-
Άρα Polo με 150 άλογα δεν υπάρχει πλέον απ' ότι καταλαβαίνω, μετά τα 110 πάμε κατευθείαν στο GTI με τα 200?
Οι τιμές τι να πούμε, 24Κ για Polo 1000αρι 110hp.. Απίστευτα πράγματα! Εύχομαι πάτο στις πωλήσεις μπας και αλλάξουν ρότα.. -
@ad276 said in Νέο VW Polo:
@giocitroen91 said in Νέο VW Polo:
Με 17.750 που ξεκινά η βασική έκδοση του Polo με τα 80 άλογα παίρνεις Toyota yaris cross, kona 120 ps, citroen c4 c cross, C3 aircross 110 ps, yaris αυτόματο υβριδικό, i20 120ps αυτόματο και με ήπιο υβριδικο σύστημα, Citroën C3 1,2 110 ps με αυτόματο κιβώτιο στην 3η σε σειρά πλούσια έκδοση shine με 17,700 και με 1000ευρω κάτω δηλαδή με μόλις 16,750 παίρνεις C3 diesel 100ps.. Απορω ποιος θα δώσει 17,750 για Polo με 80 άλογα στη βασική έκδοση η 19,250 για polo με 95 ps και 5αρι κιβωτιο.. Ακόμα και 2000 ευρώ έκπτωση να κάνει η Vw που δεν νομίζω πάλι πανάκριβο θα είναι..
Καλα ρε φιλε μου συγκρίνεις το κονα και το Γιαρις Κρος με το Πολο... Εκτος τόπου και χρόνου...
Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι όσο κοστίζει το Polo με τα 80 άλογα, τόσο κοστίζουν αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας, suv και με περισσότερα άλογα.. Αν συγκρίνουμε το Polo με τα αμάξια της κατηγορίας του, τα περισσότερα είναι φθηνότερα κατά 4.000 ευρώ εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως το 208.. Αλλα μέχρι και το 208 τώρα το λες και value for money σε σχέση με το polo.. Με 17500 παίρνεις το 208 στην 3η σε σειρά έκδοση active plus με 100 άλογα, ενώ η βασική του Polo με τα 80 άλογα έχει 17,750 όσο περίπου η diesel έκδοση του 208 με τα 100 άλογα.. Και αν βάλουμε στην εξίσωση και την 2η εγγύηση της Vw και την αναξιοπιστια της μάρκας που πραγματικά όσοι έχουν πάρει Vw στο περιβάλλον μου είναι συνέχεια στο συνεργείο με σοβαρά θέματα... Και αν αρχίσω και τα αναφέρω θα γράφω 5 μέρες.. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το polo έχει χαμηλές πωλήσεις και είναι στην 8η θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία του.. Τώρα που ανέβασε και τις τιμές στα ύψη απορώ ποιος θα πάει να το αγοράσει
-
Το σωσες....Και η εγγύηση ειναι τέσσερα χρονια....Ετσι συμφωνώ....
-
Παιδιά μέχρι το τέλος του έτους ΟΛΑ τα αυτοκίνητα θα πάρουν αύξηση η οποία θα είναι 10 - 15 %
-
Οσο για την αναξιοπιστια της μαρκας δεν ισχύει πλέον. Όποιος πιστεύει ακόμη ότι τα vw δεν είναι αξιόπιστα απλά δεν γνωρίζει. Ειχα επι 20 χρόνια και Πολο και Γκολφ και ξέρω. Αυτο που με απασχολούσε, στο Γκολφ κυρίως, ηταν ποιοτικά θεματα. Και η μετάβασή μου σε Ρενό δεν ήταν και η καλύτερη....
-
Ας δούμε αν θα κάνουν οι άλλοι τέτοιες αυξήσεις . Προς το παρόν δεν κάνουν και μπαίνουμε στο τελευταίο τρίμηνο που ψάχνουν πωλήσεις για τα μπόνους και παραδοσιακά δεν κάνουν αυξήσεις. Το αντίθετο , κάτι black friday παίζουν .
