-
@ilias-a said in VW T-Cross:
@lap said in VW T-Cross:
Κάπου χάθηκε η μπάλα. Εγώ για οικογένεια μιλάω με ενοίκια 600-800 ευρώ αναλόγως της περιοχής
Τρία;;; μας δουλεύεις ρε συ;;;
Βαλε και ενα ακομα, μοτοσακο αυτο καει μονο βενζινη.
Ανδρας, συζυγος, θυγατερα.Το θέμα είναι να έχεις χρόνο να οδηγήσεις και όχι να μετακινηθείς. Και εκεί το κόστος είναι αδιάφορο! Ψηφίζω αληθινόΔια για αμπασαντορ του φόρουμ !
-
@katafractos17 said in VW T-Cross:
Το swift είναι για τα φλογοβόλα μαζί με το δελφίνι.
Τι είπατε;;;;;Τι..... είπατε;;;;;;
-
Καλά τα λέτε αλλά θα ξυπνάω κάθε πρωί θα βλέπω τη μούρη του και θα μου έρχεται αναγούλα.
Πάρκαρε με την μούρη οπότε να βλέπεις τα οπίσθια!
-
@dettol said in VW T-Cross:
Δηλαδή το T-Cross, θα ήταν ιεροσυλία να συγκριθεί μαζί του εμφανισιακά.
ωπα ρε συ, τωρα το χοντραινεις. Σου αρεσει πιο πολυ το t-cross;
Εεε ναι ρε συ, πανέμορφο το T Cross, το πιο ωραίο B suv ειναι μετά το LBX! Είναι τετράγωνο, γοτθικό και δορικό. Απορώ σε ποιους δεν αρέσει?
-
Καλά το ΕΧ30 είναι έτη μπροστά σχεδιαστικά από το κινεζικό. Δε μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση.
βρηκαμε και κατι να συμφωνησουμε!
Εγώ θα διαφωνήσω, άσχημο το EX30, ειδικά από την μέση και πίσω. Ειδικά πίσω είναι εμετικό! Σαν χαλασμένο λέγκο!
-
Από μπροστά είναι αδιάφορο. Σαν σουλουπι δεν είναι άσχημο.
Καμία σχέση με το γοτθικό. Εάν ήταν γοτθικο θα είχε πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες
Bauhaus είναι στην καλύτερη
-
Συμφωνώ, Κακοσχεδιασμένο το βολβο, το πλέον αρμονικό το ροκ
-
@cirus said in VW T-Cross:
Καλά τα λέτε αλλά θα ξυπνάω κάθε πρωί θα βλέπω τη μούρη του και θα μου έρχεται αναγούλα.
δεν ειπαμε να το πάρεις.
Αλλα οποιος το πάρει θα έχει κάνει την καλύτερη αγορά αυτοκινητου που μπορει να κάνει κάποιος στα 20Κ
Αντιστοιχη με την αγορά στα 33 ενος tesla πάνω κάτω
Μόνο που το Τέσλα είναι αμερικάνικο του Ιλον, ενώ το ντόλφιν είναι κινεζιά του τσιντσον...
Και η αντίδραση του κόσμου, είναι όπως της συζύγου του παγωμένου...
-
@fanis75 said in VW T-Cross:
Εεε ναι ρε συ, πανέμορφο το T Cross, το πιο ωραίο B suv ειναι μετά το LBX! Είναι τετράγωνο, γοτθικό και δορικό. Απορώ σε ποιους δεν αρέσει?
Οχι και εμένα μου αρέσει, όπως και το Τ-ροκ.
-
@a-d-p said in VW T-Cross:
@andya3 said in VW T-Cross:
Είπαμε, δεν παίρνεις γερμανικό αυτοκίνητο αν έχεις σκοπό την οικονομία. Δε μιλάω συγκεκριμένα για την οικονομία καυσίμου γενικά μιλάω. Ανεξάρτητα που εκτός μποτιλιαρίσματος οι tsi και tdi είναι οι πιο οικονομικοί σε καύσιμο.
