-
Και εγώ αυτά κοίταζα και στο τέλος πήρα (σε πείσμα του forum) μια Alfa Romeo Tonale και δέν το μετάνιωσα στιγμή
-
@anapofasistos said in SUV/Crossovers Forum:
Και εγώ αυτά κοίταζα και στο τέλος πήρα (σε πείσμα του forum) μια Alfa Romeo Tonale και δέν το μετάνιωσα στιγμή
Αν αγοράζαμε ότι ήθελε το Forum θα αγοράζαμε μόνο εξ ανατολής καθώς ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα έχουν βγάλει άχρηστα ή αναίτια ακριβά...
-
@sabas_thess said in SUV/Crossovers Forum:
Αν αγοράζαμε ότι ήθελε το Forum θα αγοράζαμε μόνο εξ ανατολής καθώς ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα έχουν βγάλει άχρηστα ή αναίτια ακριβά...
Εγώ #BMW_mono!!
-
Ότι θέλει ας πάρει ο καθένας. Η ασταμάτητη χολή με κούρασε.
-
Και εγώ αν δεν είχα περιορισμό θα έπαιρνα για κύριο ένα BMW τούμπανο και για καθημερινό χαμάλη ενα γιαρις επίσης τούμπανο όμως
-
Έγραψα στο google τούμπανο και πάτησα τις ''εικόνες'' δεν βρήκα κάποιο Yaris.
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
Έγραψα στο google τούμπανο και πάτησα τις ''εικόνες'' δεν βρήκα κάποιο Yaris.
Προφανώς εννοεί κάτι τέτοιο
https://www.car.gr/s/b06gmg7q/ -
This post is deleted! -
@iceman7 said in SUV/Crossovers Forum:
Και εγώ αν δεν είχα περιορισμό θα έπαιρνα για κύριο ένα BMW τούμπανο και για καθημερινό χαμάλη ενα γιαρις επίσης τούμπανο όμως
Στο χέρι σου ειναι να αρθεί ο περιορισμός, αφού εσύ τον έχεις βάλει στον εαυτό σου! Μια ζωή την έχουμε και είναι και μικρή, για να έχουμε περιορισμούς και μ@λακίες.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Στο χέρι σου ειναι να αρθεί ο περιορισμός, αφού εσύ τον έχεις βάλει στον εαυτό σου! Μια ζωή την έχουμε και είναι και μικρή, για να έχουμε περιορισμούς και μ@λακίες.
Οικονομικό περιορισμό εννοω Φανη!
Εχουν ακριβύνει οι BMW -
Οικονομικό περιορισμό εννοω Φανη!
Εχουν ακριβύνει οι BMWΚαι αυτό στο χέρι σου....!!
-
Εγώ τους τα είπα χτες και τα είπα και του ίδιου.
Χώροι, στυλ στα λεφτά που θέλει και ντίζελ γιατί είναι επαρχία και θα ταξιδεύει άνετα.
-
@katafractos17 Το εχει οδηγησει το δικο σου ? Γιατι σαν πολυ μεγαλα ειναι αυτα και ισως την δυσκολεψουν στην οδηγηση
-
@alexandros-k said in SUV/Crossovers Forum:
@katafractos17 Το εχει οδηγησει το δικο σου ? Γιατι σαν πολυ μεγαλα ειναι αυτα και ισως την δυσκολεψουν στην οδηγηση
Όχι, δεν το έχει οδηγήσει.
Ένας από τους λόγους που κοιτάω να βάζω εξοπλισμό που θα τη βοηθάει όσο γίνεται πάνω σε αυτό είναι και αυτός. Τουλάχιστον μέχρι να πάρει το κολάι.
Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, το CX-30 έχει ένα πλεονέκτημα μιας και είναι λίγο πιο μαζεμένο.
Αν της κάνουν οι χώροι του δηλαδή, τότε ίσως αποδειχθεί η πιο overall επιλογή.
Εντάξει και το C-HR είναι μαζεμένο, αλλά καμία μα καμία σύγκριση τα δύο αυτοκίνητα. Εγώ μεταξύ των δύο ούτε ματιά δεν θα του έριχνα. -
Αν έχεις το μπάτζετ και δεν σε "ενοχλεί" τεκμήριο και ΦΠ είναι τρέλα ακόμα και να κοιτάξεις το CHR. Cx30 auto αδερφέ και δεν βλέπεις κανέναν...