-
@criuser said in Νέο VW Polo:
Ας δούμε αν θα κάνουν οι άλλοι τέτοιες αυξήσεις . Προς το παρόν δεν κάνουν και μπαίνουμε στο τελευταίο τρίμηνο που ψάχνουν πωλήσεις για τα μπόνους και παραδοσιακά δεν κάνουν αυξήσεις. Το αντίθετο , κάτι black friday παίζουν .
Σε ετοιμοπαράδοτα ίσως παίζουν εκπτώσεις, με τον χάλυβα και το αλουμίνιο να έχουν πάει στον θεό, και τα μεταφορικά επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξουν αυξήσεις.
-
Η VW είπε να προλάβει πρώτη μην τυχόν και χάσει.
-
Μόνο γέλιο αυτές οι τιμές….τίποτε άλλο!! Με αυτά τα χρήματα αγοράζεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα. Σχεδόν πιο ακριβό και από το Golf!,
-
@fanis75 said in Νέο VW Polo:
Με αυτά τα χρήματα αγοράζεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα.
Για πόσο καιρό ακόμη όμως...
-
Και από εξοπλισμό βλέπω ότι έχει αρκετές ελληψεις σε όλες τις εκδόσεις πόσο μάλλον για τα χρήματα που ζητάει.. Έχει στάνταρ led και τα γνωστά συστήματα ασφαλείας που έχουν όλα τα μοντέλα πλεον με εξαίρεση κάτι stonic.. Έχει και ψηφιακό πίνακα στάνταρ αλλά κατά τα άλλα είναι εντελώς άδειο από εξοπλισμό.. Δίνεις 17.750 για την έκδοση με τα 80 άλογα και έχει τάσια 15αρια και δεν έχει ούτε προβολεις ομίχλης, ούτε αισθητήρες παραρισματος, ούτε cruise control, ούτε αυτόματο κλιματισμό κλπ.. Και κάτι μου λέει ότι θα έχει και σκληρά πλαστικά στην βασική έκδοση όπως ίσχυε και με τα προηγούμενα Polo.. Η βασική του Skoda kamiq που είναι και suv και μεγαλυτερο σε μέγεθος ξεκινάει από 16.800 (1000 ευρώ φθηνότερο από το Polo) και φυσικά δεν έχει 80 άλογα όπως το polo
-
Έχει και μεσαίο αερόσακο πλέον. Πανάκριβο πλεον αλλά εμένα μ αρέσει.
-
Καλησπέρα και από εμένα, long time no see!
Επειδή το περίμενε φίλος μου για αγορά, έφριξε με τις τιμές, δυστυχώς, όπως αναφέρθηκε ήδη, απλά είναι το πρώτο με τις αυξήσεις που περιμένουμε συνολικά στην βιομηχανία.
Οι νέες εκτιμήσεις μιλάνε για χασούρα 210δις (η πρώτη εκτίμηση ήταν 60δις!), οπότε οι αυξήσεις τιμών είναι μονόδρομος για τις βιομηχανίες αφού η ζήτηση είναι ούτως ή άλλως τεράστια.
Τώρα προσανατολίζεται σε Stonic πάντως (ή τίποτα, γιατί έχει ξενερώσει!), μάλλον δεν είναι τυχαία το feel good hit στις πωλήσεις τελευταία το μικρό Κορεάτικο.
Όσο για το Polo..δεν είμαι ο κατάλληλος να εκφέρω γνώμη..
-
Καλώς τον . Μας έλλειψες
-
Καταλληλοτερη έκδοση για αγορα η Life με τον tsi των 95 ίππων με πλουσιότερο εξοπλισμό που δεν λείπει τίποτα στα 19.250 και με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ και χωρίς τελη. Σαφώς πανάκριβη κι αυτή αλλά για να δούμε και τους άλλους με νέους τιμοκαταλογους. Στο Ελληνικό χρωματολογιο λείπει το πανέμορφο βιολετί. Και φυσικά αναμένουμε και το αδερφό Φαμπια που λογικά θα είναι φθηνότερο.
-
@dublin said in Νέο VW Polo:
Επειδή το περίμενε φίλος μου για αγορά, έφριξε με τις τιμές, δυστυχώς, όπως αναφέρθηκε ήδη, απλά είναι το πρώτο με τις αυξήσεις που περιμένουμε συνολικά στην βιομηχανία.
