-
οι ψηφοφοροι των αντιπαλλων του τραμπ πρέπει να σκεφτουν αν θα αγορασουν tesla (γιατι χρηματοδοτουν τον τραμπ). Και οχι ολοι οι αλλοι για τη χειρονομία (ειναι το λιγοτερο αυτο)
εκτός ΠΟΥ και συμφωνίας για το κλιμα για αρχη
-
Θα τους γλεντήσει όλους ο Ελον.
Θελω μποικοτάζ στα προιόντα ώστε να πάρουμε το νεο Y με discount
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Να δω την μερα που θα απενεργοποιησει ολα τα Τεσλα αν οι κατοχοι τους δεν ψηφισουν AfD.
ΗΜΑΡΤΟΝ ^ 2
-
O Δήμαρχος Χαλανδρίου δήλωσε οτι θα καταργήσει το λογαριασμό του στο X @cruiser . Θα πέσουν οι μετοχές και θα έχουν discount τα Υ.
Eπίσης και η Αννα Μαρία Λογοθέτη
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
O Δήμαρχος Χαλανδρίου δήλωσε οτι θα καταργήσει το λογαριασμό του στο X @cruiser .
νομιζα οτι το εγραψες για πλακα και μετα μου εστειλαν screenshot. Εκλαψα (και εκλασα) απο τα γελια.
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
O Δήμαρχος Χαλανδρίου δήλωσε οτι θα καταργήσει το λογαριασμό του στο X @cruiser . Θα πέσουν οι μετοχές και θα έχουν discount τα Υ.
Eπίσης και η Αννα Μαρία Λογοθέτη
Χέστηκε το Χ και οι υπόλοιποι...
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@monman2 said in TESLA FORUM:
Κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ναζιστικό χαιρετισμό απο μια δυναμική χειρονομία ... Προς τα άστρα!
Δώσε πόνο Ίλον
το χέρι του κινείται δυναμικά εμπρός όπως τα διαστημόπλοια της space-X που παίρνουν δύναμη και ενέργεια από την καρδιά του.
Προτιμά να κάψει όλα τα δις του σε πυραύλους παρά να τα κάνει μασούρια σε επενδύσεις
αναρχοκαπιταλιστής ... τον πάω!μα τι πινετε πρωνιατικα;;;;;;
edit: ειδα οτι μεσημεριασε. Στη δουλεια χανω την αισθηση του χρονου. Οκ, δικαιολογημενος τοτε
Μίξη είναι αλλά φαίνεται καλό και δυνατό!
-
Φίλος ψυχίατρος και φίλη ψυχολόγος, μου λένε έχουν τρελαθεί από αιτήματα για ραντεβού από τους ηττημένους...
Ούτε καν οι γαύροι που έχασαν από το 1/3 της ομαδάρας μας γιατί οι άλλοι ήταν τραυματίες δεν κάνουν έτσι...
Τουλάχιστον οι άλλοι που σκούζουν έτσι σκούζουν γιατί ήταν Σωραίοι και χάνουν τα λεφτά τώρα, τούτοι εδώ στην Ελλάδα, είναι μόνο για την κόντρα και την καζούρα της παρέας τους...
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Φίλος ψυχίατρος και φίλη ψυχολόγος, μου λένε έχουν τρελαθεί από αιτήματα για ραντεβού από τους ηττημένους...
Ούτε καν οι γαύροι που έχασαν από το 1/3 της ομαδάρας μας γιατί οι άλλοι ήταν τραυματίες δεν κάνουν έτσι...
Τουλάχιστον οι άλλοι που σκούζουν έτσι σκούζουν γιατί ήταν Σωραίοι και χάνουν τα λεφτά τώρα, τούτοι εδώ στην Ελλάδα, είναι μόνο για την κόντρα και την καζούρα της παρέας τους...
Με αυτά που γράφεις σήμερα ,περνά μια βόλτα ,οι φίλοι για τα δύσκολα είναι!
Εκτός αν ζούμε στο Οχάιο! -
@dettol said in TESLA FORUM:
Κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ναζιστικό χαιρετισμό απο μια δυναμική χειρονομία ... Προς τα άστρα!
Δώσε πόνο Ίλον
το χέρι του κινείται δυναμικά εμπρός όπως τα διαστημόπλοια της space-X που παίρνουν δύναμη και ενέργεια από την καρδιά του.
Προτιμά να κάψει όλα τα δις του σε πυραύλους παρά να τα κάνει μασούρια σε επενδύσεις
αναρχοκαπιταλιστής ... τον πάω!μα τι πινετε πρωνιατικα;;;;;;
edit: ειδα οτι μεσημεριασε. Στη δουλεια χανω την αισθηση του χρονου. Οκ, δικαιολογημενος τοτε
Μίξη είναι αλλά φαίνεται καλό και δυνατό!
-
Ουαί τοις ηττημένοις...
-
-
Βλέπω διαλέγεις τους φίλους σου
-
Εμένα πάντως η γυναίκα που είναι κεντροδεξιά ενώ μέχρι χθες μου έλεγε να μην το πουλήσω, απόψε μου έλεγε ότι είναι γελοίος καραγκιόζης ο Μασκ και δεν πρέπει να έχουμε κανένα προϊόν του.
Κάπου στη μέση (για το Μασκ όχι για το τεσλα) είμαι εγώ.
Δεν το πολιτικοποιω. Δεν γίνεσαι οντας έξυπνος άνθρωπος ναζιστης/φασιστας (αριστερός ή δεξιός)
Απλα δεν έπρεπε να έχει αναμιχθεί τόσο.
