-
Μην λέτε στους πωλητές ότι γράφετε στο φόρουμ.
Θα σας διώχνουν ...
Μετά τον πρώτο διδαξαντα Alex και εμένα που ακυρωνα παραγγελίες για πλάκα, καταλαβαίνω ότι ο sabas_thes ακολουθεί τα ίδια ;
Ω ρε γλέντια !! -
@sabas_thess said in Οδήγησα....:
Παρασκευή μεσημέρι έχω td Sportage. Αφού το κάνω ετοιμαστείτε για σεντόνι με Sportage, Terramar, Formentor, Kodiaq, Tuscon & 408. Όχι δεν έκλεισα σήμερα όχημα. Μπερδεύτηκα περισσότερο θα έλεγα. Ξεκίνησα καρφί για Terramar αλλά σκαλωσα στους χώρους του. Λεπτομέρειες εν ευθέτω χρόνο...
CX-30 είδες;
-
στοιχηματιζω
1 χ1
2 sportage
3 terramar
4 kodiaq
5 408
6 tuscon -
Το μαμημενο το 408 σε μαύρο με μια κεραμική και γυάλισμα είναι απίστευτα όμορφο.
Μεγάλος πειρασμός.
-
@vagkirk said in Οδήγησα....:
Το μαμημενο το 408 σε μαύρο με μια κεραμική και γυάλισμα είναι απίστευτα όμορφο.
Μεγάλος πειρασμός.
Συμφωνώ, εκτός του μαύρου που ειναι χάλια στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, χάνονται όλες οι σχεδιαστικές του λεπτομέρειες. Θέλει χρώμα για να δείξει αυτό το αυτοκίνητο.
-
Παρασκευή μεσημέρι έχω td Sportage. Αφού το κάνω ετοιμαστείτε για σεντόνι με Sportage, Terramar, Formentor, Kodiaq, Tuscon & 408. Όχι δεν έκλεισα σήμερα όχημα. Μπερδεύτηκα περισσότερο θα έλεγα. Ξεκίνησα καρφί για Terramar αλλά σκαλωσα στους χώρους του. Λεπτομέρειες εν ευθέτω χρόνο...
-
@fanis75 said in Οδήγησα....:
Μεγάλος πειρασμός.
Συμφωνώ, εκτός του μαύρου που ειναι χάλια στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, χάνονται όλες οι σχεδιαστικές του λεπτομέρειες. Θέλει χρώμα για να δείξει αυτό το αυτοκίνητο.
Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θέλει άλλο κινητήρα. Ο 1.2 είναι οριακός (για να μην πω λίγος). Επίσης αν το δει η σύζυγος θα το απορρίψει λόγω μήκους (εκτός αν δεν το παίρνει καθόλου)
-
@anapofasistos said in Οδήγησα....:
@fanis75 said in Οδήγησα....:
Μεγάλος πειρασμός.
Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θέλει άλλο κινητήρα. Ο 1.2 είναι οριακός (για να μην πω λίγος). Επίσης αν το δει η σύζυγος θα το απορρίψει λόγω μήκους (εκτός αν δεν το παίρνει καθόλου)
Συμφωνώ και γω πιστεύω ότι είναι κατώτερο από τα υπόλοιπα.
Αλλά ρε φίλε είναι μακράν το πιο όμορφο , απίστευτο design μέσα έξω . Πολύ ωραίος χώρος να είσαι μέσα . Γενικά πειρασμός μεγάλος.
-
@cirus said in Οδήγησα....:
Αλλά ρε φίλε είναι μακράν το πιο όμορφο , απίστευτο design μέσα έξω . Πολύ ωραίος χώρος να είσαι μέσα . Γενικά πειρασμός μεγάλος.
Πίσω βέβαια χάνει πολύ, είναι άσχημο! Το 508 ειναι πανέμορφο από όλες τις πλευρές!
-
Γνώμη μου , μην παρασυρθείς από το 408 . Είναι ήδη μισή γενιά πίσω στην γκάμα της εταιρίας μετά την παρουσίαση του καινούργιου 3008. Εκτός της εξωτερικής εμφάνισης , που απορώ τι σας αρέσει κιόλας σε αυτό το υβρίδιο ξεχειλωμένου σεντανοκουπέ(;), υπερυψωμένο κατά λίγους πόντους , δεν έχει κάτι πραγματικά σαν αυτοκίνητο. Μοιάζει στα μάτια μου για "αρπαχτή" της εταιρίας.
Στοιχηματίζω Χ1. Αν μπορείς να ζήσεις με το ανούσια φλύαρο ( για εμένα) εσωτερικό , καθώς και κάποιες ελλείψεις της Xline, τότε αντιπροσωπεύει καλύτερα από σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αυτό που ψάχνεις ( δώρο στον ευατό σου). Είναι πολύ καλό οδηγικά και υποθέτω με καλούς χώρους ( δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, οπότε δεν πρόσεξα). Ο.κ. βρωμάει ο τόπος πια , αλλά σιγά κιόλας....