Οι νέες εκτιμήσεις μιλάνε για χασούρα 210δις (η πρώτη εκτίμηση ήταν 60δις!), οπότε οι αυξήσεις τιμών είναι μονόδρομος για τις βιομηχανίες αφού η ζήτηση είναι ούτως ή άλλως τεράστια.
Τώρα προσανατολίζεται σε Stonic πάντως (ή τίποτα, γιατί έχει ξενερώσει!), μάλλον δεν είναι τυχαία το feel good hit στις πωλήσεις τελευταία το μικρό Κορεάτικο.
Αϊ στο καλό..... Ευτυχώς είσαι καλα.
Ωραία τώρα που είσαι καλά.....άιντε παράτα μας
-
@lap said in Νέο VW Polo:
@dublin said in Νέο VW Polo:
Αϊ στο καλό..... Ευτυχώς είσαι καλα.
Ωραία τώρα που είσαι καλά.....άιντε παράτα μας
το ξέρω ότι το λες με αγάπη! χαχα! υγεία σε όλους, γιατί γίνεται χαμός εκεί έξω, και σε τροχαία και σε πανδημίες και οτιδήποτε.
-
@babisstinson said in Νέο VW Polo:
Άρα Polo με 150 άλογα δεν υπάρχει πλέον απ' ότι καταλαβαίνω, μετά τα 110 πάμε κατευθείαν στο GTI με τα 200?
Οι τιμές τι να πούμε, 24Κ για Polo 1000αρι 110hp.. Απίστευτα πράγματα! Εύχομαι πάτο στις πωλήσεις μπας και αλλάξουν ρότα..Ευχηθείς δεν ευχηθεις είναι δεδομένος ο πάτος με αυτή την τιμή. καλό αμάξι το polo αλλα η τιμή δεν είναι απλά αστεία, πέρασε το όριο και του γελοίου.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι δεν πρέπει να κρίνουμε πριν δούμε και τις αυξήσεις στα υπόλοιπα του ανταγωνισμού. Ολα θα πάρουν αυξηση, να δούμε πόσο και μετα ας κρίνουμε είναι το σωστό.
Αλλά 110άλογα μικρό αμάξι 24Κ ε δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα. Παίρνεις ford fiesta ST ή Hyundai i20N που είναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερα από το POLO σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς με 200 άλογα και τρομερα στησίματα, τιμόνια, μπλοκε διαφορικα κτλ σε αυτά τα χρήματα και με 5 και 8 έτη εγγύηση αντίστοιχα.
-
Βλέπω 24Κ ευρώ περίπου το polo style με 110 άλογα και DSG, όταν το t-cross κοστίζει 22K. Επειδή δεν νομίζω ότι θα αφήσουν να κανιβαλιστεί το polo από το t-cross, μάλλον πρέπει να περιμένουμε αυξήσεις τιμών προκειμένου να υπάρχει ισορροπία.
-
@ad276 said in Νέο VW Polo:
Καταλληλοτερη έκδοση για αγορα η Life με τον tsi των 95 ίππων με πλουσιότερο εξοπλισμό που δεν λείπει τίποτα στα 19.250 και με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ και χωρίς τελη. Σαφώς πανάκριβη κι αυτή αλλά για να δούμε και τους άλλους με νέους τιμοκαταλογους. Στο Ελληνικό χρωματολογιο λείπει το πανέμορφο βιολετί. Και φυσικά αναμένουμε και το αδερφό Φαμπια που λογικά θα είναι φθηνότερο.
Ψιλοχάζευα χτες τα Β κατηγορίας και είδα ότι το 208 με ότι χρώμα θέλεις σε active plus σε αυτόματο 8άρι με τα 100 άλογα , βγαίνει στα 19700. Το κόρσα με τα ίδια σε ανάλογες εκδόσεις είναι γύρω στα 1000 φτηνότερα .
Τι ελπίδες να έχει το Πόλο το 95 με το χειροκίνητο ?
Νέο VW Polo