-
Service νομίζω περιλαμβάνει. Για ασφάλεια πολύ αμφιβάλλω.
Η Allianz που συνεργάζεται η Karenta μου χρεωνει μικτή για το T-Roc 1k ετησίως. Τόσο θσ είναι και για το Q2. Αποκλείεται να σου χαρίζουν 1.000€ κάθε χρόνο. -
@andya3 said in Audi Q2 2016:
Η Allianz που συνεργάζεται η Karenta μου χρεωνει μικτή για το T-Roc 1k ετησίως. Τόσο θσ είναι και για το Q2. Αποκλείεται να σου χαρίζουν 1.000€ κάθε χρόνο.
Εχει ασφάλεια δανείου και ασφάλεια αυτοκινήτου για 12 μήνες:
"περιλαμβάνει άτοκα έξοδα διαχ/σης υπέρ τρίτων και προστασία δανείου και 12 μήνες ασφάλιση"
Για αυτό λέω ότι ειναι άτοκο, αρκεί κάποιος να καταλαβαίνει ότι άτοκο σημαίνει χωρίς τόκο, όχι χωρίς επιβάρυνση γενικά.
-
Αυτά που χρεώνουν οι αντιπρόσωποι ως ασφάλεια δανείων και αυτοκινήτων είναι ακριβότερα από τις τιμές αγοράς.
Προφανώς υπάρχει προμήθεια
-
@fanis75 said in Audi Q2 2016:
Πήρε γνωστός προσφορά. Από τον υπολογισμό του προκύπτει ότι στην τελεταία δόση εξόφλησης που είναι 15k ενσωματώνονται τόκοι 2,5k. Που νόμιζες ότι του γλύτωσες τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν είναι τόκοι, απλά ο γνωστός σου είναι άσχετος με τραπεζικά. Είναι έξοδα φακέλου και δανείου, ασφάλεια, καθώς και το 0.6% της εισφορά του Ν128 (φόρος του κράτους). Το γράφει εξάλλου για ΣΕΠΕ 1.29%, αλλά δεν είναι τόκος αυτό. Και δεν είναι 2.500€, είναι κάπου 1.800 εαν κάνεις τον υπολογισμό, για την βασική τιμή των 26.900.
οπως και να βαφτιζεται, ειναι επιβάρυνση στην τιμη μετρητοίς
-
εγω παντως καταλαβα οτι δεν ειναι ατοκο..ειτε το απλο ειτε το ballon εχουν επιτοκιο και τελικα ειναι το ιδιο πραγμα.Επιτοκιο στο 9% τελικο.(σταθερο )
Ουσιαστικα παιρνεις δανειο το ποσο που χρειαζεσαι απο τη VW bank.πχ το αμαξι κανει 30.000 ευρω ,και δινεις προκαταβολη 10.000 ευρω, τα αλλα 20.000 τα παιρνεις με τη μορφη δανειου απο τη VW bank.Tωρα στο απλο εχει επιτοκιο 9%.Αρα μετα απο 4 χρονια θα εχεις δωσει στη VW 23.000 ευρω (τυχαιο το νουμερο). Και στο balloon το ιδιο ισχυει και εας λεει επιτοκιο 6% στο τελος θα δωσεις 23.200 .ΠΑντα στο ballon στο τελος θα εχεις δωσει κατι παραπανω απο το απλο.100 μεχρι 300 ευρω αναλογως.Τι κανουν στο ballon θα σας πω.Στο παραπανω παραδειγμα δινεις 10.000 προκαταβολη , και παιρνεις δανειο για 20.000 παλι..μετα απο 4 χρονια με χαμηλες πολυ δοσεις για να ερθει στη κατοχη σου το αμαξι πρεπει να πληρωσεις τη μεγαλη δοση στα 15.000 ευρω στην οποια εχουν ενσωματωθει ολοι οι τοκοι των 6% αλλα επειδη ειναι πολυ μεγαλη αυτη η δοση και τοκιζεται για 4 χρονια εστω και με μικροτερο επιτοκιο ,ουσιαστικα πηρωνεις ακριβως τα ιδια με το κανονικο χρηματοδοτικο(παντα λιγο ελαχιστα παραπανω).
Τωρα την ασφαλεια την πληρωνεις δεν ειναι δωρο,Μπαινει στη τιμη του δανειου.Οπως και τα service το ιδιο.Η ασφαλεια ειναι καλη και πιο φτηνη του ανταγωνισμου, αρα αξιζει να τη βαλεις.
