-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Στα 8 χρόνια τα γερμανικά θα έχουν αλλάξει 2-3 φορές κιβώτια και τα γιαπωνέζικα θα έχουν πρόβλημα με λάδια, αερόσακους και μπαταρίες...
Κάπου μπερδεύεσαι... Να λέμε και ότι τα γιαπωνέζικα καίνε λάδια, θα πέσει η σιτροέν στο κεφάλι μας!
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Άρα μέσες άκρες και το δοχείο ουρίας θεωρείται αναλώσιμο. Καλή φάση, εξωτερικό πως δεν τους έχουν αρχίσει στις μυνήσεις? (όχι μόνο την psa, φαντάζομαι και άλλους πιάνει η κατάσταση)
των αλλων δεν χαλαει.
οι γαλλοι βαλανε φθηνιαρικο.Χαλάει και των άλλων (γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις nissan & renault), απλά όχι τόσο συχνά.
παλι γαλλοι απατεωνες στη μεση δηλαδη....
Σοβάρα τώρα ακόμη περιμένεις το 3008 και δεν το έχεις αλλάξει σε tesla (ημάρτον)
-
@george1977 said in Peugeot 3008 2016:
Στα 8 χρόνια τα γερμανικά θα έχουν αλλάξει 2-3 φορές κιβώτια και τα γιαπωνέζικα θα έχουν πρόβλημα με λάδια, αερόσακους και μπαταρίες...
Κάπου μπερδεύεσαι... Να λέμε και ότι τα γιαπωνέζικα καίνε λάδια, θα πέσει η σιτροέν στο κεφάλι μας!
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Άρα μέσες άκρες και το δοχείο ουρίας θεωρείται αναλώσιμο. Καλή φάση, εξωτερικό πως δεν τους έχουν αρχίσει στις μυνήσεις? (όχι μόνο την psa, φαντάζομαι και άλλους πιάνει η κατάσταση)
των αλλων δεν χαλαει.
οι γαλλοι βαλανε φθηνιαρικο.Χαλάει και των άλλων (γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις nissan & renault), απλά όχι τόσο συχνά.
παλι γαλλοι απατεωνες στη μεση δηλαδη....
Σοβάρα τώρα ακόμη περιμένεις το 3008 και δεν το έχεις αλλάξει σε tesla (ημάρτον)
αλλα πραγματα περιμενω πλεον
τοσο εγω οσο και ο δικηγορος μου
...στο μεταξυ εχει αρχισει και γινεται της ποπης. με ιδιο προβλημα με το δικο μου. το κρατανε κατω απο το χαλια ακομη, αλλα συντομα ερχεται η κιντερ εκπληξη. και μαλιστα σε οχι φεβ! -
Γάτε μην λές ψέμματα, ΔΕΝ χαλάνε τα Πεζώ λέμε...κάτι έκανες στο δικό σου! Αχαχαχα.
-
Οπότε το να δώσει κάποιος στα 8 χρόνια 300-500 ευρώ, όσο τα λάστιχα δηλαδή, δεν είναι τραγικό...
Μέχρι τότε όμως είναι καλυμμένος...
Γελάνε μέχρι και τα μπουλόνια στο iQ που πούλησα πρόσφατα ,14 χρονών 145.000 χλμ 5 ιδιοκτήτες είναι στον 6ο τώρα ...
Μηδέν κατανάλωση λαδιού με μια συντήρηση κοστολογίου 70 €
κανένα πρόβλημα ούτε ανάκληση στους 9 αερόσακους στο γράφω και ολογράφως εννέαΤο yaris ντίζελ χαμογελάει του κάναν μια ανάκληση στον αερόσακο του οδηγού ε και ; Δευτέρα ήρθε η επιστολή Τετάρτη είχε καινούργιο αερόσακο δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα.
Μην γενικεύεις ενα πρόβλημα που έβγαινε πρακτικά μόνο σε honda που δούλευαν σε Φλόριντα μεριά (υγρασία 100%) και οι ιδιοκτήτες τους αγνόησαν καμμιά 10ρια επιστολές , πολύ meth βρε φίλε... -
Εγώ έχω αυτή την στιγμή 4 πιεσει.
