-
@thanosk-0 said in VW T-Roc:
Καλησπέρα σας,
Νέο μέλος του site και μόλις κάτοχος troc 1500 κυβικά, 150 άλογα, βενζίνη, σειρά R line, τιμη 37k
Έχω κάνει μόλις 600 χιλιόμετρα επόμενος είναι πολύ νωρίς να γράψω εντυπώσεις. Γενικά μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την οδική του συμπεριφορά.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση. Μέση κατανάλωση στα 600 χιλιόμετρα 12.5lt. Με το κλιματιστικό σχεδόν πάντα ανοιχτό. Δεν είναι πολύ; Κάνω κάτι λάθος;
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι, να το χαίρεσαι!
Κι εγω με το 1.000άρι και μόλις 100km 11lt έχω μέση κατανάλωση. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, τα μοτέρ τώρα "μαθαίνουν να περπατάνε"
Υπομονή να γράψουν 2-3 Km πρώτα...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Επίσης Καλοτάξιδο και απροβληματιστο!! -
Είστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα
-
Καλοτάξιδα με υγεία και να το ευχαριστηθείτε! Βρε παιδιά, τα 11 και 12 λίτρα / 100km δεν είναι λίγο πολλά; Δηλαδή, ή τα βγάζετε βόλτα στο κέντρο με την κίνηση ή τα οδηγάτε σαν να είναι κλεμμένα, δεν μου φαινεται εύκολο να το πετύχεις αυτό με καινούργιο αυτοκίνητο.
-
Προβλέπω σύντομα αγγελίες με 1,5 tsi όταν η βενζίνη έχει 2 ευρώ.
20-24 ευρώ για κάθε 100 χλμ απόστασης. Αχαχουχα.... ρε σεις σπίτι αγοράζεις με τόσαΣτα 20Κ χιλιόμετρα το έτος περίπου 5Κ ευρώ θα ναι οι βενζίνες. Πες σέρβις κτλ 5,5Κ μόνο τα πάγια του αυτοκινήτου. Δηλαδή 460 ευρώ/μήνα, βάλε και την προκαταβολή από την πώληση του 1,5 tsi να το το εξοχικό!
Οπότε η σωστή ερώτηση είναι εξοχικό ή t roc 1,5tsi?
Υ.γ δεν υπολογίζω αποσβέσεις
-
Καλοτάξιδα με υγεία και να το ευχαριστηθείτε! Βρε παιδιά, τα 11 και 12 λίτρα / 100km δεν είναι λίγο πολλά; Δηλαδή, ή τα βγάζετε βόλτα στο κέντρο με την κίνηση ή τα οδηγάτε σαν να είναι κλεμμένα, δεν μου φαινεται εύκολο να το πετύχεις αυτό με καινούργιο αυτοκίνητο.
Είθισται σε καινούργια άστρωτα μοτέρ η κατανάλωση να είναι αυξημένη. Εμπειρικός κανόνας.
Η πραγματική κατανάλωση ενός αυτοκινήτου εξάλλου, δεν είναι δα και κάνα μυστικό. Σε γενικές γραμμές παίρνεις τις τιμές wltp που δίνει ο κατασκευαστής και προσθέτεις 1-2 lt/100Km παραπάνω.
-
20-24 ευρώ για κάθε 100 χλμ απόστασης. Αχαχουχα.... ρε σεις σπίτι αγοράζεις με τόσαΣτα 20Κ χιλιόμετρα το έτος περίπου 5Κ ευρώ θα ναι οι βενζίνες. Πες σέρβις κτλ 5,5Κ μόνο τα πάγια του αυτοκινήτου. Δηλαδή 460 ευρώ/μήνα, βάλε και την προκαταβολή από την πώληση του 1,5 tsi να το το εξοχικό!
Γύρε δεν πας για κάνα μπάνιο στη θάλασσα να στανιάρεις?
Εγώ αύριο-μεθαύριο φεύγω και θα σου στείλω και τιμές κατανάλωσης όταν γυρίσω.
Ρε συ μου θυμίζεις εκείνη την ΄παλιά Ελληνική ταινία, με τον τύπο στο γκισέ που μέτραγε λεφτά όλη την ώρα, ποιος ήταν ο Κων/νου? χα,χα,χα -
Όχι τον άλλο σου θυμίζω. Τον Βέγγο
-
-
Δημήτρης Χορν
Καλοτάξιδο και από μένα να το χαρείς! -
Ένα εκατομμύριο εκατόν μια χιλιάδες εκατόν μια και δέκα…
Καλοτάξιδο και από μένα. -
Με air condition μόνιμο με 700χλμ - 800χλμ μέσα στη πόλη
Lap οι υπολογισμοί σου Off...
-
@anergos13 said in VW T-Roc:
Με air condition μόνιμο με 700χλμ - 800χλμ μέσα στη πόλη
Lap οι υπολογισμοί σου Off...
Εσύ ψεύδεσαι. Το έχεις πουλήσει και κινείσαι με το ζαχαρένιο σύννεφο. Εκατομμύρια χρήστες πουλάνε στο cargr Troc. Μην τους χαλάς τα αφηγήματα τους
-
Όπως και να έχει βενζίνη καίει, μην περιμένουμε να καίει ούτε σαν υβριδικό αλλά ούτε σαν ηλεκτρικό. Το θέμα είναι να μην έχεις τόσο μικρό διαθέσιμο εισόδημα που να σε αναγκάζει να υπολογίζεις/χαλιέσαι για 50-100 ευρώ το μήνα. Αν ισχύει αυτό είτε παίρνεις μικρότερο που δεν καίει ή χρησιμοποιείς ΜΜΜ.
