-
@elteo said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πω πω ρε παιδιά νύχτα με συννεφιά, πως τα βρίσκετε τα αυτοκίνητα σας;
Του σφυρίζω...και έρχεται...
Tesla mode...
-
Πω πω πω..... Ότι και να πεις....είναι λίγο
Αυτοί που το φτιάξανε, είναι οι επίγονοι των βιαστών της γιαγιάς σου.
Είναι λίγο, πως το βλέπεις; -
Είναι λίγο χυδαίο το επιχείρημα σου.
Θεωρείς ότι υπάρχει συλλογική οικογενειακή ευθύνη;
Είσαι εσύ υπεύθυνος για τις πράξεις του προπαππού σου και ολόκληρης της γενιάς του;;;Εσύ είσαι κληρονόμος των εγκεφαλικών κυττάρων των προγόνων σου, φέρεις όμως και την ευθύνη των πράξεών τους;
-
@bassstarlet said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πω πω πω..... Ότι και να πεις....είναι λίγο
Αυτοί που το φτιάξανε, είναι οι επίγονοι των βιαστών της γιαγιάς σου.
Είναι λίγο, πως το βλέπεις;Για ποιους λέτε ρε παιδιά, που σε λίγο θα βγείτε συγγενείς εξ αίματος;
-
#polla_vitara
-
Έμειναν όλα μαζί;;; Δεν τα βλέπω να κινούνται....
-
#nyhterini_vitaraclub_2024
#gatokatsiko
και πολλα βιταρα, αι γεννεαι πασαι
...να την εξηγησω και λιγουλακι τη νυχτερινη
ξεκιναμε λοιπον απο κρυσταλ χοτελ ανω χωρας προς ελατου, στα 50 μετρα κανουμε δεξια 140 μοιραι και στη πρωτη διασταυρωσις αριστερα.
σε 1-2 χιλιομετρα στο δεξι μας χερι εχει ενα χωματοδρομο με μικρη ξυλινη πινακιδα για ενα μονοπατι. ειναι φραδυς και ευκολος.
τον παμε 5-6 χιλιομετρα χωρις ν στριψουμε πουθενα, μεχρι να δουμε κατι καλυβια στο αριστερο μας χερι, η περιοχη εκει λεγεται βρυση της παπαδιας.
εκει εχει ταμπελα δεξια προς πόδο οπου και στριβουμε.
ο δρομος αρχιζει να εχει καποιο ενδιαφερον οφροανταδικο.
αλλα οχι πολυ.
φυσικα ενδιαφερον εχει ολη η διαδρομη καθως ειναι μεσα στο δασος και τρομερα ελατα.
μετραμε αριστερα δρομους και στον δευτερο, σε μια διχαλα βασικα, παμε προς τον φυτρωμενο που βασικα πηγαινει προς ελευθεριανη.
και αρχισει το ομορφο κομματι.
κατεβαινουμε μεσα σε πολυ πυκνο δασος και η αληθεια ειναι κατι γκρεμουλακια των 500 μετρωνε και με ενδιαφεροντα νεροπαρματα προς ελευθεριανη και πηγαινοντας σε οποιο δρομακι βλεπουμε προς τα αριστερα (που ειναι και το σωστο).
λιγη προσοχη θελει μονο σε 3-4 σημεια που εχει πεσει το βουνο και περνας ψιλοοριακα απο την ακρη, καλο ειναι αν καποιος φοβαται να δεθει με τον εργατη πριν σε κανενα ελατο.
ε, εχει και λιγο παγο αλλα με φορα περνας.
επισης δεν παμε μονοι μας εκει γιατι αμα μεινεις θες χιλιομετρα περπατημα να βρεις κοζμο και εχει τετοια εποχη πολυ κατω απο το μηδεν.
οταν κατεβεις συναντας δεξια σου, δεν υπαρχει σε γλουγληδες, ενα πολυ αποτομο ανηφορακι. χωνεσαι απο εκει και βρισκεσαι σε ενα τεχνικο κομματι με ρυακια που εχουν διαλυσει το δρομο που καταλησει στον σχεδον ασφαλτος χωματοδρομο απο ελευθεριανη για ποδο - αυτο το κομματι μονο βραδυ το κανεις γιατι τη μερα φαινεται ο γκρεμος στα ρικια που περνας ακρουλα-ακρουλα και ειναι λιγο σκιαχτικον...
ε, μετα απο ποδο γυρνας ανω χωρα απο την ασφαλτος....ΑρΕς
το τσεροκι που βλεπετε ειναι το μονο που ειχε θεματα στη διαδρομη αν και κωλοφτιαγμενο
....δεν χωραγε και ηταν βαρυ....
το πεμβε παρκαρε εκει και ηρθε μαζι μας, ειπαμε να μην ξαναγυρισουμε αλλα τον λυπηθηκαμε.... αχαχαχα -
Και θα τους λέει ο σκίουρος στο συμβούλιο των ζώων πως η νύχτα έγινε μερα και ένας στρατός από εξωγήινα οχήματα μπήκαν στον δάσος τους για να τους απαγάγουν, και θα τρώει καρπαζιες και θα του πετούν βελανίδια
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
#polla_vitara
Να κανείς 540 χλμ,να φτανεις καμμία ώρα πιο νωρις,να βρίσκεις καλή θέση στο πάρκινγκ και ……………….. να είσαι το μοναδικό αυτοκίνητο που κρύβει το γαμοελατο στην πανοραμική φωτογραφία!!!!!!
