-
3ή μέρα με τα terrea και μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!
Το 2019 έκανα τα heets , έπαθα πλάκα με το ότι σε μια εβδομάδα ένιωσα άλλος άνθρωπος, σαν να καθάρισα , μπορούσα να τρέξω και να κάνω ποδήλατο σαν πιτσιρικάς!
Δυστυχώς με τα άγχη της δουλειάς στα μέσα του 2020 ξαναεπεσα στα βαριά τσιγάρα, βαρέθηκα το καθάρισμα των συσκευών, να κουβαλάω τα αξεσουάρ κλπ.
Πριν λίγες μέρες έμαθα για τα νέα τσιγάρα αυτά , δεν θέλουν καθάρισμα οι συσκευές, πήρα αυτή που κρατάει για 20 συνεχόμενα τσιγάρα.
Μακάρι να τα καταφέρω και να μην πέσω πάλι στα βαριά.
Ήδη από σήμερα μόλις μυρίζω τσιγάρο κανονικό μου μυρίζει πολύ άσχημα...Α , και από γεύσεις νομίζω το ασήμι είναι το πιο κατάλληλο.
-
@manast said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αλλά βαζουμε και τα 2 χερακια στο τιμονι
Δεν καπνίζεις ε? . Τυχερός αν δεν άρχισες ποτέ, άξιος, αν το έκοψες στην πορεία!
Πως καταφέρνει η πτάνα η AR να κάνει ακόμα και έναν ντίζελ να ακούγεται καλούτσικα;!
Πάντως αν εννοούσες ότι κάπνιζες με το παιδί μέσα, θα σε μαλώσω. Και δεν είμαι άνθρωπος που το παίζει "δάσκαλος" γενικά, γιατί έχω πολλά κακά και στην δική μου καμπούρα. Αλλά παιδί και τσιγάρο στον ίδιο χώρο είναι ανεπίτρεπτο...
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αλλά βαζουμε και τα 2 χερακια στο τιμονι
Δεν καπνίζεις ε? . Τυχερός αν δεν άρχισες ποτέ, άξιος, αν το έκοψες στην πορεία!
Πως καταφέρνει η πτάνα η AR να κάνει ακόμα και έναν ντίζελ να ακούγεται καλούτσικα;!
Πάντως αν εννοούσες ότι κάπνιζες με το παιδί μέσα, θα σε μαλώσω. Και δεν είμαι άνθρωπος που το παίζει "δάσκαλος" γενικά, γιατί έχω πολλά κακά και στην δική μου καμπούρα. Αλλά παιδί και τσιγάρο στον ίδιο χώρο είναι ανεπίτρεπτο...
Μα αυτό δεν βγάζει καπνό! Την κίνηση κάνεις, την νικοτίνη παίρνεις.
Δεν το διαφημίζουμε κιόλας. Καλό ήταν να λείπει, αλλά γύρω δεν βλάπτει.
Παρ´όλα αυτά, αδυναμία είναι. -
ΟΚ, είσαι ωραίος.
Δοκίμασε απλά να μην έχει νικοτίνη, απλά άρωμα βάλε. Θα το κόψεις έτσι. -
Χτες το μεσημέρι αργά πήγαμε στην Πεντέλη για φαγητό.
Βγαίνοντας αργά το απόγευμα, ο καιρός είχε κρυώσει, αλλά η μυρωδιά των ψητών ήταν εκεί και ωραία...
Μα να μην έχει βρεθεί κανείς, να βγάλει αυτή την μυρωδιά σε τσίχλα, ή σε τσιγάρο ?
Εδώ η άλλη έβγαλε την μυρωδιά της στα χαμηλά της...
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Χτες το μεσημέρι αργά πήγαμε στην Πεντέλη για φαγητό.
Βγαίνοντας αργά το απόγευμα, ο καιρός είχε κρυώσει, αλλά η μυρωδιά των ψητών ήταν εκεί και ωραία...
Μα να μην έχει βρεθεί κανείς, να βγάλει αυτή την μυρωδιά σε τσίχλα, ή σε τσιγάρο ?
Εδώ η άλλη έβγαλε την μυρωδιά της στα χαμηλά της...
Πολιτικά ανορθόδοξη η επιθυμία σου!
Θα σε επικυρήξουν οι vegan!
Αν ζητήσεις κάτι σε μπάμια…
Εγώ αντίστοιχα πάντως, έχω σκεφτεί καφέ (μόνο για το πρωί), με άρωμα τυρόπιτα… -
Το αντίθετο, θα τρώνε οι βιγκαν τσίχλα με γεύση κοκορέτσι χωρίς να έχουν τύψεις ότι σκοτώνουν αθώα πλάσματα.
Εγώ πάντως θα ήθελα τυρόπιτα με γεύση καφέ.
-
το τσιγαρο δεν κοβεται με παπαριες....
ημουν καπνιστης των 4 πακετων την ημερα. απαφτα των γκασταρμπιντερ, πιτερ στόιβεσαντ.