1 μηνός, 3 ετών , 19 ετών και 25 ετών, ενώ έδωσα και ένα 11 ετών πριν 2 χρόνια.
Το τελευταίο μία βλάβη στον 10ο χρόνο. Οι γριές συνήθεις βλάβες μετά τον 12 χρόνο.
Το 3 ετών έβγαλε το αντμπλού...Αρα μια χαρά άποψη έχω.
-
Γιατί τόσο μένος και κυνηγητό;
Επειδή η τιμή είναι υψηλή; Εάν ήταν χαμηλότερη και είχε τα ίδια θέματα θα ήτανε εντάξει;
Επειδή πουλάει;
Οκ, δεν είμαι ειδικός στην μηχανοκίνηση. Δεν έχω αγοράσει 10 αυτοκίνητα, δεν έχω οδηγήσει 30 μοντέλα. Και; Είναι όλοι αδαείς και ηλίθιοι που το αγόρασαν; Μπορεί κάποιοι να το πιστεύετε..
Αλλά θυμάμαι κάτι που πολλοί σχετικοί λέγατε / συμβουλεύατε τους άλλους σχετικά με την αγορά κάποιου μοντέλου.
"Θα δώσεις που θα δώσεις κάποια χρήματα, τουλάχιστον κοίτα να σου αρέσει αυτό που θα πάρεις!!!" Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν τη δυνατότητα της άμμεσης αλλαγής, leasing, ή εταιρικού.
Στην πορεία μπορεί να το μισήσεις; Ναι, γίνεται.
Μας κοροιδεύει η Peugeot? Δεν είναι η μόνη δυστυχώς..Να αναφέρω ότι προσωπικά δεν είχα/έχω/ και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Με 1,6 βενζίνη, 180Hp, Eat8, 19' μοντ. και ήδη 48.000 χλμ.
Ελλατώματα; Σίγουρα υπάρχουν. Δεν τα παραβλέπω, ναι, έχετε δίκιο, αλλά παίδες, το βλέπω και χαίρομαι, μπαίνω μέσα και χαίρομαι, δεν λέω πάλι στο 3008 θα μπω και θα οδηγήσω...?!
Πάντως, τις τελευταίες 2 εβδομάδες μέσα από όλα αυτά τα post και την αντιπαράθεση, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κι αυτό μετράει για μένα. Συγγνώμη εάν κούρασα..υγ.: είμαι στο εξωτερικό. Ο επικεφαλής μηχανικός του συνεργείου μου είχε πει μετά από καιρό ότι η βενζίνη ήταν η καλύτερη επιλογή συνολικά σαν είδος μοτέρ. Τα πετρελαίου δεν...
-
Κάποιος 1,33 κινητήρας κάτι μου θυμίζει...
1 περίπτωση σε κάποιων χρόνων μοντέλα.
Μεγάλο επιχείρημα ότι τα ιαπωνικά γενικά καίνε λάδια... -
@geobal said in Peugeot 3008 2016:
Πάντα θα υπάρχουν και άνθρωποι που νηφάλια ή λιγότερο νηφάλια θα περιγράφουν τις εμπειρίες τους. Αυτοί καλά κάνουν.
Η μεγαλύτερη όμως ομάδα, και μάλλον αυτή σε προβληματίζει, είναι αυτή που προσπαθεί να πείσει για την ανώτερη εγκεφαλική της λειτουργία και τις ορθές επιλογές της, απομειώνοντας όλες τις υπόλοιπες επιλογές.
Τοξικοί άνθρωποι που απλά κάνουν θόρυβο.
Μην τα παίρνεις κρανίο. Ολα τα ξέρουν. -
Επειδή η τιμή είναι υψηλή; Εάν ήταν χαμηλότερη και είχε τα ίδια θέματα θα ήτανε εντάξει;
Επειδή πουλάει;
Οκ, δεν είμαι ειδικός στην μηχανοκίνηση. Δεν έχω αγοράσει 10 αυτοκίνητα, δεν έχω οδηγήσει 30 μοντέλα. Και; Είναι όλοι αδαείς και ηλίθιοι που το αγόρασαν; Μπορεί κάποιοι να το πιστεύετε..