-
@civil357 said in Οδήγησα....:
Εκτός της εξωτερικής εμφάνισης , που απορώ τι σας αρέσει κιόλας σε αυτό το υβρίδιο ξεχειλωμένου σεντανοκουπέ(;), υπερυψωμένο κατά λίγους πόντους , δεν έχει κάτι πραγματικά σαν αυτοκίνητο. Μοιάζει στα μάτια μου για "αρπαχτή" της εταιρίας.
+1.000!! Βέβαια αρπαχτή ειναι όλα της εταιρίας αυτής, είναι όμως άλλο θέμα αυτό!
-
@ss_76 said in Οδήγησα....:
CX-30 είδες;
Δεν ήθελα εξ αρχής να αποδεχθώ τα γ@μησιάτικα των 2l. Αν το έκανα θα κάναμε εντελώς διαφορετική κουβέντα τώρα. Άρα όχι αδερφέ δεν πήγα καν στην Mazda. Μια φορά το έκανα το λάθος το 2019 και ακόμα κλαίω από τις μετριότητες που αγοράζει το (πολύ υψηλό για τα δεδομένα μου) διαθέσιμο μπάτζετ....
Για τον φίλο που αναφέρθηκε στο Kuga να πω ότι το συγκεκριμένο κόπηκε από τη θεωρία πριν περάσει στην πράξη όπως ακριβώς το πετσέκοψε η Ford στο f/l βαπτίζοντας τον ημιακαμπτο εφάμιλλο των πολλαπλών και την γραμμή κώδικα του infotainment πιο χρηστική από τους φυσικούς διακόπτες του clima. Εκτός αυτών δεν μπορώ να αποδεχθώ σε αυτά τα χρήματα συναρμογή κουδουνίστρας και έναν κινητήρα βάσης ο οποίος μέχρι το 2019 χαιρετούσε κεφαλάρι. Πάντως το τηλεφώνημα έπεσε πληροφοριακά στην αντιπροσωπεία και Θεσσαλονίκη υπάρχει εκθεσιακό και td το 1.5t 186ps eat8 ενώ επίσης υπάρχουν "κάποια" ετοιμοπαράδοτα τελωνείο.
ΥΓ: Για όσους βάζουν στοίχημα που κατέληξα να τους επισημάνω να τραβήξουν τα λεφτά τους καθώς μάλλον δεν διαβάζουν τα υπόλοιπα σχετικά νήματα όπου εχθές αναφέρθηκα σε αναγκαστική μου κωλοτούμπα....
-
@ss_76 said in Οδήγησα....:
CX-30 είδες;
Δεν ήθελα εξ αρχής να αποδεχθώ τα γ@μησιάτικα των 2l. Αν το έκανα θα κάναμε εντελώς διαφορετική κουβέντα τώρα. Άρα όχι αδερφέ δεν πήγα καν στην Mazda. Μια φορά το έκανα το λάθος το 2019 και ακόμα κλαίω από τις μετριότητες που αγοράζει το (πολύ υψηλό για τα δεδομένα μου) διαθέσιμο μπάτζετ....
Για τον φίλο που αναφέρθηκε στο Kuga να πω ότι το συγκεκριμένο κόπηκε από τη θεωρία πριν περάσει στην πράξη όπως ακριβώς το πετσέκοψε η Ford στο f/l βαπτίζοντας τον ημιακαμπτο εφάμιλλο των πολλαπλών και την γραμμή κώδικα του infotainment πιο χρηστική από τους φυσικούς διακόπτες του clima. Εκτός αυτών δεν μπορώ να αποδεχθώ σε αυτά τα χρήματα συναρμογή κουδουνίστρας και έναν κινητήρα βάσης ο οποίος μέχρι το 2019 χαιρετούσε κεφαλάρι. Πάντως το τηλεφώνημα έπεσε πληροφοριακά στην αντιπροσωπεία και Θεσσαλονίκη υπάρχει εκθεσιακό και td το 1.5t 186ps eat8 ενώ επίσης υπάρχουν "κάποια" ετοιμοπαράδοτα τελωνείο.
ΥΓ: Για όσους βάζουν στοίχημα που κατέληξα να τους επισημάνω να τραβήξουν τα λεφτά τους καθώς μάλλον δεν διαβάζουν τα υπόλοιπα σχετικά νήματα όπου εχθές αναφέρθηκα σε αναγκαστική μου κωλοτούμπα....
κάνε τικ οδήγηση και εμφάνιση στα 2-3 που σου αρέσουν περισσότερο και μην βασανίζεσαι άδικα. Τα πράγματα είναι πάντα πολύ πιο απλά από όσο νομίζουμε. Μην κάνεις το λάθος και προσπαθήσεις να πας 100% με τη λογική γιατι μετά θα βλέπεις αυτό που πραγματικά ήθελες στο δρόμο και θα "αναστενάζεις" (το έχω πάθει στο παρελθόν)
-
Τι εννοεί με τον όρο κωλοτουμπα.
Πάλι Peugeot; 3008;
-
@lap said in Οδήγησα....:
Τι εννοεί με τον όρο κωλοτουμπα.
Πάλι Peugeot; 3008;
Τιγκουάν προφανώς. το 3008 που κολλάει, δεν το είχε αναφέρει ποτέ.
-
Ααα. Επειδή είχε πει ότι δεν θα ξαναπάρει Peugeot
Οδήγησα....