-
@lap said in Citroen C3 Aircross 2018:
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Πάντως στο στοίχημα παίζει τζόγος για το ποιο σχόλιο θα τον κάνει να αποκαλυφθεί.
Πουλάς την περιουσία σου για τον κοινο αγώνα της αριστεράς και δέχεσαι να σε λούσουν με πίσσα και πούπουλα για τις αμαρτίες σου.
Ποιός ?
-
Πάντως στο στοίχημα παίζει τζόγος για το ποιο σχόλιο θα τον κάνει να αποκαλυφθεί.
Πουλάς την περιουσία σου για τον κοινο αγώνα της αριστεράς και δέχεσαι να σε λούσουν με πίσσα και πούπουλα για τις αμαρτίες σου.
Ποιός ?
Εσυ
-
Ποιός ?
Εσυ
Εγώ τι σχέση έχω με την αριστερά ?
Οσο για τις αμαρτίες μου...
-
Τελική ενημέρωση , αλλαγή κινητήρα , χωρίς πολλά πολλά ( προς τιμήν τους ).
Δεν διευκρινίστηκε, πόσο είναι η αναμονή για τον κινητήρα ( ειπώθηκε μόνο ότι θα δούμε τι υπάρχει στοκ Ελλάδα και αν χρειαστεί να περιμένουμε από Γαλλία....) , αλλά από την στιγμή που της εγκρίθηκε η αλλαγή κινητήρα , της τηλεφώνησαν και για όχημα αντικατάστασης ( άλλο ένα προς τιμήν τους...) , πλέον βέβαια δε το χρειάζεται , αλλά τα ¨καλά" να λέγονται.
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να επικροτουμε τις αντιπροσωπείες/εισαγωγείς των γαλλικών που πραγματικά ανταποκρινονται στα προβλήματα αντίθετα με τους Βαγγέληδες, ή να τους μουτζώνουμε που έφτασαν να βγάζουν τα αμάξια τους τα ίδια και περισσότερα θέματα απ τους Βαγγέληδες (που όπως δείχνει το πράγμα πάνε για φούντο σιγά σιγά)
-
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2018:
Δεν ξέρω αν πρέπει να επικροτουμε τις αντιπροσωπείες/εισαγωγείς των γαλλικών που πραγματικά ανταποκρινονται στα προβλήματα αντίθετα με τους Βαγγέληδες, ή να τους μουτζώνουμε που έφτασαν να βγάζουν τα αμάξια τους τα ίδια και περισσότερα θέματα απ τους Βαγγέληδες (που όπως δείχνει το πράγμα πάνε για φούντο σιγά σιγά)
Τις αντιπροσωπείες και τους εισαγωγείς φυσικά και πρέπει να τους επικροτούμε. Για μούτζα είναι οι μηχανικοί, σχεδιαστές και η γραμμή παραγωγής (με τα Μποζωλέ) που φτιάχνουν τέτοια χρέπια.
-
Υποθέτω κύριοι ότι η γραμμή, αλλάζετε τους κινητήρες χωρίς πολλά πολλά, έρχεται από το εργοστάσιο και δεν είναι απλά πολιτική του αντιπροσώπου.
Το θέμα είναι αν λύνεται το πρόβλημα. Εδώ σε θέλω...
-
@civil357 said in Citroen C3 Aircross 2018:
Υποθέτω κύριοι ότι η γραμμή, αλλάζετε τους κινητήρες χωρίς πολλά πολλά, έρχεται από το εργοστάσιο και δεν είναι απλά πολιτική του αντιπροσώπου.
Προφανώς ειναι πολιτική του εργοστασίου, αφού είναι ανίκανοι να φτιάξουν ένα μοτέρ της προκοπής.
Το πρόβλημα σαφώς και λύνεται, μέχρι να εμφανιστεί ξανά στο νέο μοτέρ.
