-
@ial said in Toyota C-HR 2016:
Απορίας άξιο πως ρυθμισαν τον κινητήρα να είναι πιο γρήγορος στην corolla με το ίδιο περίπου βάρος αμαξωματος. Μάλλον θυσιάζοντας κατανάλωση. Κατα συνέπεια η corolla θα πρέπει να διψάει για καύσιμο. Δεν ξέρω εαν ειναι δυνατό εαν μπορεί κάποιος να μοντάρει τις ρυθμίσεις του ενος στο άλλο.
Το πιο πιθανό να είναι θέμα αεροδυναμικής παρά ρύθμισης του κινητήρα.
-
Η αεροδυναμική επηρεάζει την τελική ταχύτητα, όχι τόσο τις υπόλοιπες επιδόσεις.
-
@georgemit said in Toyota C-HR 2016:
Η αεροδυναμική επηρεάζει την τελική ταχύτητα, όχι τόσο τις υπόλοιπες επιδόσεις.
Και τις ρεπριζ άνω των 100χλμ/ωρα τις επηρεάζουν
-
Επίσης τα Corolla φορούσαν ζάντες από 15 έως 18 ίντσες...τα C HR ξεκινούσαν από 17 έως 20 νομίζω...με αντίστοιχη διαφορά και στο πλάτος των ελαστικών...
-
Καλημέρα σε όλους. Επειδή σκέφτομαι να δώσω το φόκους υπάρχει ένα υποψήφιο C-HR μοντέλο 2020 αρχές. Μπορεί κάποιος να αναφέρει τι εκδόσεις (facelift) έχουν γίνει και ποιες χρονιές; Εγώ γνώριζα για αρχικά την οθόνη χωρίς κουμπιά και ένα facelift που έγινε πάνω στο αρχικό μοντέλο. Επίσης τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;
-
@nascar1 said in Toyota C-HR 2016:
Καλημέρα σε όλους. Επειδή σκέφτομαι να δώσω το φόκους υπάρχει ένα υποψήφιο C-HR μοντέλο 2020 αρχές. Μπορεί κάποιος να αναφέρει τι εκδόσεις (facelift) έχουν γίνει και ποιες χρονιές; Εγώ γνώριζα για αρχικά την οθόνη χωρίς κουμπιά και ένα facelift που έγινε πάνω στο αρχικό μοντέλο. Επίσης τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;
Ειχε αλλαξει η μπαταρια και καλυτερη ηχομονωση αλλα δεν θυμαμαι ποτε εγιναν το 20 ή το 21?
-
Τέλη 2019 είχε έρθει το f/l
Το κοίταζα τότε και ξέρω.
Στην πορεία έβαλαν και περισσότερο εξοπλισμό και ακόμα μεγαλύτερη οθόνη -
To 2019 εγινε το μεγάλο Φ/Λ και το 2020 και 2021 αναβαθμίστηκε ο εξοπλισμός. Από 2021 και μετά ειναι οι καλύτερες εκδόσεις αλλά και πιο ακριβές. Οπωσδήποτε να πάρεις μετά το Φ/Λ (2019).
Αναλυτικά εδώ όλες οι αλλαγές: https://newsroom.toyota.eu/?h=1&t=2020 c-hr
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2016:
Ειχε αλλαξει η μπαταρια και καλυτερη ηχομονωση αλλα δεν θυμαμαι ποτε εγιναν το 20 ή το 21?
Αυτό το "καλύτερη ηχομόνωση" στα Τουότα είναι σαν την υποστροφή στα 911! Σε κάθε γενιά βελτιώνεται. Σε λίγο θα είναι μία μπάλα από κετσέ το αμάξι.
-
Περιμένουμε και τον ειδικό CHRολογο @bill_hsd
-
@stefan147 said in Toyota C-HR 2016:
Αυτό το "καλύτερη ηχομόνωση" στα Τουότα .....
Εκτός από αυτό σε κάθε γενιά δεν υπάρχει πλέον το droning του cvt....
