-
@dstou said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τσεκάρισε σε κάποια μάντρα παλιών ανταλλακτικών για ένα τροχό ανάγκης που θα του ταιριάζει. Με 40 ευρώ καθάρισες. Αν δεν βρεις πρέπει να παραγγείλεις καινούργιο, το κόστος εκτοξεύεται, αλλά θα ταιριάζει 100%.
270 ευρώ το κιτ της ρεζερβας το αυθεντικό (μεταχειρισμένο), υπόψιν.
-
Φαίνεται οτι ανεβάσανε τιμές για το strong hybrid. Τίμιο αλλά το πορτμπαγκάζ μάλλον πέφτει κάτω από τα 300 λίτρα οπότε μάλλον χάνεται όλη η ουσία.
-
@gchris7 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Φαίνεται οτι ανεβάσανε τιμές για το strong hybrid. Τίμιο αλλά το πορτμπαγκάζ μάλλον πέφτει κάτω από τα 300 λίτρα οπότε μάλλον χάνεται όλη η ουσία.
Το GL+ τα έχει όλα καί συμφέρει αλλά έχει και κατά. Λίγους ίππους, μικρό Πορτ μπαγκαζ... Θα δείξει
-
Full hybrid 116 ίππων 29.000 ευρώ;;;;
Εντάξει σίγουρα έχουν κάνει λάθος οι άλλοι στην Toyota με το Corolla Cross 200hp στα 31.000
Όποιος προλάβει τελικά να το πάρει τώρα πριν πάρει 3-4 χιλιάδες πάνω όντως θα κάνει την αγορά του αιώνα που έγραψε κάποιος .Και ελπίζαμε κάποιοι πως το 1.8 με τα 140 θα έρθει στα 26-27κ ...
Μόνο αν είναι κορόιδα όταν θα υπάρχει ο επιτάφιος της Suzuki με 28κ
Τι ζημιά είναι αυτη που έκαναν οι τύποι;
Σου λέει δεν πουλάμε που δεν πουλάμε ας το παίξουμε Κούγκι ... -
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μα και τα επόμενα Σουζούκι, Τογιότα θα είναι...
Οσα δεν είναι ήδη...
Έ όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν
-
@vagkirk said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Full hybrid 116 ίππων 29.000 ευρώ;;;;
Εντάξει σίγουρα έχουν κάνει λάθος οι άλλοι στην Toyota με το Corolla Cross 200hp στα 31.000
Όποιος προλάβει τελικά να το πάρει τώρα πριν πάρει 3-4 χιλιάδες πάνω όντως θα κάνει την αγορά του αιώνα που έγραψε κάποιος .Και ελπίζαμε κάποιοι πως το 1.8 με τα 140 θα έρθει στα 26-27κ ...
Μόνο αν είναι κορόιδα όταν θα υπάρχει ο επιτάφιος της Suzuki με 28κ
Τι ζημιά είναι αυτη που έκαναν οι τύποι;
Σου λέει δεν πουλάμε που δεν πουλάμε ας το παίξουμε Κούγκι ...Ποιο κάνει 31κ; Για κοίτα τι εξοπλισμό δίνει η Toyota στο φθηνότερο μοντέλο...
-
@dstou said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τσεκάρισε σε κάποια μάντρα παλιών ανταλλακτικών για ένα τροχό ανάγκης που θα του ταιριάζει. Με 40 ευρώ καθάρισες. Αν δεν βρεις πρέπει να παραγγείλεις καινούργιο, το κόστος εκτοξεύεται, αλλά θα ταιριάζει 100%
Ξερει κανείς τις διαστάσεις της ρεζέρβας (ανάγκης) που παίρνει το s-cross?
-
Αυτός ο κυριούλης κάνει eco-tests σε αυτοκίνητα:
https://www.youtube.com/watch?v=EVPoMAsL4ag
Για το mild hybrid scross 4wd η μέση κατανάλωση του τεστ ήταν 5,2.
Για το strong hybrid vitara 4wd ο πίνακας του score έδειξε 4,9. Tο περιγράφει μάλιστα και ως "mild hybrid on steroids".
