-
@fanis75 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@k-m said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Απο που να το πιασει κανεις.
Δεκαετίες τώρα γίνονται αυτά στην επαρχία και οδηγούν ΟΛΟΙ οι ανήλικοι χωρίς δίπλωμα. Απλά κάποια στιγμή γίνεται και ένα ατύχημα και το θυμόμαστε και μετά πάλι τα ίδια. Από όταν ήμουν εγώ έφηβος (πριν 30+ χρόνια) θυμάμαι στα χωριά να οδηγούν ΟΛΑ τα παιδιά χωρίς δίπλωμα - ήταν μαγκιά!
Ειναι και θεμα γονεα. Εμενα ο πατερας μου δεν με αφηνε να οδηγησω χωρις διπλωμα . Και φοβομουνα κι εγω μην γινει καμια στραβη
Ο ξαδερφος μου απο την άλλη το ειχε συστημα. Και το ηξερε ο πατερας του φυσικα -
@alexandros-k said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Ειναι και θεμα γονεα. Εμενα ο πατερας μου δεν με αφηνε να οδηγησω χωρις διπλωμα . Και φοβομουνα κι εγω μην γινει καμια στραβη
Εννοείται αυτό - 101% ειναι θέμα γονέα και πως έχει μεγαλώσει τα παιδιά του. Και εμένα το ίδιο και όταν ζήτησα μηχανάκι, εννοείται έφαγα άκυρο, ακόμα και με δίπλωμα!
-
Έτσι. Εμένα μου άφηναν τ κλειδιά σε εμενα το καλοκαίρι στο εξοχικό και έφευγαν ασκώντας αντίστροφη ψυχολογία. Μου έλεγαν ότι σε εμπιστευόμαστε και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μας προδώσεις οδηγώντας το αυτοκινητο. Και οντως το τήρησα κατά γράμμα ποτέ δεν τα οδηγησα ούτε ένα μέτρο και πήγαινα και τα έπλενα στην αυλή.
Τώρα που το σκέφτομαι..... με εκμεταλλεύτηκαν για να τους πλένω δωρεάν τα αυτοκίνητα μεσα έξω και για αυτό μου έδιναν τα κλειδια
-
@alexandros-k said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@fanis75 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Απο που να το πιασει κανεις.
Δεκαετίες τώρα γίνονται αυτά στην επαρχία και οδηγούν ΟΛΟΙ οι ανήλικοι χωρίς δίπλωμα. Απλά κάποια στιγμή γίνεται και ένα ατύχημα και το θυμόμαστε και μετά πάλι τα ίδια. Από όταν ήμουν εγώ έφηβος (πριν 30+ χρόνια) θυμάμαι στα χωριά να οδηγούν ΟΛΑ τα παιδιά χωρίς δίπλωμα - ήταν μαγκιά!
Ο ξαδερφος μου απο την άλλη το ειχε συστημα. Και το ηξερε ο πατερας του φυσικαΑυτό. Εκτός ότι μου το απαγόρευαν κάπως μου είχαν περάσει και το φόβο, ώστε ούτε κρυφά δε σκέφτηκα να το πάρω. Άσχετα βέβαια αν δεν τηρούσαν ποτέ τους νόμους (οδήγηση με αλκοόλ, μή χρήση ζώνης κλπ).
Από την άλλη ξέρω πολλούς που βάζαν σημάδια από εκεί που έπαιρναν κρυφά το αυτοκίνητο για να το αφήσουν στο ίδιο σημείο.
Υπάρχει και το άλλο άκρο που οι γονείς δίνανε τα αυτοκίνητα στα παιδιά τους και φυσικά καμάρωναν που οδηγούσαν από τόσο μικρά.
Θυμάμαι συμμαθητές στα 15-16 που γυρνούσαν κανονικά με τα αυτοκίνητα των γονιών τους οποιαδήποτε ώρα. -
Επίσης, ο πρώτος με το σκόντα, είχε τις κλασικές πινέζες στον ουρανό!χαχα
Μικρός δεν με ενδιέφεραν και ιδιαίτερα τα αυτοκίνητα, αλλά το πήγαινα στη μισή απόσταση μέχρι τα «ηλεκτρονικά» (shinobi, bubble bobble κλπ) και μετά με τα πόδια.
Ούτε τα κορίτσια με τραβούσαν, αλλά ήθελα να γίνω εφοπλιστής στο Miami. -
Εγώ οδήγησα 2-3 φορές πριν πάρω το δίπλωμα με τον πατέρα μου στο διπλανό κάθισμα μόνο και μόνο για να δει πως οδηγούσα αφού έκανα ήδη μαθήματα. Με είχε πάει ήδη σε ερημικό μέρος για να μου δείξει κάποια πράγματα όπως παρκάρισμα και ξεκίνημα σε ανηφόρα. Δεν διανοήθηκα ποτέ να πάρω το αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.
Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα….εδώ που μένω βλέπω πολλά παιδιά πριν τα 18 να κόβουν βόλτες και οι γονείς χαλαρώνουν στο σπίτι…έπιασαν συμμαθητή του γιου μου πέρυσι γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα -ανήλικος ακόμα- και με ένα κιλό κόκα στο πορτ παγκάζ…τέρμα η χαλάρωση για τους γονείς… -
@kkostask said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
και με ένα κιλό κόκα στο πορτ παγκάζ
βλέπω το παιδί μπήκε στον επιχειρηματικό στίβο. Μπράβο, μπράβο.
