-
@cirus said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Θα κατακλυστουμε από μάρκες , δεν είναι όλα κινεζιες όπως τα σακουλιαζεις . Αν έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό θα το παραδεχτείς και μόνος σου.
Μα καλά, σήμερα τον γνώρισες πρώτη φορά;
-
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Θα κατακλυστουμε από μάρκες , δεν είναι όλα κινεζιες όπως τα σακουλιαζεις . Αν έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό θα το παραδεχτείς και μόνος σου.
Κοίτα ο bill μου είναι πολύ συμπαθης πάρα τις έμμονες του και άνθρωπος με χιούμορ που θεωρώ ότι επίτηδες τρολαρει και πολύ γράφοντας τέτοιες υπέρβολες.
-
Τώρα σας τσακίζω γιατί δείξατε υποτέλεια στους Κινέζους ότι θα μας κατακτήσουν ενώ η αβις έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
-
@criuser said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Τώρα σας τσακίζω γιατί δείξατε υποτέλεια στους Κινέζους ότι θα μας κατακτήσουν ενώ η αβις έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Καλα προσεχε, δεν μας τσακιζεις αφου αυτά που γραφεις δεν στέκουν.
Αλλα συνέχισε , εγώ το διασκεδάζω
Οι κινεζοι και μονο που ήρθαν κάποιοι λίγοι όχι όλοι ακόμα, οι δικοί σου και άλλοι ευρωπαίοι εσπευσαν να ριξουν ήδη τις τιμές!!!
Το ότι θα σταματήσουν να πουλάνε με υπερκέρδη για να μας κερδίσουν για μένα είναι θετικό από μόνο του και οφείλεται στους κινέζους
Και που είσαι ακόμα
Οπως έχει γραψει ο lap να φτιάξουν οι Ευρωπαίοι κανα εργοστάσιο Ελλαδα να τους υποστηρίξω αγοραζοντας το να έχουμε και κάτι που κερδίζουμε. Οταν ολοι οι Ευρωπαίοι μας έχουν στην απέξω , τους γράφω στα @@ μου οπως μας γράφουν και αυτοί και θα κοιταξω μόνο το οφελος μου. Αν αυτό λέει ότι θα είναι κινέζικο , ας είναι.
Η Cosco που έχει κάνει επενδυσεις στην Ελλάδα σε ενοχλεί ή εκεί οι Κινέζοι είναι καλοί?
Σε συμπαθώ αλλα θα σε τσακισω εδώ με επηχειρήματα όχι με σακουλιάσματα και ανακρίβειες που γράφεις
Καλή η προσπάθεια της stellantis πχ με το C3 αλλα το dolfin είναι πχ πολύ καλύτερο αμάξι στα ίδια χρήματα. Πολυ καλύτερο όμως.
Την παραδέχομαι με την leapmotor. (Αυτοι είναι οι καλοί κινέζοι ε για να έκανες συνεργασία μαζί τους και να πάρεις τεχνογνωσια?). Οι άλλοι Κινεζοι είναι οι κακοί
-
Πρέπει επιτέλους να μειωθούν τα υπερκέρδη, των αυτοκινητοβιομηχανιών, στην Ευρώπη καθώς και οι μισθοί των CEO, των υψηλόβαθμων στελεχών, των σχεδιαστών, των εργαζομένων στα εργοστάσια αυτά, καθώς και των μετοχών τους.
Πρέπει επιτέλους να δούμε πως οι CEO, οι μέτοχοι και τα στελέχη στην Κίνα, δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, και να απαιτήσουμε και οι αντίστοιχοι εργαζόμενοι στην Ευρώπη, να δουλεύουν από δω και πέρα με τις ίδιες απολαβές.
Επιπλέον θα πρέπει να εκτιμήσουμε τις επενδύσεις που έχουν κάνει οι Κινέζοι στην Ελλάδα, σε χιλιάδες καταστήματα, που πουλάνε τα κινέζικα προϊόντα, (εντάξει έκλεισαν οι μικρές βιοτεχνίες που παρήγαγαν αντίστοιχα προϊόντα, αλλά καλά να πάθουν οι φαταούλες), και μας άνοιξαν τα μάτια με την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων τους.
Επιπλέον πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που δηλώνανε το 10% των εσόδων τους (με τις πειραγμένες ταμειακές μηχανές τους), ενώ θα μπορούσαν να μήν δηλώνουν τίποτα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κίνα.