Δυστυχώς δεν έχει κανένα toyota για να κάνουμε σύγκριση.
Πάντως πιο οικονομικός του έχει βγεί ο 1.0 της Ford με ή χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση.Έτσι για να γίνεται κουβέντα...
-
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Για το strong hybrid vitara 4wd ο πίνακας του score έδειξε 4,9. Tο περιγράφει μάλιστα και ως "mild hybrid on steroids".
Πάντως πιο οικονομικός του έχει βγεί ο 1.0 της Ford με ή χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση.Έτσι για να γίνεται κουβέντα...
Αν το ψάξεις καλύτερα έχει δοκιμάσει πολλά υβριδικά και Toyota.
Π.χ. Υaris Cross
https://www.youtube.com/watch?v=bDMyTVK1TWQ[link text]Και όλα τα τεστ του εδώ:
Youtube VideoΟδηγεί όμως εντελώς ως εκνευριστικά "οικολογικά".Οπότε για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα μην κοιτάς τις απόλυτες τιμές τόσο,όσο τις διαφορές στο τέλος του πίνακα που βάζει.
-
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αν το ψάξεις καλύτερα έχει δοκιμάσει πολλά υβριδικά και Toyota.
Π.χ. Υaris Cross
https://www.youtube.com/watch?v=bDMyTVK1TWQ[link text]Και όλα τα τεστ του εδώ:
Youtube VideoΟδηγεί όμως εντελώς ως εκνευριστικά "οικολογικά".Οπότε για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα μην κοιτάς τις απόλυτες τιμές τόσο,όσο τις διαφορές στο τέλος του πίνακα που βάζει.
Όντως οδηγεί μη "ρεαλιστικά" με σκοπό να περιορίσει όσο γίνεται περισσότερο την κατανάλωση. Όμως οδηγεί με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια διαδρομή όλα τα αυτοκίνητα.
3.7 μέση κατανάλωση το yaris cross βλεπω στο video. Kαμμία σχέση λοιπόν με το strong hybrid της suzuki. Εντάξει διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά και μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση για -υποτιθεται- δυο ομοίως HEV οχήματα. -
Νομίζω το πιο αξιοπερίεργο στο strong hybrid Vitara σε αυτή τη δοκιμή, ήταν η μεγάλη κατανάλωση στο downhill κομμάτι. 1.3lt/100 όταν τα περισσότερα άλλα, ακόμα και non hybrid είναι ~0.5lt/100, ενώ το Yaris cross πχ είναι στο 0.1!!! Άρα ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για χρήση ηλεκτροκινητήρα, ανάβει και το θερμικό.
Άρα ή φταίει το λογισμικό της Suzuki, ή αυτός που όπως λέει είχε τις επιλογές σχέσεων στο manual, γιατί θεωρούσε ότι το αυτόματο κιβώτιο δεν κάνει σωστές επιλογές.
Πάντως συμφωνούμε ότι το strong hybrid της Suzuki, μάλλον δεν το πολυπιστεύει ούτε η ίδια η Suzuki, αφού στα επίσημα χαρακτηριστικά δίνει παρόμοια κατανάλωση/ρύπους με το mild. -
Στο Scross (του 2017) που έχω, η ρεζέρβα ανάγκης νομίζω -κατά 99%- έχει διαστάσεις 130/90 16" και θέλει πίεση 42psi.Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω 100% με σιγουριά.
Τιμή δεν ξέρω να σου πω, γιατί εμένα ήταν δώρο από την αντιπροσωπεία κατά την αγορά. Επίσης συμπεριλαμβάνει κι ένα φελιζόλ με τα εργαλεία.
Edit (11/10/22): Eκ παραδρομής έγραψα 130/90. Το σωστό είναι 135/90
-
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Στο Scross (του 2017) που έχω, η ρεζέρβα ανάγκης νομίζω -κατά 99%- έχει διαστάσεις 130/90 16" και θέλει πίεση 42psi.Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω 100% με σιγουριά.
Τιμή δεν ξέρω να σου πω, γιατί εμένα ήταν δώρο από την αντιπροσωπεία κατά την αγορά. Επίσης συμπεριλαμβάνει κι ένα φελιζόλ με τα εργαλεία.