Αλλα τελικά είναι καργα απολυταρχικός (ξήλωσε ολόκληρα τμήματα για πλάκα) και καυλωσε με την όλη ιστορία ενώ πρακτικά στην αρχή πρέπει να μπήκε μόνο για το θέμα του woke για το οποίο άλλωστε ο τραμπ κέρδισε τη συμπάθεια της πλειοψηφίας του κόσμου παγκοσμίως.
Στο τέλος της ημέρας ζημιά στις μπίζνες του κάνει. Στην αριστερή Ελλάδα θα δούμε πολλούς βανδαλισμούς τεσλα, ενώ και η έκθεση καλό θα ήταν να φυλάσσεται.Οι ανόητες δικαιολογίες και η φαιδρή προπαγάνδα με τις φωτογραφίες των άλλων με το χέρι υψωμένο είναι φαιδρές και απευθύνονται στα αποχαυνωμένα πλήθη τους ρεντνεκς και τους ψεκ που ώθησαν τον τραμπ (και θα είναι οι πρώτοι που θα διαψευστούν καθώς η φάση βρωμάει ΣΥΡΙΖΑ 2015). Υψώνω και εγώ το χέρι φωνάζοντας ταξί ή χαιρετώντας κάποιον. Δεν κάνω όμως αναγκαστικά όλη την κίνηση με το χτύπημα στην καρδιά και το απότομο ύψωμα.
Πραγματικά μου την έσπασε και τον σιχάθηκα τον παπάρα γιατί έσπευσε να δικαιολογήσει με γελοίο τρόπο την πράξη και γιατί νομιμοποίησε τα φασισταριά όλου του κόσμου. Πες βρε μαλακα έκανα λάθος. Κάνε την κίνηση ότι μοιράζεσαι την αγάπη με τα 2 χαρτιά σαν αγκαλιά.
Στην τελική πες ένα «σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» όπως ο Ανδρέας και ληξε το εκεί.
Τι μου κάνεις ηθελημένα ή αθέλητα το φασιστικό χαιρετισμό; Τον εκανε αφού είχε σκοράρει και ένα χαζός παίκτης της ΑΕΚ κάποτε και εξαφανίστηκε έκτοτε.Είναι πραγματικά πολύ ηλίθιος που πολιτικοποίησε εμφανώς μια τέτοια εταιρεία τεχνολογίας!
Με απογοήτευσε σφόδρα. -
Με αυτά που γράφεις σήμερα ,περνά μια βόλτα ,οι φίλοι για τα δύσκολα είναι!
Εκτός αν ζούμε στο Οχάιο!Είναι τρελός από χαρά ο Κρουζερ.
Δεν χρειάζεται ψυχίατρο, μια Γαλλίδα σίτυ τουρ χρειάζεται, μαυρουλα κατά προτίμηση, να της δείξει πως camay ο νεοφιλευθερισμος, τώρα που του σήκωσε το ηθικό, όχι τόσο ο Τραμπάκουλας, αλλά ο άλλος ο νεοναζί που τους κερδίζει όλους στη Μονοπολυ που παίζουν...
γιατί τέτοια χαρά, μετά από 4ετια στη καλύτερη ή έστω, στην επανεκλογή Κουλη.Κι είμαι σίγουρος ότι μετά τις χειρονομίες, θα τον δείτε τις επόμενες μέρες να γλυκαίνει με το Τέσλα και να αρχίσει τις ερωτήσεις για το επόμενο Κινούμαι Ηλεκτρικά...
Εκτός κι αν προλάβει να κάνει κανένα πολύ καλό ντιλ (όπως ο φυρερ του) με τον απογοητευμενο αησμαν. -
Καθίστε και αναλωθείτε σε χειρονομίες και χαιρετισμούς…το ότι με τον πορτοκαλοκέφαλο θα μας πηδήξουν δεν σας πειράζει…
-
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε στα πάντα.
Μπορούμε και να μην συμφωνούμε και πουθενά.
Αλλωστε τα εγγονάκια του Στάλιν εδώ μέσα το έχουν γυρίσει στο προσωπικό βρισιμο με τα γνωστά τσιτατα τους επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον Τζημερο.
Από την άλλη όταν σε αποκαλούν οι ολοκληρωτικοι ως ολοκληρωτικό έστω και τον δίδυμο αδερφό τους αυτό εμπίπτει σε ψυχιατρική έρευνα και δεν με αφορά.
Θα δούμε πως θα το πάνε το θέμα παρακάτω.
Πάντως έχουν πετύχει να διώξουν πολλούς δρώντας με τον γνωστό τρόπο αλλά δεν πειράζει.
Μας διασκεδάζει το ζόρι που τραβάνε.
-
επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον Τζημερο.
O μόνο λογικός και σωστός πολιτικός που έχει περάσει από την χώρα τα τελευταία 50 χρόνια! Αλλά πόσο να αντέξει την κατάντια της πολιτικής σκηνής του τόπου και την παράγκα και το παρασκήνιο!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον Τζημερο.
O μόνο λογικός και σωστός πολιτικός που έχει περάσει από την χώρα τα τελευταία 50 χρόνια! Αλλά πόσο να αντέξει την κατάντια της πολιτικής σκηνής του τόπου και την παράγκα και το παρασκήνιο!
Ο Τζημερος ειχε βασικη ελλειψη γνωσεων. Στο οτι ηθελε να μειωσει το κρατος ηταν ναι μεν σωστο (το μονο σωστο που ελεγε γιατι τα αλλα ηταν οτι ναναι) αλλα δεν μπορεις να το πεις στην κοινωνια γιαυτο και απετυχε. Πολιτικος δεν ηταν ποτε γιατι δεν καταφερε να εκλεγει.
TESLA FORUM