-
Αν θυμάμαι καλά ,η εφαρμογή σε ενημερώνει ότι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης το αυτοκίνητο δεν είναι λειτουργικό .
-
@vagkirk said in TESLA FORUM:
Οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε Tesla – «Ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας» (βίντεο)
Αιτία η... ενημέρωση λογισμικού
https://www.pronews.gr/auto-moto/odigos-egklovistike-mesa-se-tesla-elpizo-na-min-mou-teleiosei-o-aeras-vinteo/Νομίζω πως η αγορά Tesla θα έπρεπε μεταξύ των τυπικών δικαιολογητικών να απαιτεί και test iq από τους υποψηφίους αγοραστές.
Εμένα πάντως κάτι δεν μου κολλάει, υπάρχει όντως περίπτωση να μην ανοίγουν τα παράθυρα ή πόρτες σε περίπτωση update???
θα μπορουσε να ειναι και πλοκη τσοντας... "help step-tesla, I'm stuck"
Γελαμε, αλλα καποια στιγμη εγραψε (σε ελληνικο γκρουπακι) ενας ανεγκεφαλος οτι εκανε update ενω ηταν παρκαρισμενος με αλαρμ περιμενοντας να παραλαβει καποιον απο νοσοκομειο (ισως να μου διαφευγουν οι ακριβεις λεπτομερειες για το που ηταν παρκαρισμενος, αλλα ηταν σιγουρα για θεωρητικα συντομο χρονικο διαστημα) και γκρινιαζε οτι εκανε πολλη ωρα. Ενω του ειχε κανει pop up τουλαχιστον δυο φορες μηνυμα που τον προειδοποιουσε για την ωρα που χρειαζεται (40' - 60' συνηθως). Παντως ακομα και αυτος ο χαζουλης δεν παραπονεθηκε οτι κλειδωθηκε μεσα
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Αν θυμάμαι καλά ,η εφαρμογή σε ενημερώνει ότι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης το αυτοκίνητο δεν είναι λειτουργικό .
ακομα και να μην λειτουργει ο ηλεκτρικος διακοπτης της πορτας (που δεν παιζει), σιγουρα λειτουργει ο χειροκινητος λεβιες. Απλα η γκομενα ηθελε να γινει viral
-
"Παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν λειτουργία χειροκίνητης απελευθέρωσης της πόρτας, η Brianna δίστασε να τη χρησιμοποιήσει, φοβούμενη πιθανή ζημιά στο όχημά της"
Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα , drama queen, επίτηδες το συνέχισε για να γίνει viral.
-
@vagkirk said in TESLA FORUM:
"Παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν λειτουργία χειροκίνητης απελευθέρωσης της πόρτας, η Brianna δίστασε να τη χρησιμοποιήσει, φοβούμενη πιθανή ζημιά στο όχημά της"
Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα , drama queen, επίτηδες το συνέχισε για να γίνει viral.
Ξαδέλφη μου η κοπέλα !! Της μετέφερα το άγχος μου για τα τεσλα και είπε να το οπτικοποιησει η κοπέλα
-
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους...
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Απορώ που δεν έχει βγει και ο Φανης να λέει ότι δεν τον προβληματίζει το μέγεθος κλπ.
Αχαχαχα!! Πάσχα, διακοπες. Δεν ειχα μπει φορουμ 4 μερες και ησύχασα!
Αλλα ναι δεν με προβληματιζει, εξάρχεια μεγάλωσα με 330 station κυκλοφορούσα καποια εποχή, κανένα πρόβλημα. Στο μυαλό ειναι όλα! Το βαζω σε παρκινγκ ακομα και το μικρο (για ασφάλεια και ευκολία) οποτε κανενα προβλημα.
-
ο @fanis75 θα μας κανει ολους να αγορασουμε τεσλα και ι ιδιος θα παει για i4
-
Θα μείνει κανεις να παραδίδει τα αυτοκίνητα ή θα τα εκτελωνίζουμε και παραλαμβάνουμε από τα αμπάρια μόνοι μας ;
-
O έξυπνος επιχειρηματίας ξεκινάει μία επιχείριση εκεί που δεν υπάρχει ανταγωνισμός, την φτάνει ψηλά και την πουλάει στο πικ της πριν αρχίσει ο ανταγωνισμός να γίνεται πρόβλημα.
Αραγε δεν είναι έξυπνος ο Ελον ?
-
Θα μείνει κανεις να παραδίδει τα αυτοκίνητα ή θα τα εκτελωνίζουμε και παραλαμβάνουμε από τα αμπάρια μόνοι μας ;
Χμμμ, πρώτο πληθυντικού, να ευχηθούμε καλορίζικο τελικά;
Ήθελα να ξερά τι παιδεύεσαι , αφού είσαι άνθρωπος που κοιτάζει το vfm, με τις γελοίες τιμές των υπολοίπων κατασκευαστων...
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
μπα, την εχω πατησει και εγω ετσι πριν καμμια εβδομαδα
Οταν παραγγειλει θα το καταλαβεις, επειδη θα πουν στις ειδησεις οτι γκρεμιστηκαν ολοι οι βενετηδες -
Επίσης, υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση στις απολύσεις και το κλείσιμο τμημάτων, κι απορώ που τόσοι οικονομολόγοι και σπουδαγμένοι με χαρτογιακάδικες καριέρες, δεν το αναφέρετε.