Ευχαριστώ πολύ. Τις διαστάσεις τις θέλω για να ψάξω για μεταχειρισμένη. Για καινούργια (όλο το σετ) μου είχανε πεί την τιμή που γράφει παραπάνω ο Groover1972.
Εμένα το 2020 μου δώσανε μόνο το φελιζόλ
Βλέπεις εδώ στην επαρχία δεν είναι και τόσο γαλαντόμοι όσον αφορά τα δώρα (πατάκια και πολύ μας είναι) -
εγω απλα να σημειωσω....
πρεπει οσοι θελετε καινουργιο αμαξι να περιμενετε να ερθει το χοντα του σάιμον
η κατασταση ειναι λιγο καλυτερη απο καινουργιου
το εχει στρωσει καλυτερα απο οτι θα το εκανες ΕΣΥ
και εχει και τον μπουστητζετ με τα 140
ευκαιριαι που δεν χανονται... -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
εγω απλα να σημειωσω....
πρεπει οσοι θελετε καινουργιο αμαξι να περιμενετε να ερθει το χοντα του σάιμον
η κατασταση ειναι λιγο καλυτερη απο καινουργιου
το εχει στρωσει καλυτερα απο οτι θα το εκανες ΕΣΥ
και εχει και τον μπουστητζετ με τα 140
ευκαιριαι που δεν χανονται... -
-
Διακρίνω μια εσανς βαρβατίλας τώρα τελευταία στο forum
-
@pgp737ng said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Η Σουζουκι πάει για φούντο με την πολιτική της.
Ήμουν καργα ψημένος στις αρχές του χρόνου για το scross glx+ sunroof awd σε πέρλα λευκό αλλά μονο με το κλασικό αυτόματο σασμάν της Aisin. Έστω και 129 ψωφαλογα.
Η απάντηση τους ήταν ότι δυστηχως σταματήσαμε να το φέρνουμε και θα έρθει με το ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (χαχαχα) AGS !!!
Του εξήγησα που να το βάλουν με μπόλικη βαζελίνη.
Πήγα και έβαλα παραγγελία σήμερα στο CC lounge.Σε πληροφορω ότι είναι υπεραρκετά για το αυτοκίνητο τα 129 άλογα. Μιλάω για το mild hybrid. Και καλά έκανες που πήγες Toyota, στην ουσία είναι το ίδιο αυτοκίνητο με παραπάνω χρήματα. Να το χαρείς και να μας πεις εντυπώσεις.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@pgp737ng said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Η Σουζουκι πάει για φούντο με την πολιτική της.
Ήμουν καργα ψημένος στις αρχές του χρόνου για το scross glx+ sunroof awd σε πέρλα λευκό αλλά μονο με το κλασικό αυτόματο σασμάν της Aisin. Έστω και 129 ψωφαλογα.
Η απάντηση τους ήταν ότι δυστηχως σταματήσαμε να το φέρνουμε και θα έρθει με το ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (χαχαχα) AGS !!!
Του εξήγησα που να το βάλουν με μπόλικη βαζελίνη.
Πήγα και έβαλα παραγγελία σήμερα στο CC lounge.Σε πληροφορω ότι είναι υπεραρκετά για το αυτοκίνητο τα 129 άλογα. Μιλάω για το mild hybrid. Και καλά έκανες που πήγες Toyota, στην ουσία είναι το ίδιο αυτοκίνητο με παραπάνω χρήματα. Να το χαρείς και να μας πεις εντυπώσεις.
Και η Monica Bellucci στην ουσία είναι η ίδια γυναίκα με την δική μου.
Ναι ναι!!!
Αλήθεια!!!
-
Προφανώς δεν γνωρίζω τις οδηγικές σου ικανότητες αλλά σε κάθε περίπτωση τα 129hp σε αμάξωμα 1190 kg ψωφάλογα δεν τα λες.
Με το καλό να παραλάβεις το CC lounge (να φανταστώ ότι είναι το υποκοριστικό του Corolla Cross Lounge?). Καλά και ασφαλή ταξίδια να έχεις.
SUZUKI SX4 SCROSS