-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Τα εκπαιδευτικά οχήματα όταν θέλεις να βγάλεις δίπλωμα για τρακτέρ είναι c3 aircross diesel?
Εμπλεξες τα θέματα...
-
Μα ζαλίστηκα με τόσο diesel.
-
Μάλλον με τη διαφορά τιμής ντίζελ-βενζίνης..
-
Εδώ στην επαρχία ΔΕΝ πέφτουν οι τιμές, με 1.59 γέμισα στο εταιρικό της Σελλ.
-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Εδώ στην επαρχία ΔΕΝ πέφτουν οι τιμές, με 1.59 γέμισα στο εταιρικό της Σελλ.
Πετρέλαιο? Και εδώ επαρχία είναι αλλά στο.. 1.63
-
οι αναγνωστες μας γραφουν....
Χ.......... Δ......... · 42 λ. ·
Σας γράφω με σκοπό να επισημάνω ένα πρόβλημα το οποίο μου συνέβη δύο φορές και στις οποίες λύθηκε με ανορθόδοξο τρόπο κατ' εμέ όσον αφορά ένα αμάξι με 40.000 χλμ Peugeot 3008 allure Facelift του 22. ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ. Την πρώτη φορά μου συνέβη όταν πλησίασα με ταχύτητα ένα σαμαράκι σαν αυτά που υπάρχουν στις άκρες των πεζοδρομίων ενώ είχα πρόθεση να παρκάρω με την μούρη προς αυτό. Αναγνώρισε κίνδυνο, φρέναρε μόνο του και με άφησε να ένα πεντάλ φρένου τέρμα κολλημένο μέσα, το χειρόφρενο να αναβοσβήνει και το αυτοκίνητο να μην ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια μου . Λύθηκε όλο αυτό με την απομάκρυνση του πόλου της μπαταρίας. Διατήρησα την ψυχραιμία μου γιατί τότε ήταν περίπου δύο μηνών αυτοκίνητο και κατέφυγα σε αυτήν την ενέργεια. Σήμερα στο φανάρι καθώς γυρνούσα από την δουλειά μου με ενεργοποιημένο το start and stop πλησιάζω φανάρι. Όντας κόκκινο σταματώ με την ησυχία μου , βγάζω ταχύτατα και μένω με νεκρά. Την ώρα που πάει να σβήσει το αυτοκίνητο από το start and stop ανάβει πράσινο πατάω συμπλέκτη και προλαμβάνω το σβήσιμο του κινητήρα για κλάσματα του δευτερολέπτου. Έγινε σχεδόν ταυτόχρονα μόνο που η κίνηση αυτή μπλόκαρε το αμάξι και έβγαλε πάλι το σφάλμα που ανέφερα παραπάνω. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΥΤΆ. Πάλι συγκρατώ τα νεύρα μου μέρα που είναι, το χειρόφρενο να μην πιάνει, να ανοίγω πόρτα να χτυπάνε συναγερμοί και ειδοποιήσεις από τα καντράν και εγώ να ανοίγω πάλι καπό να βγάλω πόλο. Λύθηκε το θέμα σε δεύτερα μπαίνω μέσα ξανά νορμάλ το κόκπιτ και φύγαμε! . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει έτσι. Οκ στην πρώτη περίπτωση αναγνώρισε κίνδυνο και φρέναρε μόνο του με μηδαμινή ταχύτητα ΓΙΑΤΊ ΟΜΩΣ έμεινε μπλοκαρισμένο. Στην δεύτερη περίπτωση έσβησε και δεν ξαναπήρε. Δεν λειτουργούσε τίποτα μέχρι να βγάλω τον πόλο. Γιατί αυτά τα θέματα ; -
Να πάει αντιπροσωπεία να περάσει καινούργια ROM και το security update για τον Απρίλιο...
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
οι αναγνωστες μας γραφουν....
Χ.......... Δ......... · 42 λ. ·
Σας γράφω με σκοπό να επισημάνω ένα πρόβλημα το οποίο μου συνέβη δύο φορές και στις οποίες λύθηκε με ανορθόδοξο τρόπο κατ' εμέ όσον αφορά ένα αμάξι με 40.000 χλμ Peugeot 3008 allure Facelift του 22. ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ. Την πρώτη φορά μου συνέβη όταν πλησίασα με ταχύτητα ένα σαμαράκι σαν αυτά που υπάρχουν στις άκρες των πεζοδρομίων ενώ είχα πρόθεση να παρκάρω με την μούρη προς αυτό. Αναγνώρισε κίνδυνο, φρέναρε μόνο του και με άφησε να ένα πεντάλ φρένου τέρμα κολλημένο μέσα, το χειρόφρενο να αναβοσβήνει και το αυτοκίνητο να μην ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια μου . Λύθηκε όλο αυτό με την απομάκρυνση του πόλου της μπαταρίας. Διατήρησα την ψυχραιμία μου γιατί τότε ήταν περίπου δύο μηνών αυτοκίνητο και κατέφυγα σε αυτήν την ενέργεια. Σήμερα στο φανάρι καθώς γυρνούσα από την δουλειά μου με ενεργοποιημένο το start and stop πλησιάζω φανάρι. Όντας κόκκινο σταματώ με την ησυχία μου , βγάζω ταχύτατα και μένω με νεκρά. Την ώρα που πάει να σβήσει το αυτοκίνητο από το start and stop ανάβει πράσινο πατάω συμπλέκτη και προλαμβάνω το σβήσιμο του κινητήρα για κλάσματα του δευτερολέπτου. Έγινε σχεδόν ταυτόχρονα μόνο που η κίνηση αυτή μπλόκαρε το αμάξι και έβγαλε πάλι το σφάλμα που ανέφερα παραπάνω. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΥΤΆ. Πάλι συγκρατώ τα νεύρα μου μέρα που είναι, το χειρόφρενο να μην πιάνει, να ανοίγω πόρτα να χτυπάνε συναγερμοί και ειδοποιήσεις από τα καντράν και εγώ να ανοίγω πάλι καπό να βγάλω πόλο. Λύθηκε το θέμα σε δεύτερα μπαίνω μέσα ξανά νορμάλ το κόκπιτ και φύγαμε! . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει έτσι. Οκ στην πρώτη περίπτωση αναγνώρισε κίνδυνο και φρέναρε μόνο του με μηδαμινή ταχύτητα ΓΙΑΤΊ ΟΜΩΣ έμεινε μπλοκαρισμένο. Στην δεύτερη περίπτωση έσβησε και δεν ξαναπήρε. Δεν λειτουργούσε τίποτα μέχρι να βγάλω τον πόλο. Γιατί αυτά τα θέματα ;Les Fleurs du Mal
-
@georgekn said in Peugeot 3008 2016:
Να πάει αντιπροσωπεία να περάσει καινούργια ROM και το security update για τον Απρίλιο...