-
Μοδα ειναι οι κινεζιες..θα παρουν και αυτοι το ποσοστο τους στην αγορα οπως επρεπε να εχουν στην αυτοκινηση της χωρας..μεχρι εκει..ουτε θα κλεισουν τους αλλους ουτε θα γυρισουμε στο πριν..
-
Εσωτερική πληροφόρηση, ή άλλη μία απελπισμένη προσπάθεια φέικ νιους ?
Αλλά να δεχτώ την απέλπιδα προσπάθεια, όπως θα συζητήσω και τις άλλες απέλπιδες προσπάθειες των κινεζολάγνων....
Και καλά το 4 έμεινε απούλητο.
Το 208 που επίσης το δίνει σε καλή τιμή ?
Το κόρσα ?
Το μόκκα ?-
Ναι εσωτερική πληροφόρηση.
-
ΟΛΑ έμεινα απούλητα, γιατί στις 40Κ+ ΚΑΝΕΙΣ δεν τα αγοράζει. Απόδειξη ότι όλα που λές ειναι τα ΠΑΛΙΑ με την 50αρα μπαταρία και τα 136 άλογα. Δηλαδή αμάξια που έχουν σταματήσει να βγαίνουν εδώ και 1-2 χρόνια.
-
-
@ektoras said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Πρέπει επιτέλους να μειωθούν τα υπερκέρδη, των αυτοκινητοβιομηχανιών, στην Ευρώπη καθώς και οι μισθοί των CEO, των υψηλόβαθμων στελεχών, των σχεδιαστών, των εργαζομένων στα εργοστάσια αυτά, καθώς και των μετοχών τους.
Πρέπει επιτέλους να δούμε πως οι CEO, οι μέτοχοι και τα στελέχη στην Κίνα, δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, και να απαιτήσουμε και οι αντίστοιχοι εργαζόμενοι στην Ευρώπη, να δουλεύουν από δω και πέρα με τις ίδιες απολαβές.
Επιπλέον θα πρέπει να εκτιμήσουμε τις επενδύσεις που έχουν κάνει οι Κινέζοι στην Ελλάδα, σε χιλιάδες καταστήματα, που πουλάνε τα κινέζικα προϊόντα, (εντάξει έκλεισαν οι μικρές βιοτεχνίες που παρήγαγαν αντίστοιχα προϊόντα, αλλά καλά να πάθουν οι φαταούλες), και μας άνοιξαν τα μάτια με την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων τους.
Επιπλέον πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που δηλώνανε το 10% των εσόδων τους (με τις πειραγμένες ταμειακές μηχανές τους), ενώ θα μπορούσαν να μήν δηλώνουν τίποτα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κίνα.
Σου φταίνε οι Κινέζοι η ο άκρατος καπιταλισμός και η διεθνής οικονομία?
Θέλουμε ελεύθερο παγκόσμιο εμπόριο ή όχι?
Θέλουμε μόνο να γκρινιάζουμε για τους κακούς Κινέζους ή να γίνουμε παραγωγικοί και να τους ανταγωνιστούμε? Εκτός από φτηνά εργατικά χέρια έχουν καλύτερη τεχνολογία που θα μπορούσαν να έχουν οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές και δεν έχουν. Τον μόνο που πρέπει να κατηγορήσουν για αυτό είναι τους εαυτούς τους, όχι τους Κινέζους.
Και η Τέσλα ανταγωνίζεται τους Κινέζους και τα καταφέρνει.
Και οι Κορεάτες ανταγωνίζονται τους Κινέζους με καλούς μισθούς μάλιστα για όποιον δεν ξέρει από Κορέα και είναι ανταγωνιστικοί
Η Κίνα μας φταίει ή εμείς που πήγαμε όλα τα εργοστάσια εκεί και σχεδόν τα πάντα παράγονται εκεί ?
Οι μικρές βιοτεχνίες έκλεισαν γιατί οι μεγάλες εταιρείες σταμάτησαν να κάνουν παραγγελίες σε εργοστάσια βιοτεχνίες στην Ευρώπη και παρεγγελναν μόνο στην Κίνα. Ποιος φταίει γι'αυτό? Οι Κινέζοι ή αυτοί που δεν τους έφταναν τα κέρδη και ήθελαν υπερκέρδη γιατί θα ήταν φτηνότερα στην Κίνα.
Για όλα τα παραπάνω δεν φταινε οι Κινέζοι αλλά εμείς και κυρίως οι μεγάλοι CEO στις μεγάλες εταιρείες που πάντα κυνηγούσαν το μεγαλύτερο κέρδος .