εκανα βλακειες χιτς, ηλεκτρονικα και παντα γυρναγα.και καποια μερα, ετσι στο ασχετο πριν πεντε χρονια, αποφαση 'τελος'
απο τοτες ουτε τζουρα!
δεν λεω οτι καποιες στιγμες, ας πουμε οδηγωντας πηλιο απο μερια αιγαιου με καλο ρυθμο δεν λειπει, αλλα οταν βγαζω αντοχες και επιδοσεις με διπλα εντος 'εδρας' ala ζωρζ ουλμ, δεν πειραζει, ας στριψω και με μια πανω....
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Α γειά σου!
Στις παπαριές είμαι τώρα…
Καιρό τώρα… -
Κι εγώ είχα δοκιμάσει διάφορα χωρίς επιτυχία.
το έχω κόψει εδώ και 4 χρόνια όταν είπα τέλος. -
Α γειά σου!
Στις παπαριές είμαι τώρα…
Καιρό τώρα…Παρόμοια , εδώ και 4 χρόνια με ηλεκτρονικό.
Νόμιζα ότι ήμουν καλά . Το έχω φτάσει στο 4% , και ελπίζω ( ήλπιζα για 0% ) νικοτίνη.
Το καλοκαίρι, διακοπές , δεν υπολόγισα σωστά και ξέμεινα από υγρό. Έκανα πολλά χιλιόμετρα για να βρώ. Η έλλειψη , ανέδειξε το πρόβλημα.
Τελικά ΔΕΝ είμαι ακόμα σε καλό στάδιο.
Μόνο μαχαίρι κόβεται τελικά η βλακεία....
-
@gtsartsal said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κι εγώ είχα δοκιμάσει διάφορα χωρίς επιτυχία.
το έχω κόψει εδώ και 4 χρόνια όταν είπα τέλος.Μόνο έτσι κόβεται!! Εγώ από το καλοκαίρι του 2011 κομμένο.
-
Νομίζω δεν θέλουμε να το κόψουμε , αυτό είναι το πρόβλημα.
Το πρώτο τσιγάρο της μέρας με το καφεδάκι με ενεργοποιεί , το τελευταίο με ένα ποτάκι αναλογιζόμενος τις φουρτούνες της επόμενης μέρα με χαλαρώνει.
Το ίδιο και στο αυτοκίνητο , υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να οδηγείς χαλαρά με τη μουσικούλα που θες και ένα τσιγαράκι;
Καλά σε φάση άγχους και πίεσης , δεν το συζητώ , είναι συνεργάτης , σε στιγμές χαράς και διασκέδασης συντροφιά!
Η άλλη λύση είναι να κουμπώνω Xanax...Το κακό με την παπαρίτσα αυτή τώρα , είναι πως λόγω αίσθησης απενεχοποίησης πως δεν φορτώνω τα πνευμόνια μου με πίσα και τα κατάλοιπα της καύση, έλλειψης του πολύ καπνού, βρώμας και στάχτης απο πλευράς καθαριότητας , τα πάω το ένα πίσω απο το άλλο!
Είχα καταφέρει να πέσω στα 10-15 max την ημέρα , τώρα 3-4 ημέρες ψιλοξέφυγα.
-
Το πρώτο τσιγάρο της μέρας με το καφεδάκι με ενεργοποιεί , το τελευταίο με ένα ποτάκι αναλογιζόμενος τις φουρτούνες της επόμενης μέρα με χαλαρώνει.
Το ίδιο και στο αυτοκίνητο , υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να οδηγείς χαλαρά με τη μουσικούλα που θες και ένα τσιγαράκι;
Καλά σε φάση άγχους και πίεσης , δεν το συζητώ , είναι συνεργάτης , σε στιγμές χαράς και διασκέδασης συντροφιά!
Η άλλη λύση είναι να κουμπώνω Xanax...Το κακό με την παπαρίτσα αυτή τώρα , είναι πως λόγω αίσθησης απενεχοποίησης πως δεν φορτώνω τα πνευμόνια μου με πίσα και τα κατάλοιπα της καύση, έλλειψης του πολύ καπνού, βρώμας και στάχτης απο πλευράς καθαριότητας , τα πάω το ένα πίσω απο το άλλο!
Είχα καταφέρει να πέσω στα 10-15 max την ημέρα , τώρα 3-4 ημέρες ψιλοξέφυγα.
PS: Diesel είναι η Τζούλια στο βίντεο;;;;; Απο τον ήχο σε ένα μικρό ανοιγματάκι που έκανες δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα!!!
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ωιμέ! Δυστυχώς έχεις ένα κομμάτι δίκιο!
Ωιμέ(δις), μεγαλύτερο κομμάτι δίκιου...
Το κακό με την παπαρίτσα αυτή τώρα , είναι πως λόγω αίσθησης απενεχοποίησης πως δεν φορτώνω τα πνευμόνια μου με πίσα και τα κατάλοιπα της καύση, έλλειψης του πολύ καπνού, βρώμας και στάχτης απο πλευράς καθαριότητας , τα πάω το ένα πίσω απο το άλλο!