-
Honda HRV από μένα, κατουράει όλα όσα έχουν αναφερθεί σε ποιότητα και αξιοπιστία. Και, εξόχως, όχι CX-30, είναι 2.000 κυβικά, read the fucking manual!
Αν παρόλα αυτά επιμένει, ας ψάξει για κάποιο τελευταίο από τα CX-5, είναι καλύτερο από το CX-30 σε ένα σκαζμό τομείς, και πιο φθηνό! Ισοπαλία στα κυβικά όμως, και εδώ 2.000.
Το καινούργιο CX-5 θα έρθει τα χριστούγεννα, και αν. -
Με υψηλό μπάτζετ καλύπτει αν το επιθυμεί και τα έξτρα των 2000cc. Από το να χρυσοπληρώσω τον "Σ" προσωπικά θα το προτιμούσα, θα γλίτωνα και τα μουγκρητά του HRV. Βέβαια αυτά όλα είναι θέμα των δικών της κριτηρίων.
-
Αν είσαι στο 10% του πληθυσμού, αυθαίρετο το νούμερο, που τα 2.000 κυβικά είναι τσίμπημα κουνουπιού σε ελέφαντα, έστω και Ινδίας, αλλιώς γιατί να πας εκεί?
Το δε συγκεκριμένο, λόγω του ότι είναι από μια περιθωριακή εταιρεία και ο ενδιαφερόμενος μένει επαρχία, πρέπει να το ψάξει καλά και για τεχνική κάλυψη.
Να πω και κάτι άλλο, επί της αρχής, το προφίλ χρήσης 'φωνάζει' για πετρέλαιο ή για φουλ υβρίδιο.
Σίγουρα όχι για σκέτο βενζίνη, 2000 κυβικά, κλασσικό αυτόματο, όχι υβριδισμό. Ας είμεθα ρεαλισταί, και έξω από μάρκες και προτιμήσεις.
Πάντως, ότι και να πάρει από όλα που αναφέρθηκαν, θα της φανεί αεροπλάνο σε σχέση με αυτό που οδηγάει. -
@dstou said in SUV/Crossovers Forum:
Honda HRV από μένα, κατουράει όλα όσα έχουν αναφερθεί σε ποιότητα και αξιοπιστία. Και, εξόχως, όχι CX-30, είναι 2.000 κυβικά, read the fucking manual!
Αν παρόλα αυτά επιμένει, ας ψάξει για κάποιο τελευταίο από τα CX-5, είναι καλύτερο από το CX-30 σε ένα σκαζμό τομείς, και πιο φθηνό! Ισοπαλία στα κυβικά όμως, και εδώ 2.000.
Το καινούργιο CX-5 θα έρθει τα χριστούγεννα, και αν.Το HRV μάλλον σε B-SUV κατατάσσεται.
Και με 300 λίτρα χώρο αποσκευών, έχει τον μικρότερο από τα περισσότερα B-SUV.
Πολύ καλό το CX-5, αλλά δεν θα την πάω σε μοντέλο που είναι προς κατάργηση. Αν δεν θέλει να περιμένει το καινούργιο, κάτι το οποίο είναι μέσα στις προτάσεις μου, έχει τόσες εναλλακτικές.
Επίσης ο φόρος πολυτελείας, μπορεί να εξισωθεί στο μπάτζετ από την χαμηλότερη τιμή του CX-30.
Η Mazda έχει και service στην Πάτρα νομίζω. Και ο skyactive X είναι ήπια υβριδικός απ' ότι ξέρω. -
@dstou said in SUV/Crossovers Forum:
Να πω και κάτι άλλο, επί της αρχής, το προφίλ χρήσης 'φωνάζει' για πετρέλαιο ή για φουλ υβρίδιο.
Μήλα με πορτοκάλια. Αναφέρεστε σε δύο εκ διαμέτρου διαφορετικά πράγματα. Τα hev είναι για αστικό υπεραστικό κύκλο, τα diesel για 30.000 km ανά έτος με πολλές μακρινές αποστάσεις σε σταθερά υψηλές ταχύτητες. Διαφωνώ κάθετα.
SUV/Crossovers Forum