Οι Κινέζοι ειναι απλά οι συνέπειες των επιλογών των μεγάλων εταιρειών και η απληστία τους για υπερκέρδη. Και σε όλα αυτά εδώ δε παράγουμε τίποτα παρά μόνο τουρισμό.
Τα γκαρσονια της Ευρώπης είμαστε .
Τώρα από εκεί και πέρα αν θέλετε να κατηγορειτε τους Κινέζους και όχι τους αληθινα υπεύθυνους κάντε το
ΥΓ Μεγαλωσα σε ενα ψιλικατζιδικο με φοδρες κλωστες κτλ. Η συνχωρεμενη η μάνα μου ειχε το μαγαζακι αυτό και το φθινοπωρο ολο το σπίτι μας γέμιζε με μπουφαν από την βιοτεχνία του θείου μου που εφτιαχνε μπουφαν/φορμες. Εμεις στο σπίτι βάζαμε τα τρουκς (εγω ο μικρός αδερφός μου και η μητέρα μου με τον παππού μου). Δουλεύαμε μερες ολα τα τρουκς για τα μπουφαν τα μεσημέρια και τα βραδια που εκλεινε το μαγαζι. Αργοτερα με τα χρόνια τις έκλεισαν ολες τις ελληνικες βιοτεχνίες σιγα σιγα γιατι εραβαν τα ρούχα στην Κινα. Οχι γιατι δεν βγαζανε κέρδη. Γιατι απλά θελανε ακόμα περισσότερα!!! Ξέρω πολύ καλά πως είναι να είσαι στην μερια ουτε καν του βιοτέχνη, του πιο κάτω από τον βιοτέχνη. Εχασαν την δουλειά τους ποσες γυναίκες που εραβαν στη βιοτεχνία και ο θείος μου φαλίρισε. Δεν κατηγορώ τους κινεζους ομως για αυτό. Κατηγορω τους πραγματικά υπεύθυνους
-
Η Αβις έκανε ακριβώς αυτό που λέμε: πήρε κοψοχρονιά τα ηλεκτρικά γαλλόχρεπα, που δεν τα ήθελε ούτε ο Πολυχρόνης και τα δίνει με ληζινγκ σε τιμή ευκαιρία. Ξέρεις πολύ καλά ότι οταν ένα προϊόν πωλείται με 50% έκπτωση, ειναι γιατί δεν πουλάει, οχι γιατί ειναι καλύτερο από τον ανταγωνισμό!
-
Κοίτα ο bill μου είναι πολύ συμπαθης πάρα τις έμμονες του και άνθρωπος με χιούμορ που θεωρώ ότι επίτηδες τρολαρει και πολύ γράφοντας τέτοιες υπέρβολες.
βρε συμπαθεστατος ειναι, ευγενεστατος ειναι, κολλημενος επισης ειναι
-
Τιποτα δεν ειναι , δεν εχει καταφερει να πουλησει ουτε ενα σιτροεν σε συμφορουμιτη , κοτζαμ φορουμ .
-
@lap said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Ωχ, κρύψτε το από τις γυναίκες σας.
Δεν κατάλαβα αν είναι Κινέζικο, Ταϊλανδέζικο ή βιετναμέζικο, αλλά ρε παιδί μου τι είναι τα αυτοκίνητα, κουλούρια;;;
Τα βάζουν στο φούρνο και βγαίνουν έτοιμα;;;;
Έχουν αναπτύξει κάποιους τεράστιους βιομηχανικούς 3D εκτυπωτές και τα βγάζουν όπως θέλουν;;;
Και πάλι αυτό θέλει τεχνογνωσία, μηχανικούς, σχεδιαστές, developers λογισμικού, μάρκετινγκ, logistics, κλπ.Δηλαδή καταλαβαίνετε τι θέλω να πω , όταν εμείς εδώ δεν μπορούμε να παράγουμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου, πως γίνεται αυτοί χωρίς καμία παράδοση σε μια πολύ δύσκολη βιομηχανία εντάσεως κεφαλαίου αλλά και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας να έχουν πετύχει τέτοια αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;;;
Δεν μιλάμε για κινητά και λοιπά προϊόντα τεχνολογίας, που εκεί το καταλαβαίνω, με απόλυτη ελευθερία σε πατέντες και άδειες και μεγάλες επενδύσεις σε κεφάλαιο και ανθρώπινο δυναμικό μπορούν να έχουν ποιοτικά προϊόντα αντίστοιχα των δυτικών, αλλά αυτοκίνητα εξίσου ανταγωνιστικά;;;;
Δεν λέω εμείς σαν τόσο μικρή χώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά ...ούτε μια πλαφονιερα ημιτασιον για μοντέλα της αγοράς, κάτι δεν ξέρω , κουμπάκια και διακόπτες, δύο σποιλερ, μια μπαγκαζιερα, κάτι οτιδήποτε!
