-
Πάντως βλέπω ένα Γκραντ Τσερόκι.. μάλλον για να τους τραβάει αν μείνουν
-
This post is deleted! -
Ρισπεκτ από κάθε άποψη ....
-
Η τρέλα πάει στα βουνά, όπως λέει ο σοφός λαός.
-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Βάζω και το τρόλεϊ να σπάσει η Vitarila...
Πρώτο μπάνιο σπίτι με θέα Παλαμήδι...
Αυτό το χρώμα μπλε από πίσω μαύρο μπροστά!
Κυριακή κατά τις 11 αποφασίσαμε να πάμε μια βολτιτσα Ναύπλιο, κάποιος γνωστός μου είχε πει για μια φοβερή ταβέρνα με κρεατικά Ζέρβας λέγεται σε ένα χωριό Μάνεση - Δένδρα έλεγε το GPS , δεν είχα περάσει ποτέ από εκείνη την περιοχή.
Πέσαμε λοιπόν σε κάτι υπέροχους πορτοκαλεώνες, κατεβήκαμε σε κάτι χωράφια , βγάλαμε κάτι τηλεκατευθυνόμενα που έχουν τα μικρά να παίξουν, γλυκός καιρός σχεδόν ανοιξιάτικος, ησυχία , ηρεμία υπέροχη φύση !
Συνεχίζοντας μετά για το χωριό, κάπου είδαμε ένα ωραίο εκκλησάκι σε ένα λοφίσκο - Άγιος Θωμάς - ανεβήκαμε , στρέφω το βλέμμα μου απέναντι...μια καταπληκτική θέα μπροστά μου που έφτανε μέχρι τη θάλασσα! Φαινόταν σχεδόν όλος ο Αργολικός κόλπος!
Και έκανα λοιπόν την σκέψη τι υπέροχα θα ήταν να φτιάξει κάποιος ένα μικρό εξοχικό εκεί στην περιοχή και εκεί γύρω, όσο έφτανε το μάτι σου χωράφια και διάφορα μικρά χωριουδάκια έβλεπα στον χάρτη που έψαξα.
Για ποιο λόγο να πας να αγοράσεις οικόπεδο/ακίνητο σε όλο το μέτωπο από πριν το Ναύπλιο μέχρι το Τολό και πέριξ που ζητάνε όσα τους λείπουν για 3 γενεές...
Σε απόσταση αναπνοής από Ναύπλιο και τις δεκάδες παραλίες μέχρι Τολό / Κάντια, δίπλα στον δρόμο για Επίδαυρο να δεις την παράσταση σου και να επιστρέψεις το βράδυ, 10-15 λεπτά και από την ΕΟ για Αθήνα.
Ειδικά αν βρεις και ένα οικοπεδακι σε τέτοιο ύψωμα/ πλάγια...θα έχεις και λιγο αεράκι το βράδυ τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού.
Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό μέρος για να χτίσει κάποιος, σίγουρα δεν θα είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε οπότε οι τιμές εντός οικισμού θα είναι λίγο τσιμπημενες, αλλά με τα χωραφακια που είναι σήμερα πιο φτηνά τι γίνεται, πόσα στρέμματα θέλεις για να χτίσεις, κάτι δεν έλεγε ο Μητσοτάκης πως θα απελευθερώσει το όριο αυτό;
Και για να είμαι ον τοπικ...
PS: στην ταβέρνα τελικά...δεν καθησαμε, ήθελε πολιτισμό η κυρία μετά από τόσο φύση οπότε συνεχίσαμε για Ναύπλιο.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κυριακή κατά τις 11 αποφασίσαμε να πάμε μια βολτιτσα Ναύπλιο, κάποιος γνωστός μου είχε πει για μια φοβερή ταβέρνα με κρεατικά Ζέρβας λέγεται σε ένα χωριό Μάνεση - Δένδρα έλεγε το GPS , δεν είχα περάσει ποτέ από εκείνη την περιοχή.
PS: στην ταβέρνα τελικά...δεν καθησαμε, ήθελε πολιτισμό η κυρία μετά από τόσο φύση οπότε συνεχίσαμε για Ναύπλιο.
