-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
@andya3 said in Suzuki Vitara 2015:
Οπότε, αν και δε θέλω να πικάρω ή να στεναχωρήσω τους αγαπητούς vitara-ίους, το παρακάτω άρθρο μετά από test 100k χιλιομέτρων, δίνει μια διαφορετική εικόνα για το vitara απ' αυτή που εμφανίζεται στο forum:
https://autoagora.gr/autobild/news/agora/Ta-4-aytokinhta-poy-den-perimene-kaneis-na-patwsoyn_240454.aspΚρατάω ότι έχει 2 γερμανικά και 2 ιαπωνικά η λίστα... χχαχαχαχα ενδιαφέρον. Για γερμανούς δημοσιογράφους δηλαδή.
Δεν ξέρω πως μπορεί να οριστεί αντικειμενικά η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου σε βάθος χρόνου. Άλλα τεστ υπολογίζουν τις βλάβες σε κάποια έτη, συνυπολογίζοντας συχνότητα και κόστος. Άλλα το πλήθος των βλαβών. Άλλα τα σχόλια των ιδιοκτητών.
Σίγουρα το υποκειμενικό κομμάτι "εγώ έχω το τάδε 10 χρόνια και μου βγήκε πένα" ή "το τάδε που έβγαλε την ψυχή στα συνεργεία" δεν είναι σημαντικό δείγμα.
Κι μένα π.χ. το Polo στην 3τία άρχισε και βγάζει απίστευτους τριγμούς από την πόρτα, σε φάση το κοπανάω για να σκάσει. Θα πω ότι όλα έχουν πρόβλημα?
Αν καταφέρω και βρω το Γερμανικό άρθρο στην Autobild, θα το μεταφράσω να δούμε τι ακριβώς λέει για το vitara. Εδώ απ' ότι κατάλαβα έχουν βάλει μια περίληψη.
-
Αν καταφέρω και βρω το Γερμανικό άρθρο στην Autobild, θα το μεταφράσω να δούμε τι ακριβώς λέει για το vitara. Εδώ απ' ότι κατάλαβα έχουν βάλει μια περίληψη.
https://www.autobild.de/artikel/suzuki-vitara-s-100.000-kilometer-dauertest-14504623.html
-
@civil357 said in Suzuki Vitara 2015:
Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω το duster. Αλλά το τετρακίνητο πετρέλαιο πρέπει να έχει πάρει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση από όλα τα μοντέλα της αγοράς , χωρίς να έχει
κάποιες τρελές αναβαθμίσεις ούτε μηχανολογικά ούτε εξοπλιστικά. Ένα βήμα πριν την υπογραφή έφτασα ( μάλιστα ο αντιπρόσωπος εδώ τα πουλάει και τα δύο και το βιτάρα και το duster) , με προσφορά την sportive , γραπτή στα 19.500. Σήμερα 27.700 . Αύξηση κατά 40%Πλέον κρίνω ότι, τιμολογιακά το duster, έχει ξεφύγει . Δεν τίθεται πλέον , δυστυχώς για τον Ρουμάνο , καμία σοβαρή δικαιολογία προτίμησής του.
Ισχύει ότι λες. Και εγώ έφτασα κοντά, αλλά όχι.
Το diesel 4x4 πήγε από 20 το πιο πλούσιο στα 28.Σχετικά με την υπόλοιπη αγορά έχει ανέβει περισσότερο, αν και τα ρενώ που κοιτούσα έχουν πάρει και αυτά αναλογικά πολύ νομίζω.
Εξοπλιστικά κλπ, έχει γίνει λίγο καλύτερο, πιο ωραίο μέσα, αλλά και πάλι ...όχι τόσο ώστε να ξεπεραστεί. Αν είχαν συγκρατήσει λίγο τις τιμές πχ το παράδειγμα μου να μην πήγαινε στα 28, αλλά στα 25 μαξ, λογικά θα πουλούσε ακόμα περισσότερο. -
Εντάξει είναι τελείως μ@@@ες:
-
για να τελειωνει η ιστορια με αυτους που απετυχαν στην ζωη τους να παρουν βιταρα
https://www.tuvsud.com/de-de/publikationen/tuev-report/maengelzwerge-und-fehlerriesen
δειτε καλυτερα και χειροτερα
επισημα και γερμανικα. τι οχι?και εαν οι γερμανοι δεν ειναι φιλοι σας,
https://www.whatcar.com/news/2022-what-car-reliability-survey-small-suvs/n23402
τωρα κρυφτειτε στις τρυπουλες σας και στη μιζερια του να μην εχεις βιταρα -
Σε ένα ιδανικό κόσμο, οι βάσεις δεδομένων των αντιπροσωπειών και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων θα ήταν συνδεδεμένες και με τα ΚΤΕΟ και θα ξέραμε άμεσα τι συντήρηση απαιτείται σε αυτοκίνητα και πόσα συντηρούνται σωστά.
Σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Εδώ Je suis Κορωπί. -
Σε ένα ιδανικό κόσμο, οι βάσεις δεδομένων των αντιπροσωπειών και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων θα ήταν συνδεδεμένες και με τα ΚΤΕΟ και θα ξέραμε άμεσα τι συντήρηση απαιτείται σε αυτοκίνητα και πόσα συντηρούνται σωστά.
Σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Εδώ Je suis Κορωπί.επειδης εδω τιποτε, η γατοεμπειρια μιλαει απο τα φορα που παρακολουθω ως πρωην ή νυν κατοχος.
- φαου. εντελως γτπ. σε ολες τις εκδοχες τους. και ιδιως τις πριμιο με τα κυκλακια. και οι συζυγοι γτπ. ομως αυτες τον ψαχνουν. τον π. καθε παρασκευη σε σουινγκερς κλαμπ. μονες τους.
- γαλλικα. ολα. χρεπια. τελος. καθε μερα και μια εκπληξη και ενας ατυχος. ή δεκα ατυχοι. ή εκατο ατυχοι. οι γυναικες τους μαραθηκαν με το στριγκακι να περιμενουν τον αλλονα να ερθει και αυτος να εχει μεινει απο αντμπλου.
- φορντ. χαχαχαχαχ. αυτοι δεν εχουνε γυναικες. μυριζουν. τσιπια.
- μπιμερς. μικροτσουτσουνοι με προβληματικο χαρακτηρα και αυτοκινητο. εχει πηξει ο τοπος απο γουοναμπηδες με παλια εξ πριμια νυν ρημαδια και γουοναμπιδες με σερνουμενα μπραντ νιου ψοφιμια. μεγαλο γλεντι οι συζυγοι. αλλα με τους αλλοι.
- χονταιοι. οκ, αυτοι ειναι καλα, λιγο φαντασια τους λειπει, τα δακτυλα δεν ειναι μονο για να ακουμπανε λεβιε.
- τουοταιοι. βλεπουν ευαγγελατο καθε απογευμα. οι συζυγοι τους αναζητουν αλλου την αγαπη.
- αλφιστι και λανσιστι. θεματα μεν, ερωτας και παθος δε. αυτοι δινουν την αγαπη στις συζυγους των δημοσιων υπαλληλωνε. ακριβως απο πανω.
- χάιουντάιδες. δεν χαλανε αλλα εχουν ενα σωρο βλακες που εχουν ξεμεινει απο εποχες αξεντ και καταντιας. δεν ακολουθησανε την εξελιξη της φιρμας. βεβαια ζουν ακομη. τα αξεντ. με χάιουντάι και κια βεβαια δυσκολα εχεις γυναικα με ΔΜΣ κατω απο 35.
- σουζ. απολαυση. ζωης και αμαξιου. και γλεντι με χρεωση στους αποπανω. στο δικο τους κρεββατι. οταν λειπουν. παιρνουμε εμεις αυτο που δεν σας δινουν.
-
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
πχ Ο ιδιοκτήτης του βιτάρα πιθανότατα δεν θα αναφέρει τριγμούς ως πρόβλημα την στιγμή που ο ιδιοκτήτης ενός πχ Q2 για τους ίδιους τριγμούς θα έκανε τρελή μανούρα.
XAXAAXXA... Μου θύμισες τον Γιαννακό με τη Μερτσεντές κουδουνίστρα.
Youtube Video -
https://www.autobild.de/artikel/suzuki-vitara-s-100.000-kilometer-dauertest-14504623.html
Από μια γρήγορη 1η ανάγνωση, τα προβλήματα και η κριτική εστιάζονται στην ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού αλλά και των εξωτερικών πλαστικών.
Τα θάβει πολύ άσχημα, ακόμα και τα πατάκια. Μετά από 2,5 χρόνια εντατικής χρήσης, έχουν λέει ξεχαρβαλωθεί τα πάντα, χα,χα.Αρνητικά λόγια έχει να πει και για την ηχομόνωση, το infotainment και την ευαισθησία των adas, χτυπάνε συνέχεια χωρίς λόγο χα,χα.
Πάμε τώρα στα θετικά, για να μη συγχύζεται και ο γάτος.
Εξαιρετικά λόγια για το μοτέρ booster Jet 1.4 140. Πάει γρήγορα και κάνει το 0-100 γρηγορότερα απ' ότι προδιαγράφει η Suzuki.
