Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 32
    • Best 4
    • Groups 0

ktgeo

@ktgeo

Please enter occupation - Please enter your interests

6
    Profile views
    32
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

ktgeo Unfollow Follow

Best posts made by ktgeo

• RE: Suzuki Vitara 2015

@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:

@storm said in Suzuki Vitara 2015:

Δεν ξέρω αν είναι ή όχι γκέικο το Vitara, πάντως από ότι φαίνεται ένα γενικό λάδωμα το χρειάζεται γιατί μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και "γρατζουνάει".

Η γκρίνια για τους τριγμούς που σπάνε καρύδια δεν λέει να σταματήσει στο Vitara Club.

Και άντε να είναι από την εταζέρα και εύκολα το λύνεις. Στο ταμπλό όμως; Μέσα στο ταμπλό; Κάθεσαι και το ξηλώνεις;

Εγώ ταξίδι με ένα τριζόνι μέσα στο ταμπλό δεν θα μπορούσα να κάνω.

Για αυτό λέω. Test drive σε κάποιο με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, για ευνόητους λόγους.

ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα. εγω ξερω, σημειωστε οτι ΔΕΝ εχω πχια (#copyright_mastoras) βιταρα, οτι ηταν το πλεον αξιοπιστο που ειχα ποτες. και στις κακουχιες. και απο το τεραστιο πληθος κατοχων που γνωριζω, αυτο ακριβως ισχυει.
      αλλα επειδη υπαρχει και ενα αντικειμενικο κριτηριο, η αγορα, για ψαξτε για βιταρα 1.4 τουρμπατο μτχ. αν και χιλιοπουλημενο οι αγγελιες ελαχιστες και παραλογα ακριβες. οποιος το εχει δεν το δινει, ναι, ειναι τοσο καλο και οχι δεν ειναι πουστρακι σουβ οπως τα αποδελοιπα ή καταθλιψη σε 4 ροδες οπως τα ντουστ.

Κάτοχος ντουστ και το βιταρα το έχει για πρωινό, στο οφ, βλεπωντας Παπαδάκη και τρώγοντας κορν φλειξ

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      K
      ktgeo
    • New grand vitara

Youtube Video

Πως σας φαίνεται;

posted in Μελλοντικά Μοντέλα
      K
      ktgeo
    • RE: Αγορά νέου αυτοκινήτου

Duster FWD LPG

K
      ktgeo
    • RE: Dacia Duster

https://www.instagram.com/p/CcGTibQKqqu/?igshid=MDJmNzVkMjY=

K
      ktgeo

Latest posts made by ktgeo

• New grand vitara

Youtube Video

Πως σας φαίνεται;

posted in Μελλοντικά Μοντέλα
      K
      ktgeo
    • RE: Dacia Duster

https://www.instagram.com/p/CcGTibQKqqu/?igshid=MDJmNzVkMjY=

K
      ktgeo
    • RE: Αγορα μεταχειρισμένου οικογενειακού

@realzeus said in Αγορα μεταχειρισμένου οικογενειακού:

@ktgeo said in Αγορα μεταχειρισμένου οικογενειακού:

Είχα mx5 του 07 με κινητήρα Ford, νομίζω του mondeo φόραγε τον 1.8....... Σκυλί το αμαξι δεν είχε βγάλει τίποτα. Δεν ξέρω πόσο παίζουν και τα mazda 6 αλλά έχω ακούσει τα ίδια από αξιοπιστία

Το αντίθετο ισχύει. Κάποια Ford (το Mondeo 1.8 για παράδειγμα) φορούσαν κινητήρες σχεδίασης Mazda, αλλά δεν ήταν τόσο ποιοτικοί όσοι οι original Ιαπωνικοί. https://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_L_engine

Μάλλον έχεις δίκιο... Ευχαριστώ για την διόρθωση. Αλλά μου είχαν πει, δεν το είχα ψάξει, αλλά μου φαίνεσαι σωστός. Προσωπικά όμως μου βγήκε σκυλί και δεν έκαψε σταγόνα λάδι... Πότε του και δεν το πήγαινα το αμαξι νορμαλ 🙂

K
      ktgeo
    • RE: Αγορα μεταχειρισμένου οικογενειακού

Είχα mx5 του 07 με κινητήρα Ford, νομίζω του mondeo φόραγε τον 1.8....... Σκυλί το αμαξι δεν είχε βγάλει τίποτα. Δεν ξέρω πόσο παίζουν και τα mazda 6 αλλά έχω ακούσει τα ίδια από αξιοπιστία

