@ktgeo said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
Δεν ξέρω αν είναι ή όχι γκέικο το Vitara, πάντως από ότι φαίνεται ένα γενικό λάδωμα το χρειάζεται γιατί μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και "γρατζουνάει".
Η γκρίνια για τους τριγμούς που σπάνε καρύδια δεν λέει να σταματήσει στο Vitara Club.
Και άντε να είναι από την εταζέρα και εύκολα το λύνεις. Στο ταμπλό όμως; Μέσα στο ταμπλό; Κάθεσαι και το ξηλώνεις;
Εγώ ταξίδι με ένα τριζόνι μέσα στο ταμπλό δεν θα μπορούσα να κάνω.
Για αυτό λέω. Test drive σε κάποιο με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, για ευνόητους λόγους.
ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα. εγω ξερω, σημειωστε οτι ΔΕΝ εχω πχια (#copyright_mastoras) βιταρα, οτι ηταν το πλεον αξιοπιστο που ειχα ποτες. και στις κακουχιες. και απο το τεραστιο πληθος κατοχων που γνωριζω, αυτο ακριβως ισχυει.
αλλα επειδη υπαρχει και ενα αντικειμενικο κριτηριο, η αγορα, για ψαξτε για βιταρα 1.4 τουρμπατο μτχ. αν και χιλιοπουλημενο οι αγγελιες ελαχιστες και παραλογα ακριβες. οποιος το εχει δεν το δινει, ναι, ειναι τοσο καλο και οχι δεν ειναι πουστρακι σουβ οπως τα αποδελοιπα ή καταθλιψη σε 4 ροδες οπως τα ντουστ.Κάτοχος ντουστ και το βιταρα το έχει για πρωινό, στο οφ, βλεπωντας Παπαδάκη και τρώγοντας κορν φλειξ
...οταν εχεις ονειρο βιταρα και παιρνεις το γεννοσημο ινστεντ. τοτε βλεπεις και παπαδακη.