Μήπως έχει ακόμη Windows 10; Να περάσει στα 11!
-
Τα χακάρει ο Γάτος εξ αποστάσεως...
-
Αναφέρω σκηνικό από το 207 rc που είχα στην κατοχή μου για μια τριετία. Παρκάρω σε σουπερμάρκετ, γυρίζω το κλειδί για να κλείσει η μηχανή... τίποτα, η μηχανή δεν έσβηνε, δεν γούσταρε να κλείσει ρε γμτ. Δεν δίνεις εσύ οδηγίες στη γαλλιδουλα, ΑΥΤΗ σε πηγαίνει και σε κάνει ότι θέλει.
Και αν σας αρέσει 🇨🇵 Grecs stupides.. -
@dimitrioskosmas said in [Peugeot 3008 2016]
Les Fleurs du Mal
Sorry για το off-topic αλλά έχοντας χρόνια σχέση λατρείας οφείλω να ρωτήσω: Therion?
-
Γιατί να σβήσει;
Για να φας κάνα 2ωρο για 5πραγματα που σίγουρα θα γίνουν 10 από την πολύωρη παραμονή μέσα στο μάρκετ;
Όχι κύριοι! Εδώ έρχεται το έξυπνο χαρακτηριστικό "jamais S/M"
Το αυτοκίνητο δεν σβήνει ποτέ για να επιτύχει 2 πράγματα.
Την οικονομία στην τσέπη (αναλύθηκε παραπάνω) και την προστασία της μίζας.
-
https://www.newsauto.gr/news/to-peugeot-3008-tha-gini-akoma-pio-upper-class/
Αφιερωμένο στον γάτο....
Υ.Γ. Καλά θα πάει και αυτό..
-
@araxnis said in Peugeot 3008 2016:
https://www.newsauto.gr/news/to-peugeot-3008-tha-gini-akoma-pio-upper-class/
Αφιερωμένο στον γάτο....
Υ.Γ. Καλά θα πάει και αυτό..
Λέτε να φτιάξουν και τα χειριστήρια για το ράδιο, ή θα περιμένουμε μέχρι να μάθει Ελληνικά η Α.Ι. για να αλλάζουμε σταθμό;
Και μου ρθε ιδέα: ρε γάτε, για πάτα στη φωνητική εντολή και πες «ιλ πλέ» να δούμε τί θα γίνει, θα πάρουν μπρος οι καθαριστήρες;
-
Αμα πει το ιλ πλε με προφορά Κορωπί, παίζει να του βγάλει βλάβη δοχείο αντμπλού και ας είναι φεβ...
-
Χαχαχαχαχα
Για αυτό: Ζαμε Κορωπί
-
Sorry guys μια ερώτηση παρακαλώ, έχω ένα 3008 ενός έτους και άρχισα να ακούω σε λακούβες και κακοτραχαλα ένα θόρυβο σαν να ξεχαρβαλωσε κάτι μπροστά μου στο τιμόνι ή στο πίνακα οργάνων. Σαν κάτι να έχει ξελασκαρει και παίζει. Έχει τύχει σε άλλον;;;δεν μπορώ να εντοπίσω από που έρχεται το τρίξιμο.
-
@mike-gkem said in Peugeot 3008 2016:
Sorry guys μια ερώτηση παρακαλώ, έχω ένα 3008 ενός έτους και άρχισα να ακούω σε λακούβες και κακοτραχαλα ένα θόρυβο σαν να ξεχαρβαλωσε κάτι μπροστά μου στο τιμόνι ή στο πίνακα οργάνων. Σαν κάτι να έχει ξελασκαρει και παίζει. Έχει τύχει σε άλλον;;;δεν μπορώ να εντοπίσω από που έρχεται το τρίξιμο.
στον ρεμουνδο για ελεγχο
οτι προβλημα και να εχει βγαλει το χρεπι σε καποιον, σιγουρα μπορει να εκπληξει ξανα με κατι καινουργιο
....εχω και εγω κατι νεο, χωρις κανενα λογο οι υαλοκαθαριστηρες αρχιζουν και τρεμουν χωρις να χρησιμοποιουνται, δηλαδη επιτοπου εκει που ειναι παρκαρισμενοι κανουν ενα εκαοτστο πανω και ενα κατω αεικινητα καθε 5 sec. ακομη και σβηστο (!). φυσικα και στο υπογειο παρκιν ολο το βραδυ. αχαχαχαχαχα.... θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και θα επανελθω -
Ίσως κάνουν calibration.
Peugeot 3008 2016