Το service eιναι ακριβως το ιδιο στη τιμη.Μιλαμε για τα προγραματισμενα service που γινονται καθε 2 χρονια.550 ευρω εκαστο.Αρα δεν συμφερει να το βαλεις στο δανειο γιατι πηρωνεις τοκους.Το ballon απο οτι καταλαβα ειναι ουσιαστικα ενα καλο leasing..πιο φτηνο απο τις αλλες εταιρειες(avis κτλ).δινεις μια καλη προκαταβολη ,μετα για 4 χρονια χαμηλες δοσεις και στο τελος εαν θες δινεις τη μεγαλη δοση για να το παρεις στη κατοχη σου ή δεν τη δινεις και συνεχιzεις το ιδιο με αλλο καινουργιο audi.
Αυτο που εχεις σαν δωρο ειναι 4 χρονια εγγυηση .2 εργοστασιακα και 2 της allianz.Και τη δωρεαν ασφαλιση δανειου. -
Σιγά την παροχή με την εγγύηση. Κι εμένα την 4ετή εγγύηση στο T-Roc δώρο μου την έκανε η Karenta. Αξία 420€.
Δεν είναι της Allianz η 2ετής επέκταση εγγύησης. Της vw είναι. -
Αγορά του δικού μου golf με ballon,
22500 αξία αυτοκινήτου
Προκαταβολή 6000€ που περιλαμβάνει 4 χρόνια service και ασφάλεια και 3,9% τόκο.
Το συνολικό ποσο για τους τόκους και τις υπόλοιπες χρεώσεις είναι 2307,25 €Στην περίπτωση που πήγαινα με κανονικο χρηματοδοτικό με 8,9% για 84 μήνες με 5000€ προκαταβολή το συνολικό ποσον που θα εδινα θα ήταν 31900€
-
@limited_one said in Audi Q2 2016:
22500 αξία αυτοκινήτου
Το συνολικό ποσο για τους τόκους και τις υπόλοιπες χρεώσεις είναι 2307,25 €Στην περίπτωση που πήγαινα με κανονικο χρηματοδοτικό με 8,9% για 84 μήνες με 5000€ προκαταβολή το συνολικό ποσον που θα εδινα θα ήταν 31900€
Δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα έτσι που το θέτεις.
Πόσα χρήματα θα σου κοστίσει τελικά το αυτοκίνητο αν το αγοράσεις στο τέλος της 4ετίας. Και πόσα θα σου κόστιζε αν το έπαιρνες με το επιτόκιο της κλασσικής χρηματοδότησης. Για την ίδια προκαταβολή πάντα και για 4 χρόνια δόσεις. -
Εγώ όταν έβλεπα για baloon το seat Leon μου έβγαινε παραπάνω από απλή χρηματοδότηση. Δεν θυμάμαι πόσο παραπάνω...
-
22500 αξία αυτοκινήτου
Δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα έτσι που το θέτεις.
Πόσα χρήματα θα σου κοστίσει τελικά το αυτοκίνητο αν το αγοράσεις στο τέλος της 4ετίας. Και πόσα θα σου κόστιζε αν το έπαιρνες με το επιτόκιο της κλασσικής χρηματοδότησης. Για την ίδια προκαταβολή πάντα και για 4 χρόνια δόσεις.Με ίδια προκαταβολή, 8,9 επιτόκιο, 48 δόσεις σε ένα υπολογιστικό δανείου βγαίνει τόκος 3200€
-
Κι εγώ στο T-Roc το είχα υπολογίσει λίγο ακριβότερο το Ballon. Νομίζω ότι το έχουν πιο πολύ για να πάρουν κομμάτι από την πίτα των leasing.
Υπάρχει η vw bank από πίσω, έχουν και την 4ετή εγγύηση από τη vw, καλύπτουν και την ασφάλεια με την επίσης Γερμανική Allianz και έχει στηθεί καλή μπίζνα. Είναι μικρό το ρίσκο της Ελληνικής εισαγωγικής.
-
22500 αξία αυτοκινήτου
Άλλες εποχές. Τωρα με 22000 παίρνεις Ibiza.
-
@lap said in Audi Q2 2016:
Αυτά που χρεώνουν οι αντιπρόσωποι ως ασφάλεια δανείων και αυτοκινήτων είναι ακριβότερα από τις τιμές αγοράς.
Τα ίδια έλεγα και εγώ αλλά δεν ισχύουν. Είσαι ελευθέρος να πας όπου θες. Εγώ που ήθελα να πάω σε άλλη της allianz δεν με συνέφερε. Η απαλλαγή που μου έδιναν ήταν 300 ευρώ από την allianz με μικτή και πλήρωνα 800 το χρόνο με εγγύηση για τα χρήματα μου σε περίπτωση κλοπής. Στα ίδια που έκανα για να δω άλλη ασφαλιστική groupama η τιμή ξέφευγε πάνω από χιλιάρικο.
-
@atari70 said in Audi Q2 2016:
22500 αξία αυτοκινήτου
Άλλες εποχές. Τωρα με 22000 παίρνεις Ibiza.