Περικοπτει άμεσα οποιοδήποτε πάγιο έξοδο στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί cash flow και περιθώριο, που δείχνει ότι ο πόλεμος τιμών θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. -
μαλλον το κοψιμο του μοχλου για τα φλας δεν αφησε περιθωριο κερδους. Αντε στις επομενες αναβαθμισεις να κοψει τα πισω καθισματα.
-
@criuser said in TESLA FORUM:
O έξυπνος επιχειρηματίας ξεκινάει μία επιχείριση εκεί που δεν υπάρχει ανταγωνισμός, την φτάνει ψηλά και την πουλάει στο πικ της πριν αρχίσει ο ανταγωνισμός να γίνεται πρόβλημα.
Αραγε δεν είναι έξυπνος ο Ελον ?
Και θα τη διαλύσει πρώτα.
Μαλλον έχει δει ότι δεν προχωράει η ηλεκτροκίνηση και την κάνει ; -
Επίσης, υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση στις απολύσεις και το κλείσιμο τμημάτων, κι απορώ που τόσοι οικονομολόγοι και σπουδαγμένοι με χαρτογιακάδικες καριέρες, δεν το αναφέρετε.
Περικοπτει άμεσα οποιοδήποτε πάγιο έξοδο στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί cash flow και περιθώριο, που δείχνει ότι ο πόλεμος τιμών θα συνεχιστεί και θα ενταθεί.Εντάξει να καταλάβω το τμήμα διαφήμισης.
Πουλάνε μόνα τους.
Το τμήμα των superchargers όμως ;
Αυτό ήταν το ατού των τεσλα σε όλο τον κόσμο. -
@dettol said in TESLA FORUM:
μπα, την εχω πατησει και εγω ετσι πριν καμμια εβδομαδα
Οταν παραγγειλει θα το καταλαβεις, επειδη θα πουν στις ειδησεις οτι γκρεμιστηκαν ολοι οι βενετηδεςΤίποτα δεν θα πάρω.
Θα δώσω και τη χ1 να μείνω με το πεζω 2 -
Bof
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Έρχεται μεγάλο update για αυτόματο άνοιγμα πορτμπαγκάζ, καθαριστήρες και νέο ιντερφεις
κλαμα με τους υαλοκαθαριστηρες. Παιζει να εχουν ασχοληθει περισσοτερο απο οτι με το fsd.
Το ανοιγμα πορτμπαγαζ θα το γουσταρω, αλλα δυστυχως δεν θα το παρω Δεν εχω ultra wide band
Το interface να το δουμε. Θα εχει queue στο spotify και audible. Κατα τα αλλα μαλλον κοσμητικες αλλαγες στο interface. Σου ηρθε εσενα;Δεν μου έχει έρθει ακόμα. Θα έχει άραγε και την αναβάθμιση του σεντρι ; Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή έκαψε 3 % σε μερικές ώρες
Καλοδεχούμενο το αυτόματο άνοιγμα πορτμπαγκάζ, πρέπει βα έχεις το κινητο στην τσέπη Ε ;
Επιβάλλεται η διόρθωση των καθαριστηρων.
Πως ήσουν απο άποψη θερμοκρασίας ηλιοροφης τωρα με τις ζεστές ;
οχι η αναβαθμιση του σεντρι αργει ακομα. Μολις πριν μερικες εβδομαδες τουιταραν οτι ειναι κατι που χρειαζεται, μεχρι να το φτιαξουν... Ασε που τωρα γινεται της κακομοιρας στην τεσλα οποτε αναθεμα και αν ξερουμε τι θα γινει.
Ε ναι, θα το εχεις στην τσεπη, θα κατσεις μερικα δευτερολεπτα διπλα στο πορτμπαγαζ και τοτε θα ανοιξει αυτοματα.
Για τους υαλοκαθαριστηρες δεν εχω καταλαβει αν θα βελτιωσουν το auto ή αν απλα θα αλλαξουν λιγο το interface. Δηλ θα πατας το stalk/κουμπι (αυτο που ενεργοποιει ενα wipe) και μετα αντι για δεξια αριστερα με το wheel, θα μπορεις να κανεις πανω-κατω (οπως αυξομειωνεις volume) για να θεσεις χειροκινητα την ταχυτητα.
Θα περιμενω να χτυπησει 35αρια για να πω αποψη. Παντως απο εσωτερικη θερμοκρασια 55 βαθμους, μεσα σε 10' ειχε φτασει 22 (ενεργοποιηση ac απο το app), οποτε μαλλον δεν θα ειναι τραγικα τα πραγματα. Νομιζω οτι ζοριζονται περισσοτερο οι ψηλοι που το κεφαλι τους ειναι κοντα στην ηλιοροφη (την οποια οντως αν την πιασεις απο μεσα, ειναι πολυ ζεστη). Επειδη ειμαι 1.78 και εχω Υ δεν φτανει η κεφαλα μου κοντα, οποτε δεν εχω τετοιο θεμα.
Με 1,84 και μοντελ 3 η γαιδουροκεφαλή μου είναι σαφέστατα πιο κοντά στη μαύρη βιτρίνα
-
TESLA FORUM