-
@ktgeo said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
Δεν ξέρω αν είναι ή όχι γκέικο το Vitara, πάντως από ότι φαίνεται ένα γενικό λάδωμα το χρειάζεται γιατί μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και "γρατζουνάει".
Η γκρίνια για τους τριγμούς που σπάνε καρύδια δεν λέει να σταματήσει στο Vitara Club.
Και άντε να είναι από την εταζέρα και εύκολα το λύνεις. Στο ταμπλό όμως; Μέσα στο ταμπλό; Κάθεσαι και το ξηλώνεις;
Εγώ ταξίδι με ένα τριζόνι μέσα στο ταμπλό δεν θα μπορούσα να κάνω.
Για αυτό λέω. Test drive σε κάποιο με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, για ευνόητους λόγους.
ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα. εγω ξερω, σημειωστε οτι ΔΕΝ εχω πχια (#copyright_mastoras) βιταρα, οτι ηταν το πλεον αξιοπιστο που ειχα ποτες. και στις κακουχιες. και απο το τεραστιο πληθος κατοχων που γνωριζω, αυτο ακριβως ισχυει.
αλλα επειδη υπαρχει και ενα αντικειμενικο κριτηριο, η αγορα, για ψαξτε για βιταρα 1.4 τουρμπατο μτχ. αν και χιλιοπουλημενο οι αγγελιες ελαχιστες και παραλογα ακριβες. οποιος το εχει δεν το δινει, ναι, ειναι τοσο καλο και οχι δεν ειναι πουστρακι σουβ οπως τα αποδελοιπα ή καταθλιψη σε 4 ροδες οπως τα ντουστ.Κάτοχος ντουστ και το βιταρα το έχει για πρωινό, στο οφ, βλεπωντας Παπαδάκη και τρώγοντας κορν φλειξ
...οταν εχεις ονειρο βιταρα και παιρνεις το γεννοσημο ινστεντ. τοτε βλεπεις και παπαδακη.
-
This post is deleted! -
ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα.
Λες να μην μπαίνω σε άλλα φόρουμς;
Ορισμένα φόρουμς τα παρακολουθώ πολλά χρόνια.
Και ομολογώ ότι το Vitara Club ήταν ο λόγος που απέρριψα το Vitara το 2019 και προτίμησα το Aircross. Όποιος θέλει μπαίνει και διαβάζει. -
Τι προβλήματα έβγαζε το βιταρα;
-
Εχει φαν τον Γάτο .
Λίγο είναι... -
θα παραμεινει το μονδελον αζ ις για κανενα διχρονο ακομη.
αυτο που ακουγεται ειναι οτι εις γιουροπας θα εχει πλεον τον 1.8 της καταραμενης με το αναλογο κωλοκιβωτιο και μπαταριες.
μεχρι την επομενη γενια, τελος 23, που θα ξαναεχει τουρμπατο σουζ και θα ειναι μεγαλυτερο
οποιος προλαβει λοιπονΜακάρι να γίνει αυτο που λες να εχεις οικονομία αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση σουζουκι. Πως εξηγείς οτι όλοι μιλάνε για αλλαγη του υπάρχοντος μοντέλου τελος του 2021 και η σουζουκι σφυρίζει αδιάφορα και δε εχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση ;
θα παραμεινει το μονδελον αζ ις για κανενα διχρονο ακομη.
αυτο που ακουγεται ειναι οτι εις γιουροπας θα εχει πλεον τον 1.8 της καταραμενης με το αναλογο κωλοκιβωτιο και μπαταριες.
μεχρι την επομενη γενια, τελος 23, που θα ξαναεχει τουρμπατο σουζ και θα ειναι μεγαλυτερο
οποιος προλαβει λοιπον -
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
https://www.carandmotor.gr/nea/suzuki-vitara-pote-erhetai-nea-genia-iaponikoy-suv
Εν τω μεταξύ, ανφάς, φέρνει λίγο σε ford ranger raptor ή είναι η ιδέα μου?
