-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ο μόνος που ξέρει, είναι αυτός με το δίχρωμο...
Ο μαύρος παρασύρεται εύκολα, είναι επιρρεπής σε γάτες με πέταλα...
Αλλά η γάτα με τα πέταλα, πάει το ΣΚ με το σουζ, γιατί ΔΕ-ΠΑ το έχει συνεργείο...
Πες τα!!!!
-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@harisma23 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Άσε μας ρε Φάνη...🤪
Έχεις δει τι πλάτος έχει το Scirocco;- Τι σχέση έχει το πλάτος με το εαν ειναι κουπέ ή όχι? Hatchback είναι ξεκάθαρα!
- Δηλαδή μου λές ότι δεν είναι ένα Golf, είναι κάτι άλλο?
Golf V κιολας που κυκλοφορουσε ακομα κι οταν ειχε βγει το golf VII και ηταν κι ακριβοτερο του, ενω ηταν 2 γενιες παλαιοτερο.
Προσωπικα το εβρισκα παντα πανασχημο αλλα οντως αρεσε σε πολυ κοσμο και ηταν η χαρα των πιο κυριλε καγκουρων της εποχης.
Τωρα αν ειναι hatchback ή κουπε...ισως κατι ενδιαμεσο. Οπως και η brera φερειπειν η οποια βεβαια ειναι εργο τεχνης εμφανισιακα. -
@driver-m said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Οπως και η brera φερειπειν η οποια βεβαια ειναι εργο τεχνης εμφανισιακα.
Αλήθεια σου αρέσει; Απο τις πιο ασχημες ΑΡ για εμενα, ειδικά πίσω δεν βλέπεται!! Απορώ εικικρινά πως αρεσε στον κοσμο αυτο το πράγμα…
-
Αλήθεια σου αρέσει; Απο τις πιο ασχημες ΑΡ για εμενα, ειδικά πίσω δεν βλέπεται!! Απορώ εικικρινά πως αρεσε στον κοσμο αυτο το πράγμα…
Μπροστά ήταν μια χαρά για την εποχή της. Κλασσική ΑΡ. Πίσω γ@ματα με μεγάλα γράμματα!
-
Δεν δικαιουνται δια να ομιλούν οι αρεσκοντες του Yaris Cross
-
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το οποίο όσο άσχημο και να είναι, πίσω ειναι ωραίοτερο από μια μπρέρα που είναι μπρρρ...απλά δεν βλέπεται πίσω, σαν να μην πλήρωσαν τον σχεδιαστή για ολόκληρο το αμάξι και το τελείωσε ο καφετζής.
-
Το οποίο όσο άσχημο και να είναι, πίσω ειναι ωραίοτερο από μια μπρέρα που είναι μπρρρ...απλά δεν βλέπεται πίσω, σαν να μην πλήρωσαν τον σχεδιαστή για ολόκληρο το αμάξι και το τελείωσε ο καφετζής.
Χαλια ειναι παντου, αλλά πισω οχι τοσο ( το ΥC )
-
Συμφωνώ ότι η Brera πίσω είναι... περίεργη. Πάντως παραμένει ενδιαφέρουσα. Η πιο όμορφη Alfa εκείνης της εποχής ήταν η GT, την οποία την είχε η τότε μου . Την πήγα μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητό της (2.0 165 άλογα, εγώ τότε είχα την 330i με τα 272 άλογα) και κατέβηκε κάτω κατάχλομη - έκανε μισή ώρα να μου μιλησει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβήθηκα εκείνη την μέρα*, που δεν έχω φοβηθεί ούτε με Ferrari (που σε δημόσιο δρόμο φυσικά δεν την πίεσα). Το αυτοκίνητο έστριβε με τρελές ταχύτητες, σε σημείο που με έκανε να λέω ότι θα πάει χαντάκι και ότι η BMW μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε με τόσα χλμ σε τέτοιες στροφές... Ήταν κατηφόρα, που τα σχετικά λίγα άλογά της δεν έπαιζαν και τόσο ρόλο, αλλά μάζευε χιλιόμετρα για πλάκα! Εκεί είπα για ακόμα μια φορά ότι οι Alfa είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
*Ξέρετε πότε φοβάται ο οδηγός; Όταν αρχίζει και παίζει ακούσια το ζυγωματικό, κάτω από τα μάτια του, σαν τικ.
-
α) Η brera πίσω είναι άθλια, από την άλλη η spider είναι όνειρο. Ώρες ώρες απορώ με τους Ιταλούς για ποιο λόγο δε φτιάξανε στο ίδιο σουλούπι και τα δύο μοντέλα.
β) Για να φοβήθηκε ο Δίας μάλλον το: πήγαινε πολύ γρήγορα δε μπορεί να αντικατοπτρίσει το πόσο γρήγορα πήγαινε πραγματικά
-
@panos2171 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
β) Για να φοβήθηκε ο Δίας μάλλον το: πήγαινε πολύ γρήγορα δε μπορεί να αντικατοπτρίσει το πόσο γρήγορα πήγαινε πραγματικά
Εσύ με ξέρεις...
-
φιλε σορυ αλλά δεν δινουμε βήμα να έχουν αποψη για αισθητική αυτοκινήτων σε ανθρώπους που αρέσουν τα toyota yaris cross. Οποτε ότι και να ψηφίσεις η ψήφος σου αφαιρείται
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ήταν η BRERA μπροστά και σχετικά ωραία πίσω. Νταξει έχει βγαλει ομορφοτερα κωλαράκια η μάρκα αλλά οχι να την βγάλουμε και σκάρτη!!!!
-
-
-
Αρχισε να τους κάνει όλους κλώνους του ο γάτος...
Στα όρη, στα άγρια βουνά που λένε και στο ξεμάτιασμα...
-
Ρε παιδιά σιγά το ανώμαλο έδαφος...
-
Και δεν πιστεύω και στο μάτι... Χαλαρή βόλτα, δεν είχε τίποτα το Xtreme εκτός από 2 παρακάμψεις.
-
Δύο μέρες με πολύ χώμα, όμορφα τοπία και βίντεο... Ξεκινήσαμε έτσι
Στο τέλος γεμίσαμε χώμα Χαλάλι όπως πάντα
-
Φίλε μου, έπιασε τόπο η κεραμική που έτριβες 2 μέρες
-
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δύο μέρες με πολύ χώμα, όμορφα τοπία και βίντεο... Ξεκινήσαμε έτσι
Στο τέλος γεμίσαμε χώμα Χαλάλι όπως πάντα
Ωωωωω τελειο. Θελω να δω ομως και του yem ετσι
-
@yem τις κεραμικές και τα σκαμπό μου μέσα άστα.. μεγάλο fail