-
Η μεγάλη αλλαγή στο 1ης γενιάς C-HR έγινε στο facelift που πραγματοποιήθηκε Οκτωβριο-Νοέμβριο 2019 και ηταν η τοποθέτηση υβριδικής μπαταριας λιθιόυ ιόντων (Li-ion), αντί για νικελιου, που είχε μέχρι τότε, μαζί με διάφορες άλλες βελτιωσεις (LED φωτα εμπρος, καλυτερη ηχομόνωση με μοκετα στους πίσω θόλους σε όλες τις εκδόσεις πλην των βασικών Business/C-ENTER, καλυτερο infotainment με κουμπιά περιμετρικά και Android Auto/Apple Carplay κλπ).
Η μπαταρία λιθιου βοηθά στην καλύτερη εκμετάλλευση της πλήρως ηλεκτρικής (EV) λειτουργίας του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα καλύτερη κατανάλωση.
Παίζει το πρώτο μου C-HR (εκδοση C-LUB) να ήταν το πρώτο CHR facelift που ταξινομηθηκε στην Ελλάδα (το δημοσιογραφικό της Toyota Hellas είχε μεγαλύτερο αριθμό πινακιδας).
Τα επόμενα χρόνια έγιναν κάποιες μικροαλλαγές (οθονη με ενα κουμπί, κατά τη γνώμη μου μη εργονομική, κάποια νέα χρώματα/ζάντες, μικρές αλλαγές στα συστήματα ασφαλειας κλπ.) αλλά οχι κάτι τρομερό, ενώ προστέθηκαν οι εκδόσεις GR Sport και GR Sport Ultimate (τα τελευταία Toyota GR Sport που βγήκαν στα 1800cc, πλέον μόνο δίλιτρα).
Πάρε την πιο πλούσια εκδοση που αντέχει η τσέπη σου και κατά προτίμηση ελληνικό και από ιδιώτη, ώστε να εχεις τις μεγαλύτερες δυνατές εγγυησεις (6 έτη για μηχανικά, επεκτάσιμη στα 10 χρόνια αν το συντηρείς στο εξουσιοδοτημενο δικτυο, και 11 ετη για την μπαταρια).
Οι εγγυησεις αναφέρονται σε ειδικό αυτοκόλλητο στο book service.
Παίζουν πολλά C-HR εισαγωγής/leasing στο car.gr, συνήθως ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια, εδώ είμαστε. -
Είμαι από Πάτρα και έχω εντοπίσει αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/44371876-toyota-c-hr. Είναι από έξω, μου είπε ο πωλητής μια ιστορία, αν θέλουμε την πιστεύουμε. Έχει κάποια πράγματα σε εξοπλισμό που με ενδιαφέρουν (στήριξη μέσης) και θα πάω να το δω. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!
-
Είμαι από Πάτρα και έχω εντοπίσει αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/44371876-toyota-c-hr. Είναι από έξω, μου είπε ο πωλητής μια ιστορία, αν θέλουμε την πιστεύουμε. Έχει κάποια πράγματα σε εξοπλισμό που με ενδιαφέρουν (στήριξη μέσης) και θα πάω να το δω. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!
Ελεγχο σε καποια Toyota.
-
@ilias-a said in Toyota C-HR 2016:
Ελεγχο σε καποια Toyota.
Αυτό θα κάνω απλά δεν έχουν ραντεβού για την ώρα πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας!!!! Ελπίζω να με "χώσουν" σε κανενα κενό. 30 ευρώ πλεόν ΦΠΑ ο έλεγχος (πολύ λογική τιμή). Ελπίζω να το ψάχνουν διεξοδικά!!!
-
Επιβεβαίωση μέσω Toyota εάν ισχύουν οι εγγυήσεις που αναφέρει στην Ελλάδα.
Έλεγχος χιλιόμετρων και γενικότερα του ιστορικού.
Hybrid Health Check του υβριδικού συστήματος οπωσδήποτε. -
Μονόδρομος τα Toyota.
200.000 χλμ εγγύηση! Το δίνεις στα 180.000 και το πουλάς ακριβά λόγω εγγύησης
Toyota C-HR 2016