-
Αν κάποιοι άλλοι -ονόματα δεν λέμε- άλλαζαν τα σπασμένα τους μοτέρ όπως οι Γάλλοι, θα είχαν χρεοκοπήσει προ πολλού…
-
@kkostask said in Citroen C3 Aircross 2018:
Αν κάποιοι άλλοι -ονόματα δεν λέμε- άλλαζαν τα σπασμένα τους μοτέρ όπως οι Γάλλοι, θα είχαν χρεοκοπήσει προ πολλού…
- Αμήν και πότε, να κλείσει το κατάπυστο γκρουπ να ησυχάσουμε!
- Τους έσωσαν οι Ιταλοί τους Γάλλους και έχουν λεφτά να αλλάζουν μοτέρ.
-
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2018:
Ετσι δουλεύουν όλα τα ερκρος.
Επειδή είναι τσιπιδες οι Γάλλοι γίνεται, και βαριούνται να σεταρουν σωστά τον αυτοματισμο.
Εντάξει, δεν είναι όσο τσιπιδες είναι πχ οι γιαπωνέζοι, αλλά...
Αν ήταν πραγματικά θέμα ασφαλείας, πάλι θα έπρεπε να υπάρχει "φρένο" και στη μανουαλ λειτουργία.
Καραμανλίδικη διασφάλιση ασφάλειας ,το να μην υπάρχει αυτοματισμός.Όχι όλοι οι γιαπωνέζοι. Μην τα ισοπεδώνεις όλα.
-
Αλλάζουν μοτέρ και δίνουν 15 χρόνια ή 175000 χλμ εγγύηση για το πρόβλημα, αφ΄ ενός γιατί πάνε καλά στην Ευρώπη και κονομάνε, με την Αμερική έχουμε ένα θέμα, όπως καλά πάμε και στις αναπτυσσόμενες αγορές.
Προφανώς υπήρξε θέμα όταν αποφασίστηκαν να αλλάξουν οι άσπαστοι TU & XU και πήγαν στην BMW και τους έφτιαξαν τον Prince. Εκεί κόλλησαν γερμανική μαλάκυνση...
Και ο πρινς βγήκε χάλια και όταν πήγαν να φτιάξουν μόνοι τους τον πιουρτεκ, ήταν λάθος ο σχεδιασμός με τον ιμάντα στο λάδι.
Τώρα έβαλαν καδένα και θα δούμε.
Οπως λάθος μελέτης ήταν και η 7άρα καδένα στο ντίζελ...
Αυτά τα πάθαμε γιατί οι Γάλλοι πρόεδροι έκαναν πολύ παρέα με την Μέρκελ και έλεγαν για τον γαλλογερμανικό άξονα και άλλες μλκιες...
Μακριά και αγαπημένοι με τους γερμαναράδες...
Απλά κάθε εταιρεία τους που θα χρεωκοπεί θα την αγοράζουμε.
Ξεκινήσαμε με την Οπελ, τώρα είναι σε επιθανάτιο ρόγχο η βάγκ, γιατί αν πιέσουν για τα πρόστιμα του ντίζελγκειτ, άντε γεια...
Θα τους αφήσουμε την Μέρκ, αφού την ελέγχουμε μέσω της Ρενώ και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε με την τελευταία στην αξιοπιστία μπεμβέ.
-
Δεν ξέρω αλλά δεν θα ήθελα να μάθω αργότερα κιόλας οπότε δεν θα το ρισκάρα κιόλας. Με το που θα φτιαχνόταν θα έμπαινε πωλητήριο αν ρωτάς την γνώμη μου
Να βγάλει πρόβλημα σε κινητήρα είναι σημαντική βλάβη δεν είναι κάτι ψιλό να πεις οκ μου το άλλαξαν όπως σε άλλα πράγματα που δεν θα έδινα και πολύ σημασία όσο είναι στην εγγύηση το αμάξι.
