-
Κοίτα να δεις, που όταν βγήκε ήταν σχεδιαστικα κάπως. Σήμερα το αντιγράφουν όλα τα άλλα.
-
This post is deleted! -
Κουκλάκι ζωγραφιστό!
-
-
ωωωωω!!!
Ωραίο το 308!Και σε κόκκινο χρώμα είναι επίση φανταστικό.
Το πόσο ωραίο είναι το καταλαβαίνεις μόνο όταν το δεις δίπλα σε άλλα.
Έίχα μπροστά μου ένα βασικό σε λευκό χρώμα και δίπλα του ήταν ο Ασσος σε καλή έκδοση ,
ε το πιστεύετε ότι το 308 ήταν πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακο;Και μην ξαναθυμίσω την λάθος τιμή που είχαν βάλει στο απλό 1.2 man. 110ps στα ...19.900 όταν κυκλοφόρησε.
Το οποίο απλό διέφερε απο το allure στις ζάντες και εσωτερικά-εξωτερικά σε κάτι βαμμένα και χρωμιομένα πλαστικά , glossy επιφάνειες μέσα και την μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο με τα κουμπάκια αφής αντί για κανονικά που έχει το απλό.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ωωωωω!!!
Ωραίο το 308!Και σε κόκκινο χρώμα είναι επίση φανταστικό.
Το πόσο ωραίο είναι το καταλαβαίνεις μόνο όταν το δεις δίπλα σε άλλα.
Έίχα μπροστά μου ένα βασικό σε λευκό χρώμα και δίπλα του ήταν ο Ασσος σε καλή έκδοση ,
ε το πιστεύετε ότι το 308 ήταν πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακο;Και μην ξαναθυμίσω την λάθος τιμή που είχαν βάλει στο απλό 1.2 man. 110ps στα ...19.900 όταν κυκλοφόρησε.
Το οποίο απλό διέφερε απο το allure στις ζάντες και εσωτερικά-εξωτερικά σε κάτι βαμμένα και χρωμιομένα πλαστικά , glossy επιφάνειες μέσα και την μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο με τα κουμπάκια αφής αντί για κανονικά που έχει το απλό.
Η σωστή τιμή ήταν, τόσο άξιζε, η λάθος είναι η σημερινή, 25.500 για το 110ps αν δε κάνω λάθος.
-
Δεν το βγαζουν με 110 πλεον
Εκεινη η τιμη ηταν λουκουμι, οποιος προλαβε προλαβε
-
Βάλε ομως κάνα φίλτρο ακόμα μπας και βλέπουμε μόνο το δάσος.
-
@georgemit said in [Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο
Η σωστή τιμή ήταν, τόσο άξιζε, η λάθος είναι η σημερινή, 25.500 για το 110ps αν δε κάνω λάθος.
Απο 28200 ξεκιναει απ οτι ειδα τωρα με 130 αλογα
-
Ναι το είδα κι εγώ, το είχα δει πέρσι τον Απρίλιο που ήμουν ακόμα Χανιά το ντίζελ στα 24.300.
Είπα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να επιστρέψουμε σπίτι μας αλλά δε πρόλαβα. Πήγε στα ύψη.
Ίσως να ήταν και για καλό με αυτά που ακούω. Επιπλέον από τις 35k χλμ τον χρόνο έχω πέσει πλέον στις 8k. Άρα μάλλον δε μου κάνει το ντίζελ. -
-
Η ποδιά έμεινε πίσω στας εξοχάς?
-
@spi_duster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Η ποδιά έμεινε πίσω στας εξοχάς?
?
δεν καταλαβαινει ο γατος...αν λες για μπροστα εχει μπει εργατης και εχει κοπει το κατω μερος του προφυλακτηρα για να γινει αυτο μαζι με κατι βασεις για τροχαλιες κλπ οταν τραβαω βαρυτερα οχηματα
οι ποδιες ειναι πολυ παρακατω και σιδερενιες.... -
Κανα duster έχεις τραβήξει;
-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κανα duster έχεις τραβήξει;
χαχαχ
δεν θελουν οι κατοχοι να τα τραβηξεις, επιτηδες τα πετανε
αλλα τα μαζευουμε γιατι ειναι ρυπανση. και που υπαρχουν μονο.ΑρΕς
η αληθεια με τα νταστερ ειναι οτι δεν τα βρισκεις στο βουνο
πηγαινετε μια βολτα σε ορεινα μερη με χωρια
τιγκα στα παλια βιτ και λιγα πατζερο θα βρεις. και πλεον και αρκετα νεα βιτ.
οσοι ελαχιστοι βγαινουν με τον ρουμανικο μαντρακα βουνο πανε σε βατα μερη γιατι μολις βγουν και πεσουν σε χιαστι εχουν θεμα - καποια παπαρια με τη τετρακινηση τους - και κρεμανε. οι εταιρειες με τα εργα τα ειχαν για φθηνα και πηγαιναν σε στρωμενους χωματοδρομους. και μετα #gia_petama -
Η αληθεια ειναι πως το νταστερ δε σε αφηνει. Το σημαντικοτερο? Δεν αφηνει τπτ απο οπου και αν περνας εκτος απο τις ροδιες του.
-
#takos
#ban_io
ΑρΕς
λεγεται τακος για το ξυλο που μπαινει στο καπω ωστε να ερθει στα ισια για να γινει τραπεζαρια -
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
#takos
ΑρΕς
λεγεται τακος για το ξυλο που μπαινει στο καπω ωστε να ερθει στα ισια για να γινει τραπεζαριαΕμείς το λέγαμε σκηνακια στον Έβρο...με τη μόνη διαφορά ότι φορούσαμε τα ίδια ρούχα όλοι...
Όπως τη βρίσκει ο καθένας... καλά να περνάτε!!!
-
Αυτό δίπλα στο σπασμένο κινητο, Leatherman είναι;
Πάντως Γάτε θα σε μαλώσω για κάτι. Διάβαση υδάτινου κολλήματος κάνουμε πάντα κάθετα προς την ροή. Αλλιώς καταστρέφουμε τον υδροβιότοπο...
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αυτό δίπλα στο σπασμένο κινητο, Leatherman είναι;
Πάντως Γάτε θα σε μαλώσω για κάτι. Διάβαση υδάτινου κολλήματος κάνουμε πάντα κάθετα προς την ροή. Αλλιώς καταστρέφουμε τον υδροβιότοπο...
ποιον υδροβιοτοπο ρε συ δια?
μια μεγαλη λακουβα με νερο ειναι....
χαχαχαχχ
στην κορυφη του βουνου εχει ενα οροπεδιο που παγωνει και δεν ζει τιποτε - μονο πετρεςκαι ο πολυσουγιας ειναι μαιμου κινεζικος.... γιουρα γιοκ
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!