-
@tkin73 said in VOLVO FORUM:
@gatoz said in VOLVO FORUM:
@tkin73 said in VOLVO FORUM:
@kostis20 said in VOLVO FORUM:
@chris__7 said in VOLVO FORUM:
Και εγω δεν εχω τη καλύτερη εικόνα. Αρκετές βλάβες στο περίγυρο μου.
Tι βλαβες και σε τι ποσοστο?
To XC90 D5 του κουνιάδου μου εσπασε ένα κολλαρο του intercooler και τελικά ανγκάστηκε να αλλάξει και DPF.
Σε συνάδελφο με άλλο xc90 εσπασε το Turbo και σε άλλο συνάδερφο με xc60 Hybrid είχε πρόβλημα ευθυγράμμισης απο το εργοστασιο το οποίο μετά απο πολλές επισκέψεις στην αντιπροσωπεία το έλυσε ενας ιδιώτης ευθυγραμισσάς.
Εχω βέβαια και εναν αλλο ουρολόγο που είχε leasing to XC60 D4 και σε 120.000 km δεν παρουσιάσε απολύτως τίποτα.σε καλη εταιρεια πρεπει να δουλευεις εσυ...
ντοκ
ε ναι καπως ετσι ...
Ναι έχουμε πολύ πράμα στο νοσοκομείο.Σε Volvo χαμός.
Και γενικά .. -
Το 70αρι νομίζω είναι του 99 ή 2001
Εβγαινε και πιο μετά. Εγώ το 2004 ή 2005 το είχα πάρει ΣΚ για test drive και είχα ενθουσιαστεί. Εαν δεν έβρισκε την 330xi ο πατέρας μου σε τιμή ευκαιρία, ήταν έτοιμος να πάρει την Βολβάρα!
-
@fanis75 said in VOLVO FORUM:
Το 70αρι νομίζω είναι του 99 ή 2001
Εβγαινε και πιο μετά. Εγώ το 2004 ή 2005 το είχα πάρει ΣΚ για test drive και είχα ενθουσιαστεί. Εαν δεν έβρισκε την 330xi ο πατέρας μου σε τιμή ευκαιρία, ήταν έτοιμος να πάρει την Βολβάρα!
Έννοω το συγκεκριμένο του φίλου μου ,Φάνη
-
-
Mπήκα συνοδηγός σε γνωστού Volvo XC60 recharge.
Εσωτερικό, μου φάνηκε πιο απλό/φτωχό απ ότι περίμενα. Είναι και το ανοιχτόχρωμο μέσα και δε μου άρεσε. Θα προτιμούσα το σκούρο.
Μου φάνηκε αρκετά μεγάλο, αλλά και πολύ ευρύχωρο μέσα! Τρομερή η πανοραμική.
Υπερβολικά γρήγορο στο τέρμα γκάζι που μπαίνουν τα πάντα όλα! Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο ένας τόσο μεγάλος όγκος να επιταγχύνει έτσι (όχι, δεν έχω μπει σε τέσλα).
Εντύπωση επίσης (αρνητική) μου έκανε ότι ενώ έχει εξτρά(!!!) active cruise control, ότι ΔΕΝ έχει πχ blild spot... Ότι να ναι! Εδώ η νισσάν τα έχει όλα στάνταρ στο φθηνό της qq!Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ ευχαριστημένος ιδιαίτερα με τη χρήση του ηλ/ρα και της μπαταρίας που του βγάζει οριακά την ημέρα (~80-90χλμ) και το κουμπώνει κάθε βράδυ σε απλή πρίζα.
Εμένα μου άρεσε, αλλά για τα χρήματα που κοστίζει, μάλλον όχι....
-
@xenos said in VOLVO FORUM:
Volvo XC60 recharge
αμαξαρα ειναι...
προφανως πηρε την απλη εκδοση, η καλυτερη εχει +5000 και αυτη εχει πανω απλα τα παντα ολα... -
Βρε γάτε, τι απλή έκδοση; Απλή έκδοση σε αυτά τα χρήματα;
Μιλάμε για γυφτιά ολκής. -
Μιλάμε για γυφτιά ολκής.τα 5k ειναι σχεδον τπτ σε αυτα τα λεφτα
αμα το παιρνεις, το παιρνεις.... -
αμα το παιρνεις, το παιρνεις....70K ρε συ γατε...και δεν εχει ACC/BSM/Φωτα/θερμαινομενα καθισματα-τιμονι?
Νταξει καπου λυπησου μας... -
@chrisk6 said in VOLVO FORUM:
αμα το παιρνεις, το παιρνεις....70K ρε συ γατε...και δεν εχει ACC/BSM/Φωτα/θερμαινομενα καθισματα-τιμονι?
Νταξει καπου λυπησου μας...ετσι ειναι τα πρεμια
...αλλα και χωρις εξοπλισμο, παλι αμαξαρα ειναι -
...αλλα και χωρις εξοπλισμο, παλι αμαξαρα ειναιΕυτυχως τα εχω ολα αυτα στο Mazda.
