-
@v_a said in TOYOTA FORUM:
@alexandros-k said in TOYOTA FORUM:
Στο σεμιναριο.... εκτος απο 110 και δεξια , εβαλαν νεο κεφαλαιο, να κραζετε τους αλλους που σας προσπερνανε για να μην νιωθετε μειονεκτηκα ?
Γελάω, γιατί όταν προσπερνουσε ένα ταπεινό γιαρακι με 160 κάτι περήφανα πριμια (αριστερά και καμαρωτά με 120) suv πριν κάτι μέρες στην εθνική, θα σκέφτονταν οι τύποι..
"Ώπα, τι γίνεται εδώ"
"Μα αυτά δεν τρέχουν"
"Άλλα διαβάζω στα φόρουμ"Εσυ εχεις κανει γαλλικο σεμιναριο και ξερεις πως οδηγουνται σωστα τα αμαξια
Ασε βρο, το σκότωσα.
4,5 χιλ το έδωσα (ήθελε τουλάχιστον ένα 1.5 μαζεματα). Τουλάχιστον πήγε σε παιδί με διάθεση (και λεφτά) να ασχοληθεί.
Μη μου το θυμίζειςΟλα τα καλα καποτε τελειώνουν..... Τουλαχιστον εχεις σημειο αναφορας πως ηταν τα καλα φθηνα γαλλικα αμαξια
-
Καλά οχι και τόσο φθηνό. Αλλά ναι καλό
-
Στο σεμιναριο.... εκτος απο 110 και δεξια , εβαλαν νεο κεφαλαιο, να κραζετε τους αλλους που σας προσπερνανε για να μην νιωθετε μειονεκτηκα ?
Γελάω, γιατί όταν προσπερνουσε ένα ταπεινό γιαρακι με 160 κάτι περήφανα πριμια (αριστερά και καμαρωτά με 120) suv πριν κάτι μέρες στην εθνική, θα σκέφτονταν οι τύποι..
"Ώπα, τι γίνεται εδώ"
"Μα αυτά δεν τρέχουν"
"Άλλα διαβάζω στα φόρουμ"Ποιος ενήλικας οδηγός ασχολείται με «ποιος τον πέρασε» στην εθνική οδό ;
Εγώ σου λέω ούτε που θα το πρόσεξαν, χεστηκαν ! -
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
"Ώπα, τι γίνεται εδώ"
"Μα αυτά δεν τρέχουν"
"Άλλα διαβάζω στα φόρουμ"Την έχουν πατήσει πολλοί "γλήγοροι" από υβριδικό Toyota, αλλά ας μην την ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση καλύτερα...
Όχι καλύτερα, μας πονάει πολύ αυτό το θέμα.
-
Κανεις δεν ειναι αντιToyotaιος . Εγω παντως δεν ειμαι σιγουρα . Ειχα Toyota και το εχω ακομα και ισως ξαναπαρω στο μελλον (καλα να ειμαστε) . Απλά δεν σηκωνεις απο πλακα και το παιρνεις τοις μετρητοίς αν πουμε κατι κακο για υβριδικο Toyota @bill_hsd
-
@red_monster said in TOYOTA FORUM:
"Ώπα, τι γίνεται εδώ"
"Μα αυτά δεν τρέχουν"
"Άλλα διαβάζω στα φόρουμ"Ποιος ενήλικας οδηγός ασχολείται με «ποιος τον πέρασε» στην εθνική οδό ;
Οι ίδιοι ενήλικες που μας έχουν πρήξει στις τελευταία 100 ποστ, ποιος πηγαίνει με τα όρια στις εθνικές και πόσο σπαστικοι είναι οι οδηγοι των υβριδικών (και ηλεκτρικών). Κάπως πρέπει να περάσει η αγωνία τους, αν ο κινητήρας των υπεραυτοκινητων που έχουν θα αντέξει τα πρώτα 50χιλ χμ.
Χιουμοριστικά απαντάω εννοείται, όπως χιουμοριστικά παίρνω και τα αντίστοιχα σχόλια -
Με δωροδόκησαν με το παγούρι και το μπρελόκ στη παραλαβή, κι έγινα πιστός τογιοταίος, ουτε οι αηφόνηδες δεν έχουν τέτοια αφοσίωση στη μάρκα όπως εγώ πλέον...