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
https://www.carandmotor.gr/nea/suzuki-vitara-pote-erhetai-nea-genia-iaponikoy-suv
Ειναι μια καλυτέρευση μπροστά όσο να πεις. Αρκετά πιο όμορφο από το υπάρχον. (αν το rendering βεβαια είναι κοντα σε αυτό που θα είναι το τελικό)
Πίσω δεν ξέρουμε δεν έχει φώτο. Στο πλάι σχεδόν ίδιο μου φαίνεται.
-
μονο που οσα βαζετε ειναι για το ινδικο και ασχετο βιταρα μπραζα. και το σάιτ εχει τις πληροφοριες για την νεα γενια αυτου ακριβως του ασχετου μπρεζα.
τα κανονικα βιταρα θα ειναι κοντα μας ακομη 2 χρονια. με αλλαγες εκπληξη. -
Κάτοχος ντουστ και το βιταρα το έχει για πρωινό, στο οφ, βλεπωντας Παπαδάκη και τρώγοντας κορν φλειξ.
H Τετρακίνηση του vit υπερτερεί . Υπάρχουν και video. το πλεονέκτημα του ρουμάνου είναι μόνο στη γωνία προσέγγισης. Αλλά ποιός παίρνει βιτ-νταστ για τέτοιες καταστάσεις. Αντε ενα 10% . Συνολικά δεν υπάρχει σύγκριση, ειδικά στα 25Κ για ντάτσια -
@cmax75 said in Suzuki Vitara 2015:
Χτες το πρωί η γυναίκα μου και μάνα των δυό παιδιών μου έξυσε όλο το εμπρός αριστερό μέρος του c-max στον τοίχο του άνετου γκαράζ μας καθώς το ξεπάρκαρε.
Από θόλο τροχού μέχρι φανάρι και φως ομίχλης.
Το δεξί το είχε κοπανήσει την άνοιξη, το ξεπέρασα.Για να μην πάω στο φαρμακείο για χάπια είπα να πορευτώ προς κηφισίας, στο ύψος αμαρουσίου-χαλανδρίου όπου και μπήκα διαδοχικά σε toyota,
ford και suzuki.Στην toyota μου είπαν πως το yaris cross έρχεται σε καμμιά βδομάδα και τότε θα το δούμε από κοντά.
Από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα το αυτοκίνητο έχει κάποια συν, κάποια πλην, αλλά νομίζω πως ο κύριος λόγος που θα το δει κάποιος είναι το υβριδικό σύστημα.
Παρόλα αυτά, μιας και θα έχει το ίδιο εσωτερικό με το yaris μπορώ να πω πως δε μου φαίνεται και το πιο ευχάριστο περιβάλλον για καθημερινή συμβίωση.
Μπαίνεις στο καπάκι σε corolla που, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, νιώθεις πως μπήκες σε αμάξι όχι μία, αλλά δύο κατηγορίες πιο πάνω.
Τέλος πάντων, πάει αυτό.Το puma δεν το είχα δει από κοντά μέχρι τώρα.
Ωραίο, ντεπορτίβο, μάγκικο, μεγάλο πορτ-μπαγκάζ για το sup και τα μπαγκάζια, θέση οδήγησης κτλ.
Αλλά μου έδωσε και μιά εσάνς σκορποχώρι.
Λίγο ο ουρανός, λίγο κάποιοι διακόπτες, με χάλασαν και οι ζώνες που δεν ρυθμίζονται καθ΄ύψος, χαρακτηριστικό που έχω συναντήσει μόνο σε ένα dacia logan
που οδήγησα στην ισπανία και ακόμη προσπαθώ να ξεχάσω.
Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω.
Είπαμε να κάνω κι ένα test-drive να το βγάλω και λίγο εθνική, να δω τιμόνι, καταναλώσεις, ησυχίες, ανέσεις και τα ρέστα.Και τέλος Vitara (ή μήπως vitara και τέλος;)
Επίσης δεν το είχα δει από κοντά.
