@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εχθρός μας είναι όποιος μας επιτεθεί. Η Κίνα δεν μας έχει επιτεθεί και οι ΗΠΑ που μας έχουν βάλει σε πολέμους (στείλαμε Εκστρατευτικό Σώμα στην Κορέα γμ το φελέκι μου!!!) μπορεί να πάει να απαυτωθεί!!!
Εσυ δεν εισαι κυβερνηση ουτε επικεφαλης ΝΑΤΟ κλπ Εγω εγραψα αυτο που λενε οι κυβερνησεις που ΕΣΥ ψηφιζεις.
ΕΓΩ δεν έχω ψηφίσει καμία από αυτές τις Κυβερνήσεις. Το Κόμμα που ψηφίζω εδώ και 30 χρόνια, λέει ακριβώς τα αντίθετα!!!
και το ΚΚΕ στο συστημα ειναι συμμετεχει και αυτο στο φαγοποτι οποτε εμεσσα κουλη η τσιπρα ψηφισες. τεσπα παντως αυτο που εγραψα ειναι η επισημη αποψη, τωρα τι λεει ο καθενας μας λιγο τους ενδιαφερει.
Δηλαδή το ΚΚΕ ήταν σωστό μόνο 'όταν ήταν παράνομο; Πες το μας κι αυτό, να γελάσουμε. Όχι βέβαια! Συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική (Αστική) Δημοκρατία, αλλά όπως έχεις πρατηρήσει λέει ΟΧΙ σε όλα.
Για το ότι δεν τους ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας μας, έχεις δίκαιο. Για αυτό είναι ΣΑΠΙΑ η Αστική «Δημοκρατία» και δεν με αντιπροσωπεύει!!!
το ΚΚΕ ηταν λαθος γενικα απο τις βασικες αρχες του και την ιστορια του αλλα με το να συμμετεχει στο φαγοποτι (μετα το 1960 ποτε εγινε η νομιμοποιηση δεν θυμαμαι το 1974 ισως) νομιμοποιηση του συστηματος κανει, δηλ το ΚΚΕ τι εκανε ωστε πολιτικες οικογενειες να μην θησαυριζουν απο την ενασχοληση τους με την πολιτικη; Και παρουσιαζει και ευτραπελα οπως την Κανελη που ειναι τελειως συστημικη με βιλα στην Πολιτεια ακριβα αυτοκινητα και lifelstyle και κρατικοδιαιτη καριερα. Το οτι βγαινει στα συστημικα ΜΜΕ συνεχως και κανει προπαγανδα υπερ του Κουλη η του Αλεξη δεν σου λεει κατι; Αν ηθελε να ριξει το συστημα δεν θα την εβγαζαν.
Ούτε την ιστορία δεν ξέρεις, όταν λες για το 1960. Οι βασικές αρχές του ΚΚΕ εδράζονται στον Μαρξισμό-Λενινισμό, που αν είχε διαβάσει θα καταλάβαινες.
Η Κανένη είναι μια περίεργη περίπτωση, που όμως δεν τα έκλεψε τα λεφτά της, τα δούλεψε! Πάντως που είδες ότι κάνει προπαγάνδα υπέρ του Κούλη ή του Αλέξη;;;
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εχθρός μας είναι όποιος μας επιτεθεί. Η Κίνα δεν μας έχει επιτεθεί και οι ΗΠΑ που μας έχουν βάλει σε πολέμους (στείλαμε Εκστρατευτικό Σώμα στην Κορέα γμ το φελέκι μου!!!) μπορεί να πάει να απαυτωθεί!!!
Εσυ δεν εισαι κυβερνηση ουτε επικεφαλης ΝΑΤΟ κλπ Εγω εγραψα αυτο που λενε οι κυβερνησεις που ΕΣΥ ψηφιζεις.
ΕΓΩ δεν έχω ψηφίσει καμία από αυτές τις Κυβερνήσεις. Το Κόμμα που ψηφίζω εδώ και 30 χρόνια, λέει ακριβώς τα αντίθετα!!!
και το ΚΚΕ στο συστημα ειναι συμμετεχει και αυτο στο φαγοποτι οποτε εμεσσα κουλη η τσιπρα ψηφισες. τεσπα παντως αυτο που εγραψα ειναι η επισημη αποψη, τωρα τι λεει ο καθενας μας λιγο τους ενδιαφερει.
Δηλαδή το ΚΚΕ ήταν σωστό μόνο 'όταν ήταν παράνομο; Πες το μας κι αυτό, να γελάσουμε. Όχι βέβαια! Συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική (Αστική) Δημοκρατία, αλλά όπως έχεις πρατηρήσει λέει ΟΧΙ σε όλα.
Για το ότι δεν τους ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας μας, έχεις δίκαιο. Για αυτό είναι ΣΑΠΙΑ η Αστική «Δημοκρατία» και δεν με αντιπροσωπεύει!!!
Αλλά σε αντιπροσωπεύει η ακόμα πιο ΣΑΠΙΑ κομμουνιστική δικτατορία…..πες το μας και αυτό για να γελάσουμε ακόμα πιο γοερά.
Καταλαβαίνεις τι είναι η Δικτατορία του Προλεταριάτου; Εκτός αν νομίζεις ότι είσαι Αστός...