Την άλλη φορά τσεκούρι και αλυσοπρίονο για ασφάλεια!! -
Πάντως βλέπω ένα Γκραντ Τσερόκι.. μάλλον για να τους τραβάει αν μείνουν
-
This post is deleted! -
Ρισπεκτ από κάθε άποψη ....
-
Η τρέλα πάει στα βουνά, όπως λέει ο σοφός λαός.
-
Βάζω και το τρόλεϊ να σπάσει η Vitarila...
Πρώτο μπάνιο σπίτι με θέα Παλαμήδι...
Αυτό το χρώμα μπλε από πίσω μαύρο μπροστά!
Κυριακή κατά τις 11 αποφασίσαμε να πάμε μια βολτιτσα Ναύπλιο, κάποιος γνωστός μου είχε πει για μια φοβερή ταβέρνα με κρεατικά Ζέρβας λέγεται σε ένα χωριό Μάνεση - Δένδρα έλεγε το GPS , δεν είχα περάσει ποτέ από εκείνη την περιοχή.
Πέσαμε λοιπόν σε κάτι υπέροχους πορτοκαλεώνες, κατεβήκαμε σε κάτι χωράφια , βγάλαμε κάτι τηλεκατευθυνόμενα που έχουν τα μικρά να παίξουν, γλυκός καιρός σχεδόν ανοιξιάτικος, ησυχία , ηρεμία υπέροχη φύση !
Συνεχίζοντας μετά για το χωριό, κάπου είδαμε ένα ωραίο εκκλησάκι σε ένα λοφίσκο - Άγιος Θωμάς - ανεβήκαμε , στρέφω το βλέμμα μου απέναντι...μια καταπληκτική θέα μπροστά μου που έφτανε μέχρι τη θάλασσα! Φαινόταν σχεδόν όλος ο Αργολικός κόλπος!
Και έκανα λοιπόν την σκέψη τι υπέροχα θα ήταν να φτιάξει κάποιος ένα μικρό εξοχικό εκεί στην περιοχή και εκεί γύρω, όσο έφτανε το μάτι σου χωράφια και διάφορα μικρά χωριουδάκια έβλεπα στον χάρτη που έψαξα.
Για ποιο λόγο να πας να αγοράσεις οικόπεδο/ακίνητο σε όλο το μέτωπο από πριν το Ναύπλιο μέχρι το Τολό και πέριξ που ζητάνε όσα τους λείπουν για 3 γενεές...
Σε απόσταση αναπνοής από Ναύπλιο και τις δεκάδες παραλίες μέχρι Τολό / Κάντια, δίπλα στον δρόμο για Επίδαυρο να δεις την παράσταση σου και να επιστρέψεις το βράδυ, 10-15 λεπτά και από την ΕΟ για Αθήνα.
Ειδικά αν βρεις και ένα οικοπεδακι σε τέτοιο ύψωμα/ πλάγια...θα έχεις και λιγο αεράκι το βράδυ τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού.
Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό μέρος για να χτίσει κάποιος, σίγουρα δεν θα είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε οπότε οι τιμές εντός οικισμού θα είναι λίγο τσιμπημενες, αλλά με τα χωραφακια που είναι σήμερα πιο φτηνά τι γίνεται, πόσα στρέμματα θέλεις για να χτίσεις, κάτι δεν έλεγε ο Μητσοτάκης πως θα απελευθερώσει το όριο αυτό;
Και για να είμαι ον τοπικ...
PS: στην ταβέρνα τελικά...δεν καθησαμε, ήθελε πολιτισμό η κυρία μετά από τόσο φύση οπότε συνεχίσαμε για Ναύπλιο.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κυριακή κατά τις 11 αποφασίσαμε να πάμε μια βολτιτσα Ναύπλιο, κάποιος γνωστός μου είχε πει για μια φοβερή ταβέρνα με κρεατικά Ζέρβας λέγεται σε ένα χωριό Μάνεση - Δένδρα έλεγε το GPS , δεν είχα περάσει ποτέ από εκείνη την περιοχή.
PS: στην ταβέρνα τελικά...δεν καθησαμε, ήθελε πολιτισμό η κυρία μετά από τόσο φύση οπότε συνεχίσαμε για Ναύπλιο.
Μπαίνει η ταβέρνα στα saved locations του google maps
-
@vagkirk σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Υπάρχει ένα τέτοιο οικόπεδο στην οικογένεια με θέα Παλαμήδι και Αργολικό κόλπο 6 χλμ από το Ναυπλίο και εντός ορίων οικισμού...
Δεν ξέρω αν θα βρω ποτέ τη δύναμη να χτίσω κάτι εκεί.Πρώτα βέβαια θα πρέπει νά έχω απαλλαγεί από σχόλεια φροντιστήρια κλπ.