Σε άλλα νεα μια φιλική ερώτηση στους κατόχους μπε-εμ-βε. Το ξέρετε πως τα αυτοκίνητα σας έχουν μοχλό που ανάβει τα φλάς ε; Φλας. Αυτα που κάνουν τσικι τσικι σαν χριστουγενιατικα δεξια-αριστερα του αυτοκινητου και δειχνουν σε μηχανακια, ποδηλατα, αλλους οδηγους ότι σκεφτεστε να στριψετε ή να αλλαξετε πορεια. Ναι. Ωραίο πράμα τα φλας. Να τα χρησιμοποιουμε που και που.
-
@williamg said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Σε άλλα νεα μια φιλική ερώτηση στους κατόχους μπε-εμ-βε. Το ξέρετε πως τα αυτοκίνητα σας έχουν μοχλό που ανάβει τα φλάς ε; Φλας. Αυτα που κάνουν τσικι τσικι σαν χριστουγενιατικα δεξια-αριστερα του αυτοκινητου και δειχνουν σε μηχανακια, ποδηλατα, αλλους οδηγους ότι σκεφτεστε να στριψετε ή να αλλαξετε πορεια. Ναι. Ωραίο πράμα τα φλας. Να τα χρησιμοποιουμε που και που.
εχω βγαλει το συμπερασμα οτι σε ολες τις μαρκες ειναι πλεον στον προαιρετικό εξοπλισμό και δεν τον εχει παρει κανεις (απο οσους ειναι στις εθνικές οδους)
-
εχω βγαλει το συμπερασμα οτι σε ολες τις μαρκες ειναι πλεον στον προαιρετικό εξοπλισμό και δεν τον εχει παρει κανεις (απο οσους ειναι στις εθνικές οδους)
Μπορεί να μην βολεύουν τον χομο-σμαρτφονιους. 1 χερι στο τιμόνι, 1 χερι στο κινητο. Πως θα το πατησεις το φλας; Με τη μυτη; Παλι καλα να λες που ειναι αυτοματα και ελευθερωσαμε το χερι του τιμονιου.
-
Μπορεί να μην βολεύουν τον χομο-σμαρτφονιους. 1 χερι στο τιμόνι, 1 χερι στο κινητο. Πως θα το πατησεις το φλας; Με τη μυτη; Παλι καλα να λες που ειναι αυτοματα και ελευθερωσαμε το χερι του τιμονιου.
Next update σε tesla.
φλας απο το σμαρτ τηλεφωνο -
καλυτερα, ηλεκτρικη εκκενωση αν πατησεις γραμμη χωρις φλας.
θα χανεις 30κμ αυτονομία αλλα οκ
-
καλυτερα, ηλεκτρικη εκκενωση αν πατησεις γραμμη χωρις φλας.
θα χανεις 30κμ αυτονομία αλλα οκ
Καλυτερα να οδηγανε τον εαυτο τους κ να μην εχουν καν τιμονι. Τουλάχιστο αυτα θα σταματανε αν βλεπουν ανθρωπο στο δρομο.
Με κατι τετοια περιστατικα παντως καταλαβαινω οτι εχουμε πιασει αποπατο ως κοινωνια.
-
Νεοελληνικό ζωάδι κατέβασε την Πορτσε μέχρι το κύμα για μην ιδρώσει ο κωλος του από το κουβάλημα των ομπρελοκαθισματων
-
Καθίκης στην ΔΙονύσου της προάλλες πέταξε κωλοτσίγαρο έξω απ' το κάρο του. Μέσα στο κατακαλόκαιρο. Ήτανε 3 αυτοκίνητα μπροστά και δεν μπόρεσα να πάρω πινακίδα. Αλλά κάποια στιγμή κάποιος θα τον συμμορφώσει όπως του αξίζει.
-
@georgekn said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Νεοελληνικό ζωάδι κατέβασε την Πορτσε μέχρι το κύμα για μην ιδρώσει ο κωλος του από το κουβάλημα των ομπρελοκαθισματων
Απο οτι βλεπω και ολοι οι αλλοι εχουν κατεβασει τα οχηματα τους.
-
@ilias-a said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Από ζωα άλλο τίποτα στην περιοχή μάς...και εγχώρια και τουρίστες επίπεδου
-
Αν μαζευουν ολα τα σκουπιδια τους μικρο το κακο.
-
Έχει και ένα ζώο με Scross στο βάθος.
Πάντως βάζουμε αυτοκίνητα δίπλα στο κύμα και ένα σκουπίδι δε μαζεύουμε κι από πάνω.
-
@antonakis said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Έχει και ένα ζώο με Scross στο βάθος.
Πάντως βάζουμε αυτοκίνητα δίπλα στο κύμα και ένα σκουπίδι δε μαζεύουμε κι από πάνω.
Εκεί που είναι το Suzuki έχει μια σαν άτυπη ράμπα για σκάφη τουλάχιστον...ο άλλος με το Πόρσε πέρασε δίπλα από τις πετσέτες των λουομένων για να φτάσει εκεί να ξεφορτωσει και ευτυχώς να αποχωρήσει από εκεί ξανά...
-
Έβγαλε τις φωτογραφίες της αγγελίας πάνω σε θέση για ΑΜΕΑ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/344151805-mercedes-benz-clk-200
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]