-
Μπράβο πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!!
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Μπράβο Μάστορα!!
ΥΓ: πόσα λεφτά εχεις δώσει για να το κάνεις να φέρνει σε σύγχρονο αμάξι και να το βελτιώσεις από τρακτέρ!;!;
Αυτό το #papari φτηνό ήταν, γενικά είναι δύσκολο να βελτιώσεις κάτι τόσο άρτιο όσο το βιτάρα.
Ξέρω, ζηλεύεις γιατί ο ματρακάς σου δε σου αφήνει περιθώριο να πειράξεις ούτε βίδα, άσε που τι να πειράξεις, σάμπως θα αλλάξει τίποτα? Πάντως αν πιάνουν τα χέρια έχω και για σένα λύση
@lap ρε συ ζουLap-αρε ναπώ την αμαρτία μου δε θυμάμαι την πρόταση σου. Θένξ ένιγουέις
-
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Μπράβο Μάστορα!!
ΥΓ: πόσα λεφτά εχεις δώσει για να το κάνεις να φέρνει σε σύγχρονο αμάξι και να το βελτιώσεις από τρακτέρ!;!;
Αυτό το #papari φτηνό ήταν, γενικά είναι δύσκολο να βελτιώσεις κάτι τόσο άρτιο όσο το βιτάρα.
Ξέρω, ζηλεύεις γιατί ο ματρακάς σου δε σου αφήνει περιθώριο να πειράξεις ούτε βίδα, άσε που τι να πειράξεις, σάμπως θα αλλάξει τίποτα? Πάντως αν πιάνουν τα χέρια έχω και για σένα λύση
@lap ρε συ ζουLap-αρε ναπώ την αμαρτία μου δε θυμάμαι την πρόταση σου. Θένξ ένιγουέις
Αυτό πάντως που κανείς μια ωραία αναβάθμιση,μόνος σου ,το αποτέλεσμα δείχνει πολύ ωραίο και μοντέρνο σε ένα εσωτερικό αυτοκινήτου που δεν διακρίνεται για την σύγχρονη εικόνα του,το ανεβαζεις στην ομάδα στο fb και οι μισές απαντήσεις είναι …….ποσό και αν το πήρες από το aliexpress είναι αξία ανεκτίμητη!
-
@antonmone #mono_vitaraclub_official_forum
Τα social χλαmedia είναι για herbalowlifers και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους
-
Μετά το hate για το υπερατού ας βάλω την πρόσφατη μόντα που έκαμα.. Δύσκολο project με απρόοπτα αλλά ωραίο αποτέλεσμα..
Ρολόι, ταχύμετρο ακριβείας από gps, πυξίδα, υψόμετρο, κλισιόμετρο και κάτι άλλα ψιλολόγια
Πολύ ωραίο και εν δυνάμει χρήσιμο εκτός δρόμου. Τι είναι; Δεν φαντάζομαι να προσάρμοσες κανένα smartwatch εκεί.
Εγώ έχω το GL+ και εκεί είναι κενό, έχει μια τάπα μόνο, λες όμως ότι ήταν δύσκολο να μπει ε; -
Ωραίο το Jimny.
-
@fiverg said in Suzuki Vitara 2015:
Πολύ ωραίο και εν δυνάμει χρήσιμο εκτός δρόμου. Τι είναι; Δεν φαντάζομαι να προσάρμοσες κανένα smartwatch εκεί.
Εγώ έχω το GL+ και εκεί είναι κενό, έχει μια τάπα μόνο, λες όμως ότι ήταν δύσκολο να μπει ε;Θένξ fiver.. Ρίξε μια ματιά και στο vitaroφόρουμ που έχω γράψει πιο πολλές λεπτομέρειες. Ναι έχει αρκετό κόψε/ράψε, νεύρα, προβληματισμό, πατέντα και υπομονή. Ειλικρινά ο χώρος για να το προσαρμόσεις παίζεται στο χιλιοστό γιατί είναι και η πλακέτα που δίνει επιπλέον όγκο. Ένα από τα τρία κλίπ που κουμπώνουν στον αεραγωγό έπρεπε να αφαιρεθεί αναγκαστικά. Τριμάρεις και τα δύο κομμάτια (βάση και καπάκι) για να χωρέσει.
Το πήρα από εδώ και το στείλανε από γιούροπ σε μια βδομάδα :
-
Ε ναι ρε δεν θυμάσαι που σου έγραψα για τα πατακια και να κάνεις ως επόμενο πρότζεκτ αυτό που έκανες. Και μου έλεγες πως δεν θες να το πειράξεις πολύ.
Ήταν τότε που έδειχνες την προσθήκη στους προφυλακτήρες που έκανες.
Τι στο καλό, το φαντάστηκα;;;;
-
Μ' αρέσετε ρε vitara-αίοι γιατί είστε μερακλήδες.
Μπορεί στο audi club να κάνουν πιο φανταχτερά πράγματα, με αεροτομές, turbo, εισαγωγές, εξαγωγές, πειράγματα σε μοτέρ κλπ.
Αλλά έχετε κι εσείς την τρέλα σας, ασχολείστε.
