-
Υποψηφιος αγοραστης που εχει τα λεφτα κασερι και του κανει και το χρωμα παει και το αγαραζει, οποιος θελει δανειο παει σε εμπορο.
-
Έχουμε και εξυπνάδες. Ποιον κοροιδεύουν πέρα από τον εαυτό τους; Δλδ 22 χρονών αυτοκίνητο και ο άλλος θα κολλήσει στο καπό και στα φανάρια; Δε θα κολλήσει στην ηλικία τους αυτοκινήτου;
Το έβαλε ο έξυπνος με φωτογραφία για το καπό σούρουπο για να μην φανούν του καπό που έφυγε το χρώμα. Πάνε βρε ρίξε ένα τρίψιμο τα φανάρια.
lol ρε τον παίχτη.....Λίγο ακόμα και δε θα φαινόταν το αυτοκίνητο....
Γράψε αγρατζούνιστο. Θα σε πιστέψουν.
Αν το βγάλεις και νύχτα ακόμη καλύτερα.
Τον κώλο όμως του αυτοκινήτου ήξερε να τον βγάλει φωτογραφία μέρα.
Με τέτοια αρχή, να κρύβεις μες στο σκοτάδι το καπό, περίμενε να σε πιστέψουν.
Καλή αρχή έκανες.
Νυχτερίδα. Batman
Xωρίς πλάκα, αν ήταν Καβάλα, τζάμπα θα του έκανα τα φανάρια. Τπτ δε θέλω. Την αγάπη του.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/50947967-audi-a3#bigger-photos
-
@sarantism said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
Το έβαλε ο έξυπνος με φωτογραφία για το καπό σούρουπο για να μην φανούν του καπό που έφυγε το χρώμα. Πάνε βρε ρίξε ένα τρίψιμο τα φανάρια.
Τι είναι καλύτερο, ένα ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο να πουλιέται όπως είναι και να αποφασίζει ο επόμενος αν θα το φτιάξει ή ένα ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο που να σουλουπώνεται όπως όπως και να πουλιέται "ατρακάριστο, άβαφτο, σε υπόγειο γκαράζ" ?
Σε αυτή την ηλικία, το κόστος επισκευής (σωστής) ξεπερνάει το κόστος του αυτοκινήτου. Ας αποφασίσει ο επόμενος αν αξίζει.
-
@antonakis said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
@sarantism said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
Τι είναι καλύτερο, ένα ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο να πουλιέται όπως είναι και να αποφασίζει ο επόμενος αν θα το φτιάξει ή ένα ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο που να σουλουπώνεται όπως όπως και να πουλιέται "ατρακάριστο, άβαφτο, σε υπόγειο γκαράζ" ?
Σε αυτή την ηλικία, το κόστος επισκευής (σωστής) ξεπερνάει το κόστος του αυτοκινήτου. Ας αποφασίσει ο επόμενος αν αξίζει.
Όπως είναι να πουλιέται. Που είναι όμως; Αυτό είναι το ερώτημα.
Όταν το "κρύβει" εξωτερικά βάζοντας μία φωτογραφία σχεδόν νύχτα πως να καταλάβω πως είναι η μούρη του;
Τα φανάρια δεν είναι δύσκολο να τα κάνει.
Να στο πω απλούστερα. Η κουτοπονηριά με ενοχλεί.
Να το πουλήσει με τα σημάδια που έχει. Συμφωνώ. Να βάλει φωτογραφίες την ημέρα. Να ξέρω τι βλέπω.
Όπως έκανε με το εσωτερικό και είδα την κατάσταση του τιμονιού κλπ. Που και το εσωτερικό, δεν το έχει βάλει να δεις καθίσματα, πίσω κάθισμα, ουρανός πως είναι.
Βλέπω αρκετές αγγελίες που πάνε τα πλένουν τα βρέχουν και όπως είναι το νερό και τα κάνει να γυαλίζουν τα βγάζουν φωτογραφία να φαίνεται καλό το χρώμα.
Και βλέπεις γύρω από το αμάξι να είναι μουσκεμένο το τσιμέντο από τα νερά......
Και σε εμένα όταν κλείσαμε ραντεβού για να πάρω ένα αυτοκίνητο ο άλλος το έβρεξε για να φαίνεται το χρώμα του καλό.....Δεν το πήρα. Άντε γεια του είπα με τη μία. -
@realzeus ξέρω οτι θα σου αρέσει εχεις και μαλλί να ανεμίζει και στο φεστιβάλ θα το δει ο Κουτσούμπας και θα ζητήσει βόλτα ...
-
Το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει.
Εχω μπει και σε Πόρσε, δύσκολα και βγήκα πολύ γρήγορα δυσκολότερα, αλλά δεν οδήγησα...
-
Πελάτης μου είχε το Μ6, όλο για αυτό μιλούσε αλλά είχε ξεκινήσει κάτι χαζά το κιβώτιο και του ζητούσαν 5k, το έδωσε όπως όπως. Πριν 2 χρόνια το είχα πέτυχε Θεσσαλονίκη
-
@panos2171 said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
Πελάτης μου είχε το Μ6, όλο για αυτό μιλούσε αλλά είχε ξεκινήσει κάτι χαζά το κιβώτιο και του ζητούσαν 5k, το έδωσε όπως όπως. Πριν 2 χρόνια το είχα πέτυχε Θεσσαλονίκη
Τα μεταξωτά βρακιά ....
-
@monman2 said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
@realzeus ξέρω οτι θα σου αρέσει εχεις και μαλλί να ανεμίζει και στο φεστιβάλ θα το δει ο Κουτσούμπας και θα ζητήσει βόλτα ...
Σε κλειστό μόνο.

