-
@netgeo said in TESLA FORUM:
Το ζήτημα είναι να έρθει ένα όχημα της τεσλα στην Ευρώπη που δεν είναι μαούνα.
Σιγά την μανουνα, το model 3 είναι μια χαρά μικρό και μανιτζέβελο. Για εμένα παραείναι μικρό, το S μου αρέσει. ΟΚ, εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα οχήματα, π.χ. μια 7αρα ή κάτι σε μπόλικο αμάξι....αλλά εγώ είμαι εξαίρεση....χαχαχα!!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@netgeo said in TESLA FORUM:
Το ζήτημα είναι να έρθει ένα όχημα της τεσλα στην Ευρώπη που δεν είναι μαούνα.
Σιγά την μανουνα, το model 3 είναι μια χαρά μικρό και μανιτζέβελο. Για εμένα παραείναι μικρό, το S μου αρέσει. ΟΚ, εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα οχήματα, π.χ. μια 7αρα ή κάτι σε μπόλικο αμάξι....αλλά εγώ είμαι εξαίρεση....χαχαχα!!
Δε στρίβει στο Παγκράτι αυτό όμως
-
Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ
έψαξα να βρω την πηγή αλλα είναι συνδρομητικό (automotive news) όμως υπάρχει ενα βίντεο που το δείχνει , απο το 07:10 και μετά ...“masterfully simplistic vehicle structure built with an advanced manufacturing prowess,”
" Tesla’s approach ... effectively eliminated hundreds of parts and about 220 pounds of weight ...also boosted the Model Y’s battery range and lowered its overall costs"
“whole different manufacturing philosophy.”
"Teslas...may look the same over the years, but their internals are changed very frequently. This was certainly the case with the Tesla Model Y. Its earliest iterations are quite different from its latest versions, particularly those that are built in Giga Texas that use both front and rear megacasts and a structural 4680 battery pack"
Είναι τόσο διαφορετική η φιλοσοφία κατασκευής και η νοοτροπία του κατασκευαστή που το Y εχει αλλάξει σε καινούργιο Υ αλλα το εξωτερικό ίδιο!
μόνο οσοι το διαλύουν (munro live , toyota) το εχουν συνειδητοποιήσει!Η Στέλλα μυξοκλαίει , είναι ακριβά, η VW ψάχνει για τεχνικούς λογισμικού , στην Ινδία και η toyota εκστασιάζεται!
-
Το αντίθετο από ότι συμβαίνει με τη stellantis που αλλάζει απ' έξω και έχεις έως και Diesel!!!!
-
@diego1960 said in TESLA FORUM:
Αν σώζει η Τεσ-λολ τον πλανήτη είμαι μάλλον αστροναύτης και ξέχασα που πάρκαρα το διαστημόπλοιο!
Μιας και λεμε για πλανήτες και διαστημοπλοια , το μοναδικο κομματι της αυτοκίνησης που έχει ταξιδεψει σε άλλους πλανήτες έιναι η ηλεκτροκίνηση
βεβαια αυτο δεν είναι Τεσλα , είναι απο τη General Motors !
-
Κουκλάκι και αυτό
-
@taxidiwtis said in TESLA FORUM:
@diego1960 said in TESLA FORUM:
Αν σώζει η Τεσ-λολ τον πλανήτη είμαι μάλλον αστροναύτης και ξέχασα που πάρκαρα το διαστημόπλοιο!
Μιας και λεμε για πλανήτες και διαστημοπλοια , το μοναδικο κομματι της αυτοκίνησης που έχει ταξιδεψει σε άλλους πλανήτες έιναι η ηλεκτροκίνηση
βεβαια αυτο δεν είναι Τεσλα , είναι απο τη General Motors !
διαστημικα σκουπίδια
-
Είπαν τπτς καλό ψες;
Είδα λίγο στην αρχή αλλά άργησαν να ξεκινήσουν.
-
Είχε ενδιαφέροντα πράγματα
Ολοκληρωμένο πλάνο βιώσιμο ανάπτυξης με την χρήση ΑΠΕ
Δυο καινούργια μοντελα (hint)
και επέκταση στα πλοια και στα αεροπλανα!!