Με 22000 κάποτε έπαιρνες και Kodiak
-
@vastil said in Audi Q2 2016:
Τα ίδια έλεγα και εγώ αλλά δεν ισχύουν. Είσαι ελευθέρος να πας όπου θες. Εγώ που ήθελα να πάω σε άλλη της allianz δεν με συνέφερε. Η απαλλαγή που μου έδιναν ήταν 300 ευρώ από την allianz με μικτή και πλήρωνα 800 το χρόνο με εγγύηση για τα χρήματα μου σε περίπτωση κλοπής. Στα ίδια που έκανα για να δω άλλη ασφαλιστική groupama η τιμή ξέφευγε πάνω από χιλιάρικο.
Σωστά γιατί προφανώς έχουν μεγαλύτερη έκπτωση.
Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με Allianz όταν τελειώσει το συμβόλαιο διότι εδώ δεν έχουν πραγματογνώμονα και είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα. -
Τωρα που γυρισαμε από το χωριο και κάναμε ενα ταξιδακι με το Q2 ας γραψω πως μου φαίνεται.
εξωτερικα είναι ενα διαχρονικά ομορφο αυτοκίνητο. Λιγο βαρετο για μενα αλλά ομορφο δεν μπορω να πω. Μεγαλες διαστασεις, μεγαλος χώρος αποσκευων βαρυ αμάξωμα.
Εσωτερικα ωραιος σχεδιασμός, πολυ ωραια κεντρικη κονσόλα με 2 ποτηροθήκες μπροστα που βολεύουν παρα πολυ σε σχεση με τις πτηροθηκες στο πλαι. Απλετος χώρος κανει να μου φαινεται το puma στενοχωρο. ωραιο ταμπο αν και με αναλογικά οργανα και με infortainement μια οθονιτσα μια σταλια με χαλια γραφικα και χωρις καμια συνδεσιμότητα με android. Ειναι βεβαια η εκδοση φτωχη αλλά τοσο χάλια ουτε η πιο φτωχη εκδοση δεν θα επρεπε να είναι. Αν μη τι αλλο android auto θα επρεπε να εχει. Ουτε φυσικά touch μονο ενα μεσαιο διακοπτη στο κεντρο για να διαλέξεις απο τις ελαχιστες επιλογες με χαλια γραφικά. Ραδιο ή ρυθμισεις.
Οι πορτες πολυ αρνητική εντυπωση μου εκαναν που ήταν ολοκληρες από σκληρο πλαστικο με μονο μια λωριδα υφασμα εκει που ακουμπας τον αγκωνα. Χαλια για audi. μεχρι και στο ford η μιση πορτα είναι επενδμένη με δερμα και μαλακα υλικα και τουτο που είναι pemium τιποτα ούτε στους μπροστά???? Μονο το ταμπλο εσωσε την κατασταση που ηταν πολυ ποιοτικο οπως και το τιμονι.
Γενικα ομως ωραιος χωρος να καθεσαι, με απλετο χώρο και αν εξαιρεσεις τις πορτες ποιοτικό εσωτερικό.
Το μοντελο που εχουμε είναι με τον 1000ρη των 110 ιππων. Ειχα ενδυασμό πριν το οδηγησω αν και ξερω ότι είναι πολύ καλός κινητηρας θα μπορέσει να τα βγαλει πέρα με τοσο βαρύ αμάξωμα?
και δυστηχως είχα δικιο. Μεσα στην πόλη είναι οκ, δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλά ουτε φοβερες επιταχυνσεις χρειάζεσαι ούτε θα κινηθεις με μεγαλες ταχυτητες συνήθως οπότε οκ. Κανει το 208 που εχουμε να φαίνεται σπιρτοζο και γρηγορο (που δεν είναι, αλλά σε σχεση με τουτο είναι πολυ πιο γρηγορο)
Στην Εθνική ομως που πήγαμε 4ωρο ταξιδι αποδειχθηκε οτι το κινητηριο συνολο είναι ακαταλληλο για αυτο το αμαξι. Εγω θα προτεινα σε καποιον που θελει να κάνει κανα ταξιδι που και που και σκεφτεται το αμαξι αυτο να μεινει μακρια απο τον 1000ρη και να πάει στον μεγαλύτερο με τα 150 αλογα που θα κινεί το αμάξι αξιοπρεπώς.
Δεν θελω να γραψω οτι ήταν ψοφιο θα ήταν ψέματα. Μας πήγαινε σταθερα και ομορφα ταξιδι με 140 χλμ αλλά σε απότομες επιταχύνσεις ή προσπερασεις θέλει υπομονή και σχεδιασμό. Στα ορεινα παλι απλά κάνεις συνεχεια κατεβασματα και παλεύεις με το κιβωτιο. Το οποίο είναι ωραιο και οι ταχυτητες μπαινουν ευκολα. Κλωτσαει λίγο με 1η και αλλαγη από πρωτη σε 2α αλλα τιποτα το φοβερο. Θα μου πει ο ανδυ το κολπο. Ο κινητηρας είναι εκεί και προσπαθει , δεν είναι κακός αλλά παραείναι βαρυ και αν και οχι ψοφιο θα το πω αργο αμάξι. Αργοκαρούτα που θα έλεγε ο Αλέφας.