Μπαίνει η ταβέρνα στα saved locations του google maps
-
@vagkirk σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Υπάρχει ένα τέτοιο οικόπεδο στην οικογένεια με θέα Παλαμήδι και Αργολικό κόλπο 6 χλμ από το Ναυπλίο και εντός ορίων οικισμού...
Δεν ξέρω αν θα βρω ποτέ τη δύναμη να χτίσω κάτι εκεί.Πρώτα βέβαια θα πρέπει νά έχω απαλλαγεί από σχόλεια φροντιστήρια κλπ.
Η σύζυγος βέβαια δεν το κουβεντιάζει κάν.
Τώρα είμαστε 1200 μέτρα από το κέντρο (και την εργασία της) και της φαίνεται μακριά...τι να πω και εγώ που κάνω 110 χλμ την μέρα μόνο για να πάω για δουλειά...
-
Καλά ρε άνθρωπε, διάβαζα το ποστ και ήλπιζα να καταλήξω με το ριβιού που δεν ήρθε ποτέ! Πως με πετσόκοψες έτσι?!
-
Βάζω και το τρόλεϊ να σπάσει η Vitarila...
Πρώτο μπάνιο σπίτι με θέα Παλαμήδι...
Αυτό το χρώμα μπλε από πίσω μαύρο μπροστά!
Πέσαμε λοιπόν σε κάτι υπέροχους πορτοκαλεώνες, κατεβήκαμε σε κάτι χωράφια , βγάλαμε κάτι τηλεκατευθυνόμενα που έχουν τα μικρά να παίξουν, γλυκός καιρός σχεδόν ανοιξιάτικος, ησυχία , ηρεμία υπέροχη φύση !
Συνεχίζοντας μετά για το χωριό, κάπου είδαμε ένα ωραίο εκκλησάκι σε ένα λοφίσκο - Άγιος Θωμάς - ανεβήκαμε , στρέφω το βλέμμα μου απέναντι...μια καταπληκτική θέα μπροστά μου που έφτανε μέχρι τη θάλασσα! Φαινόταν σχεδόν όλος ο Αργολικός κόλπος!
Και έκανα λοιπόν την σκέψη τι υπέροχα θα ήταν να φτιάξει κάποιος ένα μικρό εξοχικό εκεί στην περιοχή και εκεί γύρω, όσο έφτανε το μάτι σου χωράφια και διάφορα μικρά χωριουδάκια έβλεπα στον χάρτη που έψαξα.
Για ποιο λόγο να πας να αγοράσεις οικόπεδο/ακίνητο σε όλο το μέτωπο από πριν το Ναύπλιο μέχρι το Τολό και πέριξ που ζητάνε όσα τους λείπουν για 3 γενεές...
Σε απόσταση αναπνοής από Ναύπλιο και τις δεκάδες παραλίες μέχρι Τολό / Κάντια, δίπλα στον δρόμο για Επίδαυρο να δεις την παράσταση σου και να επιστρέψεις το βράδυ, 10-15 λεπτά και από την ΕΟ για Αθήνα.
Ειδικά αν βρεις και ένα οικοπεδακι σε τέτοιο ύψωμα/ πλάγια...θα έχεις και λιγο αεράκι το βράδυ τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού.
Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό μέρος για να χτίσει κάποιος, σίγουρα δεν θα είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε οπότε οι τιμές εντός οικισμού θα είναι λίγο τσιμπημενες, αλλά με τα χωραφακια που είναι σήμερα πιο φτηνά τι γίνεται, πόσα στρέμματα θέλεις για να χτίσεις, κάτι δεν έλεγε ο Μητσοτάκης πως θα απελευθερώσει το όριο αυτό;
γατος επιβεβαιωνει τη ταβερνα
Οι τιμες στο μανεση ειναι πολυ χαμηλες για τα αθηναικα στανταρ
Εαν θετε κατι σε κοπεδο ή χωραφακι σας κανονιζω
Συχνα πυκνα θα εχετε παρεα και γατο που παει και μενει σε κολλητο του απο το στρατο εκειθε, δεν ξεκοψαμε ποτες -
ειχαμε παει βολτουλα ναυπλιο και ειχα στο νου μου να παμε για φαγητο στον κιτσομανη μετα
https://maps.app.goo.gl/vr2vgro6LQr6Jzmt7
βλακωδως ομως δεν ειχα κλεισει τραπεζι απο πριν και φαγαμε ακυρο, οποτε βρεθηκαμε στην εβιβα στο ζευγολατιο.Οσοι πατε ναυπλιο συχνα, εχετε εικονα για τον κιτσομανη; Αξιζει; ή αν οχι εκει. καπου αλλου εκει κοντα; Μεσα στο ναυπλιο δεν με ενθουσιασαν οπου εχουμε καθισει
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ειχαμε παει βολτουλα ναυπλιο και ειχα στο νου μου να παμε για φαγητο στον κιτσομανη μετα
βλακωδως ομως δεν ειχα κλεισει τραπεζι απο πριν και φαγαμε ακυρο, οποτε βρεθηκαμε στην εβιβα στο ζευγολατιο.Οσοι πατε ναυπλιο συχνα, εχετε εικονα για τον κιτσομανη; Αξιζει; ή αν οχι εκει. καπου αλλου εκει κοντα; Μεσα στο ναυπλιο δεν με ενθουσιασαν οπου εχουμε καθισει
https://maps.app.goo.gl/yuYrZVSGSmZLJ4pK8
Κράτησε αυτό για εκεί κοντά...
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
https://maps.app.goo.gl/yuYrZVSGSmZLJ4pK8
Κράτησε αυτό για εκεί κοντά...
βλεπω τυροψωμο και αχνιστο ψωμι στο γκριλ, δεν χρειαζεται να ειπωθει τιποτα παραπανω. Θα το επισκεφτουμε σιγουρα στην επομενη βολτα μας! ευχαριστω πολυ
-
Αγορα οικοπέδου, χτισιμο, ταξίδια για το "εξοχικό", αγχος μην το κλεψουν, καεί κλπ
Τόσα λεφτά, τοσο άγχος, τοσος χαμένος χρόνος περα δωθε!
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι ..... -
@iceman7 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....
και τι τα αγορασαμε τα ρημαδια τοτε, να τα βλεπουμε να καθονται;
Ιδανικα ναι δεν πας εκδρομη τις κυριακες, αλλα δεν εχουμε ολη αυτην την επιλογη. Τις αλλες μερες δουλευω, μονο κυριακη μπορω ανετα και αυτο με την προϋποθεση να μην υπαρχει αλλη κοινωνικη υποχρεωση (παιδικα παρτι κυριως) ή να μην εχουν τα παιδια διαβασμα.
Αντε με πολυ ζορι και αλλαγη προγραμματος εργασιας, μπορω και σαββατο, αλλα μεχρι εκει. Για καθημερινη δεν γινεται λογος δυστυχως -
Αγορα οικοπέδου, χτισιμο, ταξίδια για το "εξοχικό", αγχος μην το κλεψουν, καεί κλπ
Τόσα λεφτά, τοσο άγχος, τοσος χαμένος χρόνος περα δωθε!Τον χρόνο τον θές ειτε πας στο εξοχικό είτε σε ξενοδοχείο. Άρα μένουν τα υπόλοιπα. Κάνεις μια ασφάλεια και κανένα άγχος. Ειναι μικρή η ζωή για να αγχωνόμαστε για βλακείες. Ο μόνος σοβαρός λόγος προβληματισμού ειναι η υγεία, τα υπόλοιπα ειναι βλακείες.
-
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....Καλά εξοχικό/εξοχικά είναι για τους πλούσιους.
Οικόπεδα, χτισίματα επίσης. Για φραγκάτους.
Άγχος όλοι αυτοί δεν νομίζω να έχουν. Στα παπαράκια τους όλοι.Αλλά Κυριακή εκδρομή; Πότε έκανα τελευταία φορά;
χμμμ... πρέπει να ήταν το 2008 που πετάχτηκα με ένα φιλαράκι για μπάνιο στην Δροσιά στην Χαλκίδα.Ευτυχώς που έζησα και εξωτερικό και έχω κάτι όμορφο να θυμάμαι στη ζωή μου.