Πολύ καλά λόγια και για την 4κίνηση. Περνάει άνετα π.χ. από βαθειά λάσπη, αν και βρίσκει η μπροστινή ποδιά...Γενικά νομίζω η κριτική του δεν αφορά μοτέρ-κιβώτιο-4κίνηση που λέει πολύ καλά λόγια. Αλλά όλα τα υπόλοιπα, που μετά από σχεδόν 3 χρόνια χρήσης, κάνουν το vitara να δείχνει σαν ετοιμόρροπο αυτοκίνητο...
Και για κερασάκι στην τούρτα: Βρίσκουν το SX-4 S–Cross πολύ ποιοτικότερο αυτοκίνητο, που σε αντίστοιχα τεστ πήρε άριστα! Ποιο είναι αυτό ρε παιδιά, να το πάρω κι εγώ, το καινούργιο S-cross?
-
Ναι το s cross.
Εσύ είπαμε dacia.
-
Αναφορά μόνο προς το ποστ του γάτου και τίποτα άλλο , αν και χαλάω το τοπικό ( αυτό και τέλος γιατί ψάχνω να γίνω και εγώ βιταραίος , οπότε αμαρτία να κακολογώ....).
Τι στο καλό μόνο εγώ θυμάμαι τη σουζουκι να έχει στη γκάμα της το swift που κυνηγούσε πεζοδρόμιο είτε το έλεγαν gti είτε σενταν με εκείνη την καταθλιπτική 13αρα ζάντα; Ή θα ξεχάσουμε το απαύγασμα αισθητικής και μετριότητας που λεγόνταν liana;
Δηλαδή τον οδηγό σενταν swift baleno I και liana , μπορεί κανείς να τον συνδέσει με τον τύπο αρσενικού που μας παρουσιάζει ο γάτος;;;;
-
@civil357 said in Suzuki Vitara 2015:
Αναφορά μόνο προς το ποστ του γάτου και τίποτα άλλο , αν και χαλάω το τοπικό ( αυτό και τέλος γιατί ψάχνω να γίνω και εγώ βιταραίος , οπότε αμαρτία να κακολογώ....).
Τι στο καλό μόνο εγώ θυμάμαι τη σουζουκι να έχει στη γκάμα της το swift που κυνηγούσε πεζοδρόμιο είτε το έλεγαν gti είτε σενταν με εκείνη την καταθλιπτική 13αρα ζάντα; Ή θα ξεχάσουμε το απαύγασμα αισθητικής και μετριότητας που λεγόνταν liana;
Δηλαδή τον οδηγό σενταν swift baleno I και liana , μπορεί κανείς να τον συνδέσει με τον τύπο αρσενικού που μας παρουσιάζει ο γάτος;;;;
ανωμαλιες κανουν και οι αντρες. καποιες λιγες φορες.
ομως οι βιταραιοι ειναι προφανες οτι κανουν καλο σεξ. και καλο οφ ροαντινγκ -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
ανωμαλιες κανουν και οι αντρες. καποιες λιγες φορες.
ομως οι βιταραιοι ειναι προφανες οτι κανουν καλο σεξ. και καλο οφ ροαντινγκ -
XAXAAXXA... Μου θύμισες τον Γιαννακό με τη Μερτσεντές κουδουνίστρα.
Τράκης θεόοος!
-
Σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Εδώ Je suis Κορωπί.επειδης εδω τιποτε, η γατοεμπειρια μιλαει απο τα φορα που παρακολουθω ως πρωην ή νυν κατοχος.
- φαου. εντελως γτπ. σε ολες τις εκδοχες τους. και ιδιως τις πριμιο με τα κυκλακια. και οι συζυγοι γτπ. ομως αυτες τον ψαχνουν. τον π. καθε παρασκευη σε σουινγκερς κλαμπ. μονες τους.
- γαλλικα. ολα. χρεπια. τελος. καθε μερα και μια εκπληξη και ενας ατυχος. ή δεκα ατυχοι. ή εκατο ατυχοι. οι γυναικες τους μαραθηκαν με το στριγκακι να περιμενουν τον αλλονα να ερθει και αυτος να εχει μεινει απο αντμπλου.
- φορντ. χαχαχαχαχ. αυτοι δεν εχουνε γυναικες. μυριζουν. τσιπια.
- μπιμερς. μικροτσουτσουνοι με προβληματικο χαρακτηρα και αυτοκινητο. εχει πηξει ο τοπος απο γουοναμπηδες με παλια εξ πριμια νυν ρημαδια και γουοναμπιδες με σερνουμενα μπραντ νιου ψοφιμια. μεγαλο γλεντι οι συζυγοι. αλλα με τους αλλοι.
- χονταιοι. οκ, αυτοι ειναι καλα, λιγο φαντασια τους λειπει, τα δακτυλα δεν ειναι μονο για να ακουμπανε λεβιε.
- τουοταιοι. βλεπουν ευαγγελατο καθε απογευμα. οι συζυγοι τους αναζητουν αλλου την αγαπη.