Εν τω μεταξύ αυτό το αμαξάκι είναι πάρα πολύ συμπαθητικό, σε άλλο χρώμα και έκδοση έχει κάτι σαν μίξη mini cooper και Porsche, πιο ωραίο από το Fiat 600 κατά την γνώμη μου.
-
Ωραία η έκθεση, παρόλο την έλλειψη καποιων δυνατών ονομάτων του χώρου.
Ισως και καλύτερα που δεν κατεβηκαν γιατί με αυτά τα δειγματα των κινεζων μαλλον τα λεφτα τους θα πετουσαν….
Αυτοκίνητα που ξεχωρισα ειναι τα seal ,kia ev6,citroen c3…..(ο μετοχος να πιεσει για καποιο δωρακι )
Μου προκάλεσαν γέλιο τα renault οπου οταν εκλεινες τις πορτες τα τελαρα πεταριζαν!
Απορώ γιατί η dacia εβγαλε το spring…..
Η junior είναι για γέλια,ασε που εδειξε αμεσως τα υλικά κατασκευής,με τις φθαρμενες ταπετσαριες των καθισμάτων.
Αυτα τα λίγα απο εμενα .
Παω να βγάλω την πριζα απο τον sc και τα υπόλοιπα απο το σπιτι. -
Καλα προσεχε, δεν μας τσακιζεις αφου αυτά που γραφεις δεν στέκουν.
Αλλα συνέχισε , εγώ το διασκεδάζω
Οι κινεζοι και μονο που ήρθαν κάποιοι λίγοι όχι όλοι ακόμα, οι δικοί σου και άλλοι ευρωπαίοι εσπευσαν να ριξουν ήδη τις τιμές!!!
Το ότι θα σταματήσουν να πουλάνε με υπερκέρδη για να μας κερδίσουν για μένα είναι θετικό από μόνο του και οφείλεται στους κινέζους
Και που είσαι ακόμα
Οπως έχει γραψει ο lap να φτιάξουν οι Ευρωπαίοι κανα εργοστάσιο Ελλαδα να τους υποστηρίξω αγοραζοντας το να έχουμε και κάτι που κερδίζουμε. Οταν ολοι οι Ευρωπαίοι μας έχουν στην απέξω , τους γράφω στα @@ μου οπως μας γράφουν και αυτοί και θα κοιταξω μόνο το οφελος μου. Αν αυτό λέει ότι θα είναι κινέζικο , ας είναι.
Η Cosco που έχει κάνει επενδυσεις στην Ελλάδα σε ενοχλεί ή εκεί οι Κινέζοι είναι καλοί?
Σε συμπαθώ αλλα θα σε τσακισω εδώ με επηχειρήματα όχι με σακουλιάσματα και ανακρίβειες που γράφεις
Καλή η προσπάθεια της stellantis πχ με το C3 αλλα το dolfin είναι πχ πολύ καλύτερο αμάξι στα ίδια χρήματα. Πολυ καλύτερο όμως.
Την παραδέχομαι με την leapmotor. (Αυτοι είναι οι καλοί κινέζοι ε για να έκανες συνεργασία μαζί τους και να πάρεις τεχνογνωσια?). Οι άλλοι Κινεζοι είναι οι κακοί
Κάτσε να δεις τι τιμές θα έχει στο λήζινγκ το 3 και τι τιμές το ντόλφιν που τις βλέπουμε ήδη. Μηδενικής αξίας μεταπώλησης, πληρώνεις και πρόστιμο επειδή το προτίμησες...
-
@otso said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Τιποτα δεν ειναι , δεν εχει καταφερει να πουλησει ουτε ενα σιτροεν σε συμφορουμιτη , κοτζαμ φορουμ .
Τα σιτροέν πωλούνται σε Πιστούς, όχι σε Αιρετικούς και Απιστους...
-
Κάτσε να δεις τι τιμές θα έχει στο λήζινγκ το 3 και τι τιμές το ντόλφιν που τις βλέπουμε ήδη. Μηδενικής αξίας μεταπώλησης, πληρώνεις και πρόστιμο επειδή το προτίμησες...