Αλλο αρνητικό είναι ο αεροδυναμικός θορυβος που είναι αρκετός!!!! Εξεπλάγη με την Merc GLA και τωρα εξεπλαγην και με τουτο. Περιμενα λιγότερο αλλά είναι αρκετός.
Εκει που βλέπεις όμως οτι είναι ποιοτικο είναι η συναρμογή. Δεν υπάρχει ο παραμικρός τριγμος από πλαστικά (είναι 2 χρονων και εχει κανει 14000χλμ), δεν ακουγεται τίποτα. Το ιδιο και η GLA φυσικα αντιθέτως με το puma......
Η ανάρτηση του μου αρεσε πολύ. Πολύ καλή απόσβεση κραδασμών και αρκετα σπορτιφ χωρις μεγαλες κλίσεις, ιδανικες ρυθμίσεις. Νομίζω λιγοτερο σπορ απο του απλού puma (stline x) που μπαίνει σιγουρα καλυτερα σε στροφές αλλά για λίγο. Το ST είναι πολυ πολύ καλύτερο σε στροφές, δεν συγκρινεται προφανως, γενικα δεν το συγκρινω πουθενα με το ST σε οδηγηση ειναι αλλος κοσμος το st. παντα με το απλό το συγκρίνω απλά το γραφω για να μην παρεξηγουμαι. Το τιμονι σαφες αλλά και εδω το ford λίγο καλυτερο ειδικά σε πληροφόρηση. Ομως πολύ καλύτερο σε αποσβεση κραδασμών. Η GLA ήταν βάρκα από την αλλη ειχε μαλακη ανάρτηση γιατι ήταν προφανως ρυθμισμένη για ανεση. Φρενα πολύ καλά δεν εχω παράπονο αν και δεν τα ζορισα και πολύ.
Γενικά αν είχε τον καλο κινητηρα θα σκεπαζε το μεγαλο προβλημα του αυτοκινητου που δεν είναι αλλο από την δυναμη. Το adaptive cruise control δουλεψε αψογα πολύ ωραίο. Δεν είχε το αμάξι ουτε τυφλο σημείο, ουτε αυτοματα φωτα μεγαλης σκαλας (παρα πολύ σπαστικο στο ταξιδι μας καθως επρεπε να ασχολούμαι ενω το puma εχει και ειχα καιρο να ανοιξε κλεισε. Γενικα πολύ φτωχο ειναι το δικό μας σε εξοπλισμό, ουτε κλιμα δεν εχει μονο ac
Ωραιο αμάξι, αν και δειχνει τα χρονακια του , θελει μια ανανεωση ειδικα στο infortainment ειναι απαραδεχτο ακομα και για βασική εκδοση. Τις αλλες ελειψεις οκ το καταλαβαινω είναι ολα πλερωνε παραπανω να τα πάρεις, κλασικοι γερμανοι
Γενικα δεν τρελαινομαι για premiumia αλλά οκ σε κάποιους είναι ελκυστικα. Αν σας αρέσει παρτε το με τα 150 αλογα και dsg αυτο με manual και 110 είναι πατάτα!
-
κατι που ξεχασα και είναι σημαντικο για πολλους!!!!!
είναι πολύ οικονομικο με τον 1000ρη κινητηρα
παρολο που δεν εχει τιποτα σε hybrid μπαταρια παρολο που είναι τοσο βαρύ 6,7-7 που καιει σε μικτη χρήση είναι αξιοπεριεγα καλή
-
Θα στο πω το μυστικό για την 1η που κλωτσάει @cirus. Όχι ακόμα όμως. Αφού είσαι fun του χειροκίνητου, θα σ' αφήσω λίγο χρόνο μπας και το βρείς μόνος σου
-
@cirus said in Audi Q2 2016:
6,7-7
Είναι μια μεγαλη κατανάλωση για 110 άλογα το έτος 2023.
Για το 2003 πριν 20 έτη ναι ήταν καλή.
-
@cirus said in Audi Q2 2016:
6,7-7
Είναι μια μεγαλη κατανάλωση για 110 άλογα το έτος 2023.
Για το 2003 πριν 20 έτη ναι ήταν καλή.
για το βαρος αυτο και απλή βενζινη ειναι καλή ρε lap
είναι βαρυ αμαξι.
πριν 20 χρόνια ηταν πολύ μεγαλύτερες οι καταναλώσεις δεν θυμασαι καλά.
Audi Q2 2016