- αλφιστι και λανσιστι. θεματα μεν, ερωτας και παθος δε. αυτοι δινουν την αγαπη στις συζυγους των δημοσιων υπαλληλωνε. ακριβως απο πανω.
- χάιουντάιδες. δεν χαλανε αλλα εχουν ενα σωρο βλακες που εχουν ξεμεινει απο εποχες αξεντ και καταντιας. δεν ακολουθησανε την εξελιξη της φιρμας. βεβαια ζουν ακομη. τα αξεντ. με χάιουντάι και κια βεβαια δυσκολα εχεις γυναικα με ΔΜΣ κατω απο 35.
- σουζ. απολαυση. ζωης και αμαξιου. και γλεντι με χρεωση στους αποπανω. στο δικο τους κρεββατι. οταν λειπουν. παιρνουμε εμεις αυτο που δεν σας δινουν.
-
Aνέκαθεν η suzuki ηταν μια τίμια LOW BUDGET εταιρεία που έπρεπε να ανταγωνιστεί την DACIA, SCODA (παλιά), DAIHATSU κτλ. Τώρα τι όνειρο έχει δει ο γατος μη δίνετε σημασία. μετοχές στα κρυφά έχει πάρει απο τη suzuki ή του την έπεσε κανά ξέκωλο από τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ
-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
Aνέκαθεν η suzuki ηταν μια τίμια LOW BUDGET εταιρεία που έπρεπε να ανταγωνιστεί την DACIA, SCODA (παλιά), DAIHATSU κτλ. Τώρα τι όνειρο έχει δει ο γατος μη δίνετε σημασία. μετοχές στα κρυφά έχει πάρει απο τη suzuki ή του την έπεσε κανά ξέκωλο από τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ
αυτοκινητα για αντρες.
δεν σε εχω παντως για ντατσαιο, κατι σε φορνταιος και κατω σε κοβω, δεν πειραζει, σε εξαπατησανε. και αλλοι το επαθαν. μαζεψε γιουρα να παρεις #mono_vitara -
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
αυτοκινητα για αντρες.
δεν σε εχω παντως για ντατσαιο, κατι σε φορνταιος και κατω σε κοβω, δεν πειραζει, σε εξαπατησανε. και αλλοι το επαθαν. μαζεψε γιουρα να παρεις #mono_vitaraΜεσα επεσες FORD
-
Φημες λενε πως το βιταρα θα βγει σε ενεσιμη μορφη. Για οσους δε χορταινουν με το σανο#μονο.
-
Από μια γρήγορη 1η ανάγνωση, τα προβλήματα και η κριτική εστιάζονται στην ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού αλλά και των εξωτερικών πλαστικών.
Τα θάβει πολύ άσχημα, ακόμα και τα πατάκια. Μετά από 2,5 χρόνια εντατικής χρήσης, έχουν λέει ξεχαρβαλωθεί τα πάντα, χα,χα.Αρνητικά λόγια έχει να πει και για την ηχομόνωση, το infotainment και την ευαισθησία των adas, χτυπάνε συνέχεια χωρίς λόγο χα,χα.
Πάμε τώρα στα θετικά, για να μη συγχύζεται και ο γάτος.
Εξαιρετικά λόγια για το μοτέρ booster Jet 1.4 140. Πάει γρήγορα και κάνει το 0-100 γρηγορότερα απ' ότι προδιαγράφει η Suzuki.
Πολύ καλά λόγια και για την 4κίνηση. Περνάει άνετα π.χ. από βαθειά λάσπη, αν και βρίσκει η μπροστινή ποδιά...Γενικά νομίζω η κριτική του δεν αφορά μοτέρ-κιβώτιο-4κίνηση που λέει πολύ καλά λόγια. Αλλά όλα τα υπόλοιπα, που μετά από σχεδόν 3 χρόνια χρήσης, κάνουν το vitara να δείχνει σαν ετοιμόρροπο αυτοκίνητο...
Και για κερασάκι στην τούρτα: Βρίσκουν το SX-4 S–Cross πολύ ποιοτικότερο αυτοκίνητο, που σε αντίστοιχα τεστ πήρε άριστα! Ποιο είναι αυτό ρε παιδιά, να το πάρω κι εγώ, το καινούργιο S-cross?
Όταν μιλάω για το Scross, λέτε τα δικά σας.
Και ήσυχο είναι και δεν τρίζει και τρέχει και οικονομία κάνει και τα έχει όλα. Είναι παλαιών αρχών μέσα αλλά 21K το πήρα τι να κάνουμε δεν έδωσα 35κ να μην έχει ούτε εταζερα.
Και ζεσταίνω και τον πισινό της γυναίκας με θερμαινόμενα καθίσματα..
Suzuki Vitara 2015