Μόνο τους Toyota-αίους δεν αντέχω, με παίρνει ο ύπνος με τις καταναλώσεις και τις μπαταρίες. -
Α! Δείχνει καταναλώσεις αυτή η οθόνη;
-
Εγώ έχω το GL+ και εκεί είναι κενό, έχει μια τάπα μόνο, λες όμως ότι ήταν δύσκολο να μπει ε;Θένξ fiver.. Ρίξε μια ματιά και στο vitaroφόρουμ που έχω γράψει πιο πολλές λεπτομέρειες. Ναι έχει αρκετό κόψε/ράψε, νεύρα, προβληματισμό, πατέντα και υπομονή. Ειλικρινά ο χώρος για να το προσαρμόσεις παίζεται στο χιλιοστό γιατί είναι και η πλακέτα που δίνει επιπλέον όγκο. Ένα από τα τρία κλίπ που κουμπώνουν στον αεραγωγό έπρεπε να αφαιρεθεί αναγκαστικά. Τριμάρεις και τα δύο κομμάτια (βάση και καπάκι) για να χωρέσει.
με αυτο δεν θα παιδευοσουν
και οπως σου ειπα υπαρχει εκει ρευμα ηδη, αυτο που δινει στο ρολοι ειτε ειναι απο μαμα ειτε αφτερμαρκετ - εχει ετοιμη καλωδιωση.
#mono_vitara
#axios -
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Επίσης αρχίζει και λάμπει σε μπλε απόχρωση όταν πλησιάζουν Peugeot.
Όπως το σπαθί του Φρόντο.
-
@katafractos17 said in Suzuki Vitara 2015:
@Lap πιάνει και MTV !
Για τα πατάκια όχι δε θυμάμαι ούτε τους έκανα καμιά μόντα (πχ μοτέρ-μαγικό χαλί) αλλά μεγαλώνω και μπορεί να έχεις δίκιο.. μιλάω με τόσο κόσμο που χάνω τη μπάλα μερικές φορές
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
και οπως σου ειπα υπαρχει εκει ρευμα ηδη, αυτο που δινει στο ρολοι ειτε ειναι απο μαμα ειτε αφτερμαρκετ - εχει ετοιμη καλωδιωση.
#mono_vitara
#axiosΣτα rings που έβαλες έχει ταινία διπλής όψης για να πιάσουν ίσα ίσα στο χείλος. Επίσης δε βλέπω πώς θα μπορούσε να κουμπώσει/κολληθεί η κινεζιά στο ring και όλο αυτό να κουμπώσει. Μόνο κολλητό όλο μαζί και πάλι θα έφευγε με τον καιρό/ζέστη. Εγώ το έκανα να κουμπώνει όπως ήτανε.. Επίσης είναι κακή ιδέα να πάρεις ρεύμα από την αναμονή για το ρολόι γιατί θα μένει συνεχώς αναμμένο..
@andya3 #mono_vitara πάρε και θα με θυμηθείς
-
Είναι το σήμα που του δίνει το αμάξι, για να κάνει δεξιά...
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Είναι το σήμα που του δίνει το αμάξι, για να κάνει δεξιά...
Σήμα κάνει στο δικό σου να κάνεις ακροδεξιά
<-- Γέλασε και ο @gatoz, ευκολάκι
-
Σου έβαλα ποντάκι από λύπηση για το χιούμορ σου...
Σιβηρίας...
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Σου έβαλα ποντάκι από λύπηση για το χιούμορ σου...
Σιβηρίας...
Tro-λάικ ️
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
#mono_vitara
#axiosΣτα rings που έβαλες έχει ταινία διπλής όψης για να πιάσουν ίσα ίσα στο χείλος. Επίσης δε βλέπω πώς θα μπορούσε να κουμπώσει/κολληθεί η κινεζιά στο ring και όλο αυτό να κουμπώσει. Μόνο κολλητό όλο μαζί και πάλι θα έφευγε με τον καιρό/ζέστη. Εγώ το έκανα να κουμπώνει όπως ήτανε.. Επίσης είναι κακή ιδέα να πάρεις ρεύμα από την αναμονή για το ρολόι γιατί θα μένει συνεχώς αναμμένο..
@andya3 #mono_vitara πάρε και θα με θυμηθείς
Χα, χα. Δεν μπορώ να με φανταστώ με vitara να πηγαίνω σε κατσάβραχα.
Άμα θέλεις να κάνουμε κάνα ταξίδι Γερμανία, να νοικιάσουμε κάποιο RS και να ανεβάσουμε αδρεναλίνη στην Autobahn να το συζητήσουμε.
Αφού κάνουμε καρδιολογικό τσεκ απ πρώτα, γιατί μεγαλώσαμε κιόλας... -
@Lap πιάνει και MTV !
Για τα πατάκια όχι δε θυμάμαι ούτε τους έκανα καμιά μόντα (πχ μοτέρ-μαγικό χαλί) αλλά μεγαλώνω και μπορεί να έχεις δίκιο.. μιλάω με τόσο κόσμο που χάνω τη μπάλα μερικές φορές
Ρε ελάτε να σας σώσουμε! Γιατί σε 4-5 χρονακια θα σας έχει καταπιεί η Toyodaρια!
Εμείς σώζουμε, δεν απορροφούμε, ρωτήστε Alfa/Lancia να σας πούνε...για φούντο ήταν πριν 2 χρόνια μόλις..
DS!
Suzuki Vitara 2015