1α ξαδέρφια είναι άλλωστε..Ίδια κινητήρια σύνολα θα έχει. Κα θα ξεκινά από τα 26000 και αυτό
Best posts made by parikon
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
-
RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)
Μου φέρνει σε 3d cockpit και μοιάζει στη μέση να λείπει η οθόνη ψηλά.Αρα μάλλον παει σε φαση 508.Επισης το υποβραχιονιο ειναι οπως του 3008 και όχι 2008.
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά
https://youtu.be/61fiM4B43Gw?feature=shared
110 ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη και 140 στην Αθήνα.
Γελάω βέβαια με το Ελλάδα 2.0 που κόλλησαν επάνω..
Μακάρι να μην πάρει κανένα από αυτά φωτιά εν ώρα λειτουργίας..
Θα είναι απίστευτο όφελος για την ατμόσφαιρα σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα!! -
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
Να δοκιμάσεις με android auto(ενημερωμένο) και αυθεντικό καλώδιο. Εμενα παντως mirror link επιλογη δε βγάζει.
-
RE: Ευχαριστος πονοκέφαλος για νεο τουτου της γυναικας
Θα το πω εγώ πρώτος: swift
-
RE: Peugeot 3008 2016
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
@parikon said in Peugeot 3008 2016:
Για το Austral @dublin κάτι γνώριζες και θα έλεγες. Ακόμη δεν είδαμε τιμές αλλά να ξέρουμε να μην το έχουμε στα υποψήφια.
Γιατί να το έχεις? Όταν το Καπτούρ έχει 35.000, να μαντέψουμε πόσο θα έχει αυτό!?!?! Πάρε μια Χ1, 100 φορές καλύτερο αμάξι!
Με την τριτεκνία πέφτει αρκετά η τιμή της αλλά σκέφτηκα τα κόστη των service-ανταλλακτικών που φαντάζομαι είναι τσουχτερά. Θυμάμαι είχα δει σε ταμπέλα σε επίσημο service αντιπροσωπείας BMW και Peugeot έγραφε 40+φπα και 24 +ΦΠΑ η εργατοωρα που γινόταν από τα ίδια άτομα.
Χωριά ότι θα μπω στο μάτι πολλών μετά το Peugeot αν πάρω BMW.
Ήδη έχω ακούσει ατάκες του, που κρύβεις το λεφτόδεντρο κτλ.. -
RE: Hyundai Kona 2023
Εγώ θεωρώ τα εμπρός φώτα σε λάθος θέση.Ολα τα αυτοκίνητα σε εκείνο ακριβώς το σημείο έχουν χτυπήματα ή γδαρσιματα από ιδία λάθη ή από απροσεκτους.
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δεν αξίζει. Σε αυτά τα δεδομένα Diesel
Σε ποια δεδομένα;Στην κίνηση μέσα στην πόλη ή στο ταξίδι 1 με 2 φορές το χρόνο;
Ζω στην Καβάλα και πάνω από 10 χλμ εντός πόλης δύσκολο να κάνω.
Αύγουστο πήγα Χαλκιδική για 3 μέρες και το Δεκέμβριο Θεσσαλονίκη να πετάξουμε με αεροπλάνο.
Το diesel δε θέλει αυτοκινητόδρομο;
Επίσης οποιοδήποτε Diesel πάρω σε 7θεσιο αμάξι και κινειται στις συνθήκες που προανέφερα δε θα μου βγάλει προβλήματα; Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου Diesel και ότι έχω μάθει για DPF,ουρίες κτλ είναι από το φόρουμ. -
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
Απ όλα αυτά τα προβλήματα εγώ χρειάστηκα την αναβάθμιση εγκεφάλου. Έχω πάει μέχρι 170 και ταλάντωση δεν είδα στο καπό. Επίσης στο fb τα παιδιά γράφουν τα πάντα και δε σβήνουν τα κακώς κείμενα όπως σε άλλα club. Ακόμη κάτοχοι άλλων αυτοκινήτων ίσως δε γράφουν τα προβλήματα που βγάζουν(αν βγάζουν) τα αυτοκίνητα τους.