Υπάρχουν οικομικότερες επιλογές εκεί έξω αν κάποιος ψωνίζει αυτοκίνητο με προτεραιότητα την τσέπη. Και ακόμα πιο οικονομικές χωρίς αυτοκίνητο. Μετρό, λεωφορείο, ηλεκτρικός, δηλαδή όλα τα αναταγωνιστικά οχήματα της Toyota!
Έχω πάει δύο φορές στη ζωή μου στην Γερμανία. Την πρώτη, έμεινα μια εβδομάδα στην Φρανκφούρτη και τη δεύτερη Βερολίνο.
3 φορές πήραμε αυτοκίνητο, μια φορά για σούπερ μάρκετ, την δεύτερη πήγαμε σε ένα χωριό στα περίχωρα και την τρίτη στην εκκλησία για το γάμο . Τις υπόλοιπες χρησιμοποιήσαμε το μετρό. Δεν συναντήσαμε μποτιλιάρισμα, κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχετε στην Αθήνα, δύο ώρες για δέκα χλμ κτλ. Γι'αυτό, αν και τσιγκούνηδες οι Γερμανοί, δεν υπάρχει ανάγκη για Toyota hev. Αυτοί κάνουν πολλά Χλμ autobahn για εργασία. Ο ξάδελφος μου που έκανε 80+80 καθημερινά για την εργασία του και είχε μια 5αρα diesel.
Αυτό που γίνεται στην Αθήνα είναι αδιανόητο για εμάς τους "επαρχιώτες". Πριν από χρόνια, εμένα σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και ξεκινήσαμε με την μηχανή να πάμε στην ξαδέρφη μας στην Κηφισιά, απόγευμα, καθημερινή.... μπορεί να κάναμε και 2 ώρες, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχουν περάσει και 10-15 χρόνια.Έχει και στις μεγάλες γερμανικές πόλεις μποτιλιάρισμα, όχι όμως όλες τις ώρες. Συνήθως όταν πηγαίνει ή σχολάει ο κόσμος απ' τη δουλειά του ή όταν φεύγει για ΠΣΚ.
Όχι βέβαια το κακό που γίνεται στην Αθήνα. που ότι ώρα και σε όποιο δρόμο να κινηθείς γίνεται πόλεμος από την κίνηση. Εντάξει δεν έχουμε και δρόμους. Στη Γερμανία έχουν και πιθανόν διασπάται η κίνηση, γιατί κι εκεί υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα.
-
ωπα ρε συ, τωρα το χοντραινεις. Σου αρεσει πιο πολυ το t-cross; πολλα πραγματα ειναι τα αυτοκινητα που φτιαχνει η vag, αλλα ομορφα δεν θα ελεγα οτι ειναι. Να μου ελεγες για κανενα swift, fiesta, volvo ex30 στην κατηγορια αυτη, θα καταλαβαινα τον λογο που δεν σου αρεσει το δελφινι. Αλλα ρε συ το t-cross ειναι κουτακι. Πρακτικο, ευρυχωρο, ποιοτικο, καλη ποιοτητα κυλισης, ωριμο σαλονι, εργονομικη σχεδιαση, αλλα ... κουτακι!
Μας αρέσουν τα κουτάκια. Γενικά τα δωρικά απλά σχέδια είναι πάντα όμορφα και διαχρονικά.
Το t-roc πάντως είναι ακομα πιο όμορφο.Α και με την ευκαιρία και μιας και σήμερα οδήγησα για αρκετη ώρα το μαζντο γιαρις, τα απλά καθίσματα του κρος είναι ξεκούραστα και με καλη πλευρικη στήριξη.
