-
Εννοουσα να το επαιρνε ο Στεφανος για τον αδερφο του, που κοιταει για τετοιο αμαξι . Αλλά αφου δεν θες 2ο YC , τοτε ακυρο
-
Εμένα με ρωτάς αν θέλω να μπλέξω με τον αδελφό μου ;
Η σχέση του με την αυτοκίνηση σταμάτησε το 2007 που μετά το πρώτο γιαρις πήρε την 147 που του έχει γαμησει τη ζωή σε συνεργεία.
Τώρα είδε η γυναίκα του ένα Α κλας στη Βελμαρ
https://www.stock-center.gr/metaxeirismena/mercedes-benz-160-5pli-eggyisi-style-diesel-aspro-2018
και κόλλησε.
Έχω κάτσει και επιχειρηματολογω για την κορολα.
Και η Βελμαρ είναι πάντα τσιμπημένη και με τουπέ.
Αγόρασε πέρυσι φίλος και του βγήκε φόλα. Την πάτησε και αυτός λόγω ονόματος. -
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@alexandros-k said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Γιατι δεν κανετε ανταλλαγη το YC με το Corolla , Στεφανος και Φανης?
Δεν θελει χαμηλα ο Στέφανος και δεν του αρεσει και η Κορολα. Ο Στεφανος για να ειναι ΟΚ επειδη τον ξέρω θελει Γερμανικό και μόνο. Και εγω δεν θελω ασημένιο, οπότε δεν θα δουλεψει το συνοικέσιο….χαχα!!
ΥΓ: δεν θα επαιρνα και 2ο Γιαρις Κρος, είπαμε!! Εαν η Κορολα αλλαχτει συντομα θα ειναι για Λέξους ή Κορολα Κρος. Εαν αλλαχτεί σε 2-3 χρονια θα ειναι για ηελκτρικό. Εκτος εαν αλλαξω δουλεια νωρίτερα και μου δωσουν εταιρικό.
Καλά αν σου αρέσει το YC παίρνεις και δυο.
Ο γειτονας στο εξοχικό πήρε 2. Ένα υβρίδιο για το γιο και ένα βενζίνη για τον ίδιο. Σε εκδόσεις ακτιβ και τα 2.Αλλά το YC θα φύγει κασερι αρκεί να βρω χρόνο να ασχοληθώ. Μια μέρα το έβαλα τον Ιούνιο στο καρ και πήραν 7 τηλέφωνα. Τώρα μάλιστα στέλνουν και Viber.
Την κατέβασα αυθημερόνΜανία ο κόσμος με τις ρόδες.
-
@iceman7 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καλά αν σου αρέσει το YC παίρνεις και δυο.
Οσο και εαν μου αρεσει ενα αμαξι δεν θα ειχα 2 ίδια…υπερβολή!! 2 παρομοια ισως (πχ lbx), 2 ιδια οχι.
-
Ειδα σε αλλο θεμα (του YC νομιζω) οτι ο Στεφανος δεν το θελει το YC του και θελει να το δωσει . Ειπε ο Φανης , αν ηταν αλλο χρωμα θα το επαιρνα. Ε ειπα κι εγω μηπως βαζατε λιγο νερο στο κρασι σας και τα βρισκατε ....
Nevermind , forget it -
Παλικάρια μου,έχουμε άποψη για Κοντορούση στο Χαλάνδρι?
-
@k-papakonstantinoy said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Αν είναι αυτός χαμηλά στην παπανικολη θυμάμαι να έχω δει πολύ χρεπια εκεί και από εξυπηρέτηση 0 (σου κάνει χάρη αν ασχοληθεί).
-
@xenos said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@k-papakonstantinoy said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Αν είναι αυτός χαμηλά στην παπανικολη θυμάμαι να έχω δει πολύ χρεπια εκεί και από εξυπηρέτηση 0 (σου κάνει χάρη αν ασχοληθεί).
Αυτός είναι.Βλέπω citroen c4 picasso 2017 ελληνικό λέει λίγα χιλιόμετρα και καλή τιμή.Σαν να μυρίζει κάτι...
-
Μπράβο στον αντιπρόσωπο...δεν νομίζω να γύρισε χιλιόμετρα...
-
WTF !!!!
-
Αγόραζε Model S Plaid και Wrangler 4xe και Μ3 Ε46 με τα χρήματα που θα έχει δώσει για βενζίνες!
-
Πιστεύω 100000€ πρέπει να έχει δώσει πάνω κάτω για καύσιμα...και 40000 με 45000 πόσο έκανε το κάμπριο τότε...
Έκανε και 50000χλμ το χρόνο βέβαια...
-
Θα ήθελα να δω ιστορικό συντήρησης, έτσι για την περιέργεια.
-
@antonakis said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Θα ήθελα να δω ιστορικό συντήρησης, έτσι για την περιέργεια.
Σαν τη ΔΟΜΗ θα είναι...
-
Ο άλλος έχει βάλει αγγελία (μαντράς) και μετά στο τέλος λέει "δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ορθογραφικά λάθη στην περιγραφή των οχημάτων".
-
Για να μη τους ζητήσεις τον λόγο όταν γράφουν ατρακάριστο αλλά έχει πέσει από την ακρόπολη, ή όταν γράφουν 150 άλογα και βγάζει 130.
-
@iceman7 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εμένα με ρωτάς αν θέλω να μπλέξω με τον αδελφό μου ;
Η σχέση του με την αυτοκίνηση σταμάτησε το 2007 που μετά το πρώτο γιαρις πήρε την 147 που του έχει γαμησει τη ζωή σε συνεργεία.
Τώρα είδε η γυναίκα του ένα Α κλας στη Βελμαρ
https://www.stock-center.gr/metaxeirismena/mercedes-benz-160-5pli-eggyisi-style-diesel-aspro-2018
και κόλλησε.
Έχω κάτσει και επιχειρηματολογω για την κορολα.
Και η Βελμαρ είναι πάντα τσιμπημένη και με τουπέ.
Αγόρασε πέρυσι φίλος και του βγήκε φόλα. Την πάτησε και αυτός λόγω ονόματος.Τελικά ο αδελφος αγορασε ενα ελαφρως μτχ (10.000) χλμ Suzuki Ignis... μένει σε δυσκολη περιοχη (Μετς) και δεν ήθελε κατι μεγάλο!
Βεβαια ψαχνοντας ξεκινησε από QQ, Corolla, A Klass και κατέληξε στο κουβαδάκι!
Εχει και μωρό παιδί... τι να πω... -
Τα πλαστικά του μέσα πως είναι;
-
Αστικό εργαλείο το Jimny, αλλά μέχρι εκεί.
Για κάποιον επαγγελματία που γυροφέρνει μέσα στην Αθήνα καλό είναι. Όπως και το Panda.
Θα προτιμούσα ένα Panda. Σε μένα μου φάνηκε ποιο καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο. Το Jimny μέσα δεν με ενθουσίασε. -
@storm said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Αστικό εργαλείο το Jimny, αλλά μέχρι εκεί.
Για κάποιον επαγγελματία που γυροφέρνει μέσα στην Αθήνα καλό είναι. Όπως και το Panda.
Θα προτιμούσα ένα Panda. Σε μένα μου φάνηκε ποιο καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο. Το Jimny μέσα δεν με ενθουσίασε.IGNIS πήρε ο αδελφός
Έμποροι μεταχειρισμένων