-
Καλοτάξιδο !
Τι έβαλες και πήγε 37;
Πριν 6 χρονια έπαιρνες τούμπανο τιγκ με τόσα λεφτά.
Θα το έβλεπα το τροκ απλά δεν ξέρω ποσο σπορ είναι το στήσιμο του.
Μετά τις bmw καλόμαθα !
Σίγουρα πάντως απτή ποιότητα θα έχει. Όχι σαν τα κουβαδάκια της Τογιότα -
@marc-s110l said in VW T-Roc:
Για remap μετά την 4ετία που θα λήξει η εγγύηση. Όπως πιθανόν ξέρεις, η Karenta δε χαρίζει κάστανα σε τέτοια. Θα σε σκίσει αν πάθει τίποτα το αυτοκίνητο, θα σε ξεζουμίσει στα φράγκα, χα,χα,χα.
Ναι οι Γερμανοί είναι πολύ αυστηροί με τα παράνομα λογισμικά
-
@georgemit said in VW T-Roc:
Για remap μετά την 4ετία που θα λήξει η εγγύηση. Όπως πιθανόν ξέρεις, η Karenta δε χαρίζει κάστανα σε τέτοια. Θα σε σκίσει αν πάθει τίποτα το αυτοκίνητο, θα σε ξεζουμίσει στα φράγκα, χα,χα,χα.
Βρε κοίτα εσύ να κάνεις καμιά βελτίωση στο χουάι-ντάι μπας και περνάς κάνα vag στο δρόμο κι άσε τους Γερμανούς και τα λογισμικά .
Αντλία νερού σου αλλάξανε ή όχι ακόμα? Έχει βουηξει η πιάτσα για τα i30 που "κατουριούνται πάνω τους".
-
Και εγώ dsg ήθελα αλλά με απέτρεψαν για κίνηση μέσα στην πόλη από την καρεντα.
Ακριβώς!! Δηλαδή για την κύρια χρήση του αυτόματου κιβωτίου και το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα, το DSG δεν κάνει...ό,τι λέω χρόνια. Άχρηστο πράγμα για τα καθημερινά αμάξια, αλλά μας το φόρτωσαν.
Κοίτα, αν το θες απλά για ευκολία μέσα στην πόλη, έχεις δίκιο, δεν είναι η καλύτερη λύση (αν και ανάλογα με την υλοποίηση μπορεί να είναι ΟΚ). Όμως πολύς κόσμος θέλει τα αυτόματα/ημιαυτόματα (πες τα όπως θες) για άλλους λόγους, όχι απλά για να μην κουνάει το χέρι και το πόδι του, στην κίνηση. Για σβέλτη οδήγηση, με paddles πίσω από το τιμόνι, είναι ιδανικά τα διπλοσύμπλεκτα.
-
Και εγώ dsg ήθελα αλλά με απέτρεψαν για κίνηση μέσα στην πόλη από την καρεντα.
Ακριβώς!! Δηλαδή για την κύρια χρήση του αυτόματου κιβωτίου και το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα, το DSG δεν κάνει...ό,τι λέω χρόνια. Άχρηστο πράγμα για τα καθημερινά αμάξια, αλλά μας το φόρτωσαν.
Κοίτα, αν το θες απλά για ευκολία μέσα στην πόλη, έχεις δίκιο, δεν είναι η καλύτερη λύση (αν και ανάλογα με την υλοποίηση μπορεί να είναι ΟΚ). Όμως πολύς κόσμος θέλει τα αυτόματα/ημιαυτόματα (πες τα όπως θες) για άλλους λόγους, όχι απλά για να μην κουνάει το χέρι και το πόδι του, στην κίνηση. Για σβέλτη οδήγηση, με paddles πίσω από το τιμόνι, είναι ιδανικά τα διπλοσύμπλεκτα.
Πάντως εγώ που είμαι στην ομάδα του Facebook από τους 1700 που είναι μέσα, οι μισοί που έχουν το 1.5 με dsg μόνο στον έναν χάλασε και αυτό το άλλαξαν μέσα στην εγγύηση. Θα μου πείτε δεν είναι στατιστικό δείγμα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιόπιστο. Βέβαια αν καείς από το χυλό και τις βλακείες της vw δεν μπορείς να τους ξανά εμπιστευτείς.
-
Δεν μίλησα πάντως για αξιοπιστία, αλλά για τρόπο λειτουργίας. Τα διπλοσύμπλεκτα είναι πιο απότομα, εκ της φύσεως της λειτουργίας τους.
-
@georgemit said in VW T-Roc:
Βρε κοίτα εσύ να κάνεις καμιά βελτίωση στο χουάι-ντάι μπας και περνάς κάνα vag στο δρόμο κι άσε τους Γερμανούς και τα λογισμικά .
Αντλία νερού σου αλλάξανε ή όχι ακόμα? Έχει βουηξει η πιάτσα για τα i30 που "κατουριούνται πάνω τους".
Εσένα σε περνάω μαμά ακόμα και στο eco.
Φήμες φήμες...
VW T-Roc