Δε λέμε για σας τους γλήγορους που ξεκινάτε το εβο, το πουμα και το γαλόχρεπο ταυτόχρονα στα διόδια, μόλις βγει η ξανθιά υπάλληλος και ρίξει το μαντήλι (και στις στροφές θα σας παίζει ο Λαπ τα φώτα του Σουίφτ), αλλά και με το ντίζελ κι όποιο αμάξι πας ταξίδι κι όχι αγώνα, τα 120-130 είναι μια χαρά ταχύτητα για να φτάσεις ξεκούραστα και με λογικό κόστος, προσπερνώντας τα περισσότερα άλλα οχήματα.
Και τα ντίζελ εκεί ταξιδεύουν, μετά τα 130χαω αρχίζουν και τσιμπάνε τα 6αρια+ κατανάλωσης και το ίδιο ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα. -
Το 'πόσοι σε πέρασαν σε ένα ταξίδι', και ουχί το ποιοί, είναι ένα πρόχειρο, αλλά αρκετά διαδεδομένο παλαιόθεν κριτήριο του πόσο γρήγορα πήγαινες. Ακολουθεί παράδειγμα: έκανα 2,5 ώρες προχτΕ για Καλαμάτα.
Σώπα ρε, Τόσο πολύ;
Μπα, 4-5 μόνο με πέρασαν, απλά έβρεχε και δεν μπορούσες να τρέξεις... -
Πάντως ρε παιδιά, εκτός απ σας τσ πρωτευουσσιάν' απ ορμάτε γιούργια ορδές στις εορτές και επετείους, ο αυτοκινητόδρομος είναι επί το πλείστον άδειος, σε βαθμό αδιανόητο μερικές φορές, ούτε νταλίκες δεν έχει, ποια προσπεράσματα και κόντρες, τις καθημερινές και μη εορταστικές μέρες συναντάς άνθρωπο και του κουνάς μαντήλι, μπαίνεις σε ΣΕΑ κι έχει 2 νταλίκες και 2 επιβατικά... πας αργά πας γρήγορα ο,τι σου ρθει κάνεις να ξεχάσεις τη μοναξιά...
-
@piliourits said in TOYOTA FORUM:
Πάντως ρε παιδιά, εκτός απ σας τσ πρωτευουσσιάν' απ ορμάτε γιούργια ορδές στις εορτές και επετείους, ο αυτοκινητόδρομος είναι επί το πλείστον άδειος, σε βαθμό αδιανόητο μερικές φορές, ούτε νταλίκες δεν έχει, ποια προσπεράσματα και κόντρες, τις καθημερινές και μη εορταστικές μέρες συναντάς άνθρωπο και του κουνάς μαντήλι, μπαίνεις σε ΣΕΑ κι έχει 2 νταλίκες και 2 επιβατικά... πας αργά πας γρήγορα ο,τι σου ρθει κάνεις να ξεχάσεις τη μοναξιά...
Δυστυχώς αυτές τις φορές εχω φάει τις μεγάλες κλήσεις για ταχύτητα ευτυχώς η γοητεία μου μπλά μπλά κλπ με εχει γλυτώσει απο τα αυτόφωρα.
Να το πάρει το ποτάμι ; Να το πάρει ...
μέχρι και με το yaris cross με έγραψαν για +40 του ορίου, ευτυχώς δεν εχω χάσει την τέχνη της διαπραγμάτευσης και το χαμήλωσα στα 40€ ...
μια ηλιόλουστη Κυριακή 8 το πρωί με μηδενική κίνηση 3 χλμ πριν το μοναστήρι που πάω για εκκλησιασμό. -
Τέτοιες αντικοινωνικες συμπεριφορές να τις ξομολογιέσαι κιόλας στο μοναστήρι να παίρνεις συγχώρεση!
-
Έκανα πρόσφατα επαγγελματικό ταξίδι στα Ιωάννινα και πράγματι ήταν καταθλιπτικά μοναχική η Ιονία οδός.
Οι αυτοκινητόδρομοι έπρεπε να είχαν κατασκευαστεί πριν 30 χρόνια, και μέσω της ανάπτυξης που θα έφερναν, να κρατήσουν τον κόσμο στην περιφέρεια.Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια... -
Κανεις δεν ειναι αντιToyotaιος . Εγω παντως δεν ειμαι σιγουρα . Ειχα Toyota και το εχω ακομα και ισως ξαναπαρω στο μελλον (καλα να ειμαστε) . Απλά δεν σηκωνεις απο πλακα και το παιρνεις τοις μετρητοίς αν πουμε κατι κακο για υβριδικο Toyota @bill_hsd
Το αντι-Τογιοταίος είναι τίτλος τιμής για κάποιους, μην το παίρνεις στραβά.
