-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δεν ξέρω το φανάρι. Το ακούω.
Βασικά είμαι και περίεργος για το τι αμάξι είχε η δολοφόνα.Επίσης είμαι περίεργος ότι είχαν ήδη περάσει αρκετά αυτοκίνητα από τη διασταύρωση πριν το ταξί, το κόκκινο πες δεν το είδε, τα αυτοκίνητα όχι?
Opel astra ήταν
-
Όταν ήμουν στην Αθήνα τον Νοέμβριο, με σταμάτησαν σε μπλόκο στο κέντρο, και δεν έφευγε κανείς από το σημείο χωρίς να τον σταματήσουν. Λίγο πιο κάτω είχε άλλο ένα μπλόκο. Ίσως εσείς που μένετε στην Αθήνα γνωρίζετε που γίνονται τα μπλόκα και μπορείτε να τα αποφύγετε.
Εγώ θεωρώ πως θα είχαμε μεγαλύτερο φόβο αν γνωρίζαμε οτι θα μας σταμάταγαν όπου να ναι για τυχαίο έλεγχο.. -
Εγώ έχω την εξής απορία: Βλέπω στα τεστ της euro ncap πλαϊνή σύγκρουση με 60χλμ και εχουν ελάχιστη παραμόρφωση προς τα μέσα σε αμάξι της τελευταίας 5ετιας. Η απορία μου είναι με καινούριο Octavia θα ζούσε τώρα ο άνθρωπος; Επίσης αν είχε καινούριο αμάξι η τύπισσα θα φρέναρε από μόνο του και θα μείωνε ταχύτητα.
Κατα τη γνώμη μου πρέπει να σταματήσουν να δίνουν επιδοτήσεις μόνο για πανάκριβα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά να κοιτάξουν να δωσουν δρομο όλα τα σάπια 15+ για να πάρει ο κόσμος ασφαλή αυτοκίνητα. -
@parikon said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εγώ έχω την εξής απορία: Βλέπω στα τεστ της euro ncap πλαϊνή σύγκρουση με 60χλμ και εχουν ελάχιστη παραμόρφωση προς τα μέσα σε αμάξι της τελευταίας 5ετιας. Η απορία μου είναι με καινούριο Octavia θα ζούσε τώρα ο άνθρωπος;
Πολύ αμφιβάλλω, στα octavia εκείνης της γενιας τα πλαϊνά crash test ήταν με 50χλμ.
Και τότε 5άστερο ήταν.
https://news.euroncap.com/safercars/choose-a-car/all/Skoda-Octavia---Euro-NCAP-Results-2013/s/61f8133b-4711-4611-b4c8-c8404e5c1536Το μεγαλύτερο + στα καινούργια αυτοκίνητα είναι ο μεσαίος αερόσακος. Αλλά και πάλι, οι νόμοι της φυσικής είναι αμείλικτοι.
-
@parikon said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εγώ έχω την εξής απορία: Βλέπω στα τεστ της euro ncap πλαϊνή σύγκρουση με 60χλμ και εχουν ελάχιστη παραμόρφωση προς τα μέσα σε αμάξι της τελευταίας 5ετιας. Η απορία μου είναι με καινούριο Octavia θα ζούσε τώρα ο άνθρωπος;
Πολύ αμφιβάλλω, στα octavia εκείνης της γενιας τα πλαϊνά crash test ήταν με 50χλμ.
Και τότε 5άστερο ήταν.
https://news.euroncap.com/safercars/choose-a-car/all/Skoda-Octavia---Euro-NCAP-Results-2013/s/61f8133b-4711-4611-b4c8-c8404e5c1536Το μεγαλύτερο + στα καινούργια αυτοκίνητα είναι ο μεσαίος αερόσακος. Αλλά και πάλι, οι νόμοι της φυσικής είναι αμείλικτοι.
και οι μαζες εχουν διαφορετικη κατανομη, πχ η μουρη του αυτοκινητου που παραβιαζει ειναι πανω στις ροδες και ψηλα, πανω απο τα μαρσπιε του αλλου αυτοκινητο που σημαινει η μονη αμυνα ειναι ο δοκος αναμεσα στις πορτες, πρακτικα τιποτε
-
Βασικά είμαι και περίεργος για το τι αμάξι είχε η δολοφόνα.Επίσης είμαι περίεργος ότι είχαν ήδη περάσει αρκετά αυτοκίνητα από τη διασταύρωση πριν το ταξί, το κόκκινο πες δεν το είδε, τα αυτοκίνητα όχι?
Είμαστε σίγουροι ότι πέρασε με καταπράσινο το ταξί, γιατί δεν μπόρεσα να το δω στο βίντεο;
-
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Είμαστε σίγουροι ότι πέρασε με καταπράσινο το ταξί, γιατί δεν μπόρεσα να το δω στο βίντεο;
Με το που ξεκιναει το βιντεο δες το φαναρι που αλλαζει. Καθαρο πρασινο!
