-
@iceman7 said in Οδήγησα....:
Με το καλό Χρήστο!
Εκανες καλή επιλογή και κυρίως αμεσα παραδοτέο χωρις ανοησιες αναμονής.
Η μονη επιφυλαξή μου για το νεο tig θα ήταν οτι είναι νεο μοντέλο (γενικά προτιμώ τα f/l) και ότι ειναι και αυτο πελώριο.
Προσπαθώντας να συμβίωσω με τη μαούνα των 4,72 μετρων, κατέληξα με μια ακόμα garage queen και κυκλοφορώ με το μαζντογιαρις!Νομίζω οτι τα σερβις στην Ελλαδα ειναι ανα έτος στο πλαίσιο της 4ετους εγγύησης. Αυτο μας ειπαν για το tcross. Αρα την επεκταση εγγυησης στην παίρνουν με άλλο τρόπο.
Οχι οτι δεν θα αλλαζα λάδια στο έτος αλλα στη Χ1 που εκανα το προτεινόμενο σερβις ανα 2ετία δεν ειχα κανένα προβλημα (είχα και λίγα χλμ).
Τωρα οσον αφορά τη συγκριση με τη Χ1, εγω σεβομαι αυτό που λες οτι δεν σου ταιριάζει το lifestyle.. Και εγω ενίοτε "ντρεπόμουν" να λέω ότι έχω BMW παρότι αυτό που προσφερε με ικανοποιούσε απίστευτα (γι αυτό και ελάχιστοι το ήξεραν)!
Εντυπωση μου εκανε αυτό που εγραψες για την ποιοτητα συγκριτικά με τα αλλα! Τοσο χάλια τα άλλα; και ρωτάω έτσι γιατι η απτή ποιοτητα της U11 υπολείπεται κατά πολύ και από τα μεγαλύτερα αδέφια της και από την προηγουμενη F48...
Τα WV σίγουρα δεν έχουν τα υλικά BMW αλλα σε σχέση με τα τογιοτα πχ τα λες premium.Οπως και να έχει συνειδητοποιημένη επιλογή και ευχομαι να το ευχαριστηθείς και να σε εξυπηρετήσει!
βρε συ Στεφανε , τι εχω χασει ? την εδωσες την Χ1 ? και τι πηρες αν επιτρεπεται με μηκος 4,72μ?
-
Ένα που το έχει στείλει στον Ντετολ για να το απολυμανει επειδή το ξέρει.
-
@red_monster said in Οδήγησα....:
Καλά έκανες και πήρες αυτό που πραγματικά ήθελες, κουμάντο στην τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ. Η ένσταση των περισσότερων είναι ότι η εξωτερίκευση των σκέψεων σου έμοιαζε με «θέλω το τιγκουαν και τονίζω να συν του, παρακαλώ Επιβεβαιώστε με !»
Δεν θα σχολιάσω καθόλου αυτό που σου είπα για τους χώρους τους παιδιού και η καθόλα ελληνική απάντηση ήταν —> κάνε παιδιά και θα δεις !!
Οκ ήρθε η ώρα να το ξανακάνω λοιπόν...
Ώστε έτσι ε; Έκατσα και έγραφα τέσσερις ώρες όλα αυτά γιατί είμαι attention whore και θέλω την επιβεβαίωσή σας; Δες πως απλό είναι να σου αποδείξω το αντίθετο. Σβήνω όλα μου τα σχετικά σχόλια.
-
@sabas_thess said in Οδήγησα....:
Καλά έκανες και πήρες αυτό που πραγματικά ήθελες, κουμάντο στην τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ. Η ένσταση των περισσότερων είναι ότι η εξωτερίκευση των σκέψεων σου έμοιαζε με «θέλω το τιγκουαν και τονίζω να συν του, παρακαλώ Επιβεβαιώστε με !»
Δεν θα σχολιάσω καθόλου αυτό που σου είπα για τους χώρους τους παιδιού και η καθόλα ελληνική απάντηση ήταν —> κάνε παιδιά και θα δεις !!
Ώστε έτσι ε; Έκατσα και έγραφα τέσσερις ώρες όλα αυτά γιατί είμαι attention whore και θέλω την επιβεβαίωσή σας; Δες πως απλό είναι να σου αποδείξω το αντίθετο. Σβήνω όλα μου τα σχετικά σχόλια.
Γιατί στενοχωριέσαι.
Όλοι έχουμε τις απόψεις μας
-
Μην ασχολεισαι, μια χαρα ειναι τα κειμενα με το ψαξιμο και το αυτοκινητο που τελικα επελεξες στα σπεκ τουλαχιστον ειναι πολυ καλο (κραταω τι θα γινει με την αξιοπιστια που δεν ξερω).
-
Δεν στεναχωριέμαι, νευριάζω και μάλιστα πολύ. Έχει διαφορά. Ποιός ο λόγος να ζητήσω επιβεβαίωση εδώ μέσα; Μαζί θα πληρώσουμε ή μαζί θα το έχουμε;
Γι'αυτό απορούσε ο άλλος γιατί ζητάω αντίλογο. Δίκιο είχε. Τα ήθελα και τα έπαθα.
Οκ σβήστηκαν όλα τώρα και είμαστε κομπλέ. Να πάτε εσείς οι αντικειμενικοί να τα δείτε όλα από κοντά να γράψετε τις απόψεις να δούμε.