-
Οικονομικά το εξοχικό στο ναύπλιο δεν συμφέρει (συμφέρει καλύτερα με τα χρήματα χτισίματος να μένεις σε ξενοδοχεία και να σου στρώνουν και το κρεβάτι). Αλλά αν έχεις την οικονομική άνεση και είσαι και χωροκτητικός το εξοχικό θα δουλέψει μια χαρά.
-
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....μην το λες...
εγω γουσταρω απιστευτα εκδρομες
και ας φαω κινηση και γουατεβα
μονο να βρεθω βουνο ή σε μακρινη παραλια για λιγες ωρες
εξοχικο ετυχε να κληρονομησα, πραγματι καποια εποχη χαλασα καποια χρηματα να το συνεφερω και κυριως ως τοτε αφραγκος πολυ προσωπικο κοπο καθοτι εχω χτισει με τα χερια μου απο παρτερια με θεμελια, τοιχους και οτυς εχω σοβαντισει, εχω βαλει κουφωματα, ηλεκτρικα, υδραυλικα και πλακακια-μαρμαρα, εχω χασει 15 κιλα... και επισης με εχουν κλεψει - αδειασει 2 φορες. εμαθα τελικα, το εχω κρατησει ασφαλες με τροπο που δεν θελω να πω αλλα και παρα πολυ απλο σε εξοπλισμο και επιπλα ωστε να πηγαινεις και να φευγεις με 5 λεπτα προετοιμασια. αποτελεσμα καθε σαββατο που μενω γραφειο μεχρι τις 5 το απογευμα και δεν εχει τυχει καλη εκδρομουλα, βουταω τη γατα και πεταγομαστε, ειναι 50 λεπτα απο αθηνα, αναβουμε τζακι ή παμε παραλια, κανενα φαγητο εκει εξω και επιστροφη κυριακη μεχρι τις 2 το μεσημερι. και ναι οι εστω και λιγες ωρες στο πρασινο κατεβαζουν τους παλμους 10 κατω αλλα και ανεβαζουν τον αλλονα σαν αντιστρεπτικη.
οι βολταρες ομως γινονται με φιλοσοφια βιταρα.... γκραντ κυριως.
δηλαδης, παμε και οπου βγει, να γουσταρουμε, δεν μας νοιαζει τι θα παθει η ροδα αρκει να περασουμε καλα.
εαν ρε συ παγωμενε σε παρω μια στο καταφυγιο ευταξιας στην σαρανταινα, να κανουμε βολτιτσα ποδαρατη στη κορφη του βουνου, να πιουμε νερο απο τις πηγες, να μπουμε στις οξυες μεσα στη βλαστηση, να αναψουμε τη φωτια να ψησουμε λουκανικα και να πιουμε τσιπουρα, να λιωσουμε στη κουβεντα, να πεσουμε ψοφιοι στη κουκετα και να ξυπνησουμε με θεα τα βαρδουσια τελικα θα καταληψουμε μεχρι και ερωτευμενοι....
χαχαχα -
Έχω παρατηρήσει ότι κι η ετήσια συγκέντρωση βιταρα σε ανανεωνει !
Ωραίο ποστ! -
@storm said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....Καλά εξοχικό/εξοχικά είναι για τους πλούσιους.
Οικόπεδα, χτισίματα επίσης. Για φραγκάτους.
Άγχος όλοι αυτοί δεν νομίζω να έχουν. Στα παπαράκια τους όλοι.Αλλά Κυριακή εκδρομή; Πότε έκανα τελευταία φορά;
χμμμ... πρέπει να ήταν το 2008 που πετάχτηκα με ένα φιλαράκι για μπάνιο στην Δροσιά στην Χαλκίδα.Ευτυχώς που έζησα και εξωτερικό και έχω κάτι όμορφο να θυμάμαι στη ζωή μου.
Κάθε ποστ και μεγαλύτερη μαυρίλα!
Είναι κρίνα να νιώθεις διαρκώς έτσι. Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας η ζωή είναι πιο μικρή απο όσο νομίζεις. Οι περισσότεροι απο εδώ μέσα έχουμε περάσει περιόδους φοβερής αφραγκίας και εσωστρέφειας, κάπου υπάρχει φως
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!