Ρε τι ωραία ¨αναλογική¨αίσθηση...
Ευήλιο, ευάερο, ευρύχωρο.
Μέσα σου δείχνει ότι δεν είναι και η τελευταία λέξη της αυτοκίνησης αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν με χάλασε καθόλου.
Το αυτοκίνητο σε στατικό τσεκάρισμα με έκανε να χαμογελάω.
Όλα στη σωστή θέση, κόμπακτ, δίνοντάς σου μια εντύπωση πως ακόμη και αυτά που θα χαρακτηρίζονταν ως μείον από κάποιους (σκληρά πλαστικά, παλαιότητα στη σχεδιαση κτλ) τελικά του δίνουν χαρακτήρα.
Δείχνει πως θα αντέξει και τα βασανιστήρια
από τα παιδιά, χωράει και τα συμπράγκαλα και έχει και ψιλο-υβρίδιο.
Δυστυχώς δεν έχει αυτοκίνητο για test drive, ξέρει κάποιος που παίζει να βρω βόρεια προάστεια ή Αθήνα;
Επίσης ο υπεύθυνος πωλήσεων μου είπε πως πλέον δεν παίζει έκδοση 4χ4 και αυτόματο...
Ούτε παραγγελία. Λίγο κουφό μου φάνηκε, δεν είχα ακούσει ή διαβάσει κάτι τέτοιο.
Το αυτοκίνητο στις τιμές που παίζει είναι ευκαιρία να το χαρείς και με το αυτόματο που διαβάζω πως είναι και πολύ καλό, και με την τετρακούνα που είναι
αξιοπρεπής.
Ξέρετε κάτι εσείς ρε παιδιά για αυτό, που το κατέχετε και περισσότερο το θέμα vitara?Την προγούμενη εβδομάδα έκανα test drive στον Σφακιανάκη στην Μεσογείων (GL+ manual).
-
@npapanik said in Suzuki Vitara 2015:
Την προγούμενη εβδομάδα έκανα test drive στον Σφακιανάκη στην Μεσογείων (GL+ manual).
Μεσογείνω δεν έχει Σφακ, ο Στέφος είναι στην Μεσογείνω. Σφάκ έχει Κηφισίας και Μαραθώνος. Το αναφέρω γιατί και εγώ θέλω να πάω και με ενδιαφέρει ποιος το έχει.
-
Καλημερα θα παραγειλω το δικινητο GL ποια η γνωμη σας.Ευχαριστω.
-
Αφου εσενα σου κανει, τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια. Με το καλο να το παραλαβεις!
-
@sakel said in Suzuki Vitara 2015:
Εξαιρετική επιλογή, με εξοπλισμό ουσίας, πολύ καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.
-
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Εξαιρετική επιλογή, με εξοπλισμό ουσίας, πολύ καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.
Σε ευχαριστω για την γνωμη σου ειναι σημαντικη.
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Σε ευχαριστω για την γνωμη σου ειναι σημαντικη.
-
Καλησπέρα, οδήγησα σε test drive το gl+ και με καλύπτει άνετα απο χώρους, παρκάρισμα και επιδόσεις.
Θέλω να ρωτήσω όποιον μενει επαρχεία τι κατανάλωση εχει το δικινητο, σε ταχύτητες 40-60 και 80-100 θα κινείται συνήθως
Πληροφοριακά, φορούσε την καινούρια οθόνη 9"(aftermarket) η οποία ειναι android 10 και εχει πάρα πολυ καλή απόκριση.
-
-
@polistas said in Suzuki Vitara 2015:
θα παραγειλω το δικινητο GL
Πόση αναμονή σου είπαν?
Τελική τιμή?Παραδοση μαρτιο, και 17.780
Suzuki Vitara 2015