Αντίθετα στο γιαρις (απλο και κρος) τα απλά καθίσματα είναι πόνος στην μέση με ελάχιστη ως ανύπαρκτη πλευρική. Είναι άλλωστε τόσο λεπτά. Θυμάμαι έβγαινα από το γιαρις κρος και ο αριστερό μηρος ακουμπούσε το σιδερο από κάτω. Τόσο λεπτά ήταν.
-
Πάρκαρε με την μούρη οπότε να βλέπεις τα οπίσθια!
Ή βάλε κουκούλα ……. Λολλλλ
-
Καλά το ΕΧ30 είναι έτη μπροστά σχεδιαστικά από το κινεζικό. Δε μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση.
βρηκαμε και κατι να συμφωνησουμε!
Εγώ θα διαφωνήσω, άσχημο το EX30, ειδικά από την μέση και πίσω. Ειδικά πίσω είναι εμετικό! Σαν χαλασμένο λέγκο!
Από το xc40 που απο τη μέση και πίσω ήταν αηδία, αυτό το κοιτάς
-
@criuser said in VW T-Cross:
@cirus said in VW T-Cross:
δεν ειπαμε να το πάρεις.
Αλλα οποιος το πάρει θα έχει κάνει την καλύτερη αγορά αυτοκινητου που μπορει να κάνει κάποιος στα 20Κ
Αντιστοιχη με την αγορά στα 33 ενος tesla πάνω κάτω
Μόνο που το Τέσλα είναι αμερικάνικο του Ιλον, ενώ το ντόλφιν είναι κινεζιά του τσιντσον...
Και η αντίδραση του κόσμου, είναι όπως της συζύγου του παγωμένου...
Ο Τσιντσον (BYD) έχει περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως και από την Τέσλα του ιλον και δεν καταλαβαίνω γιατί υποτιμάς μια τόσο μεγάλη εταιρεία
Τα ίδια λάθη έκαναν και γελαγαν με την Τέσλα του ιλον όλοι οι κατασκευαστές πριν 10 χρόνια . Γελαγαν και έκαναν αστεία για επανεκκινήσεις υπολογιστών και ειρωνευωντουσταν την Τέσλα . Κοίτα που είμαστε 10 χρόνια μετά . Σε 5 όχι σε 10 χρόνια αν γυρίσεις πίσω στο σήμερα και δεις τι γράφεις για την Byd , θα λες omg τι έγραφα !!!!!! Προς το παρόν συνέχισε.
-
Θα συνεχίσω να γράφω, γιατί σε ορισμένα πράγματα η παράδοση μετράει.
Σε ρώτησα και άλλη φορά. Αγοράζουν δυτικοί εφοπλιστές καράβια ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ από Κίνα ?
Η μόνο τα φορτηγά ?
-
Σε μένα. Κανένα απολύτως design. Σκέτο τετράγωνο.
Το troc μαρεσει περισσότερο
Βέβαια το πιο όμορφο εξακολουθεί να είναι το puma , μετά 2008 και avenger , μετά junior και moka μετά Kona και Captur και μετά troc
-
Αποκλείεται να λέει omg! Ίσως Ωμέγα θητα μι!
-
@criuser said in VW T-Cross:
Θα συνεχίσω να γράφω, γιατί σε ορισμένα πράγματα η παράδοση μετράει.
Σε ρώτησα και άλλη φορά. Αγοράζουν δυτικοί εφοπλιστές καράβια ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ από Κίνα ?
Η μόνο τα φορτηγά ?
Φυσικά και αγοραζουν και επιβατικα
Και φορτηγά και τάνκερ και κοντέινεραδικα
Lng κυρίως Κορέα όχι κινα από όσο ξέρω στις εταιρείες που δουλεύω
-
Τα roro τα αγοράζουν συνήθως τα ίδια τα εργοστάσια!
-
Το T-Roc είναι το πιο ωραίο αυτοκίνητο. Αξίωμα!
Πες και συ @a-d-p να έχουμε δύο ψήφους...
VW T-Cross