Προφανώς δεν αναφερόμουν σε εσένα, που είχες καιρό να γράψεις γενικότερα.
Πάντως, απ' ό,τι φαινεται, όλοι κάποια στιγμή είχαν, έχουν ή θα αποκτήσουν Toyota... -
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
Δυστυχώς αυτές τις φορές εχω φάει τις μεγάλες κλήσεις για ταχύτητα ευτυχώς η γοητεία μου μπλά μπλά κλπ με εχει γλυτώσει απο τα αυτόφωρα.
μέχρι και με το yaris cross με έγραψαν για +40 του ορίου, ευτυχώς δεν εχω χάσει την τέχνη της διαπραγμάτευσης και το χαμήλωσα στα 40€ ...
μια ηλιόλουστη Κυριακή 8 το πρωί με μηδενική κίνηση 3 χλμ πριν το μοναστήρι που πάω για εκκλησιασμό.Δεν είναι δύσκολο. Εθνική Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη , περιοχή Καβάλα. Στροφές κ όριο 70(?)-80-90. Τα +120 σε πολλά σημεία τα έχουν αρκετοί...
Για επαρχιακούς κ τέτοιες ώρες δεν το συζητάω..80-90 σε κάτι ευθείες που αν δεν έχει κίνηση τα 110 120 τα λες κ λογικά (υπό προϋποθέσεις..) -
@red_monster said in TOYOTA FORUM:
"Ώπα, τι γίνεται εδώ"
"Μα αυτά δεν τρέχουν"
Οι ίδιοι ενήλικες που μας έχουν πρήξει στις τελευταία 100 ποστ, ποιος πηγαίνει με τα όρια στις εθνικές και πόσο σπαστικοι είναι οι οδηγοι των υβριδικών (και ηλεκτρικών). Κάπως πρέπει να περάσει η αγωνία τους, αν ο κινητήρας των υπεραυτοκινητων που έχουν θα αντέξει τα πρώτα 50χιλ χμ.
Χιουμοριστικά απαντάω εννοείται, όπως χιουμοριστικά παίρνω και τα αντίστοιχα σχόλιαΕγώ δεν το έγραψα καθόλου χιουμοριστικά. Τι ζόρια τραβάει ο κόσμος τελικά σύντροφε !
-
-
@sraf said in TOYOTA FORUM:
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Ένα πολύ ωραίο βίντεο για την γενεολογια του Land Cruiser
Αυτά είναι Αυτοκίνητα..
Με αυτά η Toyota πάτησε κάθε βουνοκορφή και έρημο του πλανήτη και έκτισε το όνομά της (σε αντίθεση με τα σημερινά τενεκεδενια ρεζιλικια που κυκλοφορούν στα μέρη μας)
Ποντάρω ότι κάποια στιγμή θα δούμε και τον #gatoz με ένα τέτοιο.
(η αρχή με το rav έγινε..) -
@sraf said in TOYOTA FORUM:
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Ένα πολύ ωραίο βίντεο για την γενεολογια του Land Cruiser
Αυτά είναι Αυτοκίνητα..
Ποντάρω ότι κάποια στιγμή θα δούμε και τον #gatoz με ένα τέτοιο.
(η αρχή με το rav έγινε..)Μόνο που το πήγε στα βουνά και στο τσάκ τον κράτησαν μην το ρίξει στον γκρεμό...
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
μια ηλιόλουστη Κυριακή 8 το πρωί με μηδενική κίνηση 3 χλμ πριν το μοναστήρι που πάω για εκκλησιασμό.Πιο έρημη είναι ακόμα η Ε65 που μέχρι πρότινος ήταν και τυφλή.
-
Τα Τογιότα είναι πια αδικαιολόγητα ακριβά για την απτή ποιότητα που δεν προσφέρουν.
Δεν είναι όλα κινητήρας και οικονομία ούτε αξιοπιστία.
Μέσα στο αμάξι περνάς χρόνο και θες να αισθάνεσαι όμορφα.
TOYOTA FORUM