-
Ειδικός δεν είμαι , αλλά από ένα πλάνο που κυκλοφορεί , διακρίνονται από το φανάρι οι δύο πάνω λάμπες του ( κόκκινο και πορτοκαλί) να είναι σβηστές την ώρα που διέρχεται το ταξί. Άρα αν δεν είχε βλάβη το φανάρι , τότε πέρασε με καταπράσινο.
-
ναι, κραταει αρκετα αυτο το φαναρι γιατι μπορει η θηβων να εχει κινηση αλλα το κατεβασμα της Αναπαυσεως-μετα Π.Τσαλδαρη εχει παρα πολυ αμαξι. ειναι ο σταθμος μετρο εκει, της ανθουπολης, ακριβως απεναντι. βασικα εχει και ενα σαντουιτσαδικο που γινεται της καριολας ειδικα βραδια στη γωνια, θα μπορουσε να πεσει εκει το ταξι και να σκοτωθουν παιδια
-
Και δεν πέρασε και πρώτος , νομίζω ότι μπροστά του έχουν ξεκινήσει άλλα οχήματα ήδη, άρα το κατάσφαξε το κόκκινο η άλλη οδηγός.
-
Κάτι μου λέει ότι πρώτος παράγοντας για το δυστύχημα ήταν το κινητό..
-
....
δεν ειχα δει το βιντεο - αποφευγω γενικα
μονο το σημειο
τελικα ο ταξιτζης κατεβαινε την τσαλδαρη και η κοπελιτσα ανεβαινε θηβων
οποτες ειμαι λαθος -
αλκόολ, ταχύτητα, σηματοδότης... και κινητό? Μια χαρά.
-
@chrisk6 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Με το που ξεκιναει το βιντεο δες το φαναρι που αλλαζει. Καθαρο πρασινο!
Έχεις δίκιο τώρα είδα το φανάρι, πάνω δεξιά στο βίντεο
-
@civil357 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ειδικός δεν είμαι , αλλά από ένα πλάνο που κυκλοφορεί , διακρίνονται από το φανάρι οι δύο πάνω λάμπες του ( κόκκινο και πορτοκαλί) να είναι σβηστές την ώρα που διέρχεται το ταξί. Άρα αν δεν είχε βλάβη το φανάρι , τότε πέρασε με καταπράσινο.
Ναι, το είδα, αποκλείεται να κρατάει τόσο λίγο το πράσινο
-
Δεν το ξέρω το σημείο, αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πήγαινε με 100χαω το αυτοκίνητο που χτύπησε το ταξί.
-
@gatoz said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
....
δεν ειχα δει το βιντεο - αποφευγω γενικα
μονο το σημειο
τελικα ο ταξιτζης κατεβαινε την τσαλδαρη και η κοπελιτσα ανεβαινε θηβων
οποτες ειμαι λαθοςΑπο Αναπαυσεως διεσχιζε καθετα την Θηβων. Η κοπελα κινουταν προς Ιλιον.
Αλλα οπως και να εχει ειναι εγκληματικο αυτο που εκανε.
Μιλαμε για τον κεντρικοτερο δρομο στο Δημο!!! Ποσο τυφλα ηταν ρπμ!!!
Και τι δεν εχουμε δει εκει στην Θηβων!!! -
στη θηβων, πραγματι μπορουσε να εχει μεγαλη ταχυτητα
οχι γιατι το επιτρεπει ο δρομος που με τα παρκαρισμενα ειναι στενος, απο βλακεια
και ειδικα πλησιαζοντας το συγκεκριμενο φαναρι εχει πολυ κοσμο για το σαντουιτσαδικο που λεγαμε και εχει και διπλοπαρκαρισμενα
βεβαια το δεξι φαναρι δεν φαινεται καλα γιατι το μπιιτ εχει βγαλει εκει στεγαστρο και το αριστερο εχει δεντρακι... δεν ειναι ομως δικαιολογια, ειναι απιστευτα κεντρικο σημειο. -
@fanis75 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Με 100χαω πήγαινε η 22χρονη στο κέντρο της Αττικής. Εαν πήγαινε με 50 ο οδηγός του ταξί μάλλον θα ζούσε σήμερα, τόσο απλά.
Κι αν ηταν με μηχανακι και 100χαω μαλλον παλι θα ζουσε ο οδηγος
Αρα παιζει ρολο και η μαζα και η ταχυτητα , οπως σωστα ειπωθηκε -
@gatoz said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
και ειδικα πλησιαζοντας το συγκεκριμενο φαναρι εχει πολυ κοσμο για το σαντουιτσαδικο που λεγαμε και εχει και διπλοπαρκαρισμενα
βεβαια το δεξι φαναρι δεν φαινεται καλα γιατι το μπιιτ εχει βγαλει εκει στεγαστρο και το αριστερο εχει δεντρακι... δεν ειναι ομως δικαιολογια, ειναι απιστευτα κεντρικο σημειο.Όπως τα λες... το αριστερό δεν φαίνεται καν, μάλλον ακόμα έτσι είναι.
Τέσπα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#