-
Αεροδυναμική
-
@vastil said in VW Golf MK 8:
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Επίσης η διαδρομή για Ασβεστοχώρι, προφανώς με είσοδο από περιφερειακό έξοδο Νεαπόλεως εφόσον αναφέρετε την οδοντιατρική σχολή, είναι συνεχής κακός στενός ανηφορικός δρόμος. Μπορεί να βρήκατε και κανένα φορτηγό από τα Πεύκα να σας πήγε τρένο. Παίζει και αυτό τον ρόλο του. Είναι δυσμενής διαδρομή.
Μπορεί να έχετε δίκαιο. Εμένα μου φάνηκε μεγαλύτερη πάντως η κατανάλωση από το 1.0
Από το 1.0 λογικά θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση το 1.5 (εκτός αν είναι περίπτωση που ξεζουμίζει κάποιος το 1.0, ώστε να κινηθεί σε άνετους ρυθμούς του 1.5, οπότε θα κάψει περισσότερο). Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι 10άρι η κατανάλωση του 1.5 σε μεικτή χρήση.
-
@realzeus said in VW Golf MK 8:
@vastil said in VW Golf MK 8:
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Επίσης η διαδρομή για Ασβεστοχώρι, προφανώς με είσοδο από περιφερειακό έξοδο Νεαπόλεως εφόσον αναφέρετε την οδοντιατρική σχολή, είναι συνεχής κακός στενός ανηφορικός δρόμος. Μπορεί να βρήκατε και κανένα φορτηγό από τα Πεύκα να σας πήγε τρένο. Παίζει και αυτό τον ρόλο του. Είναι δυσμενής διαδρομή.
Μπορεί να έχετε δίκαιο. Εμένα μου φάνηκε μεγαλύτερη πάντως η κατανάλωση από το 1.0
Από το 1.0 λογικά θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση το 1.5 (εκτός αν είναι περίπτωση που ξεζουμίζει κάποιος το 1.0, ώστε να κινηθεί σε άνετους ρυθμούς του 1.5, οπότε θα κάψει περισσότερο). Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι 10άρι η κατανάλωση του 1.5 σε μεικτή χρήση.
8.5 μου έβγαζε στο trip. Εμένα μπορεί να φάνηκε ότι καίει 10. Βέβαια συνολικά ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο. -
Το golf είναι ένα πολύ ώριμο hatchback που το αναπτύσσουν πολλά χρόνια. Ειδικά το νέο 1.5 etsi dsg είναι πραγματικά "μηχανή οδήγησης" για ένα μέσο οδηγό, το καμάρι της vw.
Δεν είναι δίκαιο να το συγκρίνεις με το T-Roc που είναι σχετικά καινούργια κατασκευή και είναι και SUV, οπότε από αεροδυναμική είναι και "ολίγον περίπτερο" μπροστά στο Golf.Αφού θέλει SUV ο κόσμος όμως, θα ζήσει με το T-Roc και τα όμοιά του...
-
Το golf είναι golf. Από το golf 5 και μετά είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.
Το golf4 ήταν άθλιο -
Το καλύτερο Χατς ειναι, τι να λέμε τώρα. Benchmark στην κατηγορία του.
(είχα Golf MkII). -
Καλό αυτοκίνητο (αλίμονο) αλλά.....
50 χρόνια το ίδιο αυτοκίνητο σε σχεδιασμό. Πιο βαρετο πεθαίνεις. Μόνο σε Porche 911 το συγχωρώ αυτό.
Προτιμώ Leon που είναι πολύ πιο ωραίο σχεδιαστικά και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι Golf
βεβαια για πολλούς ενας βαρετός και συντηρητικός σχεδιασμός είναι προτέρημα και όχι μειονέκτημα όπως το παρουσιάζω εγώ. Το ακούω και το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Αν εισαι σε αυτή την κατηγορια το GOLF είναι για σένα ιδανικότατο.
Αν δεν ήταν VAG θα το εκθείαζα και άλλο αλλά λόγω απέχθειας για το εν λόγω group και την συμπεριφορά του στους πελάτες του σταματώ.
Είναι όμως ο βασιλιάς της κατηγορίας και το benchmark για όλα τα ανταγωνιστικά. (ακόμα και αν τα βρίσκω καλύτερα το μέτρο σύγκρισης πάντα το Golf είναι)
-
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
Το καλύτερο Χατς ειναι, τι να λέμε τώρα. Benchmark στην κατηγορία του.
(είχα Golf MkII).Σε πειραξε η ζεστη????
-
-
@alexandros-k said in VW Golf MK 8:
Σε πειραξε η ζεστη????
Αχαχαχαχαχα!!!
Έρχεται καύσωνας Fanis, να προσέχεις, μη ζαλιστείς και πεις καλό λόγο και για κανένα άλλο vag..., χα,χα,χα...