Αλλά θυμάμαι κάτι που πολλοί σχετικοί λέγατε / συμβουλεύατε τους άλλους σχετικά με την αγορά κάποιου μοντέλου.
"Θα δώσεις που θα δώσεις κάποια χρήματα, τουλάχιστον κοίτα να σου αρέσει αυτό που θα πάρεις!!!" Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν τη δυνατότητα της άμμεσης αλλαγής, leasing, ή εταιρικού.
Μας κοροιδεύει η Peugeot? Δεν είναι η μόνη δυστυχώς..Να αναφέρω ότι προσωπικά δεν είχα/έχω/ και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Με 1,6 βενζίνη, 180Hp, Eat8, 19' μοντ. και ήδη 48.000 χλμ.
Ελλατώματα; Σίγουρα υπάρχουν. Δεν τα παραβλέπω, ναι, έχετε δίκιο, αλλά παίδες, το βλέπω και χαίρομαι, μπαίνω μέσα και χαίρομαι, δεν λέω πάλι στο 3008 θα μπω και θα οδηγήσω...?!
Πάντως, τις τελευταίες 2 εβδομάδες μέσα από όλα αυτά τα post και την αντιπαράθεση, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κι αυτό μετράει για μένα. Συγγνώμη εάν κούρασα..υγ.: είμαι στο εξωτερικό. Ο επικεφαλής μηχανικός του συνεργείου μου είχε πει μετά από καιρό ότι η βενζίνη ήταν η καλύτερη επιλογή συνολικά σαν είδος μοτέρ. Τα πετρελαίου δεν...
Έλα ντε..αν πρόσεξες και εγώ έχω μείνει άναυδος με το μένος, και μάλιστα προσπάθησα και λίγο να τα βάλω σε πραγματικές διαστάσεις, αλλά φευ.. χαμένος χρόνος και κόπος!
Δηλαδή, καθαρές και απρόκλητες επιθέσεις, σαν κοπάδι λύκων να πέφτει με στοχευμένες επιθέσεις (προς Θεού, δεν λέω ότι είναι, αλλά μόλις 2-3 ξεκινούν περνάει όλος ο συμφερτος από τα συγκεκριμένα νήματα να καταθέσει την χολη του!) με ποταπή επιχειρηματολογία και καθόλου παραδοχή των αριθμών και των δεδομένων! Μέχρι και ο ειδικός τύπος λοιδορήθηκε αν έχει γράψει κάτι συμπαθητικό για την μάρκα..
Και εγώ ήμουν πολλά χρόνια έξω και είχα συνηθίσει σε έναν διαφορετικό διάλογο, δυστυχώς εδώ είναι Βαλκάνια! Δεν είναι παίξε γέλασε!
Το είπες όπως ακριβώς είναι. μπαίνεις μέσα και γουστάρεις να κινηθείς ή να πας τα ταξίδια σου. Το έχω πει σε όλους που βρίζουν και φωνάζουν, μπείτε μέσα να το πάτε μια βόλτα!
έκαναν άλματα της Peugeot από το 3008 ΙΙ και μετά.. και τα περί τιμών σχετικά είναι, παίρνεις ένα πολύ άνετο (στα όλα του) C suv με τουλάχιστον 6 διαφορετικές επιλογές κινητήρα και ιπποδύναμης και επιδόσεις/αποδόσεις κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του σε όλα τα επίπεδα, δεν παίρνεις ένα μικρό, με 1-2 κινητήρες.
Μέχρι και 0 μπορείς να κάψεις αν θες, επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση, κάτι που δεν μπορούν να το πουν όλοι ότι το παρέχουν, γιατί ξέχασαν να επενδύσουν σε ηλεκτροκίνηση.