Μη μαρτυρήσεις άλλα...
PS: Diesel είναι η Τζούλια στο βίντεο;;;;; Απο τον ήχο σε ένα μικρό ανοιγματάκι που έκανες δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα!!!
Η stelvio είναι. Diesel.
-
ημουν καπνιστης των 4 πακετων την ημερα. απαφτα των γκασταρμπιντερ, πιτερ στόιβεσαντ.
εκανα βλακειες χιτς, ηλεκτρονικα και παντα γυρναγα.και καποια μερα, ετσι στο ασχετο πριν πεντε χρονια, αποφαση 'τελος'
απο τοτες ουτε τζουρα!
δεν λεω οτι καποιες στιγμες, ας πουμε οδηγωντας πηλιο απο μερια αιγαιου με καλο ρυθμο δεν λειπει, αλλα οταν βγαζω αντοχες και επιδοσεις με διπλα εντος 'εδρας' ala ζωρζ ουλμ, δεν πειραζει, ας στριψω και με μια πανω....
+φωνώ! Ίδια μάρκα κάναμε stuyvesant μπλε.
Είχα κάνει άπειρες προσπάθειες σε σημείο να μπορείς να πεις ότι τα μισά χρόνια κάπνιζα και τα άλλα μισα όχι.
Κάτι μου έκανε κλικ και από το 2012 ούτε τζούρα. Πλέον το σιχαίνομαι, ούτε να το μυρίσω.Να πω ότι σημαντικό ρόλο μάλλον έπαιξε και ο γάμος.
Η γυναίκα αντικαπνίστρια, μόλις παραγνωριστήκαμε με έκραζε κάθε φορά που έβγαινα μπαλκόνι να καπνίσω.
Επίσης κόπηκαν οι καφέδες και τα ποτά με φίλους που ήταν κακές επιρροές. -
απο τοτες ουτε τζουρα!
Κι εγώ έτσι. Μαχαίρι.
Κάπνιζα 20 χρόνια.
Το είχα κόψει πριν γεννηθεί η κόρη μου και για επτά χρόνια. Κάποια στιγμή το 2014 έκανα τη π@π@ριά και το ξανά άρχισα χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.
Το 2018 το έκοψα πάλι.
Και τις δύο φορές μαχαίρι.
Πλέον ελπίζω ότι δεν θα το ξανά βάλω στο στόμα μου. Και λέω ελπίζω γιατί θεωρώ ότι οι καπνιστές είμαστε πάντα επίφοβοι.
Δεν επηρεάζομαι όμως από τίποτα. Ούτε από τη γυναίκα που συνεχίζει και καπνίζει, ούτε από φίλους, ούτε από διασκέδαση, ούτε από καφέδες, ποτά, κτλ.
Καμία φορά σου έρχεται στο μυαλό νοσταλγικά ως στιγμές απόλαυσης αλλά μέχρι εκεί. -
Μια από τα ίδια και εδώ, καπνιστής από 1η γυμνασίου έως τα 30. 4 πακέτα Prince μαλακό την ημέρα μέχρι την άνοιξη του 2012. Έκλαψε η Δανία όταν το έκοψα. Βάλε και τις μυτιές ζιπέλαιου, λογικά πρέπει να είχα χωρητικότητα πνευμόνων βρέφους. Συμφωνώ με τους προαναφερθέντες πως το τσιγάρο κόβεται μόνο μαχαίρι και μόνο με την δύναμη της θέλησης.
Στην περίπτωσή μου χρειάστηκε να γυρίσει το μυαλό μετά από ένα ακόμα ξεφτιλικι-hangover από το οποίο ξύπνησα την επόμενη νιώθοντας να σιχαίνομαι το είναι μου. Έτσι εκκίνησα μια διαδικασία "extreme makeover". Έκοψα λοιπόν την ίδια ημέρα μαχαίρι τσιγάρο, ποτό (από νερό μέχρι υγρά μπαταρίας), καφέδες (πάνω από 4/ημέρα έγιναν ένας μόνο όταν δουλεύω) και τέλος ολική αλλαγή διατροφικών συνηθειών μέσω παρεμβατικής μεθόδου και συγκεκριμένα την γνωστή πλέον εγχείρηση gastric sleeve (όντας 185κιλα σωματικού βάρους).
Οπότε μπορώ να πω ότι για να κόψω τσιγάρο έπρεπε να πιάσω σχεδόν πάτο. Και λέω σχεδόν γιατί από το 2006 έως και το 2009 ήμουν σταθερά 200κιλα σε ψηφιακή ζυγαριά.
Εν κατακλείδι δεν πιστεύω στις δικαιολογίες. Όποιος θέλει μπορεί. Πολύ μεγάλη προσπάθεια, αρκετά λεφτά, αρκετό χρόνο, πολύ κόπο ναι αλλά υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ για όσους το ψάξουν. Και όχι το φως στο τέλος του τούνελ δεν είναι ο Darh Vader με το κόκκινο light saber (αναφορά σε γνωστό meme)....
-
on topic
-
This post is deleted!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!