-
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Σε πειραξε η ζεστη????
Αχαχαχαχαχα!!!
Έρχεται καύσωνας Fanis, να προσέχεις, μη ζαλιστείς και πεις καλό λόγο και για κανένα άλλο vag..., χα,χα,χα...
Αγαπώ τα VAG!! Τα Audi δεν θέλω, γιατί είναι φύκια για μεταξωτές...Σκόντα τίμια και Σεατ αρκετά καλά. Λάμπο τις καταστρέψανε όπως και τις Μπέντλευ.
-
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Σε πειραξε η ζεστη????
Αχαχαχαχαχα!!!
Αγαπώ τα VAG!!
ρε συ είσαι καλά??
και κορολοπαπουδιέρας και αγάπη στα VAG?????
ε όχι πάει πολύ
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
εγώ παντως έγραψα καλά λόγια και έτρεμε το χέρι στο πληκτρολόγιο
-
Αχαχαχα!!!
Μετά τους Maiden δεν σκέφτομαι καθαρά....δώσε μου 1-2 μέρες!!
ΥΓ: Πάντως ένα Cupra Born θα το έπαιρνα άνετα!!
-
Πιθανότατα καθόταν δίπλα σε ηχείο...
-
Αχαχαχα!!!
Μετά τους Maiden δεν σκέφτομαι καθαρά....δώσε μου 1-2 μέρες!!
ΥΓ: Πάντως ένα Cupra Born θα το έπαιρνα άνετα!!
λογικό, πρέπει να ήταν τρομερή συναυλία
ΥΓ και γω αν μου το χάριζαν μόνο όμως. ομορφο είναι πάντως, me like
-
Leasing από vitara 1.6 diesel Allgrip manual και 200.000χλμ, εσχάτως σε Golf 2.0 diesel DSG. Λίγα λόγια, ποιότητα κύλισης και αίσθηση στιβαρότητας τεράστια διαφορά, από την άλλη νιώθεις σαν να βγάζεις τα κάζουαλ μποτάκια σου που πήγαινες παντού και να κυκλοφορείς με σκαρπίνια πολυτελείας. Έχετε γεια λόγγοι βουνά ραχούλες. Και κατανάλωση... στις ίδιες διαδρομές, 1-1,5lit/100χλμ κάτω. Αυτό που από όπισθεν βάζεις D αλλά στην οθόνη παραμένει ανοιχτή η κάμερα οπισθοπορείας και πρέπει να πατήσεις Χ για να κλείσει, τι φάση...(?)
-
Μέχρι τι ταχύτητα την κρατάει ανοιχτή? Κανονικά μετά τα 5-10χαω κλείνει μόνη της.
-
@stefan147 said in VW Golf MK 8:
Μέχρι τι ταχύτητα την κρατάει ανοιχτή? Κανονικά μετά τα 5-10χαω κλείνει μόνη της.
Ωχ ναι? την εκλεινα με το χέρι πριν ξεκινήσω πορεία...Τουλάχιστον έτσι είχα μάθει από το βιτάρα που έκλεινε με το που έβγαζες την όπισθεν. Καλά που το είπες...
-
@leontolikos said in VW Golf MK 8:
@stefan147 said in VW Golf MK 8:
Ωχ ναι? την εκλεινα με το χέρι πριν ξεκινήσω πορεία...Τουλάχιστον έτσι είχα μάθει από το βιτάρα που έκλεινε με το που έβγαζες την όπισθεν. Καλά που το είπες...
Κλείνει μετά από λίγο δεν χρειάζεται να πατάς το X, καλοταξιδος
-
@leontolikos said in VW Golf MK 8:
Leasing από vitara 1.6 diesel Allgrip manual και 200.000χλμ, εσχάτως σε Golf 2.0 diesel DSG. Λίγα λόγια, ποιότητα κύλισης και αίσθηση στιβαρότητας τεράστια διαφορά, από την άλλη νιώθεις σαν να βγάζεις τα κάζουαλ μποτάκια σου που πήγαινες παντού και να κυκλοφορείς με σκαρπίνια πολυτελείας. Έχετε γεια λόγγοι βουνά ραχούλες. Και κατανάλωση... στις ίδιες διαδρομές, 1-1,5lit/100χλμ κάτω. Αυτό που από όπισθεν βάζεις D αλλά στην οθόνη παραμένει ανοιχτή η κάμερα οπισθοπορείας και πρέπει να πατήσεις Χ για να κλείσει, τι φάση...(?)
Για πόσο άραγε να υπάρχει ακόμα η Golfάρα μ' αυτή τη μοτερούκλα? Κοίτα να το χαρείς, να λες σε μερικά χρόνια ιστορίες στα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και σε μας!
VW Golf MK 8