-
ΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΣΥΜΒΑΝ, δλδ
Δεν θα φαίνεται στο carVertical κτλ;;;
Αυτό θέλει να πει;

-
@a-d-p said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
ΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΣΥΜΒΑΝ, δλδ
Δεν θα φαίνεται στο carVertical κτλ;;;
Αυτό θέλει να πει;Αυτοκινητο τεστ ντραιβ, που το τρακαρανε σε κανα δεντρο και δεν ειχαν μεικτη (για να καταγραφει καπου )
Κατι τετοιο σκεφτομαι -
Φοβήθηκε μη χαθεί το κύρος... και το καταχώρησε στα Μερτσεντες ...Η κυρά Τζέσι από τη Νίκαια...όχι της Γαλλίας.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/53536083-mercedes-benz-450

-
Νομίζω οτι οι παραπάνω αγγελίες ταιριάζουν καλλίτερα στο "Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα"
Εδω ας πούμε βάζεις σαν τις παρακάτω

Opel GT με μόλις 20.500 χλμ στα 13000€
και σε κόκκινο με 37.500 χλμ στα 12300€
έρχεται καλοκαίρι ,τι καλλίτερο απο 260 πισωκίνητα άλογα με μπλοκέ διαφορικό σε "τάνκς" κάμπριο, συγκρινόμενο πάντα με τα MX-5 ... εχει και esp...
-
Ή αυτό;
https://onlinesales.bmw.gr/usedcars/search/details/92421
Μια και που στο άλλο θρεντ ψάχνουν για στεισιον. -
@tgd said in Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...:
Ή αυτό;
https://onlinesales.bmw.gr/usedcars/search/details/92421
Μια και που στο άλλο θρεντ ψάχνουν για στεισιον.Ακριβό μου φαίνεται, 10ετιας αυτοκίνητο 20.000€...
Πόσο είχε καινούριο; 38-40? -
Δεν ξέρω τιμή πολύτεκνου, αλλά σε κανονική τιμή πάνω από 50. Το δικό μου πενταθεσιο (με τους 190hp και τετρακίνητο) ξεκίνησε 62 στο launch και κατέληξε 52 στο τέλος της παραγωγής.
Και αυτό έχει κάποια έξτρα σε σχέση με το δικό μου (πχ ηλεκτρική πόρτα πορτμπαγκάζ, κάμερα όπισθεν και πλοήγηση).
Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...