-
Για να σκάσετε από το κακό σας οι χέητερς και κυρίως οι οικονομικοί τογιοταίοι...
1,7 λίτρα στα 100 κύριοι...
Και χτες το βράδυ που γύριζα, οι μόνοι που με πέρασαν, ήταν δύο πωλητές ένας με 2008 και ένας με σε 3, ντίζελ προφανώς που πήγαιναν τέρμα τα αμάξια στην Εθνική...
Εγώ είπαμε όρια συν 20-30.
Για να έχουμε πινακίδες και δίπλωμα...
-
Για να σκάσετε από το κακό σας οι χέητερς και κυρίως οι οικονομικοί τογιοταίοι...
Και χτες το βράδυ που γύριζα, οι μόνοι που με πέρασαν, ήταν δύο πωλητές ένας με 2008 και ένας με σε 3, ντίζελ προφανώς που πήγαιναν τέρμα τα αμάξια στην Εθνική...
Καλά είπαμε να βάζουμε καταναλώσεις από διαδρομές, όχι από γκρεμούς.....
-
@cirus said in Citroen C3 Aircross 2018:
Δεν ξέρω αλλά δεν θα ήθελα να μάθω αργότερα κιόλας οπότε δεν θα το ρισκάρα κιόλας. Με το που θα φτιαχνόταν θα έμπαινε πωλητήριο αν ρωτάς την γνώμη μου
Να βγάλει πρόβλημα σε κινητήρα είναι σημαντική βλάβη δεν είναι κάτι ψιλό να πεις οκ μου το άλλαξαν όπως σε άλλα πράγματα που δεν θα έδινα και πολύ σημασία όσο είναι στην εγγύηση το αμάξι.
Αυτό το σκεπτικό είχε, αλλά α. Της άρεσε πολύ ως αυτοκίνητο μέχρι να την αφήσει και β. Το πάντα που της δόθηκε ως λιζινγκ είναι χειρότερο από το πάντα που είχε, 1.3 πετρέλαιο από τα τελευταία που κυκλοφόρησαν, και σκέφτεται να κρατήσει το Citroen για τα μη αστικά μη εταιρικά χιλιόμετρα.
Δεν αποφάσισε ακόμα, και ξενέρωσε και μπερδεύτηκε.
Πολύ πιθανόν να πωληθεί πάντως...
-
Εξαιρετική αντιμετώπιση!
Τα καλά να λέγονται.
Κάπου είχα πει πως αυτή η πολιτική είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος να αγοράσεις Stellantis και άλλη μία φορά με βάση και αυτό το περιστατικό το ξαναλέω και επαυξάνω.Αν το έκανε η και η VW με τα σπασμένα DSG και τα υπόλοιπα προβλήματα θα έπιναν νερό στο όνομα της οι πελάτες της και δεν θα είχαν ενδοιασμούς για το επόμενο μοντέλο που θα αγοράσουν.
-
@cruiser Φωτο απο ΕΟ με +20/30 από όρια δεν έχει?
Το άλλο από γκρεμό δεν λέει κάτι. -
@gtsartsal said in Citroen C3 Aircross 2018:
Καλά είπαμε να βάζουμε καταναλώσεις από διαδρομές, όχι από γκρεμούς.....
Γιατί οι τογιοταίοι τι βάζουν ?
Σταματάνε το αμάξι έξω από το περίπτερο και κάνουν λαθρανάγνωση εφημερίδων και λένε ότι είναι σε μποτιλιάρισμα...
Πάντως στο ταξίδι με 5 λίτρα πήγα, με 5 ήλθα και με δυνατή μωτ σχεδόν 80 χλμ, σε διαδρομή με 80 χλμ επαρχιακό και 70 χλμ εθνική...
-
Για 3.5 χιλιόμετα....καλά ειναι για τράτα. Εμείς έχουμε 0 στην ίδια διαδρομή.
Citroen C3 Aircross 2018