-
@pgp737ng said in TESLA FORUM:
@george1977 said in TESLA FORUM:
Στα αεροπλάνα τουλάχιστον θα πάρει παρά πολλές δεκαετίες.
Ίσως και δεν θα συμφέρει στο τέλος για κάποια δρομολόγια.Η air canada έχει παραγγειλει 30 αεροσκαφη (απο σουηδικη εταιρεια , Saab βασικος μετοχος ) ... για κοντινες αποστασεις μεχρι 400 χιλιομετρα ...Παραδοσεις απο 2028
-
Ναι αυτά τα είδα λίγο στην αρχή, ειχε 2 μοντέλα με κουκούλες.
Οπότε το model 2 καλό 2025, αν τελικά βγει από το Μέχικο.
-
Ίσως και δεν θα συμφέρει στο τέλος για κάποια δρομολόγια.Η air canada έχει παραγγειλει 30 αεροσκαφη (απο σουηδικη εταιρεια , Saab βασικος μετοχος ) ... για κοντινες αποστασεις μεχρι 400 χιλιομετρα ...Παραδοσεις απο 2028
Aς γίνουν άλλοι beta testers. Εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιο.
-
400 χλμ πάω κ έρχομαι με ένα τεποζιτο στο καπακι, προχθές τα λέγαμε!
(Joke..)
-
Ταριφαθ
-
@yem said in TESLA FORUM:
Ταριφαθ
Τα έχουν κάνει ανάποδα εκεί, άσπρα τα ταξί και κίτρινες τις πολυκατοικίες! Fake!
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
έψαξα να βρω την πηγή αλλα είναι συνδρομητικό (automotive news) όμως υπάρχει ενα βίντεο που το δείχνει , απο το 07:10 και μετά ...Αν και φανατικός teslaκιας, κάτοχος αυτή της στιγμής ενός ηλεκτροκίνητου Kona με σκοπό (εφόσον όλα πάνε καλα) σε 3 χρόνια να αποκτήσω ένα Tesla Y, οφείλω να παραδεχτώ οτι η ποιότητα κατασκευής στα Tesla, παρόλο που έχει βελτιωθεί, έχει ακόμα μεναλά σημεία και θέλει βελτίωση.
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
@monman2 said in TESLA FORUM:
έψαξα να βρω την πηγή αλλα είναι συνδρομητικό (automotive news) όμως υπάρχει ενα βίντεο που το δείχνει , απο το 07:10 και μετά ...Αν και φανατικός teslaκιας, κάτοχος αυτή της στιγμής ενός ηλεκτροκίνητου Kona με σκοπό (εφόσον όλα πάνε καλα) σε 3 χρόνια να αποκτήσω ένα Tesla Y, οφείλω να παραδεχτώ οτι η ποιότητα κατασκευής στα Tesla, παρόλο που έχει βελτιωθεί, έχει ακόμα μεναλά σημεία και θέλει βελτίωση.
Σεβαστή η άποψη σου και συμφωνεί με αυτό και η tesla !!!
Στην χθεσινή παρουσίαση είπαν πως αυτό που η toyota βλέπει σαν work of art αυτοί το βλέπουν σαν οχι αρκετό ...
36:00-41:00 αξίζει να το δείτε
Youtube Video -
Όταν η Tesla έφτιαχνε ηλεκτρικά, εμείς θεωρούσαμε πρόοδο τα diesel στα κέντρα πόλεων. Λογικό είναι να είναι μπροστά σε πολλούς τομείς. Ειδικά αφού ξεκίνησε από το 0 στα ηλεκτρικά και δεν ασχολήθηκε ποτέ με θερμικά.
-
Άλλο ένα ατύχημα που οφείλεται στον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο τελικά ε?
https://cartalk.gr/athoa-tesla-kai-autopilot-sto-dystychima-pou-egine-stin-kina/
-
@PGP737ng Ναι αλλά το αποτέλεσμα της έρευνας είναι νέο. (και μάλλον όχι έκπληξη)
TESLA FORUM