@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν δικαιουνται δια να ομιλούν οι αρεσκοντες του Yaris Cross 
Το οποίο όσο άσχημο και να είναι, πίσω ειναι ωραίοτερο από μια μπρέρα που είναι μπρρρ...απλά δεν βλέπεται πίσω, σαν να μην πλήρωσαν τον σχεδιαστή για ολόκληρο το αμάξι και το τελείωσε ο καφετζής.
Συμφωνώ ότι η Brera πίσω είναι... περίεργη. Πάντως παραμένει ενδιαφέρουσα. Η πιο όμορφη Alfa εκείνης της εποχής ήταν η GT, την οποία την είχε η τότε μου
. Την πήγα μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητό της (2.0 165 άλογα, εγώ τότε είχα την 330i με τα 272 άλογα) και κατέβηκε κάτω κατάχλομη - έκανε μισή ώρα να μου μιλησει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβήθηκα εκείνη την μέρα*, που δεν έχω φοβηθεί ούτε με Ferrari (που σε δημόσιο δρόμο φυσικά δεν την πίεσα). Το αυτοκίνητο έστριβε με τρελές ταχύτητες, σε σημείο που με έκανε να λέω ότι θα πάει χαντάκι και ότι η BMW μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε με τόσα χλμ σε τέτοιες στροφές... Ήταν κατηφόρα, που τα σχετικά λίγα άλογά της δεν έπαιζαν και τόσο ρόλο, αλλά μάζευε χιλιόμετρα για πλάκα! Εκεί είπα για ακόμα μια φορά ότι οι Alfa είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
*Ξέρετε πότε φοβάται ο οδηγός; Όταν αρχίζει και παίζει ακούσια το ζυγωματικό, κάτω από τα μάτια του, σαν τικ.
Noμιζω τα παραλες. Εχω οδηγησει το 147 για δεκαδες χιλιαδες χμ, ειναι ενδιαφερον αμαξι και πολυ καλος κινητηρας 1.6 7000 στροφες αλλα το αμαξι μπορει να γινει πολυ επικινδυνο σε καποια στροφη να φυγει ξαφνικα και να προκαλεσει ατυχημα, την εχω γλυτωσει 3 φορες τελευταια στιγμη. Στις ιδιες ταχυτητες το αρκετα μεγαλυτερο BMW και με τα πολυ φαρδυτερα λαστιχα (245/225 απο 195) ειναι ουδετερο τελειως. Το GT ιδιο με το 147 ειναι ισως να εχει λιγο ποιο μεγαλα λαστιχα.
Ακόμα και η 147 ήταν εξαιρετική, αλλά η GT ήταν ένα επίπεδο παραπάνω σε όλα (αν και σε κοινή πλατφόρμα, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά). Η συγκεκριμένη φορούσε 215/45/17. H BMW μου φορούσε 225/45/18 μπροστά και 245/40/18 πίσω.
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μόνο BMW λέμε....τα άλλα οδοντόκρεμες μπροστά τους!! Προσθιοκίνητες αηδίες...αμάξι για οδήγηση είναι μόνο πισωκούνα, τα άλλα ειναι απλά Φίατ με όμορφο σήμα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η BMW ήταν συνολικά καλύτερη φυσικά, αλλά η Alfa δεν είχε καμία σχέση με Fiat στην πράξη. Μάλιστα, αν εξαιρέσουμε την μεγάλη δύναμη της 330 που σου έδινε την δυνατότητα να διώχνεις την ουρά όποτε γουστάρεις, η Alfa ήταν πιο παιχνιδιάρα με το τιμόνι και την μεταφορά βάρους μέσα στην στροφή. Με άλλα λόγια, μια 320 ήταν λιγότερο διασκεδαστική από την GT. H 330 κέρδιζε λόγω δύναμης κυρίως.