Εγώ ήθελα να βγάλω άριστο το Tiguan. Το βρήκατε τσακάλια, είμαι το εξώγαμο του Μανδύλα. Είχα δόλο τις πωλήσεις, ήταν όλο ένα μεγάλο κόλπο!!! (...)
-
Δεν στεναχωριέμαι, νευριάζω και μάλιστα πολύ. Έχει διαφορά. Ποιός ο λόγος να ζητήσω επιβεβαίωση εδώ μέσα; Μαζί θα πληρώσουμε ή μαζί θα το έχουμε;
Γι'αυτό απορούσε ο άλλος γιατί ζητάω αντίλογο. Δίκιο είχε. Τα ήθελα και τα έπαθα.
Οκ σβήστηκαν όλα τώρα και είμαστε κομπλέ. Να πάτε εσείς οι αντικειμενικοί να τα δείτε όλα από κοντά να γράψετε τις απόψεις να δούμε.
Εγώ ήθελα να βγάλω άριστο το Tiguan. Το βρήκατε τσακάλια, είμαι το εξώγαμο του Μανδύλα. Είχα δόλο τις πωλήσεις, ήταν όλο ένα μεγάλο κόλπο!!! (...)
?
ειχα αφησει να διαβασω εντυπωσεις αποταλλα και σβησμενες ειναι
γουάι?
τι χανει ο γατος? -
Διάβασε 5 posts επάνω και θα καταλάβεις.
-
πιπες
βαλε τα κειμενα πισω, σγαταβγα, τι περιμενες? να σου πεταξουνε και ψιλα για καλοριζικα?
αφου δεν πηρες το ακριβως ιδιο δικο τους, ειναι η καλυτερη επιλογη να ξερεις, καποιο κουσουρι εχεις -
Εγω δεν σου ειπα αυτό πάντως. Διαβασα με πολύ ενδιαφέρον τα κειμενα. Απλά συζητηση εκανα. Γιαυτο είναι τα forum για να συζηταμε. Δεν πιστευω ότι ήθελες καμια επιβεβαιωση και τετοια.
-
@gatoz said in Οδήγησα....:
πιπες
βαλε τα κειμενα πισω, σγαταβγα, τι περιμενες? να σου πεταξουνε και ψιλα για καλοριζικα?
αφου δεν πηρες το ακριβως ιδιο δικο τους, ειναι η καλυτερη επιλογη να ξερεις, καποιο κουσουρι εχειςΚαλά αυτό εξυπακούεται.
Να υπήρχε όμως ένας τρόπος να φαινόταν αν έχουν οδηγήσει τα μισά από αυτά. Αλλά όχι, εγώ ήθελα επιβεβαίωση και μείωσα τα υπόλοιπα. Μαλακίες δύο depon πήρα από την ημικρανία...
Πάω με το μωρό βόλτα κέντρο να ηρεμήσω ευτυχώς.
-
Χλωμό μάλλον...
-
@gatoz said in Οδήγησα....:
?
ειχα αφησει να διαβασω εντυπωσεις αποταλλα και σβησμενες ειναι
γουάι?
τι χανει ο γατος?Την αξιοπιστία του πάντως αποκλείεται...
-
Κακώς τα έσβησες τα κείμενα....
Ο καθένας μας έχει τη δική του οπτική και άποψη.
Αν με επηρέαζε ότι αναφέρεται εδώ μέσα, έπρεπε να αισθάνομαι πολύ μαλάκας που έχω αγοράσει δίλιτρο.
Όταν πρόκειται να αγοράσουμε κάτι, βάζουμε σε μια σειρά τις επιθυμίες μας, τις ανάγκες μας και αποφασίζουμε.Με το καλό να παραλάβεις.
-
@polioan said in Οδήγησα....:
Μια που λέμε για παιδικό κάθισμα, το booster από ποια ηλικία και μετά επιτρέπεται νομικά;
Η μεγάλη μου κόρη είναι 17 κιλά 6.5 χρόνων και παρόλο ότι το κάθισμα λέει ότι φτάνει έως 35 κιλά, δεν το βλέπω να φτάνει από κάποιο σημείο και μετά.Δεν είναι νομικό το θέμα, αλλά ύψους-βάρους
-
This post is deleted! -
@green-power said in Οδήγησα....:
Όσο για τις επιδόσεις η κρίσιμη παράμετρος είναι η ροπή αυτή χρειάζεσαι κυρίως για τις επιταχύνσεις και του tig είναι μια χαρά.
Λάθος.
-
Κύριοι, να σταματήσουν εδώ οι αντεγκλήσεις και να επανέλθουμε εντός θέματος.
Είναι δικαίωμα του χρήστη @sabas_thess να διαγράψει τις δημοσιεύσεις του, αλλά σαν Forum ενθαρρύνουμε την παράθεση οδηγικών εμπειριών και ως Περιοδικό θέλουμε να διαβάζουμε πως βλέπουν και κρίνουν οι αναγνώστες μας τα αυτοκίνητα. Οπότε προσωπικά παρακινώ τον χρήστη να επαναφέρει τις δημοσιεύσεις του (για αυτό και δεν τις εκκαθαρίσαμε), αλλά δεν θα το επιβάλλω φυσικά.
Οδήγησα....