Είναι τρομακτικό πόσο επίκαιρο είναι το αυτοκίνητο μετά από τόσα χρόνια στην αγορά, και έρχεται το καινούργιο. Απώλεια η φυγή του Vidal για την Renault, και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον των 2 εταιρειών, αλλά δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα άκρα ανταγωνιστικό C suv που θα είναι στο top 5 την συντριπτικής πλειοψηφίας των αγοραστών σε όλη την Ευρώπη.
-
Κάποιος 1,33 κινητήρας κάτι μου θυμίζει...
1 περίπτωση σε κάποιων χρόνων μοντέλα.
Μεγάλο επιχείρημα ότι τα ιαπωνικά γενικά καίνε λάδια...Ολόκληρο θέμα με δεκάδες σελίδες είχαμε εδώ στο φόρουμ για αυτό.
Από εκεί το έμαθα γιατί δεν το ήξερα.
Φαίνεται αυτός ο ένας θα είναι ταχύτατος στην γραφή και θα γράφει μόνο σε αυτό εδώ το φόρουμ... -
@cruiser άντε πάλι. Μιλάμε για 1 συγκεκριμένο τύπο μοτέρ (όχι 1 περίπτωση) για ορισμένες χρονιές που παράχθηκε. Νόμιζα ήταν ξεκάθαρο.
-
Και εδώ μιλάμε για ένα δοχείο αντμπλού που μπήκε σε αυτό τον κινητήρα και είναι ευθύνη του παραγωγού .
Η εδώ ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά ?
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Επειδή πουλάει;
Έλα ντε..αν πρόσεξες και εγώ έχω μείνει άναυδος με το μένος, και μάλιστα προσπάθησα και λίγο να τα βάλω σε πραγματικές διαστάσεις, αλλά φευ.. χαμένος χρόνος και κόπος!
Δηλαδή, καθαρές και απρόκλητες επιθέσεις, σαν κοπάδι λύκων να πέφτει με στοχευμένες επιθέσεις (προς Θεού, δεν λέω ότι είναι, αλλά μόλις 2-3 ξεκινούν περνάει όλος ο συμφερτος από τα συγκεκριμένα νήματα να καταθέσει την χολη του!) με ποταπή επιχειρηματολογία και καθόλου παραδοχή των αριθμών και των δεδομένων! Μέχρι και ο ειδικός τύπος λοιδορήθηκε αν έχει γράψει κάτι συμπαθητικό για την μάρκα..
Και εγώ ήμουν πολλά χρόνια έξω και είχα συνηθίσει σε έναν διαφορετικό διάλογο, δυστυχώς εδώ είναι Βαλκάνια! Δεν είναι παίξε γέλασε!
Το είπες όπως ακριβώς είναι. μπαίνεις μέσα και γουστάρεις να κινηθείς ή να πας τα ταξίδια σου. Το έχω πει σε όλους που βρίζουν και φωνάζουν, μπείτε μέσα να το πάτε μια βόλτα!έκαναν άλματα της Peugeot από το 3008 ΙΙ και μετά.. και τα περί τιμών σχετικά είναι, παίρνεις ένα πολύ άνετο (στα όλα του) C suv με τουλάχιστον 6 διαφορετικές επιλογές κινητήρα και ιπποδύναμης και επιδόσεις/αποδόσεις κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του σε όλα τα επίπεδα, δεν παίρνεις ένα μικρό, με 1-2 κινητήρες.
Μέχρι και 0 μπορείς να κάψεις αν θες, επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση, κάτι που δεν μπορούν να το πουν όλοι ότι το παρέχουν, γιατί ξέχασαν να επενδύσουν σε ηλεκτροκίνηση.
Είναι τρομακτικό πόσο επίκαιρο είναι το αυτοκίνητο μετά από τόσα χρόνια στην αγορά, και έρχεται το καινούργιο. Απώλεια η φυγή του Vidal για την Renault, και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον των 2 εταιρειών, αλλά δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα άκρα ανταγωνιστικό C suv που θα είναι στο top 5 την συντριπτικής πλειοψηφίας των αγοραστών σε όλη την Ευρώπη.
Εντελώς φιλικά πολλές φορές ο τρόπος γραφής σου δεν εμπνέει για διάλογο.