Επίσης το grandland κορόιδευαν για το χερούλι αλλά και σε αυτό ακούγεται. Σπρευ σιλικόνης θα σου πει ο Λαπης και όλα λύνονται. -
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σε ταξίδια το ντίζελ θα είναι σημαντικά οικονομικότερο, λόγω διαφοράς τιμής λίτρου και με πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, χωρίς ένοια φόρτισης, αλλά μου αρέσει η ιδέα απουσίας κιβωτίου ταχυτήτων και η ησυχία στις μικρές βόλτες.
Και μένα αυτό με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά..Όσες φορές σβήνει στα φανάρια ο 1.2 στο 2008 λέω ουαου τι ωραία ησυχία και ηρεμία είναι αυτή.
Latest posts made by parikon
-
RE: FORD FORUM
Καλησπέρα, βρήκα αυτό το grand c max : https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42779288-ford-grand-c-max
Γνωρίζουμε για αυτό τον κινητήρα θέματα; Για μια 10ετια θέλω να το κρατήσω. Επίσης Αθήνα γνωρίζετε κάποιον που ελέγχει μεταχειρισμένα διότι είμαι Καβάλα; -
@gv2000 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
ο R9M (1.6 - 130hp) της renault (νομιζω τον φοραει το grand scenic) ταιριαζει γαντι σε 7θεσιο. ροπατος, "ελαστικός" και αθόρυβος για diesel....
Για προβλήματα έχει ακουστεί κάτι;
-
RE: Peugeot 5008 (SUV)
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Άμα είναι του 2009 πως θα το φέρει Ελλάδα ;
Είναι euro 4; Από euro 5 και πάνω επιτρέπεται μόνο;
-
Καλησπέρα, ψάχνομαι για 7θέσιο εισαγωγής. Του 2014 και μετά , έχω δει αρκετά αμάξια renault, citroen, ford, mazda σαν χώρους μου φαίνονται μια χαρά όμως
μπορείτε να προτείνετε κινητήρες είτε βενζίνης είτε πετρελαίου μέχρι 1800 κυβικά; Για να μειώσω κάπως
την αναζήτηση; -
RE: Peugeot 5008 (SUV)
Το δοχείο adblue όμως από ποια χρόνια έχει μπει; Σίγουρα ο φίλος που θα δει αμάξια του 2009 και μετά πολλά σίγουρα δεν είναι με αυτό το δοχείο.
-
RE: DFSK Forum
7θέσιο πλέον το Tesla Model Y - τέλος κουβέντας. You are welcome!
Είχα δει παλιότερα βίντεο 7θεσια Υ που στις πίσω θέσεις ακουμπάνε τα κεφάλια στο τζάμι του πορτ μπαγκαζ.
Είναι αρκετά στριμωγμένο. Η τελευταία σειρά είναι αποκλειστικά για παιδιά, αλλά αντικειμενικά, σε όλα τα 7 θέσια ισχύει αυτό.
Λογικά θα είναι ψηλός αυτός αλλά δε νομίζω ότι σε όλα τα 7θεσια θα συμβαίνει αυτό; Πριν 2 χρόνια το είχα δει και ακόμη μου φαίνεται αστείο. -
Το Bigster δε θα βγει 7θεσιο. Επισης στη Θεσσαλονίκη που μίλησα με Αδαμιδη δεν ξέρουν αν θα προχωρήσει η συνεργασία διότι τους ζήτησαν τα αμάξια πίσω. Επισης στη Δράμα που στο dfskhellas.gr τους έχει ως διανομείς οι πωλητές το άκουσαν πρώτη φορά από μένα. Είχαν πλήρη άγνοια. Προχειροκατάσταση από τα κεντρικά;
Proace city verso βενζίνη,diesel κυκλοφορεί ακόμη. -
7θέσιο πλέον το Tesla Model Y - τέλος κουβέντας. You are welcome!
Είχα δει παλιότερα βίντεο 7θεσια Υ που στις πίσω θέσεις ακουμπάνε τα κεφάλια στο τζάμι του πορτ μπαγκαζ.
-
RE: Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα
Το dfsk 600 το είδε κάποιος στην έκθεση για να μου πει άποψη; Βγαίνει στα 27 χιλ ως πολυτεκνικό σε σχέση με το 5008 που πάει στα 33 χιλ.Απο τιμή είναι αρκετά καλό και πλούσιο εξοπλιστικά.
-
RE: TOYOTA FORUM
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν η Toyota στην Ελλάδα έχει διαφορετικούς εξοπλισμούς από τις άλλες χώρες στην Ευρώπη;