Η σύζυγος βέβαια δεν το κουβεντιάζει κάν.
Τώρα είμαστε 1200 μέτρα από το κέντρο (και την εργασία της) και της φαίνεται μακριά...τι να πω και εγώ που κάνω 110 χλμ την μέρα μόνο για να πάω για δουλειά...
-
Καλά ρε άνθρωπε, διάβαζα το ποστ και ήλπιζα να καταλήξω με το ριβιού που δεν ήρθε ποτέ! Πως με πετσόκοψες έτσι?!
-
Βάζω και το τρόλεϊ να σπάσει η Vitarila...
Πρώτο μπάνιο σπίτι με θέα Παλαμήδι...
Αυτό το χρώμα μπλε από πίσω μαύρο μπροστά!
Πέσαμε λοιπόν σε κάτι υπέροχους πορτοκαλεώνες, κατεβήκαμε σε κάτι χωράφια , βγάλαμε κάτι τηλεκατευθυνόμενα που έχουν τα μικρά να παίξουν, γλυκός καιρός σχεδόν ανοιξιάτικος, ησυχία , ηρεμία υπέροχη φύση !
Συνεχίζοντας μετά για το χωριό, κάπου είδαμε ένα ωραίο εκκλησάκι σε ένα λοφίσκο - Άγιος Θωμάς - ανεβήκαμε , στρέφω το βλέμμα μου απέναντι...μια καταπληκτική θέα μπροστά μου που έφτανε μέχρι τη θάλασσα! Φαινόταν σχεδόν όλος ο Αργολικός κόλπος!
Και έκανα λοιπόν την σκέψη τι υπέροχα θα ήταν να φτιάξει κάποιος ένα μικρό εξοχικό εκεί στην περιοχή και εκεί γύρω, όσο έφτανε το μάτι σου χωράφια και διάφορα μικρά χωριουδάκια έβλεπα στον χάρτη που έψαξα.
Για ποιο λόγο να πας να αγοράσεις οικόπεδο/ακίνητο σε όλο το μέτωπο από πριν το Ναύπλιο μέχρι το Τολό και πέριξ που ζητάνε όσα τους λείπουν για 3 γενεές...
Σε απόσταση αναπνοής από Ναύπλιο και τις δεκάδες παραλίες μέχρι Τολό / Κάντια, δίπλα στον δρόμο για Επίδαυρο να δεις την παράσταση σου και να επιστρέψεις το βράδυ, 10-15 λεπτά και από την ΕΟ για Αθήνα.
Ειδικά αν βρεις και ένα οικοπεδακι σε τέτοιο ύψωμα/ πλάγια...θα έχεις και λιγο αεράκι το βράδυ τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού.
Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό μέρος για να χτίσει κάποιος, σίγουρα δεν θα είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε οπότε οι τιμές εντός οικισμού θα είναι λίγο τσιμπημενες, αλλά με τα χωραφακια που είναι σήμερα πιο φτηνά τι γίνεται, πόσα στρέμματα θέλεις για να χτίσεις, κάτι δεν έλεγε ο Μητσοτάκης πως θα απελευθερώσει το όριο αυτό;
γατος επιβεβαιωνει τη ταβερνα
Οι τιμες στο μανεση ειναι πολυ χαμηλες για τα αθηναικα στανταρ
Εαν θετε κατι σε κοπεδο ή χωραφακι σας κανονιζω
Συχνα πυκνα θα εχετε παρεα και γατο που παει και μενει σε κολλητο του απο το στρατο εκειθε, δεν ξεκοψαμε ποτες -
ειχαμε παει βολτουλα ναυπλιο και ειχα στο νου μου να παμε για φαγητο στον κιτσομανη μετα
https://maps.app.goo.gl/vr2vgro6LQr6Jzmt7
βλακωδως ομως δεν ειχα κλεισει τραπεζι απο πριν και φαγαμε ακυρο, οποτε βρεθηκαμε στην εβιβα στο ζευγολατιο.Οσοι πατε ναυπλιο συχνα, εχετε εικονα για τον κιτσομανη; Αξιζει; ή αν οχι εκει. καπου αλλου εκει κοντα; Μεσα στο ναυπλιο δεν με ενθουσιασαν οπου εχουμε καθισει
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ειχαμε παει βολτουλα ναυπλιο και ειχα στο νου μου να παμε για φαγητο στον κιτσομανη μετα
https://maps.app.goo.gl/vr2vgro6LQr6Jzmt7
βλακωδως ομως δεν ειχα κλεισει τραπεζι απο πριν και φαγαμε ακυρο, οποτε βρεθηκαμε στην εβιβα στο ζευγολατιο.Οσοι πατε ναυπλιο συχνα, εχετε εικονα για τον κιτσομανη; Αξιζει; ή αν οχι εκει. καπου αλλου εκει κοντα; Μεσα στο ναυπλιο δεν με ενθουσιασαν οπου εχουμε καθισει
https://maps.app.goo.gl/yuYrZVSGSmZLJ4pK8
Κράτησε αυτό για εκεί κοντά...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!