Δυστυχώς, μάλλον, έχεις προσαρμοστεί πλήρως στο βαλκανικό επίπεδο που αναφέρεις. -
Και εδώ μιλάμε για ένα δοχείο αντμπλού που μπήκε σε αυτό τον κινητήρα και είναι ευθύνη του παραγωγού .
Του γάτου είναι off εξαιτίας του adblue?
Οι καδένες που κόβονται είναι σε άλλους κινητήρες?
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Επειδή πουλάει;
Το είπες όπως ακριβώς είναι. μπαίνεις μέσα και γουστάρεις να κινηθείς ή να πας τα ταξίδια σου. Το έχω πει σε όλους που βρίζουν και φωνάζουν, μπείτε μέσα να το πάτε μια βόλτα!έκαναν άλματα της Peugeot από το 3008 ΙΙ και μετά.. και τα περί τιμών σχετικά είναι, παίρνεις ένα πολύ άνετο (στα όλα του) C suv με τουλάχιστον 6 διαφορετικές επιλογές κινητήρα και ιπποδύναμης και επιδόσεις/αποδόσεις κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του σε όλα τα επίπεδα, δεν παίρνεις ένα μικρό, με 1-2 κινητήρες.
Εντελώς φιλικά πολλές φορές ο τρόπος γραφής σου δεν εμπνέει για διάλογο.
Δυστυχώς, μάλλον, έχεις προσαρμοστεί πλήρως στο βαλκανικό επίπεδο που αναφέρεις.Είπαμε.. ξεκινάμε Ευρωπαϊκά και καταλήγουμε Βαλκανικά!
Αυτό εδώ είναι το μόνο "βαλκανικό" φόρουμ που συμμετέχω, σε άλλα που είναι international για θέματα δουλειάς και σοβαρότερα που λαμβάνω μέρος, να είσαι σίγουρος ότι γίνεται πολύ περισσότερο εποικοδομητικός διάλογος εκεί!
Όταν κάποιος σου λέει, τυχαία το αναφέρω, ας μην γίνει αντιπαράθεση παρακαλώ, αλλά υπαρκτό γεγονός, "το 3008 δεν πουλάει τίποτα και γι' αυτό άρχισαν τις προσφορές" και ποσταρεις τα link με πωλήσεις που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο ήταν νο1 σε ΟΛΗ την κατηγορία C και για το 2022 ΚΑΙ για τον Ιανουάριο του 23, και όμως συνεχίζεται η αποδόμηση των πωλήσεων (!), τότε γίνεσαι Βαλκάνιος ή Οθωμανός ή Ούννος ή όχι;!
Ευπρόσδεκτη η παρατήρηση φυσικά.
-
Εδώ μιλάμε για ένα δοχείο (+τα παρελκόμενα του) που είναι ευθύνη της εταιρίας που επέλεξε τον συγκεκριμένο παραγωγό χωρίς να είναι σίγουρη και αυτό το δοχείο δεν μπήκε μόνο πχ στα corsa F μεταξύ 2021-2022, αλλά σε όλα τα opel/citroen/κλπ/κλπ. Είναι άλλα τα μεγέθη (γνώμη μου).
Εγώ δεν έκραξα πάντως για το ad blue, κακώς γίνεται τόση μανούρα κατά τη γνώμη μου γι αυτό το θέμα, αφού το καλύπτουν. -
Αφήστε τα βαλκάνια και συνειδητοποιήστε ότι από τα υβριδικά έχουμε φθάσει τεχνολογικά (εμπορικά αργεί ακόμη) στην ηλεκτροκίνηση και ακόμη συζητούμε για τις πωλήσεις ενός αυτοκινήτου που φοράει κινητήρα 1.2 και ζυγίζει 1,5 τόνο με ημιάκαμπτο ή για τα οφέλη του diesel, παιδιά τα ανωτέρω ανήκουν στην προηγούμενη δεκαετία όπως και το 3008 και 408 με τον κινητήρα 1.2. Με τα mild hybrid που θα πλασάρει η εταιρεία προσπαθεί να πιάσει το ρεύμα αλλά έχει δρόμο ακόμη. Η επιλογή του καθενός σεβαστή, αλλά όταν σκας 35χιλ πρέπει να έχεις και απαιτήσεις...και το αυτοκίνητο σου να συμβαδίζει με τις εξελίξεις. Όσοι αγοράσαμε την προηγούμενη δεκαετία σεβαστή η επιλογή, αλλά το 2023 τα πράγματα είναι διαφορετικά και το 3008 πλέον παρωχημένο (το σχεδιαστικό και το σαλόνι είναι άλλη κουβέντα).