πολύ χαμηλές θα έχει, αφού ο κυρ-Χρόνης θα το δίνει κλασσικά με 30-40% έκπτωσης στις εταιρίες λήζινγκ. γνωστή τακτική, δεν είναι κάτι καινούργιο.
-
@ilias-a said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@katafractos17 said in [Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13
Άκυρο το παράδειγμα.
Έχεις δει όσοι δεν είναι ωραίοι να μην κάνουν παιδιά;
Η διέγερση δεν έρχεται από το παρουσιαστικό.Μα και βεβαια για τη διεγερση κατι πρεπει να σου αρεσει, οπτικα (το συνολο ή καποιο επι μερους χαρακτηριστικο) μυρωδια, αφη, ακοη.
Η μυρωδιά, η αφή και η ακοή τι σχέση έχουν με την εμφάνιση για την οποία συζητάμε;
Κατά τα άλλα το οπτικό εννοείται ότι βοηθάει αλλά δεν είναι αναγκαία συνθήκη για να έρθει η διέγερση.
Αλλά είμαστε off topic, οπότε απλά σκεφτείτε το λίγο και πάμε παρακάτω. -
@fanis75 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
πολύ χαμηλές θα έχει, αφού ο κυρ-Χρόνης θα το δίνει κλασσικά με 30-40% έκπτωσης στις εταιρίες λήζινγκ. γνωστή τακτική, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Εχεις αρχίσει νέο έργο.
Μετά τα γαλλόχρεπα, μετά τους Ρεμούνδους, δεν πουλάνε, όταν το τελευταίο 3 στον 8ο χρόνο της ζωής του ήταν στην πρώτη τριάδα των πωλήσεων.
Α και τέτοιες εκπτώσεις μόνο η τογιότα τις έδινε.
Θυμάμαι παλιά που είχα λήζινγκ έδινε το γιαρις για 3 χρόνια και το ξαναγόραζε στο 70 % και έβγαζε φράγκα το λήζινγκ σε πλάτη των πελατών του.
-
Εχεις αρχίσει νέο έργο.
Μετά τα γαλλόχρεπα, μετά τους Ρεμούνδους, δεν πουλάνε, όταν το τελευταίο 3 στον 8ο χρόνο της ζωής του ήταν στην πρώτη τριάδα των πωλήσεων.
Α και τέτοιες εκπτώσεις μόνο η τογιότα τις έδινε.
Θυμάμαι παλιά που είχα λήζινγκ έδινε το γιαρις για 3 χρόνια και το ξαναγόραζε στο 70 % και έβγαζε φράγκα το λήζινγκ σε πλάτη των πελατών του.
Παλιό ειναι το έργο, αλλά όταν γράφεις ανακρίβειες, θα στο λέω. Γιατι πήρες την αλήθεια και την διαστρέβλωσες τόσο ώστε να βγει το ψεύτικο συμπέρασμα περι μεταπωλητικής αξίας. Αυτό μόνο εσύ (και ο Ανδρέας), σε αυτό σε παραδέχομαι!! ΠΑΣΟΚ εισαι τελικά!!
Η Τογιότα δεν δίνει εκπτώσεις, γιατί δεν ασχολειται με λήζινγκ. Όπως και η Φορντ δυστυχώς. Δεν ειναι τυχαίες οι πρώτες μάρκες σε λήζινγκ, αφού δίνουν από 25% και πάνω σε εταιρικές, με τους Γάλλους να φτάνουν το 40% και Γερμανού (bmw που ξέρω) το 35%.
Το δεν πουλάνε, μάλλον εσκέμενα δεν το λές ολόκληρο. Είπα: τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά δεν πουλάνε γιατί ειναι άθλια. Δεν είπα για το σύνολο. Προφανώς το Σε Τριο πούλαγε, γιατί ειναι εξαιρετικό μικρό αμάξι - τόσο καλό που έφτασα ένα κλικ πριν την αγορά του. Να διαβάζεις ποιο προσεκτικά όσα γράφω!
-
Ρε παιδιά, πως ξέρετε ότι ένα αυτοκίνητο είναι καλύτερο από ένα άλλο χωρίς να τα έχετε οδηγήσει και να έχουν τεσταριστεί;
Μόνο στατικά τα έχουμε δει, όπου ακόμη και εκεί, άλλοι βρίσκουν άσχημο το ένα, άλλοι το άλλο και κάποιοι και τα δύο.
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα