-
@limited_one said in VW Golf MK 8:
@ad276 said in VW Golf MK 8:
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Mod αν επιτρέπεται ποιά έκδοση του Golf έχεις;
Life eTsi 1,0 έχω με το βασικό infotainment.
Τι καταναλώσεις βλέπεις; Το υβριδικό έχεις ή το απλό;;
Mild hybrid είναι. Η μέση κατανάλωση είναι στα 6 λίτρα
Τραγική ειρωνεία... σε Κλιο 75 ίππων έχω την ίδια κατανάλωση...
-
Δεν έχει νοημα η σύγκριση εαν δεν είναι ακριβώς ίδιες οι συνθήκες.
-
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Mod αν επιτρέπεται ποιά έκδοση του Golf έχεις;
Life eTsi 1,0 έχω με το βασικό infotainment.
Τι καταναλώσεις βλέπεις; Το υβριδικό έχεις ή το απλό;;
Mild hybrid είναι. Η μέση κατανάλωση είναι στα 6 λίτρα
Τραγική ειρωνεία... σε Κλιο 75 ίππων έχω την ίδια κατανάλωση...
Συμφωνώ με αυτό που λέει ο @stefan147 γιατί δεν κινούμαι σε περιβάλλον με μποτιλιάρισμα.
Θα αναφέρω όμως βέβαια οτι έχω μικρότερη κατανάλωση απο το 71 ίππων και πολύ ελαφρύτερο smart 451 που είχα. -
Με εξαίρεση τους hybrid της Toyota αμφιβάλλω αν υπάρχουν ΜΕΚ που δίνουν χαμηλότερες πραγματικές καταναλώσεις από τους κινητήρες του VAG 1.0 1.5 και φυσικά για τον 2.0 Diesel.
Πάντα μου φαινόταν περίεργο πως αυτόματα κιβώτια ελάχιστων εταιριών (αυτή την στιγμή μόνο τον κορεάτικο όμιλο μπορώ να σκεφτώ) δίνουν μικρότερες καταναλώσεις σε σχέση με την εφαρμογή μηχανικού κιβωτίου στον ίδιο κινητήρα.
Άραγε στα του VAG μεταξύ 1.5 Tsi/eTsi evo έχει πραγματικές χαμηλότερες καταναλώσεις ο 2ος; Αν και συμπέρασμα για την απορία μου δεν μπορεί να βγει καθώς μεσολαβεί και η όποια βοήθεια του mh.
-
Σωστά τα λέτε. Θα σας συγκρίνω όμως με Γκολφ 8 1,5 hybrid με τα 150 άλογα που κυκλοφορεί εδώ και το έχει γνωστός μου βλέπει 7,5+ και βεβαίως με το δικό μου πενταρι Γκολφ 1,4 75αρ που έβλεπα και εγώ 7,5....
-
Γενικά στα τελευταία μοντέλα τους, τα vw έχουν πολύ κατανάλωση σε καθε κινητήρα.
-
Παρεμπιπτόντως ξέρω από Ρόδο γιατί ήμουν φαντάρος εκεί 9 μήνες. Στην Αρχιπολη ήμουν αν την έχεις ακούσει.
-
Τέλεια η Ρόδος κι εγώ στην Αφάντου υπηρέτησα, πέρασα ζωάρα. Τους θερμότερους χαιρετισμούς μου σε όλο το νησί, μου έχει μείνει αξέχαστο...
-
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Τέλεια η Ρόδος κι εγώ στην Αφάντου υπηρέτησα, πέρασα ζωάρα. Τους θερμότερους χαιρετισμούς μου σε όλο το νησί, μου έχει μείνει αξέχαστο...
Κι εμένα....
@limited_one Πολύ ωραία διαδρομή είναι κι αυτή που πήγαινα στο στρατόπεδο μου. Από Κολυμπια στρίβεις δεξιά προς επτά πηγές και συνεχίζεις τον ανηφορικό, στην αρχή δρόμο, προς Ελεουσα και συνεχίζοντας τον όλο βγαίνεις στην άλλη πλευρά του νησιού στη Σορωνη. Ωραίος δρόμος με στροφιλικια. Με ένα καλό αυτοκίνητο είναι ωραία διαδρομή.
-
Παρεμπιπτόντως ξέρω από Ρόδο γιατί ήμουν φαντάρος εκεί 9 μήνες. Στην Αρχιπολη ήμουν αν την έχεις ακούσει.
και εγώ Αρχίπολη υπηρέτησα! Υλικοπόλεμος ήμουν
Ναι είναι πολύ ωραία διαδρομή! -
και εγώ Αρχίπολη υπηρέτησα! Υλικοπόλεμος ήμουν
Ναι είναι πολύ ωραία διαδρομή!95ο ΤΥΕΘ εγώ...!!
-
Βυσματάρες......
-
95 ταγμα τεχνικου.Ημουν το 1998 εκει.Πανε πια πολλα χρονια.Αλλα ειχα την ευκαιρια να ξαναεπισκεφθω την Ροδο για διακοπες το 2008.Το εχω σκοπο να ξαναπαω στο μελλον.Εχουμε και πλοιο που περναει απο Συρο και καταληγει Ροδο.Τοτε επρεπε να παω Πειραια και να παρω αλλο πλοιο για Συρο.
-
542 Τσαΐρι, και μετά Τ. Ε. Ρόδου. 2004 - 2005 ΔΕΑ ΠΖ.
-
95 ταγμα τεχνικου.Ημουν το 1998 εκει.
Και εγώ! 1998-1999 Ρόδος...256 σειρά.
-
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
251 σειρά Νοέμβριος 1997- Μάιος 1999.Ειχα κι άλλους σταθμούς. Κόρινθος-Πάτρα-αγ.Ανάργυροι-Ροδος-Θηβα.....
Πάει το ξεχειλωσαμε το topic.... -
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
251 σειρά Νοέμβριος 1997- Μάιος 1999.Ειχα κι άλλους σταθμούς. Κόρινθος-Πάτρα-αγ.Ανάργυροι-Ροδος-Θηβα.....
Πάει το ξεχειλωσαμε το topic....Ωουαου!!! 253 σειρά Κόρινθος Πάτρα Θεσσαλονίκη!!! Κωλοδοκιμος!
-
Μια που λέγατε για το infotainment, στο μενού clima δεν μπορούσαν να βάλουν άλλες 2 επιλογές; Μια low και μια hi για την θερμοκρασία; Έλεος δηλαδή!
Τελικά με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη θερμοκρασία μπορείς να πας είτε στα κόκκινα, είτε στο μπλε με swipe
-
Μια που λέγατε για το infotainment, στο μενού clima δεν μπορούσαν να βάλουν άλλες 2 επιλογές; Μια low και μια hi για την θερμοκρασία; Έλεος δηλαδή!
Τελικά με παρατεταμένο πάτημα πάνω στη θερμοκρασία μπορείς να πας είτε στα κόκκινα, είτε στο μπλε με swipe
Δυο ερωτησουλες.Στο αυτοκινητο μπαινεις με αισθητηρα προσσεγγισης ή πατας κουμπι;Και το start stop απενεργοποιηται μονιμα;
-
Δυο ερωτησουλες.Στο αυτοκινητο μπαινεις με αισθητηρα προσσεγγισης ή πατας κουμπι;Και το start stop απενεργοποιηται μονιμα;
Όχι δεν έχει keyless access. Το start&stop δεν το έχω απενεργοποιήσει ποτε γιατί αν το απενεργοποιήσεις δεν λειτουργεί σωστά και το mild hybrid.
Μην σε φοβίζει το start&stop όμως γιατί δεν χρησιμοποιεί την μίζα αλλα μια γεννήτρια.
VW Golf MK 8