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
.... αλλά όταν σκας 35χιλ πρέπει να έχεις και απαιτήσεις...Και στο cc 35 σκάει κάποιος και έχει απαίτηση να του αρέσει αυτό που βλέπει. Τι κόλλημα είναι αυτό με το υβριδικό; Δεν θέλουν όλοι να αγοράσουν υβριδικό μπορεί να τους αρέσει να τα σκάνε στην βενζίνη. Μπορεί να μου βγαίνει τον χρόνο 500 - 1000 ευρώ πιο ακριβό ένα βενζίνης αλλά να μαρέσει να μπαίνω μέσα και να το βλέπω.
Καλά ο γάτος έχει μπλέξει και λογικό να βρίζει. Που να είχε πάρει πούμα που είναι #κάθεμέρακάτινεό από βλάβίτσες τι θα έλεγε! -
Δεν θεωρώ παρωχημένο το 3008, κάθε άλλο. Και σκέτο βενζίνη έχει, και πετρέλαια, και φευ. Σχεδιάστηκε το 2014-2015 και βγήκε το 2016, και απηχεί ακριβώς την εποχή αυτή. Να θυμίσω ότι το ντίζελγκέιτ ξέσπασε στα τέλη του 2015, οπότε ο κύβος είχε ήδη ριφθεί. Προφανώς και χρειάζεται ανανέωση εκ βάθρων για την επόμενη 5ετία, και εν όψει γιούρο7, και λόγω της απηνούς δίωξης των σκέτων πετρελαίων, αλλά αυτή ήδη είναι έτοιμ νομίζω. Οπότε, παίζει τις καθυστερήσεις, με όπλο κυρίως την ντιζαινιά του που άντεξε στη φθορά. Εννοείται ότι δεν θα τ αγόραζα τώρα, θα περίμενα το καινούργιο. Αλλά με κάποια γερή έκπτωση αρκετοί θα μπούνε στον πειρασμό.
-
Κάθε αγορά μοντέλου/μάρκας έχει τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, για τον κάθε αγοραστή διαφορετικά!
Για τον γάτο ήταν μια «ευκαιρία» στην αναζήτησή του εκείνη τη στιγμή, λόγω κόστους και απουσίας καλύτερης εναλλακτικής, να πάρει ένα «βρωμόγκαζο» αμάξι, φιλικό στο περιβάλλον και στα μίλφ, που ήταν και του σαλονιού και του λιμανιού.
Θεωρητικά και πρακτικά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν όντως το καλύτερο αμάξι που θα μπορούσε να έχει, γι αυτό ...κρυβόταν κι ο Cirus.
Tώρα που λείπει ο Γάτος, θα γυρίσει ο Cirus να κάνει βόλτες...Υπάρχουν πολλοί λόγοι δυσαρέσκειας και αντίστοιχος βαθμός ικανοποίησης σε όλους τους κατασκευαστές, ανάλογα τον πελάτη και τις απαιτήσεις του.
Αλλά ταν το όχημα ακινητοποιείται και δεν δίνει λύση ο κατασκευαστής, μιλάμε για το μάξιμουμ της δυσαρέσκειας.Ίσως στο μέλλον, γιατί είναι δύσκολο να γράφεις δημόσια για ένα συμβάν υπό διερεύνηση απ την εταιρεία, να μάθουμε τα πως και τι και αν ήταν χρέπι ή απλά τον γκαντέμιασαν τον Γάτο οι οπαδοί του Κούλη που τον περιτριγυρίζουν...
Peugeot 3008 2016