορές με τρομάζει λίγο.
Νομίζω τα περισσότερα έτσι κάνουν.
Και σ' εμένα το 3008 phev πάντως, έτσι κάνει. -
@katafractos17 said in Renault Captur II:
Νομίζω τα περισσότερα έτσι κάνουν.
Και σ' εμένα το 3008 phev πάντως, έτσι κάνει.8/10 έτσι κάνουν. Τα πιο σωστά είναι τα Tesla και δε θυμάμαι τώρα ποιος άλλος. Λίγοι πάντως.
-
Το έχω ξαναπεί , εγώ σπορτ μοντ δεν έχω και όταν βάζω cc κάνει κάτι ανοίγματα που δεν μπορώ να τα κάνω με το πόδι .
Λογικά η χαρτογράφιση υπάρχει αλλά είναι κλειδωμένη και διαθέσιμη μόνο στο cc . -
@talosrb said in Renault Captur II:
Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για την αγορά της Γερμανίας:
Έκδοση Τιμή
Evolution TCe 90 22.950 ευρώ
Evolution TCe 100 LPG 23.550 ευρώ
Evolution Mild Hybrid 160 EDC 26.950 ευρώ
Techno TCe 90 24.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 140 26.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 160 EDC 28.950 ευρώ
Techno E-Tech Full Hybrid 145 29.950 ευρώ
Esprit Alpine Mild Hybrid 160 EDC 31.750 ευρώ
Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145 32.750 ευρώΑκριβότερα από Γερμανία στην Ελλάδα !!!
+11% το Techno E-Tech Full Hybrid 145"Τιμές νέου Renault Captur
1.0 TCe 90 evolution: από 24.750 ευρώ
1.0 TCe 90 evolution plus: από 25.750 ευρώ
1.0 TCe 100 LPG evolution: από 25.450 ευρώ
1.0 TCe 100 LPG evolution plus: από 26.330 ευρώ
1.0 TCe 100 LPG techno: από 27.600 ευρώ
1.3 TCe 140 mHEV techno: από 28.250 ευρώ
1.3 TCe 160 EDC mHEV techno: από 31.450 ευρώ
1.3 TCe 160 EDC mHEV esprit Alpine: από 33.450 ευρώ
1.6 E-Tech full hybrid 145 evolution: από 31.850 ευρώ
1.6 E-Tech full hybrid 145 evolution plus: από 32.650 ευρώ
1.6 E-Tech full hybrid 145 techno: από 33.250 ευρώ" -
1.0 TCe 100 LPG techno: από 27.600 ευρώ
Το BYD Atto3 με επιδότηση με λιγότερο από 29.000€ φορτωμένο με τα πάντα όλα φαντάζει κλοπή...
Αν συνεχιστεί έτσι το παραμύθι των Ευρωπαίων κατασκευαστων σε καμία δεκαετία δεν θα υπάρχουν στο χάρτη -
+11% το Techno E-Tech Full Hybrid 145
"Τιμές νέου Renault Captur
1.6 E-Tech full hybrid 145 techno: από 33.250 ευρώ"
31.710 δεν είχε τελευταία τιμολόγηση το προfl Captur etech techno?
Άρα έχει αύξηση +1500 περίπου, δηλ. ~5% πάνω.Δεν κρίνω αν είναι λίγο ή πολύ,αλλά δεν είναι 11%.
-
11% από τον Γερμανικό κατάλογο...
Όχι από την προηγούμενη Ελληνική τιμή...
-
@antoniokon said in Renault Captur II:
Ο.κ.
Υπό αυτό το πρίσμα σωστό. -
@panormus772 said in Renault Captur II:
@antoniokon said in Renault Captur II:
Ο.κ.
Υπό αυτό το πρίσμα σωστό.Αυτήν την σύγκριση έκανε ο φίλος...
"Ακριβότερα από Γερμανία στην Ελλάδα !!!
+11% το Techno E-Tech Full Hybrid 145"Για σύγκριση Ελληνικών τιμών, ισχύει το δικό σου ποσοστό
-
Εχω το clio LPG και καλο βλέπω το νέο Captur, άραγε ποιο είναι πιο οικονομικό το LPG ή το full hybrid?
-
Άσχετα με το κόστος κίνησης, το ένα απέχει έτη φωτός από το άλλο σε ποιότητα λειτουργίας και το πόσο πιο ξεκούραστος παραμένει ο οδηγός. Σκέψου μόνο πώς λειτουργεί έκαστο στο τυπικό μποτιλιάρισμα.
-
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά γιατί τόσα χρόνια οι εισαγωγείς φέρνουν αμάξια από την Γερμανία ?
Γιατί είναι φτηνότερα εκεί ως καινούργια και έτσι είναι φτηνότερα και ως μτχ ώστε να βγαίνει κέρδος.
Τέλος ταξινόμησης, διαφορά ΦΠΑ 8 μονάδες και μεταφορικά, δεν δικαιολογούν το 11 % συνολικά ?
-
@criuser said in Renault Captur II:
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά γιατί τόσα χρόνια οι εισαγωγείς φέρνουν αμάξια από την Γερμανία ?
Γιατί είναι φτηνότερα εκεί ως καινούργια και έτσι είναι φτηνότερα και ως μτχ ώστε να βγαίνει κέρδος.
Τέλος ταξινόμησης, διαφορά ΦΠΑ 8 μονάδες και μεταφορικά, δεν δικαιολογούν το 11 % συνολικά ?
Δεν είναι φτηνότερα εκεί, απλά είναι η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης και υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα. Δεν είναι όμως καλή αγορά (πολύ αλάτι). Καλύτερα από Νότια Ιταλία-Γαλλία.
-
Φτηνότερα από την Ελλάδα είναι.
-
Φτηνότερα από την Ελλάδα είναι.
ιδιες τιμες προ φορων εχουν με ελλαδα, απλα ειναι πολυ μεγαλυτερη αγορα τα αμαξια εχουν πολυ καλυτερο εξοπλισμο και παιζουν και χοντρες εκπτωσεις στην αγορα. μειον οι σκουριες.
-
-
@fanis75 said in Renault Captur II:
διαφορά ΦΠΑ 8 μονάδες
Διαφορά 5% το ΦΠΑ (19% με 24%).
Μετά την ήττα θα το ρίξουν οι Γερμανοί
Renault Captur II