K
      ktgeo
    • RE: Προτάσεις αγοράς αυτοκινήτου 5-μελούς οικοιγένειας

Πάρε ενα duster diesel 4x4, και τα ρέστα κράτα τα να πηγαίνεις εκδρομές την φαμιλια

K
      ktgeo
    • RE: SUZUKI SX4 SCROSS

@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:

@giomich76 said in SUZUKI SX4 SCROSS:

@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:

@ignantios said in SUZUKI SX4 SCROSS:

Και εγώ 40.000 έχω δεν. Έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θυμάμαι και κάποιος άλλος το είχε αντιμετωπίσει παλιότερα αν δεν κάνω λαθις

ισχυει και την ειχαν αντικαταστησει εντος εγγύησης γιατι ηταν μεσα στην 3 ετιά τοτε ( 3 εργοστασιακη +2 ασφαλιστική που είχαμε οι περισσότεροι αρχικοι κατοχοι).

Απλως δεν βλεπω τον λογο να μην αντικατασταθει και εντος ασφαλιστικης εγγυησης. Ειναι το δευτερο suzuki sx4 sctoss. Το πρωτο ηταν το παλιο. Πρωτη αδεια 2015. Κανενα προβλημα. Σε αυτο ομως εσκασε. Στο βιβλιαρακι της επεκτασης καινουριου με 3+4χρονια απο 01/01/2018 δεν αναφερει πουθενα στις εξαιρεσεις το τιμονι. Ολα τα service στην αντιπροσωπεια. Απλα δεν βλεπω τον λογο...
      Ακομη αναμενω απαντηση απο το τεχνικο τμημα.

Αν δεν υπάρχει εξαίρεση για την κολώνα περιμένουμε με αγωνία με ποια δικαιολογια θα προσπαθήσουν να εξαιρέσουν.

Αν η ασφάλεια σου έχει νομική προστασία, ζήτα το τηλέφωνο της δικηγορικής και άνοιξε φάκελο. Συνήθως η εμπλοκή δικηγόρου απλουστεύει τα πραγματα

K
      ktgeo
    • RE: Αγορά νέου αυτοκινήτου

Duster FWD LPG

K
      ktgeo
    • RE: αγορα μεταχειρισμενου 4χ4

Αγόρασε την Ρουμάνα και δεν θα το μετανιωσεις

K
      ktgeo
    • RE: Suzuki Vitara 2015

@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:

@storm said in Suzuki Vitara 2015:

Δεν ξέρω αν είναι ή όχι γκέικο το Vitara, πάντως από ότι φαίνεται ένα γενικό λάδωμα το χρειάζεται γιατί μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και "γρατζουνάει".

Η γκρίνια για τους τριγμούς που σπάνε καρύδια δεν λέει να σταματήσει στο Vitara Club.

Και άντε να είναι από την εταζέρα και εύκολα το λύνεις. Στο ταμπλό όμως; Μέσα στο ταμπλό; Κάθεσαι και το ξηλώνεις;

Εγώ ταξίδι με ένα τριζόνι μέσα στο ταμπλό δεν θα μπορούσα να κάνω.

Για αυτό λέω. Test drive σε κάποιο με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, για ευνόητους λόγους.

ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα. εγω ξερω, σημειωστε οτι ΔΕΝ εχω πχια (#copyright_mastoras) βιταρα, οτι ηταν το πλεον αξιοπιστο που ειχα ποτες. και στις κακουχιες. και απο το τεραστιο πληθος κατοχων που γνωριζω, αυτο ακριβως ισχυει.
      αλλα επειδη υπαρχει και ενα αντικειμενικο κριτηριο, η αγορα, για ψαξτε για βιταρα 1.4 τουρμπατο μτχ. αν και χιλιοπουλημενο οι αγγελιες ελαχιστες και παραλογα ακριβες. οποιος το εχει δεν το δινει, ναι, ειναι τοσο καλο και οχι δεν ειναι πουστρακι σουβ οπως τα αποδελοιπα ή καταθλιψη σε 4 ροδες οπως τα ντουστ.

Κάτοχος ντουστ και το βιταρα το έχει για πρωινό, στο οφ, βλεπωντας Παπαδάκη και τρώγοντας κορν φλειξ

K
      ktgeo
    • RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]

Επισης δεν παιζει και το tapatalk στην καινουργια πλατφόρμα. Καλό ειναι να το σημειώσεται και αυτο στις εκρεμμότητες

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      K
      ktgeo
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