Ειναι ωραιο...το Βολβο!! Οποιος παιζει σε εκεινα τα χρηματα προφανως δεν τον ενδιαφερει αλλα βαλτα ολα μεσα να τελειωνουμε. -
Volvo XC60 recharge
αμαξαρα ειναι...
προφανως πηρε την απλη εκδοση, η καλυτερη εχει +5000 και αυτη εχει πανω απλα τα παντα ολα...toyota=συνταξιουχος δημοσίου
opel=συνταξιουχος ΙΚΑ
volvo=συνταξιούχος ελ.επαγγελματίας -
...αλλα και χωρις εξοπλισμο, παλι αμαξαρα ειναι![
70χιλιαρικα για πλαγκ ιν......
-
@dimitrioskosmas said in VOLVO FORUM:
Volvo XC60 recharge
αμαξαρα ειναι...
προφανως πηρε την απλη εκδοση, η καλυτερη εχει +5000 και αυτη εχει πανω απλα τα παντα ολα...toyota=συνταξιουχος δημοσίου
opel=συνταξιουχος ΙΚΑ
volvo=συνταξιούχος ελ.επαγγελματίαςγιου γουις
-
...αλλα και χωρις εξοπλισμο, παλι αμαξαρα ειναιΕυτυχως τα εχω ολα αυτα στο Mazda.
Ειναι ωραιο...το Βολβο!! Οποιος παιζει σε εκεινα τα χρηματα προφανως δεν τον ενδιαφερει αλλα βαλτα ολα μεσα να τελειωνουμε.εμ αυτο λεμε, οταν παιρνεις αμαξι με τοσα δεν ειναι τσιτωμα να βαλεις αλλα 5 να παρεις το φουλ πακετο.... στου φιλου υποθετω οτι ειναι 'προσφορα' leasing απο αυτες που ακουγονται καλες μεχρι να το παρεις....
-
Πιστευετε οτι το XC40 εχει ησυχη κυλιση σε σαγρε οδοστρωμα. Πως θα το κατατασατε με αλλα της κατηγοριας;
-
@a-ctive said in VOLVO FORUM:
Πιστευετε οτι το XC40 εχει ησυχη κυλιση σε σαγρε οδοστρωμα. Πως θα το κατατασατε με αλλα της κατηγοριας;
μετριο
δεν εχει καμμια, μα καμμια επαφη με το εξηνταρι -
Mπήκα συνοδηγός σε γνωστού Volvo XC60 recharge.
Εσωτερικό, μου φάνηκε πιο απλό/φτωχό απ ότι περίμενα. Είναι και το ανοιχτόχρωμο μέσα και δε μου άρεσε. Θα προτιμούσα το σκούρο.
Μου φάνηκε αρκετά μεγάλο, αλλά και πολύ ευρύχωρο μέσα! Τρομερή η πανοραμική.
Υπερβολικά γρήγορο στο τέρμα γκάζι που μπαίνουν τα πάντα όλα! Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο ένας τόσο μεγάλος όγκος να επιταγχύνει έτσι (όχι, δεν έχω μπει σε τέσλα).
Εντύπωση επίσης (αρνητική) μου έκανε ότι ενώ έχει εξτρά(!!!) active cruise control, ότι ΔΕΝ έχει πχ blild spot... Ότι να ναι! Εδώ η νισσάν τα έχει όλα στάνταρ στο φθηνό της qq!Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ ευχαριστημένος ιδιαίτερα με τη χρήση του ηλ/ρα και της μπαταρίας που του βγάζει οριακά την ημέρα (~80-90χλμ) και το κουμπώνει κάθε βράδυ σε απλή πρίζα.
Εμένα μου άρεσε, αλλά για τα χρήματα που κοστίζει, μάλλον όχι....
Σίγουρα δεν είχε BLIS?Περίεργο μου φαινεται γιατι η Volvo φημίζεται για τα συστήματα ασφαλείας.
-
H Plus δεν εχει το BLIS. Δεν ξέρω ποσό γυφτιά είναι, αλλά βλέπω έχει keyless, ηλεκτρική 5η πόρτα, ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες, το harman ηχοσυστημα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα πίσω προσκέφαλα και πανοραμική, περαν των δεδομένων λεντ κτλ. Όλα αυτά ήταν έξτρα στις βασικές εκδόσεις πριν μερικά χρόνια και εξακολουθούν να είναι έξτρα για τον περισσότερο ανταγωνισμό.
-
@a-ctive said in VOLVO FORUM:
Το Τ3 το είχα για αντικατάστασης πριν μερικά χρόνια στο σέρβις. Έχω οδηγήσει και το ηλεκτρικό, και το C40 επίσης ηλεκτρικό στην ίδια πλατφόρμα. Δεν τρελάθηκα, αλλά μια χαρά συμπεριφερόταν στα σαγρέ στη βουλιαγμένης και στα λιθόστρωτα της γλυφάδας.
VOLVO FORUM